Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τι καετε ομορφες νυφουλες μου; πραγματικα μου αρεσατε ολες παρα πολυ. εγω δεν ξερω που εχω το σιντι με τις φωτο απο το φωτογραφο και θα σας στειλω 2-3 που βρηκα μεσα στον υπολογιστη. επισης θα σας στειλω και καιτι ασχτες απλα για να δειτε τα μαλια μου και α μου πειτε πια σας αρεσου γιατι θελω να τα αλλαξω λιγο. πιστετω μεσα στη επομεη ωρα να τις εχετε λαβει γιατι η μικρη μου εχει παλι λιγη γρινα σημερα. δε ξερω ρε γαμωτο τι εχει. ο γιατρος ειπε ισως λιγο κρυο στο στομαχακι. πηγα α της δωσω χαμομηλι δεν το θελει με τιποτα,βγαζει κατι γουλιτσες με πηχτα μεσα αλλα ειναι ευδιαθετη. απλα κλεει πο και που και θελει πολλες αγκαλιτσες. φυσικα αυτο δεν με πειραζει αλλα φοβαμαι μηπως εχει κατι και δεν το παρω ειδηση...

μαρμι πολλα φιλακια ειπε η μπεμπουλα μου να δωσεις στο φουσκομαγουλακι μας.

μαρτζι μου και γω το ειχα αυτο,δε ειναι τιποτα αλλα καλυτερα να κατσεις στα αυγα σου οπως λες και συ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα...και εγω εχω πολυ προικα..η γιαγια μου μου εκανε 2 βαλιτσες με πλεχτα..καρεδες ,σεμεδες,τραπεζομαντηλα..αλλα εγω δεν εστρωσα ουτε ενα δεν μου αρεσουν και πολυ τα πλεχτα..η γιαγια μου ολο λεει να τα στρωνεις γιατι αλλιως το σπιτι ειναι σαν αδειο..η μαμα μου παλι δεν λεει τιποτα γιατι ουτε αυτη πολυ στρωνει μονο σε γιορτες..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

τι καετε ομορφες νυφουλες μου; πραγματικα μου αρεσατε ολες παρα πολυ. εγω δεν ξερω που εχω το σιντι με τις φωτο απο το φωτογραφο και θα σας στειλω 2-3 που βρηκα μεσα στον υπολογιστη. επισης θα σας στειλω και καιτι ασχτες απλα για να δειτε τα μαλια μου και α μου πειτε πια σας αρεσου γιατι θελω να τα αλλαξω λιγο. πιστετω μεσα στη επομεη ωρα να τις εχετε λαβει γιατι η μικρη μου εχει παλι λιγη γρινα σημερα. δε ξερω ρε γαμωτο τι εχει. ο γιατρος ειπε ισως λιγο κρυο στο στομαχακι. πηγα α της δωσω χαμομηλι δεν το θελει με τιποτα,βγαζει κατι γουλιτσες με πηχτα μεσα αλλα ειναι ευδιαθετη. απλα κλεει πο και που και θελει πολλες αγκαλιτσες. φυσικα αυτο δεν με πειραζει αλλα φοβαμαι μηπως εχει κατι και δεν το παρω ειδηση...

μαρμι πολλα φιλακια ειπε η μπεμπουλα μου να δωσεις στο φουσκομαγουλακι μας.

μαρτζι μου και γω το ειχα αυτο,δε ειναι τιποτα αλλα καλυτερα να κατσεις στα αυγα σου οπως λες και συ

Να δίνεις πολλές πολλές αγκαλίτσες στην μικρή και να μην αγχώνεσαι! αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει, θα πάρεις αμέσως το γιατρό!

Είχες κι εσύ τέτοια πράγματα Αγγελικάκι; Σε ποιον μήνα όμως; Γιατί και με μία φίλη μου που τα λέγαμε μού έλεγε πως κι αυτή είχε αλλά είχε μπει ήδη στο μήνα της και πως για μένα είναι νωρίς ακόμη και να προσέξω! Πάντως σήμερα, δόξα τον Θεό, όλα καλά! Δεν "έτρεξε΄τίποτα! Καθομαι σαν κότα όμως λέμε!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κοριτσακια βγαινω και εγω θα παω κομμωτηριο να ισιωσω το μαλλι να ειμαι ομορφη για αυριο που θα με δει η μαμακα..φιλια..
Καλά θα κάνεις! Χαρά που θα έχει η μανούλα, ε;

οσο για τα σεμεδάκια όλες οι παλιές είχαν τρελή αγάπη για αυτά και απλά λένε αυτό που λέει η γιαγιά σου: πως το σπίτι φαίνεται άδειο! :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Και ειδικά τώρα με το χαράτσι δεν θα μας κοροιδέψει και κανείς!;)

Το έχουν αυτό το κακό οι μεγαλύτεροι : να συγκρίνουν τα πάντα με τη δική τους εποχή και να βγάζουν εμάς τους νεότερους κατώτερους αυτών!

Εμένα η μάνα μου όταν έρχεται σπίτι, συνηθίζει να μου λέει πως είχε αυτή τακτοποιημένα τα πράγματα (γιατί πριν μείνουμε εμείς εδώ, έμεναν αυτοί) και πολύ μου τη δίνει! Τίποτα από όσα κάνω εγώ δεν της αρέσει! Αυτηνής της αρέσει να βάζει παντού κορνιζες με φωτο και απλώνει όπου βρει σεμεδάκια! Εμένα δεν μου αρέσει αυτό! Στην κουζίνα έχω κρατήσει τη δική της συνηθεια κι έχω βάλει κάποια σεμεδάκια σε ραφάκια μονο και μόνο επειδή τα έχω προικα κι είπα να τα αξιοποιήσω! Τώρα τα βαρέθηκα και θέλω να τα βγάλω! Ε, μολις το είδε πως τα έβγλα άρχισε "τι άσχημη φαίνεται τώρα η κουζίνα! Τι ωραία την είχα εγω!":evil:

Καλά αυτό το σύνδρομο το έχουν οι περισσότερες μαμάδες αν όχι όλες τόσο που πιστεύω ότι ακόμα και αυτές που δεν το λένε το σκέφτονται απο μέσα τους :rolleyes:

Κοριτσάκια μπήκα για πολύ λίγο γιατί σε δέκα λεπτά το πολύ φεύγω για παιδίατρο. Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να μπω να πω νέα. Έχω και αντράκι ψιλοαρρωστούλικο και κουρασμένο από τη δουλειά.

Τσέρρυ μου επιτέλους και μία που ξέρουμε ακριβώς πότε θα γεννήσει ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αγγελικακι το νυφικο απο το λιγο που φαινεται ειναι πολυ ομορφο και εσυ μια κουκλα τα μαλλια σου ειναι πολυ ομορφα στον αρραβωνα και το φορεμα φοβερο και το χρωμα μου αρεσε παρα πολυ! να σε ρωτησω οταν λες πια μαλλια μας αρεσουν εννοεις το χτενισμα η το χρωμα??? περαστικα στην μπουμπου σου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αχ ρε κορίτσια παμε τρίτη μέρα σήμερα που το καψουρακι έχει θέμα με τα κακακια του είναι νερό ρε γαμώτο βέβαια κάνει μόνο δύο φορές την ημέρα και δεν έχει άλλο σύμπτωμα οεο είναι κσι μια χαρά ευδιάθετος...πήρα και τη γιατρό σήμερα και μου είπε να κάνω εγώ διατροφήμε στεγνα φαγακια( ρύζι ,μακαρόνια και τέτοια) και να το παρακολουθήσω φυσικά μου είπε και αυτή ότι αφού είναι μόνο δύο φορές τη μέρα ,χωρίς βλενες και χωρίς άλλα συμπτωματα ...να μην ανησυχώ!!! Άντε να δούμε....λέτε να περνάει καμία ελαφριά γαστρεντερίτιδα???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Aggelikaki είσαι τόσο όμορφη!! Σε εκείνη που είσαι με το μακρύ φόρεμα μου αρέσεις πάρα πολύ αλλά η φράτζα μου αρέσει περισσότερο εκείνη που είσαι με τον άντρα σου στο κρεβάτι και κρατάς ανθοδέσμη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αχ ρε κορίτσια παμε τρίτη μέρα σήμερα που το καψουρακι έχει θέμα με τα κακακια του είναι νερό ρε γαμώτο βέβαια κάνει μόνο δύο φορές την ημέρα και δεν έχει άλλο σύμπτωμα οεο είναι κσι μια χαρά ευδιάθετος...πήρα και τη γιατρό σήμερα και μου είπε να κάνω εγώ διατροφήμε στεγνα φαγακια( ρύζι ,μακαρόνια και τέτοια) και να το παρακολουθήσω φυσικά μου είπε και αυτή ότι αφού είναι μόνο δύο φορές τη μέρα ,χωρίς βλενες και χωρίς άλλα συμπτωματα ...να μην ανησυχώ!!! Άντε να δούμε....λέτε να περνάει καμία ελαφριά γαστρεντερίτιδα???

Περαστικά σας! Όταν λες νερό εννοείς όντως νερό δηλαδή βγαίνουν από την πάνα ή δεν είναι τούρτα; Γιατί εμένα από καιρό τα βγάζει έτσι δηλαδή σαν ούρα αλλά κακά και η παιδίατρος τότε μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικά και σήμερα που με ρώτησε της είπα δεν είναι τούρτα και είπε οκ. Μόνο σχηματισμένα δε θέλει να είναι. Αλλά μάλλον τα δικά σας είναι διαφορετικά. Απλά κατάλαβα πως όταν θηλάζεις υπάρχουν πολλών ειδών κακά. Να το παρακολουθήσεις και αφού είναι ευδιάθετος δεν πιστεύω να είναι κάτι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Και τώρα νέα από την παιδίατρο. Τα κλασικά τι μωράκι είναι αυτό, μεγάλωσε και αλλαξε από την προηγούμενη φορά, το δερματάκι μας είναι μια χαρά. Και είμαστε 8κιλά και 68,5 πόντους και ειπε (ακούς Λίλι) ότι είμαστε στο ανώτερο όριο της καμπύλης δηλαδή μοναξιές εκεί επάνω ευτυχώς που είναι και το καψουράκι και ότι αν την τραβήξεις προς τα κάτω είναι σαν ένα μικροκαμωμένο (φυσιολογικό όμως) 10 μηνών μωράκι. Είπε ότι είναι πολύ δυνατός ότι και η φωνή του είναι αντρική και ότι του πάει το Θρασύβουλος :tongue: Επίσης μας ξαναείπε ότι η αντίληψη του κ ο τρόπος που κοιτάει είναι μεγαλύτερος για την ηλικία του όπως επίσης και το κεφάλι του το στηρίζει πολύ καλύτερα από την ηλικία που είναι. Και τέλος ότι έχει συναισθηματική ευφυία. Αν θυμάστε τον είχα αφήσει δυομιση μηνών στους γονείς μου για 6 ώρες και όταν γύρισα μου έκανε μούτρα και ενώ μέχρι τότε τον μπαμπά μου δεν τον ήθελε σε εμένα έκλαιγε κ σε εκείνον καθόταν. Πήγα να τον θηλάσω ενώ πεινούσε και με έσπρωχνε. Αχ λέτε να έχω τα ίδια την Τρίτη που θα τον αφήσω κάποιες ώρες για να πάω στη δουλειά;; Και επίσης είπε ο μπαμπάς μου τότε πως όταν χτυπήσαμε κοίταζε στην πόρτα και μόλις μπήκα κορίτσια με κοίταζε του έδωσα ένα φιλάκι και έτρεξα τουαλέτα και όταν γύρισα έβγαλε ένα παράπονο και ένα κλάμα ακόμα το θυμάμαι. Αυτό η γιατρός το λέει συναισθηματική ευφυία.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!

τι κάνετε??

μαρμιν χαίρομαι που τώρα είσαι στεγνή!!

κορινάκι αύριο η μαγάλη μέρα ε?? τα τακτοποιήσατε τα πράγματα??

παω να δω φώτο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ομορφουλες γυρισα και μπηκα να πω ενα γεια μεχρι να ξαναφυγω!!λιλικα δυστυχως δεν ξερω να πω καποια ιδεα που ισως και βοηθησει...

αγγελικακι μηπως εχει κολικους η μικρουλα σου!!!να σας πω και κατι που ακουσα...μια γερμανικη πρακτικη ειναι να τους αλοιφουμε την κοιλιτσα με λαδι κυμινου!!!δεν ξερω που το βρίσκεις...

μαρμιν ειπα και γω μια θεωρία μιας και πλησιαζουν οι μερες και το μυαλο μου ειναι μονο εκει...αλλα ηδη απο εκεινη την ωρα δκεφτομαι οτι ο υπολογισμος μου ειναι λαθος...παντως νομιζω οτι το μωρακι μου αρχιζει να εμπεδώνεται γιατι κατι αισθανομαι εκει κατω να ανοιγει...λετε να ειναι η ιδεα μου???

κορινακι πανε να γινεις κουκλαρα!!!αν και νομιζω οτι η μανουλα τοσο καιρο που εχει να σε δει...δεν θα προσεξει τιποτα!!!

αγγελικακι τι ομορφη που εισαι καλε???απο τα πιο γλυκα προσωπα που εχω δει!!!εμενα μάρεσει το μαλλι σου με το γαλαζιο φορεμα στον αρραβωνα απο αυτες τις φωτο που ειδα...αλλα εχεις προσωπαρα οποτε και το κοντο που ειχες πριν λιγο καιρο ωραιο ειανι πανω σου!!!τωρα σε φαση ειναι το μαλλι???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμιν ωραια τα νεα σας!!!....και γοητευομαστε τοσο απο τους εξυπνους αντρες!!!!

θυμασαι που ειχα παει σε μια ομιλια πριν απο κανα μηνα για την συναισθηματικη νοημοσυνη???ειναι πιο σημαντικη απο το iq!!!

28xYp3.png

Α. Εσωτερική λήψη

• Είναι αποτελεσματικό ως παρασιτοκτόνο, ανθελμινθικό και αποτοξινωτικό του εντέρου.

• Μπορεί να αποτελέσει καλό σύμμαχο, μαζί με συνεργές ουσίες για την αντιμετώπιση της Κάντιντα.

• Για τις έντονες κρίσεις διάρροιας.

Για τους κολικούς.

• Για τον τυμπανισμό και την μεγάλη συγκέντρωση αερίων στο έντερο.

• Για το βρογχικό άσθμα.

• Αναστέλλει την ανάπτυξη των στελεχών της Gram-ve βακτηρίδια.

• Αποτελεσματικό κατά των τριχομονάδων.

• Για τον πονόλαιμο και τον βήχα.

• Η δραστική του ουσία nigelone είναι άριστο αποχρεμπτικό.

• Η δραστική ουσία του, η θυμοκινόνη (thymoquinone) έχει ερευνηθεί διεξοδικά και έχει δώσει θετικά στοιχεία ως αντικαρκινικό, ειδικά για καρκίνους των εντέρων.

Β. Εξωτερική χρήση

• Για αποτελεσματική θεραπευτική αντιμετώπιση της λεύκης (σε συνδυασμό με κάποια άλλα συστατικά). Αυτό, επειδή έχει αποδειχθεί ότι η τοπική εφαρμογή του ενεργοποιεί την παραγωγή μελανοκυττάρων.

• Εξωτερική χρήση του μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην καταπολέμησης των μυκητιάσεων, των ψωριάσεων, της ακμής, της μολυσματικής δερματοπάθειας.

προφανως "εσωτερικη ληψη" εννοει την καταποση...μαλλον δεν θα δωσω στο μωρακι μου...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...