Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσαρες η νενα μου εστειλε μνμ κ τωρα το ειδα. θα σας γραψω ακριβωας τι λεει...

" το μωράκι όλα καλά αν και λόγω μιας σύσπασης που είχα στην μήτρα - δηλ. ένα σημείο της μήτρας είχε διογκωεθει, χωρίς όμως να ειναι ανησυχιτικό - ήταν λίγο στριμωγμένο και κουλουριασμένο επομένως δεν μπορέσαμε να δουμε και παρα πολλά, σε γενικές γραμμες όλα καλα με τις πιθανότητες για αγορι να κυμναινονται στα 90%"

έχει μια ώρα που μου το έστειλε κ το ειδα τώρα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια εγώ μόλις γύρισα από την καροτσοκαθισματοβόλτα μου και πήραμε και καροτσάκι και καθισματάκι και σουτιέν θηλασμού γιατί στα λητώ τα έχει 25% έκπτωση (τα σουτιέν) και βγήκε σε πολύ καλή τιμή. Επίσης το επόμενο Σάββατο δηλαδή 22 Σεπτεμβρίου το πρωί έχει σεμινάριο θηλασμού αν ενδιαφέρεται καμία αλλά στο Ωραιοκάστρου δεν ξέρω αν έχει και στα άλλα Λητώ λογικά θα έχει αλλά όχι την ίδια μέρα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχ μαρμιν μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλά δεν το κοβω...ακομα ξέρετε πως ειμαι...ερείπιο χωρις ενεργεια και με πολλες ζαλαδες τελευταια...να φανταστεις δεν βασιζομαι να παω το πρωι ουτε για ψωμι μονη...περιμενω τον αντρα μου...να δω τι θα μου δωσει η γιατρος στις 24 γιατι δεν με βλεπω καλα...πριν μεινω εγκυος ειχα χαμηλο αιματοκριτη τωρα θα εχει πεσει στα ταρταρα...

παιδια η μαριουλα θελω να πιστευω οτι εχει θεμα με το στικακι και γι αυτο δεν μπηκε σημερα...αλλιως δεν εξηγείτε...

28xYp3.png

μαρτζι ακου κ μια προταση της νενας...αν θες για να μην περιμενεις ως την αλλη εβδομαδα πανε στο νοσοκομειο κ πες οτι εχεις καθυστερηση κ το πρωτο ραντεβου δεν ηρθε ακομα και οτι πονας στην κοιλια για να σε δουνε...ε τι λες???θα λυσεις και την απορια σου που πιστευω οτι ειναι φυσιολογικος πονος...θυμαστε κ γω πονουσα κ γιαυτο πηρα ουτροτζεσταν...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες η νενα μου εστειλε μνμ κ τωρα το ειδα. θα σας γραψω ακριβωας τι λεει...

" το μωράκι όλα καλά αν και λόγω μιας σύσπασης που είχα στην μήτρα - δηλ. ένα σημείο της μήτρας είχε διογκωεθει, χωρίς όμως να ειναι ανησυχιτικό - ήταν λίγο στριμωγμένο και κουλουριασμένο επομένως δεν μπορέσαμε να δουμε και παρα πολλά, σε γενικές γραμμες όλα καλα με τις πιθανότητες για αγορι να κυμναινονται στα 90%"

έχει μια ώρα που μου το έστειλε κ το ειδα τώρα...

αχχχχ δεν θα ροζισει ποτε αυτη η λιστα αραγε???????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσάκια εγώ μόλις γύρισα από την καροτσοκαθισματοβόλτα μου και πήραμε και καροτσάκι και καθισματάκι και σουτιέν θηλασμού γιατί στα λητώ τα έχει 25% έκπτωση (τα σουτιέν) και βγήκε σε πολύ καλή τιμή. Επίσης το επόμενο Σάββατο δηλαδή 22 Σεπτεμβρίου το πρωί έχει σεμινάριο θηλασμού αν ενδιαφέρεται καμία αλλά στο Ωραιοκάστρου δεν ξέρω αν έχει και στα άλλα Λητώ λογικά θα έχει αλλά όχι την ίδια μέρα

μπραβο τελεια μεγεια τα πραγματακια σας!!!!!με το καλο να τα απολαυσει το μπεμπακι σας!!!!για πες μας τωρα και ποια πηρατε?????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κολπικό υπέρηχο μού έκανε κορίτσια! Και μάλιστα δις !!!! Την πρώτη φορά με κοίταζε από εδώ με κοίταζε από εκει, τίποτα μού λέει, μάλλον πάμε για εξωμήτριο! Ε, τι το ήθελα να το ακούσω. κλάμμα και κακό......Μετά από 3 ώρες σχεδόν με το που μου έβαλε το μαρκούτσι λέει "α! να το! είδες; έκανες τη βόλτα σου, άλλαξε η θέση της μήτρας και φάνηκε! Είναι πολύ μικρό όμως...αντιστοιχεί βέβαια στην χοριακή σου......κρατάμε ότι κατά 90% είναι σάκος".

Εγώ δεν έχω ηρεμήσει. Φοβάμαι πολύ . Θα περιμένω την Τεταρτη να πάω στον Μακρ....... Ευχομαι μέχρι τότε να μην έχω δει αίμα ή αφόρητους πόνους. Πονάω τώρα λίγο χαμηλά στην κοιλιά. Α, ρε κορίτσια, όση χαρά είχα τις προηγούμενες μέρες έγινε τόση στενοχώρια. Ο μικροβιολόγος μόλις με είδε με ρώτησε αμέσως τι αιματοκρίτη έχω. Γιατί; τον ρωτάω. Είσαι πολυ΄χλωμή κοπέλα μου μού λέει. Φαντάζεστε πώς ήμουν!

απο τον υπερυχο σε ποναει μην αγχωνεσαι!!!!!λοιπον εγω σου λεω με σιγουρια πως δεν ειναι εξωμητριο αλλα ειναι νωρις και δεν μπορει να φαινεται δεν στο λεω ουτε για να σε παρηγορησω ουτε για να το παιξω ξερολας το λεω γιατι μου συνεβει ακριβως το ιδιο πραγμα τον περασμενο μηνα εβλεπε κατι αλλα και σιγουρη δεν ηταν εεε μετα κατι μετρησε και μου λεει αυτος ειναι και τιποτα δεν ηταν καμια σχεση αφου την συνεχεια την ξερεις .......και να σου πω κατι δεν πιστευω πως φταιει ο γυναικολογος κι εγω στην αρχη τα ειχα βαλει μ αυτην που ειχα παει και ελεγα ειναι αχρηστη μα στραβη ηταν και δεν εβλεπε στην πορεια ομως σκεφτηκα και λεω γιατι ο Ζηκ μου ειπε να μην παω πριν την 6η εβδομαδα γιατι δεν μπορει να δει κατι αυτος δηλαδη χαζος ειναι ετσι κι αλλιως την επισκεψη του θα την επαιρνε εγω του προτινα να παω μπορουσε να μου πει ααα ωραια ελα.......οντως πριν την 6η εβδομαδα δεν φαινεται και να δουν κατι δεν ειναι σιγουροι πως ειναι σακος μπορει να ειναι και ωοθυλλακιο.....εγω ξερω πολυ γνωστη μου που πηγε στο Χατζηκωστα την 6η εβδομαδα και δεν ειδαν τιποτα και ξαναπηγε την 8η και τοτε ακουσαν καρδια μην αγχωνεσαι!!!απλα απ οτι καταλαβα η γιτρος σου ειναι οτι να ναι αντι να σου πει εξ αρχης ειναι νωρις και δεν μπορουμε να δουμε αρχισε τις βλακειες με το εξωμητριο....να μην ξαναπας!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλορίζικαααα!!!:P:p:pΜε το καλό να τα χαρεί το μπεμπάκι σας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εγω πηγα τελικα σε 2 μαγαζια με ρουχα εγκυμοσυνης το ενα δεν ειχε καθολου χειμερινα και μου εδειχνε καλοκαιρινα τι να τα κανω της λεω αυτα???μου λεει τελος της επομενης εβδομαδας θα ερθουν φευγω και παω στα λητω εκει ειχε αλλα περσινα φυσικα εεε δεν με ενοιαζε κιολας γιατι ηταν και με 50% εκπτωση πηρα ενα παντελονι παρα πολυ ωραιο ψαροκοκαλο με ρεβερ απο κατω απο 54 το πηρα 27? αυτο δεν πηρα κατι αλλο:tongue:παλι βρεχει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ντεππα υπομονη νομιζω οτι εγω θα κανω την διαφορα...για να δουμε...με τοσες επαφες στις γονιμες πως να ροζισει βρε κοριτσαρα??

28xYp3.png

απο τον υπερυχο σε ποναει μην αγχωνεσαι!!!!!λοιπον εγω σου λεω με σιγουρια πως δεν ειναι εξωμητριο αλλα ειναι νωρις και δεν μπορει να φαινεται δεν στο λεω ουτε για να σε παρηγορησω ουτε για να το παιξω ξερολας το λεω γιατι μου συνεβει ακριβως το ιδιο πραγμα τον περασμενο μηνα εβλεπε κατι αλλα και σιγουρη δεν ηταν εεε μετα κατι μετρησε και μου λεει αυτος ειναι και τιποτα δεν ηταν καμια σχεση αφου την συνεχεια την ξερεις .......και να σου πω κατι δεν πιστευω πως φταιει ο γυναικολογος κι εγω στην αρχη τα ειχα βαλει μ αυτην που ειχα παει και ελεγα ειναι αχρηστη μα στραβη ηταν και δεν εβλεπε στην πορεια ομως σκεφτηκα και λεω γιατι ο Ζηκ μου ειπε να μην παω πριν την 6η εβδομαδα γιατι δεν μπορει να δει κατι αυτος δηλαδη χαζος ειναι ετσι κι αλλιως την επισκεψη του θα την επαιρνε εγω του προτινα να παω μπορουσε να μου πει ααα ωραια ελα.......οντως πριν την 6η εβδομαδα δεν φαινεται και να δουν κατι δεν ειναι σιγουροι πως ειναι σακος μπορει να ειναι και ωοθυλλακιο.....εγω ξερω πολυ γνωστη μου που πηγε στο Χατζηκωστα την 6η εβδομαδα και δεν ειδαν τιποτα και ξαναπηγε την 8η και τοτε ακουσαν καρδια μην αγχωνεσαι!!!απλα απ οτι καταλαβα η γιτρος σου ειναι οτι να ναι αντι να σου πει εξ αρχης ειναι νωρις και δεν μπορουμε να δουμε αρχισε τις βλακειες με το εξωμητριο....να μην ξαναπας!!!

Margy καλά στα λέει η Deppoula και εγώ 6η εβδομάδα είδα σάκο και σκέψου πρίν με βάλει στον υπέρηχο με προειδοποίησε ότι μπορεί να μη δούμε τίποτα οπότε μήν αγχώνεσε και κάνε υπομονή!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εγω πηγα τελικα σε 2 μαγαζια με ρουχα εγκυμοσυνης το ενα δεν ειχε καθολου χειμερινα και μου εδειχνε καλοκαιρινα τι να τα κανω της λεω αυτα???μου λεει τελος της επομενης εβδομαδας θα ερθουν φευγω και παω στα λητω εκει ειχε αλλα περσινα φυσικα εεε δεν με ενοιαζε κιολας γιατι ηταν και με 50% εκπτωση πηρα ενα παντελονι παρα πολυ ωραιο ψαροκοκαλο με ρεβερ απο κατω απο 54 το πηρα 27? αυτο δεν πηρα κατι αλλο:tongue:παλι βρεχει!!!

ΑΑΑ Εκπτώσεις έ???Για να κάω μια βόλτα και εγώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

συμφωνω ρε κοριτσια..τις διαγνωσεις δεν τις πεταμε ετσι και κουρελαιζουμε τον αλλον χωρις να ειμαστε σιγουροι....ουτε και γω θα ξαναπηγαινα σε αυτον...οπως και γω ετσι εκανα με την παλια την δικια μου που δεν με ξαναειδε και μαλιστα ειναι κ του χωριου και ενω εκει μπορω να γραφω φαρμακα δεν παταω καν...με ειχε κανει κουρελι 3 μερες τοτε θυμαμαι...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...