Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχχαχ!!!μαριουλα πολύ αφοσίωσή στο παιχνίδι του!!!

χαρα μου του αρεσει παρα πολυ!!! οταν το δει μου το δειχνει με τα χερια του και στριγγλιζει αν δεν τον παω κοντα κλαιει:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα! ΣΤα γρήγορα. Αντράκι με πυρετό άνω του 39 κ φυσικά γκρινιάρης (λιγότερο από ότι περίμενα ευτυχώς), μπουμπουκάκι με εμβόλιο, πεντάωρο ύπνο χωρίς μαμ αλλά δυστυχώς 6-11 το απόγευμα και 11-1 τα μεσάνυχτα παιχνίδι και γέλια. Σήμερα η πρώτη μας διάρροια. Λίλι σε ενδιαφέρει δεν βγήκαν μεν από την πάνα λίγο λερώθηκε το εσωρουχάκι μας αλλά είχε μια λακουβίτσα με κακάκια διαρροϊκά δηλαδή δεν ήταν μόνο η πάνα σαν κατουρημένη αλλά με χρώμα σκ@τι :oops::oops: όπως σε ρώτησα χθες στο σκάιπ. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν εκτός από μαμά, νοικοκυρά, γυναίκα και σύζυγος πρέπει να ασκήσω και το επάγγελμα μου το αφημένο από καιρό κ να γίνω νοσηλεύτρια. Από τη μια θερμόμετρα, αντιβιώσεις, αντιπυρετικά και από την άλλη ξεσκατώμ@τ@ και διάρροιες αλλά χαλάλι στα αντράκια μου.

Τσερρούλα δυστυχώς δεν την είδα και γιατί δε θα προλάβαινα έτσι και αλλιώς αλλά και γιατί το χαζο τόρρεντ μου δεν κατεβάζει τίποτα και βγάζει αυτό το μνμ "finding peers". Kαμία ιδέα; Έχω την εντύπωση ότι μου το βγάζει μετά που μου ήρθε ενημέρωση για νέα έκδοση και είπα ναι (αφού πρώτα είχα πει καμια δεκαριά όχι). Να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση; αλλά ποιά έκδοση είχα πρίν; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Με αυτά και με εκείνα ξεχασα να σας πω ότι σήμερα αλλάζουμε εβδομάδα. Γινόμαστε 18 και έχουμε βδομαδογεννέθλια.

Και η Κλάραμπελ χάθηκε έ; Αλλά είπαμε είναι κομήτης αυτή :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πολύ ωραίος ο πρίγκιπας Μαράκι μου.

Νενούλα και ότι σε σκεφτόμουν ότι χάθηκες και φαντάστηκα πως είχες ραντεβού στη δουλειά σου. Πάντως σε θαυμάζω πραγματικά εγώ κάνω ότι κάνω για το μωράκι μου επειδή κάθομαι όλη μέρα αν πήγαινα στη δουλειά ούτε γάλα δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να αντλώ κάθε μέρα. Πραγματικά μπράβο σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

peers = συμμαθητης, συναδελφος, καποιον που να ανοικει στην ιδια ομαδα με σενα...αυτο βεβαια ειναι ορολογια του προγραμματος που εχεις οποτε θα μπορουσε να σημαινει οτιδηποτε...δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω...δεν νομιζω να θελει απεγκατασταση...αλλα τιι να σου πω???αν στο βγαζει κ σε αλλες ταινιες οταν πας να τις κατεβασεις τσεκαρε συμβατες εκδοσεις τορρεντ πριν κανεις οτιδηποτε...

για τα υπολοιπα περαστικουλια σας!!!ειμαι σιγουρη οτι χειροτερος ειναι ο μεγαλος παρα ο μικρος!!

οταν ευκαιρεσεις θα την δεις...τωρα εισαι προετοιμασμενη και για τα χαρτομαντηλα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

peers = συμμαθητης, συναδελφος, καποιον που να ανοικει στην ιδια ομαδα με σενα...αυτο βεβαια ειναι ορολογια του προγραμματος που εχεις οποτε θα μπορουσε να σημαινει οτιδηποτε...δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω...δεν νομιζω να θελει απεγκατασταση...αλλα τιι να σου πω???αν στο βγαζει κ σε αλλες ταινιες οταν πας να τις κατεβασεις τσεκαρε συμβατες εκδοσεις τορρεντ πριν κανεις οτιδηποτε...

για τα υπολοιπα περαστικουλια σας!!!ειμαι σιγουρη οτι χειροτερος ειναι ο μεγαλος παρα ο μικρος!!

οταν ευκαιρεσεις θα την δεις...τωρα εισαι προετοιμασμενη και για τα χαρτομαντηλα!!!

Για αυτό δεν μπορώ να βγάλω άκρη και εγώ :confused: σε όλα αυτό μου βγάζει ενώ παλιά μια χαρά τα κατέβαζε! Τι την ήθελα τη νέα έκδοση; Αλλά με ζάλισε κάθε φορά ρωτούσε είπα κι εγώ ναι. Τεσπα θα το διευθετήσω. Και εννοείται πως ο μεγάλος είναι χειρότερος. Για μπάτσες είναι αλλά είναι τυχερός που χρόνια πριν είδα με τα μάτια μου τον αδελφό μου κοτζαμ άντρας να σέρνεται από καναπέ σε καναπέ επειδή ήταν λίγο άρρωστος λες και τον είχαν χτυπήσει δέκα επιδημίες ταυτόχρονα. Από τότε κατάλαβα πως η γυναίκα έχει το όνομα (ασθενές φύλλο) αλλά ο άντρας τη χάρη ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

χρονια σας πολλά για ταβδομαδογεννεθλια σας!!!

ειδες το παρεακι μαρμιν???εχει αξια κοριτσακια!!!

Ευχαριστούμε :tongue::tongue:

Ο μικρούλης μου μια χαρά είναι ο γλυκούλης μου χαμογελάει συνέχεια και θα κλάψει λίγο μόνο αν τον ενοχλεί κάτι κ αμέσως μετά πάλι γελάκια. Όταν έκανε τα κακάκια του σοβάρεψε στραβωσε και λίγο τα μουτράκια του και μολις ξαλάφρωσε άρχισε πάλι τα γέλια. Αλλά είναι πολύ έξυπνο το μωράκι μου και αυτό θα τολμήσω να παινευτώ ότι το πήρε από εμένα. Όχι ότι ο άντρας μου δεν είναι το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα αν κρίνουμε και από την επιλογή συζύγου ;) αλλά πως να το κάνουμε πήρε από τον μπαμπά τα φυσικά χαρίσματα και από τη μαμά θα πάρει τα πνευματικά σωστά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια μου τα έφτυσα.........έκανα όλο το σπίτι και έβαλα και 3 πλυντήρια θα λείπουμε αύριο όλη μέρα οπότε έκατσα και τα έκανα ΟΛΑ μόνο το μπάνιο άφησα γιατί θα έρθει ο καλός μου να κάνει μπανάκι και θα ξυριστεί οπότε μετά θα θέλει πάλι καθάρισμα!!!Ούφ τωρα ψήνω μπριζολίτσες για τον αντρούλη μου θα του τηγανήσω πατατούλες και μια χωριάτικη και έτοιμος......Μαρμινάκι υπομονή βρε κορίτσι μου όλα μαζί σου έπεσαν!!!Περαστικά και στα 2 αντράκια!!!Και δεν έμπαινες βρε Τσέρη που ήμουν μόνη και δεν ήξερα τι να κάνω.........μια χαρά πήγε λοιπόν εχθές το θέμα πολύ χαίριμαι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαριούλα δεν έχω λόγια για τον πρίγκηπα πώς μεγάλωσε το αγόρι μας και τι ωραίο παιχνίδι!!!Αχ να τα έχει γερά η Παναγιά τα παιδάκια μας είναι όλα ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλησπέρα!

Μαρμιν, περαστικά στον άντρα σου!

Νένα, σου έστειλα ξανά μειλ! Απορώ γιατί δεν έλαβες πιο πριν! Κι εχω να πω για σένα πως πραγματικά με εντυπωσιάζεις! Ακόμη δεν σαράντισες και ασχολείσαι με τόσα πράγματα! Ολες οι υπόλοιπες λίγο πολύ είμαστε σπίτια μας και ασχολούμαστε με τις δουλειές του σπιτιού και με τα μωράκια! Εσύ ασχολείσαι με μωρό, με καθαριότητα σπιτιού, δουλειά, μαγαζί! Πάρε μια ανάσα όμως, please!!!!

Βρε κορίτσια, διάβασα τη σπιτική συνταγή για ρυζάλευρο! Μπιαχ!!!! Εγώ δεν νομίζω να μπορούσα να το φάω αυτό το πράγμα!!!!

Κορίνα, καλώς όρισες στα πάτρια εδάφη! Φαντάζομαι τώρα θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας εσύ και οι δικοί σου, σωστά;

Μαριούλα, κούκλος ο Αντωνάκης! Καλέ αυτός έγινε ολόκληρο αγοράκι το χρυσό μου! Αλήθεια σε κάτι φωτο που είσαι σε ένα μπαλκόνι, είσαι στο πατρικό σου; Ωραία θέα έχετε βρε!

Εγώ κορίτσια έχω φοβερές ενοχλήσεις από κάτω! Φοβάμαι μήπως η παλιοαντιβίωση μου βγάλει μύκητες και μετά ουαί! κι αλίμονο!!!! Και πολύ στενοχωριέμαι που παίρνω την αντιβίωση! Πέρασα τόσες εβδομάδες χωρίς να πάρω ούτε ένα ντεπόν και τώρα στα τελευταία πλακώθηκα με αντιβίωση! Κι γιατί να έχω τόσες ενοχλήσεις εκεί; Κάντυ, κανά κολπο; Τρώω γιαουρτάκια, πλέονομαι εξωτερικά με χαμομηλόσοδόνερο αλλά δεν με βλέπω να σιάζω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αχ Μαρτζούλα μου πάλι ταλαιπωρήσαι ε; Περαστικά και σε σένα και εύχομαι κι εγώ να μη κάνεις μυκητίαση όσο για το σύζυγο ευχαριστώ για τα περαστικά αλλά μάλλον σε μένα πρέπει να τα λέτε :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...