Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Όσο για το ρυζάλευρο Μάρτζι μου δίκιο έχεις κι εγώ το σκέφτηκα κάποια στιγμή και τώρα που το λες θα πρέπει να ρωτήσω την παιδίατρο τι μπορώ να το κάνω για να νοστιμίσει λίγο γιατί και η έτοιμη κρέμα που τρώνε τα μωράκια για να τους αρέσει τόσο φαντάζομαι τι ζαχαρίτσα θα έχει μέσα αλλά και αν δεν το φάει δε θα σκάσω κι όλας σταδιακά θα μπουν κι άλλες τροφές και σίγουρα κάτι θα φάει άλλωστε έχουμε μπόλικο απόθεμα;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια πολύ χαίρομαι που πιάνουν τα κολπάκια μας και σε εσάς και θέλω να ξέρετε πως νιώθω μεγάλη ασφάλεια πο εχουμε το παρεάκι μας γιατί μπορώ να παίρνω συμβουλές όταν κάτι συμβαίνει στο μωράκι μου. Χθες κοιμόταν πολλές ώρες και ανησύχησα αλλά πέτυχα τη Λίλι στο σκάιπ και μου είπε να το αφήσω να κοιμηθεί γιατί είναι από το εμβόλιο και επίσης με τη Μαριούλα είχαμε μια ωραία συζήτηση περί αποστείρωσης τώρα που έβαλε και την κρέμα στο διαιτολόγιο του πρίγκιπα. Αλλά γενικά ξέρω πως ότι και αν συμβεί μπορώ να μπω και να πω τον πόνο μου και να βρούμε μια λύση. Τι ωραία!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όσο για το ρυζάλευρο Μάρτζι μου δίκιο έχεις κι εγώ το σκέφτηκα κάποια στιγμή και τώρα που το λες θα πρέπει να ρωτήσω την παιδίατρο τι μπορώ να το κάνω για να νοστιμίσει λίγο γιατί και η έτοιμη κρέμα που τρώνε τα μωράκια για να τους αρέσει τόσο φαντάζομαι τι ζαχαρίτσα θα έχει μέσα αλλά και αν δεν το φάει δε θα σκάσω κι όλας σταδιακά θα μπουν κι άλλες τροφές και σίγουρα κάτι θα φάει άλλωστε έχουμε μπόλικο απόθεμα;)
Νομίζω κάτι έλεγε η συνταγή για μέλι, αν τυχόν θες! Ισως αυτό να νοστιμίσει αυτό το φαγητό! Η λίγη ζάχαρη! Πάντως έτσι δεν νομίαζω να είναι και η πιο νόστιμη τροφή του κόσμου! Βέβαια, εσύ θα το δοκιμάσεις και πού ξέρεις; Ο Θρασύβουλος μπορεί να το φάει και να του αρέσει!

Οσον αφορά το απόθεμα που λες, σου είπα για την φίλη μου που το κοριτσάκι της είναι τώρα 8 μηνών και κοντεύει 10 κιλά. Οταν λοιπόν ήταν στους 6 και την ζύγισε ο παιδίατρος τη βρήκε πολύ αναπτυγμένη και χοντρούλα (ήταν 8 κιλά τότε). Θεώρησε λοιπόν πως δεν έπρεπε να μπει η κρεμούλα ακόμη στην διατροφή της για να μην φουσκώσει περισσότερο! Ετσι, ξεκίνησαν κρεμούλα ( νομίζω της δίνει τώρα φρουτόκρεμα και κρέμα λαχανικών που την φτιάχνει η ίδια με βιολογικά προιόντα) από τον 7ο και μετά! Της είχε ξενίσει λίγο της φίλης μου ( κι εμένα να πω την αλήθεια ) αλλά ο παιδίατρος επέμενε πως έτσι έπρεπε να γίνει και τελικά το εφάρμοσαν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αχ Μαρτζούλα μου πάλι ταλαιπωρήσαι ε; Περαστικά και σε σένα και εύχομαι κι εγώ να μη κάνεις μυκητίαση όσο για το σύζυγο ευχαριστώ για τα περαστικά αλλά μάλλον σε μένα πρέπει να τα λέτε :rolleyes:
Είδες μωρέ τι τραβαω! Αφου καμια φορά βλασφημώ την ώρα και την στιγμή που έκανα την κολπική καλλιέργεια! Στο καλό πια!

Περαστικά σε σένα; Σε ταλαιπωρεί ο αντρούλης; Μήπως είναι γκρινιάρης στην αρρώστια; Α, έλεγα στον άντρα μου για τη συναισθηματική νοημοσύνη του μωρού σας και του έξηγούσα πως είναι τρυφερούλης, πως θέλει αγκαλιές, πως αισθάνεται έντονα την απόρριψη και στενοχωριέται (αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι σωστό- διορθώστε με αν είναι) και μου λέει πως τέτοιο χαρακτήρα φαίνεται να έχει και ο άντρας σου έτσι όπως τον έχει ψυχολογήσει από τις φωτογραφίες! :shock:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Είδες μωρέ τι τραβαω! Αφου καμια φορά βλασφημώ την ώρα και την στιγμή που έκανα την κολπική καλλιέργεια! Στο καλό πια!

Περαστικά σε σένα; Σε ταλαιπωρεί ο αντρούλης; Μήπως είναι γκρινιάρης στην αρρώστια; Α, έλεγα στον άντρα μου για τη συναισθηματική νοημοσύνη του μωρού σας και του έξηγούσα πως είναι τρυφερούλης, πως θέλει αγκαλιές, πως αισθάνεται έντονα την απόρριψη και στενοχωριέται (αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι σωστό- διορθώστε με αν είναι) και μου λέει πως τέτοιο χαρακτήρα φαίνεται να έχει και ο άντρας σου έτσι όπως τον έχει ψυχολογήσει από τις φωτογραφίες! :shock:

Πλάκα μου κάνεις;; Από τις φώτο μόνο; Τώρα θέλω να ψυχολογήσει και εμένα γιατί με το σύζυγο έπεσε μέσα. Αρκεί να σου πω (παρόλο που είμαι άσχετη από ζώδια και δεν τα πιστεύω δεν μπορώ όμως να μην παραδεχτώ πως υπάρχουν κοινά σημεία όταν ακούω να τα λένε) πως είναι και οι δύο

Τοξότες. Μία Δεκεμβρίου ο μικρός κ 6 ο μεγάλος. Πάντως μπράβο τον άντρα σου. Λοιπόν δείξτου μία δική μου φωτο (βρες καμία καλή όμως) και πές μου τι σου είπε. Επίσης ναι ο αντρούλης μου όταν αρρωσταίνει γίνεται χειρότερος από παιδί. Αν είναι έτσι τις υπόλοιπες μέρες (όπως περιέγραψες παραπάνω) φαντάσου τώρα λίγο ακόμα και θα έρθει να τον βυζάξω κι όλας :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Για το μέλι νομίζω μπαίνει αρκετά πιο αργά γιατί διάβασα κάπου ότι κάτι προξενεί στο παιδί αν είναι αλλεργικό αλλά δε θυμάμι τι :rolleyes: περνάει πάντως. Επίσης και μεις είμαστε αναπτυγμένοι αλλά θα ξεκινήσουμε κανονικά κρεμούλες με ρυζάλευρο πρώτα. Η παιδίατρος είπε πως στο επόμενο ραντεβού θα μου τα πει αναλυτικά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Με αυτά και με εκείνα ξεχασα να σας πω ότι σήμερα αλλάζουμε εβδομάδα. Γινόμαστε 18 και έχουμε βδομαδογεννέθλια.

Και η Κλάραμπελ χάθηκε έ; Αλλά είπαμε είναι κομήτης αυτή :rolleyes:

χρονια πολλαααααα!!!!!!!!!! και περαστικα στον αντρουλη σου χαρα μου!
Μαριούλα δεν έχω λόγια για τον πρίγκηπα πώς μεγάλωσε το αγόρι μας και τι ωραίο παιχνίδι!!!Αχ να τα έχει γερά η Παναγιά τα παιδάκια μας είναι όλα ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ευχαριστω αγαπη μου!!!

Καλησπέρα!

Μαρμιν, περαστικά στον άντρα σου!

Νένα, σου έστειλα ξανά μειλ! Απορώ γιατί δεν έλαβες πιο πριν! Κι εχω να πω για σένα πως πραγματικά με εντυπωσιάζεις! Ακόμη δεν σαράντισες και ασχολείσαι με τόσα πράγματα! Ολες οι υπόλοιπες λίγο πολύ είμαστε σπίτια μας και ασχολούμαστε με τις δουλειές του σπιτιού και με τα μωράκια! Εσύ ασχολείσαι με μωρό, με καθαριότητα σπιτιού, δουλειά, μαγαζί! Πάρε μια ανάσα όμως, please!!!!

Βρε κορίτσια, διάβασα τη σπιτική συνταγή για ρυζάλευρο! Μπιαχ!!!! Εγώ δεν νομίζω να μπορούσα να το φάω αυτό το πράγμα!!!!

Κορίνα, καλώς όρισες στα πάτρια εδάφη! Φαντάζομαι τώρα θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας εσύ και οι δικοί σου, σωστά;

Μαριούλα, κούκλος ο Αντωνάκης! Καλέ αυτός έγινε ολόκληρο αγοράκι το χρυσό μου! Αλήθεια σε κάτι φωτο που είσαι σε ένα μπαλκόνι, είσαι στο πατρικό σου; Ωραία θέα έχετε βρε!

Εγώ κορίτσια έχω φοβερές ενοχλήσεις από κάτω! Φοβάμαι μήπως η παλιοαντιβίωση μου βγάλει μύκητες και μετά ουαί! κι αλίμονο!!!! Και πολύ στενοχωριέμαι που παίρνω την αντιβίωση! Πέρασα τόσες εβδομάδες χωρίς να πάρω ούτε ένα ντεπόν και τώρα στα τελευταία πλακώθηκα με αντιβίωση! Κι γιατί να έχω τόσες ενοχλήσεις εκεί; Κάντυ, κανά κολπο; Τρώω γιαουρτάκια, πλέονομαι εξωτερικά με χαμομηλόσοδόνερο αλλά δεν με βλέπω να σιάζω!

αχ ειδες πως μεγαλωσε το μωρακι μου μαργκι μου? ευχαριστω αγαπη μου αυτο το μπαλκονι ειναι απο το σπιτι μου αυτο που εμενα μεχρι και πριν 3 μηνες αλλα και σε αυτο που μενω τωρα εχω ακριβως την ιδια θεα αφου κ τα 2 σπιτια ειναι στην ιδια γειτονια

Νομίζω κάτι έλεγε η συνταγή για μέλι, αν τυχόν θες! Ισως αυτό να νοστιμίσει αυτό το φαγητό! Η λίγη ζάχαρη! Πάντως έτσι δεν νομίαζω να είναι και η πιο νόστιμη τροφή του κόσμου! Βέβαια, εσύ θα το δοκιμάσεις και πού ξέρεις; Ο Θρασύβουλος μπορεί να το φάει και να του αρέσει!

Οσον αφορά το απόθεμα που λες, σου είπα για την φίλη μου που το κοριτσάκι της είναι τώρα 8 μηνών και κοντεύει 10 κιλά. Οταν λοιπόν ήταν στους 6 και την ζύγισε ο παιδίατρος τη βρήκε πολύ αναπτυγμένη και χοντρούλα (ήταν 8 κιλά τότε). Θεώρησε λοιπόν πως δεν έπρεπε να μπει η κρεμούλα ακόμη στην διατροφή της για να μην φουσκώσει περισσότερο! Ετσι, ξεκίνησαν κρεμούλα ( νομίζω της δίνει τώρα φρουτόκρεμα και κρέμα λαχανικών που την φτιάχνει η ίδια με βιολογικά προιόντα) από τον 7ο και μετά! Της είχε ξενίσει λίγο της φίλης μου ( κι εμένα να πω την αλήθεια ) αλλά ο παιδίατρος επέμενε πως έτσι έπρεπε να γίνει και τελικά το εφάρμοσαν!

χαρα μου το μελι απαγορευεται μεχρι να παει το μωρακι 1 χρονου...α και κατι που διαβασα χθες απο καποια κοπελα δεν θυμαμαι πια νομιζω η μαρμιν το εγραψε οτι τα περισσοτερα μωρακια παθαινουν ζαχαρο επειδη και καλα οι κρεμες εχουν μεσα ζαχαρη...αυτο δεν νομιζω να ισχυει ζαχαρο δεν παθαινεις οση ζαχαρη και να τρως το ζαχαρο ειναι παθηση! οταν το παγκρεας δεν λειτουργει σωστα κ δεν παραγει την ινσουλινη που χρειαζεται για να ρυθμισει την γλυκοζη... αν εχουμε ζαχαρο τοτε ναι δεν πρεπει να τρωμε πολυ ζαχαρη γτ αυξανεται η γλυκοζη και η ινσουλινη δεν ειναι αρκετη για να την ρυθμισει,,,,οχι ομως οτι θα παθουμε ζαχαρο αν τρωμε ζαχαρη!:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πλάκα μου κάνεις;; Από τις φώτο μόνο; Τώρα θέλω να ψυχολογήσει και εμένα γιατί με το σύζυγο έπεσε μέσα. Αρκεί να σου πω (παρόλο που είμαι άσχετη από ζώδια και δεν τα πιστεύω δεν μπορώ όμως να μην παραδεχτώ πως υπάρχουν κοινά σημεία όταν ακούω να τα λένε) πως είναι και οι δύο

Τοξότες. Μία Δεκεμβρίου ο μικρός κ 6 ο μεγάλος. Πάντως μπράβο τον άντρα σου. Λοιπόν δείξτου μία δική μου φωτο (βρες καμία καλή όμως) και πές μου τι σου είπε. Επίσης ναι ο αντρούλης μου όταν αρρωσταίνει γίνεται χειρότερος από παιδί. Αν είναι έτσι τις υπόλοιπες μέρες (όπως περιέγραψες παραπάνω) φαντάσου τώρα λίγο ακόμα και θα έρθει να τον βυζάξω κι όλας :rolleyes:

Κάποιες φορές πεφτει μέσα στις ψυχολογήσεις ατόμων, κάποιες άλλες όμως δεν τα καταφέρνει! Τον άντρα σου για κάποιο λόγο τον έχει συμπαθήσει πολύ από την πρώτη φωτογραφία που μου είχες στείλει! Λέει πως του φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος, πως το πρόσωπό του βγάζει μία απίστευτη καλοσύνη! Και για σένα τα ίδια μου έχει πει περί καλοσύνης!!!:P

Οσο για την γκρίνια που βγάζουν όταν είναι άρρωστοι, έτσι είναι όλοι οι άντρες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ, Μαριούλα, κι εγώ στο σπίτι που νοικιαζα τις προηγούμενες χρονιές είχα μία απίστευτη θέα! Αν βρω φώτο, θα σου στείλω να δεις για τι τοπίο μιλάμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αχ, Μαριούλα, κι εγώ στο σπίτι που νοικιαζα τις προηγούμενες χρονιές είχα μία απίστευτη θέα! Αν βρω φώτο, θα σου στείλω να δεις για τι τοπίο μιλάμε!

βασιλισα πρεπει να σας στειλω και γω φωτο καποια στιγμη να δειτε ολη την θεα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ξέρετε τι μου έχει λέιψει πολύ; Οι διακοπές! Οι ξενοιαστες διακοπές του τύπου ξυπνάω ό,τι ώρα γουστάρω, τρώω πρωινό, πάω για μπάνιο, γυρίζω, ρίχνω έναν υπνάκο και μετά για καφε, ποτό και club!

Πέρισυ στον τόπο που ήμουνα τον τελευταίο μήνα διασκέδασα τόσο πολύ και πέρασα τόσο όμορφα σαν να έκανα διακοπές! Αλλά δεν ήταν οι διακοπές του τύπου που περιγράφω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ξέρετε τι μου έχει λέιψει πολύ; Οι διακοπές! Οι ξενοιαστες διακοπές του τύπου ξυπνάω ό,τι ώρα γουστάρω, τρώω πρωινό, πάω για μπάνιο, γυρίζω, ρίχνω έναν υπνάκο και μετά για καφε, ποτό και club!

Πέρισυ στον τόπο που ήμουνα τον τελευταίο μήνα διασκέδασα τόσο πολύ και πέρασα τόσο όμορφα σαν να έκανα διακοπές! Αλλά δεν ήταν οι διακοπές του τύπου που περιγράφω!

χαρα μου ολα αυτα που λες ξεχνατα τωρα με την μπουμπου θα ειναι δυσκολο να τα κανεις ολα αυτα μαζι...τωρα που το λες ξεχασα να σας πω θα βγω και σημερα για χωρο ξενυχτι ποτο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου ολα αυτα που λες ξεχνατα τωρα με την μπουμπου θα ειναι δυσκολο να τα κανεις ολα αυτα μαζι...τωρα που το λες ξεχασα να σας πω θα βγω και σημερα για χωρο ξενυχτι ποτο:P
Μπα;;;; Εγω να τα ξεχάσω;;;Εσυ, κυρία μου, πώς βγαινεις δηλ για ποτο, ξενυχτι και χορό;;:evil: Δεν είσαι μάνα εσυ;;:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...