Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλικα...είπαμε...θεάρα!!!σαν την πριγκήπισσα Νταιάνα κ εσύ και η ουρά!!!παρόλο που ο γάμς ειναι πριν χρόνια και οι μόδες ήταν αλλιώς...το νυφικό υπερομαντικό και πανεμορφο!!!

η μαρτζι σαν κοριτσακι 20 χρονών!!!!ευτυχώς έχει και τα καλά του να είσαι κοντουλα!!!τουλαχιστον μικροδειχνουμε!!!

κορινακι κουκλιτσα!!!το νυφικό πανεμορφο!!!το μακιγιαζ τελειο!!!το μαλλι φανταστικό!!!κ οι ματάρες κανουν την διαφορα...τι έγινε??? το παρεακι ματαρες έχει!!!

μαρμιν κουκλα και συ!!!με την αδερφη σου δεν εχετε καμια σχεση!!!νυφικο δεν μπορεσα να διακρινω ομως το μακιγιαζ ειναι καλο...σε ειχε βαψει αυτη που θα παρεις και στην βαφτιση???

όλες είδα προτιμήσαμε "βασιλοπουλικο" που λέω εγω...εκτός απο το κορινακι που ειχε γοργονε!!!τελειο το νυφικο!!!λιγο αβολο βεβαια για χορο κτλ...ε???δεν ηταν???

ευχαριστω πολυ τσερρυ μου..ηταν λιγο αβολο ναι αλλα επειδη δεν εβαλα το τελειως μικρο φουρο που ηταν με το νυφικο πηρα το μεσαιο ανοιγε λιγο και ηταν ενταξει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

ο γαυρος μ'αρεσει εμενα πλακι...δηλαδη με σαλτσα και κρεμμυδια σε ροδελες ή κρεμμυδια παλι σε ροδελες και μπολικη ριγανη και λεμονακι...μάλλον αργησα ε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ομορφες μπηκα σε μια σελιδα και υπολογισα ημερομηνια τοκετου αναλογα με την ημερομηνια συλληψης. εβαλα την 22-7 που πιστευω οτι εγινε το θαυμα και μου εβγαλε 14-4!!!!η ημερομηνια πεφτει ιδια μερα με την μερα που βγαζει κ ο υπερηχος!!!θυμαστε που παντα σαςα λεω οτι ειμαστε 10 μερες μεγαλυτερες???λετε???

28xYp3.png

Σε ευχαριστώ Τσέρη μου για τα καλά σου λόγια!!!Το μαλλί το έχω ξανά κάνει μαύρο και μου πάει πολύ αλλά όπως λές για να τα ξανά φέρω στο ξανθό τους είδα και έπαθα.....είμαι και εγώ υπέρ του φυσικού αλλά ο καλός μου λέει ''τώρα κάντα όλα πότε θα τα κάνεις όταν γεράσεις???''Τα αποστειρομένα τα βάζω σε ένα συρτάρι στο ψυγείο που το έχω απολύμανει και έχω μόνο τα πραγματάκια του μπέμπη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα πεντάμορφες!!!!

και τι τους λες ρε λιλι???να το κοψουν???γιατι και γω να εξηγω κ πολλά πολλά σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν δεν μπορώ...και καλά κάνεις!!!ο παιδίατρος ειναι ο πλέον αρμόδιος κ φυσικά εσύ με αυτα που έχεις μάθει που ξέρεις οτι το έψαξες....έχω και γω κάτι τετοια παραδειγματα...γιατι εμενα μου την έλεγαν και στην εγκυμοσυνη που προσεχα πολυ την διατροφή μου κτλ...και με έλεγαν υπερβολική!!!και κλασσικά η ατάκα που ακολουθούσε...τα δικά μας δηλαδή τι έπαθαν???και μιλάμε για άτομα τα οποια κάπνιζαν κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!!:shock::shock::shock:ε μην τρελλαθουμε και τελειως...εκει χανω την υπομονη μου!!!

ε καλα!!!αυτοι ειναι ανεκδιήγητοι ούτως ή άλλως!!!δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο...

αυτό θα πει "ήταν γραφτό!!!"

αν και δεν πιστευω στην μοίρα...βλέπω οτι το παρεάκι το έχει το θέμα έτσι...και μεις με τον άντρα μου μάλλον μοιραία γνωριστηκαμε...

περιμενουμε!

εμεις θα κρατησουμε το θετικο της υπόθεσης!!έρχετε κάθε μήνα στην ώρα της!!!ας μην τα θεωρούμε όλα δεδομένα σε αυτην την ζωή...αν θυμάστε το μαρακι27 που μας έχει ξεχασει πια δεν είχε ούτε καν αυτο!!!θα έρθει η ώρα...ελπίζω πολύ συντομα...

που τα βρηκες???ακριβά???

μαρτζι τελος καλό όλα καλα!!!εγώ λεω μηπως ειναι κ ουρα...γιατι ακου και γω τι παθαινω...ειδικα οταν έχω ναπαω ώρα τουαλέτα πηγαίνω 3-4 φορές μέχρι να αδειασει η κυστη (έτσι το αισθάνομαι)!γιατι το μωρο πιεζει και δεν αδειαζει καλά και οταν σηκώνομαι ορθια απο την τουαλέτα νιώθω οτι θέλω κι άλλο...

κατι που μπορεις να κανεις για να τσεκαρεις ειναι να μυρισεις αν εχει την μυρωδια αμμωνιας απο τα ουρα το υγρο αυτο...ή να βαλεις τον άντρα σου τελος παντων γαιτι και συ θυμαμαι απο μυτη σκίζεις!!!

λιλι θεάρα στις φωτό!!!εμένα μ'αρεσεις και με καστανό (ειναι το αγαπημενο μου γενικά) αλλά νομίζω οτι το ξανθό ειναι το χρώμα σου!!!άλλωστε πιστευω πολύ στα φυσικά χρώματα γιατι έχουν αρμονία με το δέρμα μας και την μελανίνη που αυτο εκρίνει...για το μαυρο...θα σε αγιρέψει εγω πιστευω!!!το έχεις ξανακάνει???επίσης θέλει μακιγιαζ το μαυρο...οπως και το κοκκινο...για να εχεις λιγο χρωμα....εχεις τις ματαρες βεβαια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:παντως αν κανεις να παρεις χρωμοσαμπουαν!!!εγω τα ειχα κανει (και δεν προκειτε να τα ξανακανω) και εκανε 5 μηνες να φυγει...ενω ελεγε πανω 2 η συσκευασια...

παω να δω φωτο!!!ειδα εχω πολύ δουλεια...

Απλά λέω και πρίν 150 χρόνια δεν είχαν ρεύμα και μια χαρά μεγαλώσανε τα τότε παιδιά να το κόψεις και εσύ..............και με κοιτάνε έτσι :shock:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ο γαυρος μ'αρεσει εμενα πλακι...δηλαδη με σαλτσα και κρεμμυδια σε ροδελες ή κρεμμυδια παλι σε ροδελες και μπολικη ριγανη και λεμονακι...μάλλον αργησα ε???
Αργησες!:( Τον βάλαμε με μπόλικα μυρωδικά (όχι κρεμμύδια και ντομάτες), σκορδάκι κι είδαμε σε μία συνταγή και μουστάρδα (:shock:). Την βάλαμε κι αυτή και περιμένουμε να δούμε τι θα φάμε! Για σαλάτα εχουμε ραδίκια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Απλά λέω και πρίν 150 χρόνια δεν είχαν ρεύμα και μια χαρά μεγαλώσανε τα τότε παιδιά να το κόψεις και εσύ..............και με κοιτάνε έτσι :shock:

Και ειδικά τώρα με το χαράτσι δεν θα μας κοροιδέψει και κανείς!;)

Το έχουν αυτό το κακό οι μεγαλύτεροι : να συγκρίνουν τα πάντα με τη δική τους εποχή και να βγάζουν εμάς τους νεότερους κατώτερους αυτών!

Εμένα η μάνα μου όταν έρχεται σπίτι, συνηθίζει να μου λέει πως είχε αυτή τακτοποιημένα τα πράγματα (γιατί πριν μείνουμε εμείς εδώ, έμεναν αυτοί) και πολύ μου τη δίνει! Τίποτα από όσα κάνω εγώ δεν της αρέσει! Αυτηνής της αρέσει να βάζει παντού κορνιζες με φωτο και απλώνει όπου βρει σεμεδάκια! Εμένα δεν μου αρέσει αυτό! Στην κουζίνα έχω κρατήσει τη δική της συνηθεια κι έχω βάλει κάποια σεμεδάκια σε ραφάκια μονο και μόνο επειδή τα έχω προικα κι είπα να τα αξιοποιήσω! Τώρα τα βαρέθηκα και θέλω να τα βγάλω! Ε, μολις το είδε πως τα έβγλα άρχισε "τι άσχημη φαίνεται τώρα η κουζίνα! Τι ωραία την είχα εγω!":evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και ειδικά τώρα με το χαράτσι δεν θα μας κοροιδέψει και κανείς!;)

Το έχουν αυτό το κακό οι μεγαλύτεροι : να συγκρίνουν τα πάντα με τη δική τους εποχή και να βγάζουν εμάς τους νεότερους κατώτερους αυτών!

Εμένα η μάνα μου όταν έρχεται σπίτι, συνηθίζει να μου λέει πως είχε αυτή τακτοποιημένα τα πράγματα (γιατί πριν μείνουμε εμείς εδώ, έμεναν αυτοί) και πολύ μου τη δίνει! Τίποτα από όσα κάνω εγώ δεν της αρέσει! Αυτηνής της αρέσει να βάζει παντού κορνιζες με φωτο και απλώνει όπου βρει σεμεδάκια! Εμένα δεν μου αρέσει αυτό! Στην κουζίνα έχω κρατήσει τη δική της συνηθεια κι έχω βάλει κάποια σεμεδάκια σε ραφάκια μονο και μόνο επειδή τα έχω προικα κι είπα να τα αξιοποιήσω! Τώρα τα βαρέθηκα και θέλω να τα βγάλω! Ε, μολις το είδε πως τα έβγλα άρχισε "τι άσχημη φαίνεται τώρα η κουζίνα! Τι ωραία την είχα εγω!":evil:

Χαχαχαχαχα ΣΕΜΕΝ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!Μου έχει δώσει αμέτρητα σαν προίκα και δεν έχω βάλει ΠΟΤΕ!!!!!Δεν της έχω επιτρέψει ποτέ να μου πεί κάτι για το νοικοκιριό μου είναι δικό μου και το κάνω όπως θέλω!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχαχχα!!και γω εχω...προικα απο την γιαγια μου που ξημροβραδιαζοταν να πλεκει και τα χερακια της γινοντουσαν νταουλια και το θυμαμαι!!!αλλα τι να κανουμε???εγω φταιω που δεν μ'αρεσουν???δεν προκειτε να τα βαλω κι ας λεει οτι θελει!!!

εμανα ευτυχως οι δικες μου οταν μιλαν λεν τα καλυτερα για το νοικυριο...ειδικα η γιαγια μου!!!βασικα αυτη νομιζω οτι ψωνίστηκε και λιγο...της αρεσει που ειμαι οργανωτικη!!!

28xYp3.png

αχ ομορφες!!!πρεπει να παω για μαθημα...το ποσο βαριεμαι και νυσταζω μαζι δεν περιγραφετε...ο αντρας μου σημερα απο τοαγχος του μηπως γεννησω σηκωθηκε μεσα στα χαραματα και στριφογυριζε...φυσικα δεν παιζει να ξυπνησει αυτος και να κοιμαμαι εγω...με ξυπνησε και μενα...οποτε τωρα κουτουλαω!!!θα κανω ομως μεγαλη υπομονη και θα σκεφτομαι οτι εχω αλλα 2 μαθηματα το πολυ!!!μετα θα γεννησω και θα μεινω σπιτακι μου...πρεπει να αρχισω κ τις τσαρκες σιγα σιγα...

28xYp3.png

Εμένα μου αρέσει να έχω καρεδάκια στο τραπέζι του σαλονιού και στην τραπεζαρία! Α, και στα κομοδίνα στις κρεβατοκάμαρες βάζω πλεκτά ή κεντητα! Πολύ μ' αρέσουν! Αλλά αυτό το πράγμα της μάνας μου να μού υποδεικνύει να βάλω σε καλοριφέρ (άκουσον! άκουσον!) και μάλιστα πάνω στο καλοριφέρ να βάλω και κορνιζες (μπιαχ!) και οπουδήποτε αλλού, παραπάει! Και δεν παίρνει από λόγια! Θα την πετάξει την μπηχτή της: "αχ! όταν ήμουν εγώ εδώ τι ωραίο που το είχα το σπίτι!"! Σαν να σου λέει "πώς το έχεις έτσι εσυ!". Κι όλες οι κυράτσες και θειες εδώ πέρα έτσι είναι συνηθισμένες με τα καρεδάκια, με τα σεμεδάκια, με τους διαδρόμους στρωμένους στην εξωτερική σκάλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...