Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπέρα κοπέλες!!καθαριότητα σήμερα!!!

μάρμιν μου περαστικά στα αντράκια σου!!

δηλαδή τώρα καντυ μου όλα καλα με το θηλασμό?

κορίτσια εγώ από γνωστές και φίλες που ξέρω αυτά του γιωτη δίνουν...απλά αντί βαζάκια με φρουτάκια και λαχανικά τα κάνανε μόνες τους...φυσικά άποψη είναι ότι όλα αυτά αν δεν τα καλλιεργείς μόνος σου ή δεν ξέρεις κάποιο να τα καλλιεργει και να είναι βιολογικά αν δεν είναι ψηφίζω βαζάκια ...

μέλι μόνο μετά τα 1?ήμουν με την εντύπωση ότι πολύ πιο μετά δίνουμε μέλι...στο έτος δίνουμε αυγό...και το μέλι από ότι άκουσα κάτι για τα εντεράκια τους..και όχι μόνο για αλλεργείες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εριξα κατι υπνους....μαρμινακι οντως μεγαλη παρηγορια το παρεακι!

μαρτζι δεν περνεις ουλτρα λεβουρ μαζι με την αντιβιωση:shock::shock::shock:

αληθεια γιατι ξυνιστηκε η φιλη σου για την φρουτοκρεμα:confused:ειδικα για φρουτοκρεμα η δικια μου ειμαι σιγουρη θα κανει παρτυ οταν ερθει η ωρα...οσο για την γευση του ρυζαλευρου....οντως τραγικη θα ειναι αλλα μας σωζει οτι δεν ξερουν απο γευσεις κ γι αυτο τα τρων!!!

μελι οντως δεν κανει και επισης δεν κανει και αυγο...αυτα τα δινουμε απο ενα σημειο και μετα θα μας πει η παιδιατρος ποτε...και τα φρουτα λεει τα δινουμε 1 την φορα αν 3 μερες για να καταλαβουμε αν εχει αλλεργια το μπέμπέ σε καπόιο...τα εγραφε σ'αυτα που μας εβαλες μαρμιν χθες!!!αλλα και το αυγο την 1η φορα βαζουμε ενα κομματακι μεσα στην φρουτοκρεμα...μπλιαξ μπλιαξ μπλιαξ!!!

τι άλλα νεα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χρονια πολλαααααα!!!!!!!!!! και περαστικα στον αντρουλη σου χαρα μου!

ευχαριστω αγαπη μου!!!

αχ ειδες πως μεγαλωσε το μωρακι μου μαργκι μου? ευχαριστω αγαπη μου αυτο το μπαλκονι ειναι απο το σπιτι μου αυτο που εμενα μεχρι και πριν 3 μηνες αλλα και σε αυτο που μενω τωρα εχω ακριβως την ιδια θεα αφου κ τα 2 σπιτια ειναι στην ιδια γειτονια

χαρα μου το μελι απαγορευεται μεχρι να παει το μωρακι 1 χρονου...α και κατι που διαβασα χθες απο καποια κοπελα δεν θυμαμαι πια νομιζω η μαρμιν το εγραψε οτι τα περισσοτερα μωρακια παθαινουν ζαχαρο επειδη και καλα οι κρεμες εχουν μεσα ζαχαρη...αυτο δεν νομιζω να ισχυει ζαχαρο δεν παθαινεις οση ζαχαρη και να τρως το ζαχαρο ειναι παθηση! οταν το παγκρεας δεν λειτουργει σωστα κ δεν παραγει την ινσουλινη που χρειαζεται για να ρυθμισει την γλυκοζη... αν εχουμε ζαχαρο τοτε ναι δεν πρεπει να τρωμε πολυ ζαχαρη γτ αυξανεται η γλυκοζη και η ινσουλινη δεν ειναι αρκετη για να την ρυθμισει,,,,οχι ομως οτι θα παθουμε ζαχαρο αν τρωμε ζαχαρη!:tongue:

Ναι κοπέλα μου έχεις δίκιο η αλήθεια είναι πως επειδή είχα ήδη προσανατολιστεί να μη δώσω έτοιμες κρέμες (χωρίς να το αποκλείω εντελώς αφήνω μια πολύ πολύ μικρή πιθανότητα) δε ρώτησα λεπτομέρειες. Αν σκεφτούμε όμως πως είναι αγνώστου αιτιολογίας ίσως να είναι ένας επιβαρυντικός παράγοντας λόγω αυτών που περιέχουν (κυρίως της ζάχαρης) και που σε μια τόσο σημαντική ηλικία προσλαμβάνουν τα παιδάκια μας όταν δεν είναι οργανικά ετοιμα να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε. Όλα σχετικά είναι όμως.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εριξα κατι υπνους....μαρμινακι οντως μεγαλη παρηγορια το παρεακι!

μαρτζι δεν περνεις ουλτρα λεβουρ μαζι με την αντιβιωση:shock::shock::shock:

αληθεια γιατι ξυνιστηκε η φιλη σου για την φρουτοκρεμα:confused:ειδικα για φρουτοκρεμα η δικια μου ειμαι σιγουρη θα κανει παρτυ οταν ερθει η ωρα...οσο για την γευση του ρυζαλευρου....οντως τραγικη θα ειναι αλλα μας σωζει οτι δεν ξερουν απο γευσεις κ γι αυτο τα τρων!!!

μελι οντως δεν κανει και επισης δεν κανει και αυγο...αυτα τα δινουμε απο ενα σημειο και μετα θα μας πει η παιδιατρος ποτε...και τα φρουτα λεει τα δινουμε 1 την φορα αν 3 μερες για να καταλαβουμε αν εχει αλλεργια το μπέμπέ σε καπόιο...τα εγραφε σ'αυτα που μας εβαλες μαρμιν χθες!!!αλλα και το αυγο την 1η φορα βαζουμε ενα κομματακι μεσα στην φρουτοκρεμα...μπλιαξ μπλιαξ μπλιαξ!!!

τι άλλα νεα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:???

"μαρτζι δεν περνεις ουλτρα λεβουρ μαζι με την αντιβιωση:shock::shock::shock:"

Στην παραπάνω πρόταση μήπως ήθελε ερωτηματικό;

Βλέπω μελέτησες ε; Μπράβο θα σου βάλω 10! Και για το μέλι έχεις δίκιο νομίζω Τίγκερ λένε πως και μετά τα δύο μερικές φορές το δίνουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Tsery, τώρα που το λες, όντως έπρεπε να προμηθευτώ ούλτρα λεβουρ! Βιταμίνες δεν είναι αυτά; Φανταζομαι δεν επηρεάζουν σε τίποτα, σωστά; Να ρωτήσω λετε το γιατρο ή δεν χρειάζεται;

οσο για την φίλη μου δεν ξενίστηκε για την φρούτόκρεμα αλλά για το ότι ο γιατρός δεν της επέτρεψε να δώσει κρεμα στην μικρή λόγω μεγάλου βάρους και την καθυστέρησε 1 μήνα και παραπάνω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αααα!!!ε και τι εγινε?ανηπομονουσε η καημενη!!!η αληθεια ειναι οτι εχουν πολυ πλακα σε εκεινη την φαση!!!!

τα ουλτρα λεβουρ νομιζω οτι ειναι μυκητες ζωντανοι (σαν αυτους που εχουν τα γιαουρτια, γι αυτο τρωμε αυτα πουγραφουν ζωντανο απο εξω...)αλλα να σου πω την αληθεια εγω θα ρωτουσα κ τον γιατρο για καλο και κακο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαρτζι μου, και εγώ νομίζω να πάρεις το γιατρό..αν και αυτό που λέτε δεν το έχω υπόψη μου...

η τάση τώρα είναι να τα δοκιμάζουν ένα ένα φαγητό για μια βδομάδα και μετά αλλάζουν...

το αυγό στο χρόνο το δίνουν..τώρα για μέλι πολύ πιο μετά, τώρα αν έχει μια τροφή μέλι μέσα δεν ξέρω πότε το δίνουν...αλλά μέλι μέλι...πολύ μετά...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Να δείτε που η Λίλι ξεσαλώνει με σιδέρωμα για αυτό δεν μπαίνει. Θα έλεγα πως πήγαν βόλτα αλλά μας είπε κάτι για τρία πλυντήρια:rolleyes:

Τσερρούλα σε κάποια από αυτά νομίζω διάβασα και για το μέλι αλλά δε θυμάμαι ούτε σε ποια ούτε τι γιατί κι εγώ βιαστηκά τα διάβαζα και με το άρρωστο αντράκι από δίπλα και το κοιμισμένο μου μικρό που το είχα στο μυαλό μου γιατί δεν ξυπνούσε να φάει.

Επίσης έχετε μειλ:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλά είμαι , πήγα το πρωι και πήρα τη κουβερτούλα κλπ που σας έδειξα...

είδα και λαμπάδες και σταυρουδάκια...πήγαμε για πρωινό καφεδάκι

μετά είχα γενική...κουράστικα..τώρα ξεκούραση...14 μέρα σήμερα και περιμένω το τεστ να δείξει θετικό...:)

1533345xcnw09g7xt.gif

καλά είμαι , πήγα το πρωι και πήρα τη κουβερτούλα κλπ που σας έδειξα...

είδα και λαμπάδες και σταυρουδάκια...πήγαμε για πρωινό καφεδάκι

μετά είχα γενική...κουράστικα..τώρα ξεκούραση...14 μέρα σήμερα και περιμένω το τεστ να δείξει θετικό...:)

Μακάρι κοριτσάκι μου αλλά εσύ δείξει δεν δείξει ξέρεις τι να κάνεις ;);) μέρα παρά μέρα και αν θέλετε και κάθε μέρα γιατί είπαμε να το βγάζουμε και λίγο από το μυαλό μας και να ευχαριστιόμαστε τη διαδικασία

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...