Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχαχα γιατί δε μου κάνει εντύπωση;

Όμως Τσέρρυ μου επίσης δεν επιτρέπεται να γράφει επάνω σε αλογίσιο κρέας μοσχάρι αλλά να που έγινε :rolleyes::rolleyes: Και για να μη μου θυμώσεις συμπεθερούλα μου απλά στις μέρες μας δεν είσαι για τίποτα σίγουρη και οπότε γιατί όχι και βιολογικά; ;)

σωστά:rolleyes:

κοίτα όμως...δεν μου δινεται άλλη εναλλακτική!!!!εκτός αν κάνω και κανεναν ορυζώνα εδώ απεναντι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρυζαλευρο γιωτης συσκευασια των 400γρ 6,26ε και ρυζι καστανο βιολογικό 500γρ. 2,52ε!!!!

Είδες τελικά δε θα σου βγει και τόσο ακριβό ε; Αυτό όμως θέλει άλεσμα σωστά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλα το αλεσμα ειναι το λιγοτερο!!!το βαζεις στο μπλεντερ και οκ...το δυσκολο ειναι μαλλον το βρασιμο του αν κρινω απο το καστανο ρυζι το ποση ώρα κάνει να βρασει...θα δείξει!!!βασικά θα μας πεις πρώτη!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καλα το αλεσμα ειναι το λιγοτερο!!!το βαζεις στο μπλεντερ και οκ...το δυσκολο ειναι μαλλον το βρασιμο του αν κρινω απο το καστανο ρυζι το ποση ώρα κάνει να βρασει...θα δείξει!!!βασικά θα μας πεις πρώτη!!!

Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε 200 μλ νερο και το βραζουμε σε δυνατη φωτια.Μολις κοχλασει χαμηλωνουμε αρκετα την φωτια και ριχνουμε μεσα 50 γρμ απο το ρυζαλευρο που φτιαξαμε.Ανακατευουμε με τον αυγοδαρτη συνεχομενα για 8-10 λεπτα.Αποσυρουμε απο την φωτια και ριχνουμε 2 κουταλιες ελαιολαδο.

http://supermomrocks.me/2012/02/17/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%81%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF/

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

πανω κατω τα ιδια λένε!!!άρα θέλει και ένα 10λεπτάκι προετοιμασία η εν λόγω κρέμα έναντι των 30'' που χρειάζεται η εμπορίου!!!ε εντάξει...δεν είναι και κανενας αιώνας...άλλωστε ποσο καιρο θα τρωει ρυζαλευρα???μεχρι να μπουμε στο φαι ε???ποτε γινεται αυτο???

28xYp3.png

Μια χαρά!!!!Τα αποθήκευσα!!!!:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες σας αφήνω πάω να κάνω αγκαλίτσες με αντρούλη αφού κοιμάται το καψουράκι!!!Καληνύχτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καληνυχτα πενταμορφη!!!και μενα ο δικος μου κατι για προσταγλανδινες ελεγε πριν....για να δουμε!!!

Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!;);););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...