Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καληνυχτα πενταμορφη!!!και μενα ο δικος μου κατι για προσταγλανδινες ελεγε πριν....για να δουμε!!!

Τυχερουλα!!:tongue::tongue::tongue: Εμένα που το μωρό μου έπεσε σε εμβολιακή νάρκη ο σύζυγος έχεις 39,1 πυρετό :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμαν ρε μαρμινακι!!!τι τυχη βουνο ηταν αυτη???

στο σπιτι έχω βάλει τους παντες να πουν ημερομηνία!!!οποιος κερδίσει θα πάρει μια κούπα με φωτο του Μαρκελλιού μου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

480029_527844633921386_355783113_n.jpg

xaxaxxxax!!!!σας αφήνω όμορφες!!!καληνύχτα και απο μας....αν θελω προσταγλανδίνες πρεπει να δράσω άμεσα πριν μας πάρει η ώρα και ο ύπνος μαζί!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αμαν ρε μαρμινακι!!!τι τυχη βουνο ηταν αυτη???

στο σπιτι έχω βάλει τους παντες να πουν ημερομηνία!!!οποιος κερδίσει θα πάρει μια κούπα με φωτο του Μαρκελλιού μου!!!

οροσειρά Τσέρρυ μου :confused:

Θέλουμε κι εμείς; :confused::confused:

Πολύ ωραία η φώτο με το ψυγείο χαχαχα :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ναι το θυμόμαστε!!

Και φυσικά καλή επιτυχία ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Θα μας τρελλάνεις συμπεθέρα;;; Είναι χωρίς ελληνικούς υπότιτλους :confused::confused::confused: Αλλά εντάξει το βρήκα με ελληνικούς και το κατέβασα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ειμαι εδω σας διαβαζω αλλα οταν παω να γραψω ολο κατι γινεται!!!

ειμαι καλα!!!θηλαζω κι απ τα 2 στηθη κλασικα ο μικρος δεν πιανει το ''ελλατωματικο''αλλα πιανει η μικρη και δεν με ποναει επιτελους!!!!

πολυ ομορφες οι φωτο εγω νομιζω σας ειχα στειλει το αλμπουμ του γαμου μου πριν καιρο σωστα θυμαμαι???????????αν οχι πειτε μου να σας το στειλω....

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ τα κοντα σου πανε περισσοτερο!!!κοιταζε κι ο αντρας μου και λεει ποια ειναι αυτη του λεω ειναι η κοπελα που θα κανουμε παρεα απο το καλοκαιρι και μετα;);)και ας ελπισουμε πως μεχρι τοτε δεν θα συμπεθεριασεις με καμια γιατι εχω και ενα γιο κουκλο εχε υποψην σου!!!

ΛΙΛΙ στον γαμο σας ηταν σαν να πρωταγωνιστουσατε σε παραμυθι!!!!κουκλια!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ εισαι πολυ γλυκουλα!!!λες να σου μοιαζει η κορη???καλε τι σκοπο εχεις??θα γεννησεις πριν την ΤΣΕΡΡΥ?? εγω παντως δεν ειχα τιποτα τετοιο..συχνοουρια ναι αλλα να μου φυγουν ποτε:oops::oops:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ησουν και παραμενεις κουκλιτσα ζωγραφιστη!!!κρεμες μπορεις να παρεις και βιολογικες και χωρις ζαχαρη τις βρισκεις σε φαρμακεια αλλα και σε βιολογικα νομιζω,υπαρχουν frezy kai holle ισως κι αλλες αλλα τωρα αυτες μου ερχοντε:rolleyes::rolleyes:

ΚΟΡΙΝΑΚΙ κι εσυ σκετη κουκλιτσα!!!αυριο επιστρεφεις??μπραβο με το καλο!!!!ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα!!!!

ΤΙΓΚΕΡ εδω μεσα ειμαστε για να λεμε ανοιχτα την γνωμη μας η μια στην αλλη μας αρεσει δεν μας αρεσει αν ηταν να υποκρινομαστε και να συμφωνουμε ολες ενω εχουμε αντιθετη αποψη τοτε τι οικογενεια ειμαστε???εννοειται πως δεν σε παρεξηγω οπως και καμια αλλη που θα μου πει ανοιχτα την γνωμη της και ελπιζω να μην με παρεξηγητε κι εμενα οταν λεω την αποψη μου!!!

αρχιζουν να ξυπνανε......

συντομα μια ερωτηση!!!

θελουν να ερθουν πεθερικα και κουνιαδα με το μωρο αυτο ομως εχει ξεκινησει εμβολια μηπως δεν κανει για τα μικρουλια μου???καπου εχω διαβασει οτι δεν κανει αλλα τοτε δεν το ειχα σκεφτει οτι θα ερθει η ωρα που θα με αφορα αμεσα και δεν ειχα δωσει σημασια.μηπως γνωριζεται κατι??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ειμαι εδω σας διαβαζω αλλα οταν παω να γραψω ολο κατι γινεται!!!

ειμαι καλα!!!θηλαζω κι απ τα 2 στηθη κλασικα ο μικρος δεν πιανει το ''ελλατωματικο''αλλα πιανει η μικρη και δεν με ποναει επιτελους!!!!

πολυ ομορφες οι φωτο εγω νομιζω σας ειχα στειλει το αλμπουμ του γαμου μου πριν καιρο σωστα θυμαμαι???????????αν οχι πειτε μου να σας το στειλω....

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ τα κοντα σου πανε περισσοτερο!!!κοιταζε κι ο αντρας μου και λεει ποια ειναι αυτη του λεω ειναι η κοπελα που θα κανουμε παρεα απο το καλοκαιρι και μετα;);)και ας ελπισουμε πως μεχρι τοτε δεν θα συμπεθεριασεις με καμια γιατι εχω και ενα γιο κουκλο εχε υποψην σου!!!

ΛΙΛΙ στον γαμο σας ηταν σαν να πρωταγωνιστουσατε σε παραμυθι!!!!κουκλια!!!!!

ΜΑΡΤΖΙ εισαι πολυ γλυκουλα!!!λες να σου μοιαζει η κορη???καλε τι σκοπο εχεις??θα γεννησεις πριν την ΤΣΕΡΡΥ?? εγω παντως δεν ειχα τιποτα τετοιο..συχνοουρια ναι αλλα να μου φυγουν ποτε:oops::oops:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ησουν και παραμενεις κουκλιτσα ζωγραφιστη!!!κρεμες μπορεις να παρεις και βιολογικες και χωρις ζαχαρη τις βρισκεις σε φαρμακεια αλλα και σε βιολογικα νομιζω,υπαρχουν frezy kai holle ισως κι αλλες αλλα τωρα αυτες μου ερχοντε:rolleyes::rolleyes:

ΚΟΡΙΝΑΚΙ κι εσυ σκετη κουκλιτσα!!!αυριο επιστρεφεις??μπραβο με το καλο!!!!ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα!!!!

ΤΙΓΚΕΡ εδω μεσα ειμαστε για να λεμε ανοιχτα την γνωμη μας η μια στην αλλη μας αρεσει δεν μας αρεσει αν ηταν να υποκρινομαστε και να συμφωνουμε ολες ενω εχουμε αντιθετη αποψη τοτε τι οικογενεια ειμαστε???εννοειται πως δεν σε παρεξηγω οπως και καμια αλλη που θα μου πει ανοιχτα την γνωμη της και ελπιζω να μην με παρεξηγητε κι εμενα οταν λεω την αποψη μου!!!

αρχιζουν να ξυπνανε......

συντομα μια ερωτηση!!!

θελουν να ερθουν πεθερικα και κουνιαδα με το μωρο αυτο ομως εχει ξεκινησει εμβολια μηπως δεν κανει για τα μικρουλια μου???καπου εχω διαβασει οτι δεν κανει αλλα τοτε δεν το ειχα σκεφτει οτι θα ερθει η ωρα που θα με αφορα αμεσα και δεν ειχα δωσει σημασια.μηπως γνωριζεται κατι??

Δεν ξερω για τα εμβόλια αλλά πολύ μικρό δεν είναι για να έρθει να δει τα επίσης μικρά σου μωρά; Επίσης φαντάζομαι πως δε θες να έρθουν οπότε θυμάσαι δε θυμάσαι κάνε πως το θυμασαι και απαγόρευσε τους ;);)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εδώ είμαι! Ηθελα να μπω νωρίτερα αλλά με επισκέφτηκε μια ξαδέλφη και δεν μπόρεσα!

Αγγελική, εμένα μ' αρέσεις πιο πολύ με μακρύ μαλλί! Γενικώς το κοντό μαλλι δεν μ' αρέσει στις νέες κοπέλες! Είσαι μικρούλα και πρέπει να χαρείς την μαλλούρα σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Δεν ξερω για τα εμβόλια αλλά πολύ μικρό δεν είναι για να έρθει να δει τα επίσης μικρά σου μωρά; Επίσης φαντάζομαι πως δε θες να έρθουν οπότε θυμάσαι δε θυμάσαι κάνε πως το θυμασαι και απαγόρευσε τους ;);)

ο αντρας μου λεει πως αν ερθουν μονοι τους οι γεροι θα κατσουν πολυ ενω αν ερθει και το μωρο θα ξεκουμπιστουν γρηγορα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ο αντρας μου λεει πως αν ερθουν μονοι τους οι γεροι θα κατσουν πολυ ενω αν ερθει και το μωρο θα ξεκουμπιστουν γρηγορα

ε τότε με το μωρό ασυζητητί :tongue:

Και ναι μας έστειλες το άλμπουμ του γάμου δε θυμάσαι που σχολιάζαμε τα τοπία ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ μου το ξερεις πως σε περιμενω πως και πως; αμα βγου οι μεταθεσεις και μου πεις οτι πατε αλλου πολυ θα στεαχωρηθω. ασε που αμα ειμαστε και 2 μπορει να παρει και καμια την αποφαση να ρθει να μας επισκεφτει.....

κοριτσια εχω σκασει ψαχνω να βρω το σι ντι με τις φωτο του γαμου και δε το βρισκω...ας το καλο πια...

η μικρουλα μο που καπως ηρεμησε. αχ κοριτσια δεν με πειραζει που ειναι κολημεη παω μου.σκεφτομαι τι θα γινει αμα παω στη δουλεια; τωρα για α κοιμηθει της εβαλα διπλα την πυτζαμα μου,το θυμαμαι απο τη μαρμιν αυτο και επιασε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...