Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Όχι δεν σιδέρωσα τα περιμένω να στεγνώσουν!!! Έκανα μπανάκι και το καθαρισα κιόλας τα αντρακια κοιμόντουσαν και έφτιαξα ( κοντυνα,εβαψα) νυχακια!!! Τώρα ταισα καψουρακι και είμαστε αγκαλίτσα στον καναπέ!!! Σίδερα αύριο το μεσημέρι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα;;;; Εγω να τα ξεχάσω;;;Εσυ, κυρία μου, πώς βγαινεις δηλ για ποτο, ξενυχτι και χορό;;:evil: Δεν είσαι μάνα εσυ;;:tongue:
χαχα αγαπη μου εγω εννοουσα να ξεχασεις τον συνδιασμο ολων αυτων:tongue:δηλαδη να κοιμασαι κ να πηγαινεις για μπανιο, να ξανα κοιμασαι μετα,να πηγαινεις για καφε μετα τον καφε για ποτο ολα μαζι να τα κανεις ξεχνα το:tongue::tongue::tongue:γιατι ποιος σου ειπε οτι εγω τα συνδιαζω ολα???;)εγω θα βγω σημερα αλλα δε θα κοιμηθω αυριο το πρωι οπως θα εκανα πριν ερθει το μωρο,θα βγω ως το πρωι,,,,το πρωι οπως θα ειμαι βαμμενη θα βαλω μονο καθαρα ρουχα και θα παμε εκκλησια και θα περιμενω να ερθει το βραδυ για να κοιμηθω νυσταζω δεν νυσταζω:| ας πουμε πριν το μωρο πηγαινα για καφε κ καπακι για ποτο τωρα δεν γινεται να λειπω ολο το απογευμα κ ολη τη νυχτα γ΄'αυτο θα πρεπει να διαλεξω η καφε η μπαρακι...εννοειται διαλεγω μπαρακι:tongue:
Ναι κοπέλα μου έχεις δίκιο η αλήθεια είναι πως επειδή είχα ήδη προσανατολιστεί να μη δώσω έτοιμες κρέμες (χωρίς να το αποκλείω εντελώς αφήνω μια πολύ πολύ μικρή πιθανότητα) δε ρώτησα λεπτομέρειες. Αν σκεφτούμε όμως πως είναι αγνώστου αιτιολογίας ίσως να είναι ένας επιβαρυντικός παράγοντας λόγω αυτών που περιέχουν (κυρίως της ζάχαρης) και που σε μια τόσο σημαντική ηλικία προσλαμβάνουν τα παιδάκια μας όταν δεν είναι οργανικά ετοιμα να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε. Όλα σχετικά είναι όμως.
:Pχαρα μου του πριγκιπα του αρεσει η νουνου κ της μαμας του επισης;) εχεις δικιο παντως σε αυτα που λες αλλα γαλα εχει μεσα η κρεμουλα ρυζαλευρο κ βανιλια τωρα η λιγο ζαχαριτσα δεν νομιζω να κανει κακο
73110_507384085990266_1128744320_n.jpg

Μαριουλα αν τον χασεις τον αντωνακη να ξερεις που θα τον βρεις...

χαχα λες τσερρυ μου???
Στείλε το σύζυγο :P

συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωωω:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

τον εχω ξεπατωσει τον καημενο...και η αληθεια ειναι οτι δεν καθεται κιολας!!!σημερα περναει κατι πλακακια και για την ντουλαπα ουτως ή άλλως θα βοηθήσει γιατι η μανουλα φτανει μεχρι ένα σημειο και καρεκλα δεν ανεβαινω!!!άσε που και να ανεβω παλι δεν φτανω τα πανω πανω!!!

την παρατησα ομως και θα παμε βολτουλα!!!αυριο αναμεσα στους καφεδες....γιατι θα εχω κοσμο ολη μερα...θα την φτιαξω...δεν νομιζω να μου παρει κ παρα πολυ ώρα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμινακι τι χαρα κανεις μανα!!!το βλεπω και θελω να κλαψω απο την συγκινηση!!!γελαν και λιωνω...το χω πει πολλες φορες!!!εκει στην κουνια που γελαει πλατιά ειναι απιστευτα ομορφος!!!

28xYp3.png

μαρμινουλα τωρα ειδα τις φωτο συμφωνω με την τσερρυ στην φωτο που γελαει ειναι πανεμορφος,τελειος! και στις αλλες ειναι τοσο ομορφος κοιμαται τοσο γλυκα να μου τον φιλησεις:P και το φορμακι με την γατουλα ειναι πολυ ομορφο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

μαρμινουλα τωρα ειδα τις φωτο συμφωνω με την τσερρυ στην φωτο που γελαει ειναι πανεμορφος,τελειος! και στις αλλες ειναι τοσο ομορφος κοιμαται τοσο γλυκα να μου τον φιλησεις:P και το φορμακι με την γατουλα ειναι πολυ ομορφο!

και μενα μ'αρεσε!!!επισης μου αρεσε κ η παντα σας!!!

28xYp3.png

Πειράζει που έχω ερωτευτεί ένα φαλακρό, όμορφο, στρουμπουλό, γελαστό μωρό;;;;

Μαρμιν, απορώ πώς τον χορταίνεις!!!! ΛΙΩΝΩΩΩΩΩ λέμε!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρμινακι τι χαρα κανεις μανα!!!το βλεπω και θελω να κλαψω απο την συγκινηση!!!γελαν και λιωνω...το χω πει πολλες φορες!!!εκει στην κουνια που γελαει πλατιά ειναι απιστευτα ομορφος!!!

Σε ευχαριστώ Τσερρούλα μου κι εγώ λιώνω όταν γελάει δηλαδή σχεδόν όλη μέρα γιατί και στον ύπνο του γελάει πολλές φορές αλλά μόνο όταν τον έχω στο σαλόνι μπορώ να τον ακούω και να τον βλέπω συνέχεια και τώρα πια τον βάζω όλο και συχνότερα στο κρεβατάκι του :(

Ευχαριστώ Μαριούλα μου! Εσύ με καταλαβαίνεις γιατί έχεις τον Αντωνάκη σου να σου χαμογελάει αλλά σε λίγο καιρό θα το ζήσουν όλα τα κοριτσάκια μας και αυτά που περιμένουν λίγο πιο μετά. Πάντως πιστεύω πως μέχρι τέλος του έτους όλες θα μείνουν αν δεν τα έχουν και αγκαλιά τους.

Πειράζει που έχω ερωτευτεί ένα φαλακρό, όμορφο, στρουμπουλό, γελαστό μωρό;;;;

Μαρμιν, απορώ πώς τον χορταίνεις!!!! ΛΙΩΝΩΩΩΩΩ λέμε!!!!

Πειράζει που δεν τον χορταίνω; Γιατί λέτε ακόμα καταλήγουμε να κοιμόμαστε αγκαλιά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλά, θα τον είχα ρουφήξει στα φιλιά, θα τον ζουλούσα, γενικώς θα του έκανα πολλά βασανιστήρια!!!

Κάντυ, που είσαι σήμερα; Πώς πάει ο θηλασμός; Ηρθαν τα πεθερικά σήμερα;

Μήπως να μας ανεβάσεις κι εσύ καμία φώτο από τα παιδάκια; Θα μεγάλωσαν κι αυτά τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλά, θα τον είχα ρουφήξει στα φιλιά, θα τον ζουλούσα, γενικώς θα του έκανα πολλά βασανιστήρια!!!

Κάντυ, που είσαι σήμερα; Πώς πάει ο θηλασμός; Ηρθαν τα πεθερικά σήμερα;

Μήπως να μας ανεβάσεις κι εσύ καμία φώτο από τα παιδάκια; Θα μεγάλωσαν κι αυτά τώρα!

Ναι σωστά!!Αν προλαβαίνεις βέβαια :rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ Μάρτζι μου για τα καλά σου λόγια! Καμαρώνα η μάνα πειράζει; :oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το πόσο γάλα και γιαούρτι έφαγα σήμερα! 2 ποτήρια γάλα και 2 γιαούρτια! Και δεν πολυτρελαίνομαι, γμτ!

Και οι ενοχλήσεις, ενοχλήσεις!

Α, ακούστε τι έμαθα! Θυμάστε που είπε ο γιατρός να κάνω ενδοφλέβια αντιβίωση πριν τον τοκετό; Πρέπει λέει να περάσουν 4 ώρες για να δράσει! Αρα πώς θα γίνει, ρε κορίτσια; Αν εγώ μπω με πόνους στο νοσοκομείο, κάνω την ένεση και σε 2 ώρες γεννήσω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου μάλλον θα πρέπει να τον ρωτήσεις αλλά μήπως δεν εννοούσε τότε ακριβώς που θα πας με πόνους αλλά όταν θα κοντεύεις; ή ίσως να υπολόγισε πως σαν πρωτοτοκος θα κάνεις αρκετές ώρες και θα προλάβετε για φυσιολογικό τοκετό πάντα που βέβαια είναι σχετικό δεν ξέρω αν μπορεί να βασιστεί σε αυτό. Ή ίσως να μην πειράζει κ τόσο αν δεν προλάβεις. ή μήπως διάβασες κάτι λάθος; Μωρέ πολλές μου φαίνονται 4 ώρες για ενδοφλέβιο φάρμακο. Υποτίθεται ότι το βάζουν ενδοφλέβια για να δράσει γρήγορα. Καλύτερα να ρωτήσεις και το γιατρό σου και να πεις και εμάς για να μαθαίνουμε κι όλας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, μπήκα στο παρεντς σε ένα θέμα που είχαν ανοίξει για τον στρεπτόκοκκο! Εκεί πήρε θέση κι ένας γυναικολόγος που τόνισε πως από την στιγμή που θα κάνει η γυναίκα την ένεση πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 4 ώρες, ειδάλλως οι νεογνολόγοι εξετάζουν το παιδί για 48 ώρες να δουν αν πήρε το μικρόβιο ή όχι! ρώτησα να μου πει κάποια που γέννησε τι ακριβώς έγινε και απάντησε μια κοπέλα λέγοντας πως ο γιατρός της την έβαλε να γεννήσει με πρόκληση μόνο και μόνο για το λόγο αυτό!

Θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά πόση ώρα θα κάνει για να δράσει η ένεση!

Στο μεταξύ τον ρώτησα τι να κάνω όταν με πιάσουν οι πόνοι! Είπε πως πάω νοσοκομείο, λέω ποιος γιατρός με παρακολουθεί και θα τον ειδοποιήσουν! Μέχρι να έρθει αυτός, εγώ να πω να μου χορηγήσουν την ένεση; Να, όλα αυτά πρέπει να τα ξέρω!

Στο καλό! Πού πήγε και βρέθηκε αυτή η βλακεία; Και πλάκα να μην έχω και να ταλαιπωριέμαι αδίκως!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...