Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ο αντρας μου λεει πως αν ερθουν μονοι τους οι γεροι θα κατσουν πολυ ενω αν ερθει και το μωρο θα ξεκουμπιστουν γρηγορα
Σωστός ο άντρας σου!;)

Αχ, Κάντυ, το πόσο φοβήθηκα μήπως ήρθε η ώρα, δεν μπορείς να φανταστείς! Είναι τόσο νωρίς ακόμη! Εχω εσένα στο μυαλό μου που γέννησες στις 36+ δύο ολόκληρα παιδάκια και λέω ας περάσουν δυομισι βδομάδες ακόμη και μετά ας γεννήσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμιν, τέλεια τα νέα απο την επίσκεψη του μικρού στον παιδίατρο! Μεγάλωσε πολύ το παληκάρι μας! Εχει την ανάπτυξη 10μηνου μωρού; Μπράβο!!!

Αυτό που σου κρατάει μούτρα το είχα ακούσει και από μία άλλη κοπέλα που το έλεγε για την κόρη της και ειλικρινά είχα απορήσει και σκέφτηκα πως πολύ πιθανό να υπερέβαλε η χαζομαμα! Αλλά νά που ισχύει τελικά! Η αδελφή μου λέει πως η μικρή δεν θέλει να κάθεται σε ξένο σπίτι και όταν πηγαίνουν καμία επίσκεψη κλαιει συνεχώς! Μόλις γυρίζουν στο σπίτι και αντιλαμβάνεται πως είναι στο χώρο της γελάει δυνατά και γίνεται ευτυχισμένη!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

λιλι μου πως ειναι το καψουρακι ξανα εκανε κακα?χαρα μου μηπως εφαγες κατι και απλα αλλαξαν τα κακακια του? δεν νομιζω να ειναι τιποτα!

μαρμιν μου τελεια τα νεα του μπουμπουκου σου!!! τα παμε κ στο σκαιπ εμεις!;)

τσερρουλα μου καλα να περασετε;););););)

καντυ μου εμενα απο μιας αρχης ερχονταν και μικρα παιδια να δουν το μωρου μου και πρωτα απ'ολα τα αδερφια μου...αλλα αν θες να φυγουν γρηγορα κανε αυτο που λεν τα κοριτσια;) χαιρομαι που δεν πονας πια και που θηλαζουν και τα 2 μωρακια!!!

αγγελικακι μου ενω λατρευω το μακρυ μαλλι σε εσενα πραγματικα μου αρεσει παρα πολυ το κοντο εισαι μια κουκλα και οπως λεει η τσερρυ μας πρεπει να φαινεται το προσωπο σου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αγγελικάκι, βλέποντας πως οι περισσότερες προτιμούν το κοντό σε σένα, ξανάδα τις φωτογραφίες για να δω μήπως μου ξέφυγε κάτι! Αλλά πάλι κατέληξα πως μ' αρέσεις περισσότερο με μακρύ!

Περιμένουμε με ανυπομονησία φώτο της μικρής! θα μεγάλωσε πολύ τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

βασιλισες εγω δινω στον πριγκηπα την κρεμα νουνου αυτη με το ρυζαλευρο-βανιλια!!! θα φτιαχνω και σπιτικες κρεμουλες οταν παει 6 μηνων οπως φρουτοκρεμα και κρεμουλλες απο χορτοσουπα και κρεατοσουπα αυτες τις κρεμουλες ναι θα τις φτιαχνω μονη μου αλλα κρεμα απο ρυζαλευρο δινω την ετοιμη της νουνου...

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας κουκλες

σας διαβασα μια στα πεταχτα και ειδα καποιες απο τις φωτο γιατι δεν μου ανοιξαν ολες πχ. απο το aggelikaki και δεν πηρα και τις φωτο της margi:(!!!

Θα σας στειλω κι εγω καποια στιγμη και εμενα νυφη και φωτο του μπεμπακου!!! Σημερα δουλεβα και γυρισα αργα στο σπιτι!!! Μετα τα γνωστα μπανιο ο μπεμπης και ταισμα ντους εγω και γρηγορα κατι να φαω ξανα ταισμα ο μπεμπης και τωρα επιτελους κοιμαται.

Απο αυριο πρεπει να ξεκλεβω και χρονο για να πηγαινω στο καφε που αρχισαμε καθαρισμα και καποιες επισκευες.

Στεναχωριεμαι που δεν προλαβαινω να μπαινω και να μιλαω μαζι σας:(!!! Μακαρι να μπει και το μωρακι σε ενα προγραμμα γιατι προς το παρον ασχολουμε διαρκως με αυτον!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εγω κοριτακια το βραδυ ειχα κοσμο..ηρθε ο κουνιαδος μου ,η συνηφαδα μου και μια φιλη να μας χαιρετησουν..μαζεψα και κατι τελευταια πραγματα και σκουπιδια..αυριο φευγουμε απο εδω στις 12 το πρωι κατα τις 1:45 θα ειμαστε θεσ/νικη..καληνυχτα κοριτσακια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα!!!!!!!Καντυ είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη αλλά και περήφανη για σένα ρε πατρίδα μπράβο και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!Εμεις βρυκολακιάσαμε λίγο τη νύχτα αλλά ευτυχώς χωρίς γκρίνια!!!!!Μαριούλα μου εχθές έκανε μια φορά πάλι νερό και τώρα το πρωί ξανά ,αλλά δεν ανησυχώ μίλησα με μαρμιν και ο μπουμπούκος τα ίδια κάνει οπότε όλα καλά!!!!!!!Τσέρη πήρες εχθές προσταγλανδινες??????Κορινάκη καλή επιστροφή!!!!!!!!!!!!Κάντυ καλό θα είναι να μην έρθει κανείς αλλά αφού δεν τη γλυτώνεις ας έρθουν με το μωρό για να ξεκουμπιστούν γρήγορα!!!!!Nena περιμένουμε φωτό και απο νεραιδένια περιένουμε!!!!!!!!!!!!Μαρτζούλα όλα καλά??????Μαριούλα μας έταξες φωτό απο πρίγκηπα με αεροπλανοαμαξάκι!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

λιλι μου γτ εγινε αυτο το βραδυ? μηπως κοιμηθηκε πολυ νωρις ο μπεμπης?ναι λιλι σημερα θα σας στειλω οπωσδηποτε!!!:P

κορινα αντε με το καλο να ερθετε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα!!!!

μπραβο ρε καντυ!!!άλλη μια φορά θα σου πω πως σε θαυμάζω!!!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!πάρτο πάνω σου λοιπον!!!

νενάκι και στο μαγαζί ειναι ανάκγη εσύ να πας ρε κορίτσι???πότε θα τα προλάβεις όλα η μάνα???και μεις σε θελουμε στο παρεάκι αλλά αν ειναι να σου τρωμε και αυτες τις λιγες στιγμες που εχεις για να ξεκουραστεις...΄στο καλύτερα!!!φωτο γαμου αναμενουμε!!!να δουμε και νυφικο κανονισε!!!

λιλι εκεινη την ώρα που μας εγραψες εγω περιφερόμουν!!!στο τσακ ήμουν να ανοιξω υπολογιστή αλλά το αντράκι κοιμόταν και απο το φως θα τον ανησυχουσα!!!λοιπον οι προσταγλανδίνες πήγαν μια χαρά!!!(πολύ καλά θα έλεγα...)έχει και καλύτερα βέβαια γιατι πάλι πονούσα-έτσουζα...δεν ξέρω τι παθαινα αλλά την δουλειά την κάναμε!!!κατα τις 4 ξύπνησα και αρχισα να στριφογυρίζω...κατα τις 5 παρα σηκώθηκα έκανα μια γύρα τα δωμάτια...τελικά κατέληξα στην κουζίνα να τρώω!!!έφαγα το γαλατάκι μου με κορν φλεικς και μετα πήγα για ύπνο!!!τελικά μετά απο λίγη ώρα κοιμήθηκα!!με πονούσαν και αφορητα τα ποδια και με έπιασε και το άγχος οτι σήμερα θα έχω μαστόρια και θα πρέπει να ξυπνήσω πρωί πρωί...τελικά κοιμήθηκα και ξύπνησε ο άντρας μου να τους ανοίξει κ να τους περιποιηθεί!!!σε καμιά ωρίτσα απο τώρα θα έχουμε ντουλάπα και στο τελευταίο δωμάτιο!!!επιτελους να συμμαζευτει γιατι δεν την παλευω άλλο....επίσης σε καμιά ώρα το κορινάκι θα πατάει στα πατρια εδάφη!!!

μαρμινάκι δεν είχε ε????αν σου πω οτι δεν το κοιταξα καν???αλήθεια την είδες???ξέχασα να σου πω να παρεις και τα χαρτομάντηλα διπλα σου!!!

καντυ εννοειτε οτι δεν σε παρεξηγουμε οταν μας λες την γνώμη σου!!!άλλωστε αν ειναι να λέμε αερολογίες για να συμφωνουμε πάντα καλύτερα να μην μιλάμε καθόλου να κερδίσουμε και τον χρόνο αυτο!!!άλλωστε ας μην ξεχναμε κ τον λογο που μπηκαμε στο παρεακι...ψάχναμε γνώμες απο άλλες κοπέλες!!!ε τώρα γιατι να αλλάξει αυτο???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...