Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

δε ξερω να σου πω ακομα γιατι δεν εχουμε νονο. ο ενας υποψηφιος ηταν η φιλη μου που ειχαμε μεινει μαζι και το εχασε το μωρακι. θυμασαι; μετα ξαναεμεινε και τωρα περιμενει. μου ειπε οτι οικονομικα θα δυσκολευτουν παρα πολυ και να το αφησουμε για το 2ο με το καλο. ο αλλος ητα το αφεντικο μου που πεθανε η γυναικα του,οποτε τωρα με το πεθος το κοβω πολυ χλωμο,αν και δεν πολυθελαμε να ειια εκεινος. ενας φιλος μου που μας ειχε πει εκτος του οτι μενει στην αθηνα ειναι και ναυτικος οποτε στην ουσια θα ειναι σαν να μη εχει νονο. αν δε μας το πει βεβαια κανενας αλλος θα τη βαφτισουν οι αδερφες μου αν και θα θελα να εχει καποιον αλλον....θα δειξει

Αχ Αγγελικάκι τι καλά που ξαναέμεινε η φίλη σου έγκυος; Ναι το θυμάμαι και σου είπε ότι θέλει λίγο καιρό να κρατηθεί σε απόσταση. Πότε με το καλό είναι να γεννήσει; Και τι περιμένει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει μεγαλωσει η σκατουλα. τα φορμακια της δεν της κανουνε. τη στενευουν στα μπουτακια πια. ειναι μια γλυκα,σαν την κουκουβαγια και γω....εχουν μεγαλωσει τα μαγουλακια ,αλλα δε καθεται να βγει και καμια ομορφη φωτο.

χαχαχα! Το πιο όμορφο μωρό του κόσμου είναι από όλα τα μωράκια το δικό μας μωρό ε; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

το ηξερα οτι δεν εχω στειλει σε καποια αλλα δε ηξερα σε ποια. παω τωρα λιλικα.

μρμιν στις 18 απριλη τελειωει και ο 9ος . δηλαδη απο μερα σε μερα ειμαστε. περιμενει αγορι...

το ηξερα οτι δεν εχω στειλει σε καποια αλλα δε ηξερα σε ποια. παω τωρα λιλικα.

μρμιν στις 18 απριλη τελειωει και ο 9ος . δηλαδη απο μερα σε μερα ειμαστε. περιμενει αγορι...

Aaaaaaa μαζί με την Τσέρρυ μας δηλαδή αλλά αγοράκι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ναι μαρμιν μου περιμεει τον δημητρακη,αλλα δεν ξερω και αυτη αλλα και η αλλη εγκυμοσυη της εχει δωσει λιγο στα νευρα. δηλαδη εχει γινει απολυτη σε καποια πραγματα. για την περιοδο της εγκυμοσυνης ισως να εφταιγε κιολας που ειχαμε αλλους γυναικολογους και ειχα αλλο τροπο χειρισμου και ετσιθ δεν συμφωνουσαμε οτα λεγαμε τι μας ειπε ο γιατρος να κανουμε. αλλα βλεπω οτι και σε θεματα που αφορουν το μωρο,πχ θηλασμος που ακομα δεν εχει κα τριφτει με το θεμα δεν δεχεται και πολλα πολλα. δεν λεω να της επιβαλω τη γνωμη μου αλλα να για παραδειγμα της ελεγα για χθες που ηρθε ο παιδιατρος και μου ειπε α παρω θηλαστρο για να μην τρωει το παιδι ξεο οταν θα παω στη δουλεια και εκεινη παρολο που θα παει πολυ πιο αργα απο μενα η απαντηση της ηταν σιγα και τι παθουνε αν οταν λυπουνε τρωνε ξενο; φυσικα τιποτα δεν θα παθουνε αλλα της λεω κια γω οτι το στηθος βαραινει,ποναει και τρεχει αμα το παιδι χασει ενα γευμα και ετσι αμα επιστρεψεις σπιτι γιατι α μην το βγαλεις με το θηλαστρο να το αποθηκευσεις και να το εχεις για καποια αλλη φορα που θα λυπεις ετσι ωστε να μην χρειαστει αφαει ξενο; ε δεν δεχοταν καν να το συζητησουμε ελεγε τα δικα της.....

Επειδή την πρωτομαγιά (Μ. Τετάρτη) θα πάμε στην παιδίατρο και μου είπε πως θα μου πει για τις κρεμούλες τις οποίες όμως θα ξεκινήσω μετά τη βάπτιση (ελπίζω να αντέξω :rolleyes:) άρχισα να το ψάχνω για σπιτικές κρεμούλες. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να δώσω εμπορίου. Μου είπε πως θα ξεκινήσουμε με ρυζάλευρο και αν κατάλαβα καλά θα έχουμε και φρουτάκια αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλήθεια Μαριούλα εσύ τι δίνεις; Ρυζάλευρο; Πάντως αν και ξεκίνησα σήμερα (είχα και παλιότερα αρχίσει αλλά μετά το ξέχασα) βρήκα ήδη αρκετά πράγματα. Οι υπόλοιπες τι λέτε; Και πριν δυο μέρες μου είπε η αδελφή μου πως οι έτοιμες κρέμες ευθύνονται για παιδικό διαβήτη γιατί έχουν πολύ ζάχαρη. Για αυτό φαίνεται τρελαίνονται όλα τα παιδάκια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

δεν θα θυμωσω για τα φιλια του Θρασυβουλακου προς άλλη κατευθυνση...απλά θα ρίξω και γω ένα βλέμα ας πούμε δεξιά και αριστερά προς καψούρα και πρίγκηπα μεριά...σορρυ κοντοχωριανη νενα αλλά εσεις λογοδοθήκατε και εγώ δεν μπαίνω αναμεσα σε ζευγάρια!!!

αγγελικακι με κατι τετοια ατομα που ειναι αδιάλλακτα δεν νομιζω να υπαρχει λογος να μιλας καν!!!προφανώς και δεν την ενδιαφέρει καν το θέμα...διαφορετικά τουλάχιστον θα ειχε την υπομονη να ακουσει!!!απλα νομίζω οτι ειναι κριμα να ακους οτι άτομα στην ηλικία μας στις μέρες μας ειναι τοσο περα βρέχει!!!

παμε στο μαλλι τωρα...εμενα μ'αρεσει το κοντό σε σένα!!!ενώ μ'αρεσει το μακρύ γενικά...έχεις τέτοια προσωπάρα που πρεπει να την δειξεις οπωσδηποτε!!!

μαρμιν δεν θα σου πω τιποτα για την ταινια...δεστην και θα μου πεις εσυ!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Επειδή την πρωτομαγιά (Μ. Τετάρτη) θα πάμε στην παιδίατρο και μου είπε πως θα μου πει για τις κρεμούλες τις οποίες όμως θα ξεκινήσω μετά τη βάπτιση (ελπίζω να αντέξω :rolleyes:) άρχισα να το ψάχνω για σπιτικές κρεμούλες. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να δώσω εμπορίου. Μου είπε πως θα ξεκινήσουμε με ρυζάλευρο και αν κατάλαβα καλά θα έχουμε και φρουτάκια αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλήθεια Μαριούλα εσύ τι δίνεις; Ρυζάλευρο; Πάντως αν και ξεκίνησα σήμερα (είχα και παλιότερα αρχίσει αλλά μετά το ξέχασα) βρήκα ήδη αρκετά πράγματα. Οι υπόλοιπες τι λέτε; Και πριν δυο μέρες μου είπε η αδελφή μου πως οι έτοιμες κρέμες ευθύνονται για παιδικό διαβήτη γιατί έχουν πολύ ζάχαρη. Για αυτό φαίνεται τρελαίνονται όλα τα παιδάκια.

μαρμινακι το εθιξα το θέμα πριν λιγο καιρο αλλά δεν συζητήτηκε περισσοτερο...συμπεθερα εισαι πολύ προχώ!!!!εγώ συμφωνώ με 1000!!!το έχω στον νου μου εδω και μήνες!!!!και μάλιστα θα τις φτιάξω με βιολογικά προιόντα!!!αποκλειτεται να μας βγουν οικονομικά αλλά χαλάλι!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

μαρμινακι το εθιξα το θέμα πριν λιγο καιρο αλλά δεν συζητήτηκε περισσοτερο...συμπεθερα εισαι πολύ προχώ!!!!εγώ συμφωνώ με 1000!!!το έχω στον νου μου εδω και μήνες!!!!και μάλιστα θα τις φτιάξω με βιολογικά προιόντα!!!αποκλειτεται να μας βγουν οικονομικά αλλά χαλάλι!!!

Ααααααα ξαναέγινα συμπεθέρα τώρα ε; :rolleyes:

κι αν σου πω ότι και τα βιολογικά δεν τα πολυγουστάρω;:rolleyes:

Έχει καιρό που το ψάχνω αλλά λέω είναι νωρίς να σας πω κάτι:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοιτα....όλα στην ίδια γή γίνονται!!!σαφεστατα όμως τα βιολογικά δεν μπορεί να είναι ίδια με τα κοινά προιοντα του εμποριου!!απο την άλλη απαγορεύεται να αναγράφεται πάνω σε προιον μη βιολογικό οτι είναι...επομένως μάλλον ειναι καλύτερα!!!άλλωστε πόσο διαφορετική να έιναι η τιμη απο τα κουτια του εμπορίου???

επισης εχω να σου πω οτι αυτα τα θεματα τα ειχα ψαξει κάπου στον 4ο!!!!:oops::oops::oops::oops::oops:για να μην νομιζεις οτι προτρέχεις!!!!υπάρχον και χειροτερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

28xYp3.png

Και τώρα νέα από την παιδίατρο. Τα κλασικά τι μωράκι είναι αυτό, μεγάλωσε και αλλαξε από την προηγούμενη φορά, το δερματάκι μας είναι μια χαρά. Και είμαστε 8κιλά και 68,5 πόντους και ειπε (ακούς Λίλι) ότι είμαστε στο ανώτερο όριο της καμπύλης δηλαδή μοναξιές εκεί επάνω ευτυχώς που είναι και το καψουράκι και ότι αν την τραβήξεις προς τα κάτω είναι σαν ένα μικροκαμωμένο (φυσιολογικό όμως) 10 μηνών μωράκι. Είπε ότι είναι πολύ δυνατός ότι και η φωνή του είναι αντρική και ότι του πάει το Θρασύβουλος :tongue: Επίσης μας ξαναείπε ότι η αντίληψη του κ ο τρόπος που κοιτάει είναι μεγαλύτερος για την ηλικία του όπως επίσης και το κεφάλι του το στηρίζει πολύ καλύτερα από την ηλικία που είναι. Και τέλος ότι έχει συναισθηματική ευφυία. Αν θυμάστε τον είχα αφήσει δυομιση μηνών στους γονείς μου για 6 ώρες και όταν γύρισα μου έκανε μούτρα και ενώ μέχρι τότε τον μπαμπά μου δεν τον ήθελε σε εμένα έκλαιγε κ σε εκείνον καθόταν. Πήγα να τον θηλάσω ενώ πεινούσε και με έσπρωχνε. Αχ λέτε να έχω τα ίδια την Τρίτη που θα τον αφήσω κάποιες ώρες για να πάω στη δουλειά;; Και επίσης είπε ο μπαμπάς μου τότε πως όταν χτυπήσαμε κοίταζε στην πόρτα και μόλις μπήκα κορίτσια με κοίταζε του έδωσα ένα φιλάκι και έτρεξα τουαλέτα και όταν γύρισα έβγαλε ένα παράπονο και ένα κλάμα ακόμα το θυμάμαι. Αυτό η γιατρός το λέει συναισθηματική ευφυία.
κοριτσια τωρα σας εστειλα το μαιλ με τα μαλλια

Είσαι κουκλάρα και ψηφίζω κοντό είσαι από τα λίγα άτομα που μου αρέσει ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ το κοντό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοιτα....όλα στην ίδια γή γίνονται!!!σαφεστατα όμως τα βιολογικά δεν μπορεί να είναι ίδια με τα κοινά προιοντα του εμποριου!!απο την άλλη απαγορεύεται να αναγράφεται πάνω σε προιον μη βιολογικό οτι είναι...επομένως μάλλον ειναι καλύτερα!!!άλλωστε πόσο διαφορετική να έιναι η τιμη απο τα κουτια του εμπορίου???

επισης εχω να σου πω οτι αυτα τα θεματα τα ειχα ψαξει κάπου στον 4ο!!!!:oops::oops::oops::oops::oops:για να μην νομιζεις οτι προτρέχεις!!!!υπάρχον και χειροτερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα γιατί δε μου κάνει εντύπωση;

Όμως Τσέρρυ μου επίσης δεν επιτρέπεται να γράφει επάνω σε αλογίσιο κρέας μοσχάρι αλλά να που έγινε :rolleyes::rolleyes: Και για να μη μου θυμώσεις συμπεθερούλα μου απλά στις μέρες μας δεν είσαι για τίποτα σίγουρη και οπότε γιατί όχι και βιολογικά; ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

συμπεθέρες θα έιμαστε πάντα απλά θα ξενοκοιτάμε γιατί ο κόσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφό καμάρι!!!άλλωστε τα μουλωχτά δεν τα αντεχω και το ξέρεις...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...