Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν ωραια τα νεα σας!!!....και γοητευομαστε τοσο απο τους εξυπνους αντρες!!!!

θυμασαι που ειχα παει σε μια ομιλια πριν απο κανα μηνα για την συναισθηματικη νοημοσυνη???ειναι πιο σημαντικη απο το iq!!!

Tότε ο Θρασυβουλάκος μου είναι ταμάμ για εσάς :tongue: και αν προσθέσεις και την τρυφερότητα κ ευαισθησία που έχει μαζί με το χαμόγελο του νομίζω πως τον καθιστούν τον άντρα των ονείρων κάθε κοριτσιού :tongue::tongue: Είμαι πολύ κουκουβάγια;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τωρα ειναι καρε τσερρυ μου,εχω να σας στειλω φωτο με την μπουμπου αμα φερει ο μπαμπας μου τη φωτογραφικη.

μαρμιν τελεια τα εα του μπουμπουκου σου. φιλακι απο μενα του εδωσες; δωσε του δυο σε παρακαλω απο τη αργυρενια. μονο μη ζηλεψει η συμπεθερα....

ευτυχως η μπουμπου μου δεν πρεπει α ειναι αρρωστη. εχει μαθει χερακια και οσο ειμαστε μαζι ειναι αγγελουδι,μολις φυγει απο κοντα μου αρχιζει.....

Διαφημίσεις

λιλι εμας ειναι πολλες φορες ενα υγρο σκατουλι πραγμα. σαν πηκτο χυμο φατασου ή λιωμενο παγωτο και μας βγαινουν σχεδον παντα απεξω αμα αποφασισουμε να τα κανουμε

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ :oops::oops::oops:

Όπως και να τα κάνεις είσαι το ίδιο κούκλα. Επειδή όμως έχω αδυναμία στα μακριά μαλλιά αν πρέπει να ψηφίσω το πρώτο και επίσης για κοντό μου αρέσει πολύ το τελευταίο με τις μύτες. Και τώρα που το σκέφτομαι είναι εξίσου ωραία άλλο στυλ τελείως βρε παιδί μου τι να διαλέξω; μμμμμμμ το βρήκα αφού είναι καρέ κάνεις το τελευταίο με τις μύτες που να περιμένεις τώρα να μακρύνει; :rolleyes:

Θα του δώσω πολλά πολλά φιλάκια και μου ψιθύρισε να δώσεις και στην Αργυρένια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

220px-Gifted-hands-movie.jpg

αυτη την ταινια να την δειτε!!!

Θα την δούμε, θα την δούμε! Υπόθεση; Μη μας πεις όμως τι ακριβώς θα γίνει γιατί μετά δε θα το δει η Μάρτζι :tongue::tongue::tongue: η οποία παρεμπιπτόντως πού είναι; Αφού κάθεται στα αυγά της τι περιμένει για να μπει; Να βγάλει Μαρτζοπουλάκια; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

απλα μαρμιν σκεφτομαι οτι α τα εχω κοντα σρη βαφτιση δε θα εχω πολλες επιλογες

Σωστά είναι και η βάφτιση :rolleyes: Ε τότε άστα να μακρύνουν. Αλήθεια για πότε με το καλό τη σκέφτεστε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαλλον αυριο μαρμιν μου γιατι εχω δανεισει τη φωτογραφικη στο μπαμπα μου και ελπιζω να την φερει αυριο.

Από αύριο σε αύριο μας πας :confused::confused: Φαντάζομαι πόσο πολύ θα έχει αλλάξει τώρα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

δε ξερω να σου πω ακομα γιατι δεν εχουμε νονο. ο ενας υποψηφιος ηταν η φιλη μου που ειχαμε μεινει μαζι και το εχασε το μωρακι. θυμασαι; μετα ξαναεμεινε και τωρα περιμενει. μου ειπε οτι οικονομικα θα δυσκολευτουν παρα πολυ και να το αφησουμε για το 2ο με το καλο. ο αλλος ητα το αφεντικο μου που πεθανε η γυναικα του,οποτε τωρα με το πεθος το κοβω πολυ χλωμο,αν και δεν πολυθελαμε να ειια εκεινος. ενας φιλος μου που μας ειχε πει εκτος του οτι μενει στην αθηνα ειναι και ναυτικος οποτε στην ουσια θα ειναι σαν να μη εχει νονο. αν δε μας το πει βεβαια κανενας αλλος θα τη βαφτισουν οι αδερφες μου αν και θα θελα να εχει καποιον αλλον....θα δειξει

εχει μεγαλωσει η σκατουλα. τα φορμακια της δεν της κανουνε. τη στενευουν στα μπουτακια πια. ειναι μια γλυκα,σαν την κουκουβαγια και γω....εχουν μεγαλωσει τα μαγουλακια ,αλλα δε καθεται να βγει και καμια ομορφη φωτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...