Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΠΕΠΣΙ μου μην στεναχωριεσαι..σου ευχομαι να ειναι αυτη η τελευταια φορα που βλεπεις την παλιοπεριοδο..να την ξαναδεις μετα απο 10 μηνες;)

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου εμενα δεν το παιζει το βιντεακι..

ΛΙΛΙ μου κουκλααααα...πολυ μου αρεσουν τα νυφικα με μακρια ουρα..

ΜΑΡΜΙΝ μου πανεμορφη..σου παει πολυ το βαψιμο..κουκλα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ μια ανησυχία είχα και μπήκα και τι να δω η Μαρτζι λέει για τσισα....άντα τώρα να ξημερώσει για να μάθω νέα...ελπίζω να είναι όλα καλά κοριτσακι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα!!

Εμείς θα φύγουμε σε καμιά ωρίτσα να πάμε Εκκλησία. Μετά έχει μαμά κ εκεί θα έρθει ο αντρούλης μου να φάμε. Το μεσημέρι δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω να σας διαβάσω γιατί 4:30 έχουμε παιδίατρο. Και έχω μια περιέργεια να δω πόσο μεγαλώσαμε :tongue::tongue:

Μάρτζι μου πιστεύω πως τελικά είναι όλα οκ γιατί σε αντίθετη περίπτωση κάποια θα ειδοποιούσες. Αν γίνει πάντως οτιδήποτε έκτακτο να με ενημερώσει κάποια. Γιατί έχουμε και την Τσέρρυ μας που περιμένουμε μη ξεχνιόμαστε ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κορίτσια μου, όλα καλά μέχρι στιγμής! Πήρα τηλ χθες το γιατρό και μου είπε πως δεν του φαίνεται ανησυχητικό από την στιγμή που δεν έτρεξαν υγρά στα πόδια μου! Μου είπε πως πιο πολύ τού κάνει για ουρολοίμωξη, αλλά εγώ του είπα πως εξέταση ούρων είχα κάνει πριν από λίγες μέρες κι όλα ήταν οκ! Είπε να το παρακολουθώ κι αν δω πως "τρέχει" κάτι σαν νερό ώρες που δεν είμαι τουαλέτα, να πάω αμέσως στο νοσοκομείο!

Συγνώμη που βγήκα, αλλά ήθελα να ξαπλώσω γιατί φοβήθηκα πολύ! Ξάπλωσα λοιπόν και κάθε 3 λεπτά πήγαινα τουαλέτα για πιπί! Δεν έτρεξε τίποτα όλο το βράδυ! Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα.....Δεν θέλω τίποτα άλλο. Δυομισι βδομάδες να περάσουν ακόμη να φτάσω στις 36+ και μετά ας γεννήσω!

Το μόνο που με ενοχλεί τώρα είναι ότι από την πολύ τουαλέτα έχω ενοχλήσεις από κάτω! Σκέφτομαι κι αυτή την παλιοαντιβίωση που παίρνω μην μου κάνει καμία μυκητίαση! Στο καλό....Ολα μαζεμένα έτυχαν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα!

Κορίτσια μου, όλα καλά μέχρι στιγμής! Πήρα τηλ χθες το γιατρό και μου είπε πως δεν του φαίνεται ανησυχητικό από την στιγμή που δεν έτρεξαν υγρά στα πόδια μου! Μου είπε πως πιο πολύ τού κάνει για ουρολοίμωξη, αλλά εγώ του είπα πως εξέταση ούρων είχα κάνει πριν από λίγες μέρες κι όλα ήταν οκ! Είπε να το παρακολουθώ κι αν δω πως "τρέχει" κάτι σαν νερό ώρες που δεν είμαι τουαλέτα, να πάω αμέσως στο νοσοκομείο!

Συγνώμη που βγήκα, αλλά ήθελα να ξαπλώσω γιατί φοβήθηκα πολύ! Ξάπλωσα λοιπόν και κάθε 3 λεπτά πήγαινα τουαλέτα για πιπί! Δεν έτρεξε τίποτα όλο το βράδυ! Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα.....Δεν θέλω τίποτα άλλο. Δυομισι βδομάδες να περάσουν ακόμη να φτάσω στις 36+ και μετά ας γεννήσω!

Το μόνο που με ενοχλεί τώρα είναι ότι από την πολύ τουαλέτα έχω ενοχλήσεις από κάτω! Σκέφτομαι κι αυτή την παλιοαντιβίωση που παίρνω μην μου κάνει καμία μυκητίαση! Στο καλό....Ολα μαζεμένα έτυχαν!

Καλημέρα κοριτσάκι!!!Όλα καλά θα πάνε απλά ξεκούραση!!!!!!Άντε μας άγχωσες βραδυάτικα!!!Και πες στους γύρω ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑ!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ναι, Λίλι μου, δεν θα κάνω τίποτα σήμερα! Χθες έκανα μερικά ντουλάπια της κουζίνας! Δεν κουράστηκα, δεν τεντώθηκα, δεν έσκυψα, αλλά το πιστεύεις πως το βράδυ σκεφτόμουν ότι μπορεί να έφταιξα που δεν έκατσα στα αβγά μου; Ξέρω πως πολλά κορίτσια κάνουν χιλια πράγματα παραπάνω από μένα : βάζουν ηλεκτρική σκούπα, σηκωνουν βάρη, τεντώνονται, δουλεύουν μέχρι τελευταία στιγμή! Αλλά θα μου πεις πως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, γιαυτό κι εγώ θα προσέξω όσο μπορώ για κανά δυο βδομάδες ακόμη γιατί τα έπαιξα λέμε!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα κοριτσακια..τι κανετε?εγω πριν 10 λεπτα ξυπνησα και μπηκα αμεσως να δω τα νεα της μαρτζις....κοριτσακι μου μην κανεις τιποτα σημερα κατσε και ξεκουρασου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλημεραααααααααααααααααααααα!~!!!!

μαργκι μου χαιρομαι που ολα ειναι οκ:P λιλι μου ειστε πολυ ταιριαστο ζευγαρι!λαμπετε απο ευτυχια!ετσι να ειστε παντα χαρα μου:P σας εστειλα κ γω λιγες φωτο ακομη;) θα βρω κ το προσκλητηριο να το βγαλω φωτο κ να σας το στειλω καλα εμενα το προδκλητηριο μου ειναι πολυ τρελιαρικο:tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα πεντάμορφες!!!!

Εγώ δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου δώσει συμβουλές.......!!!Πέρα από τη παιδίατρο δεν ασχολούμαι με άλλους έχω ανιψιά που προσπαθεί να μου κάνει μαθήματα και πολύ μου σπάει τα νεύρα έχει μια κόρη 8 μηνών δεν έχει ξανά ασχοληθεί με μωρά ΠΟΤΕ και μου έχει γίνει ειδήμων:evil::evil::evil:!!!Γέννησε με καισαρική γιατί το επέλεξε δεν θήλασε γιατί ήθελε να καπνίσει και θέλει να μου δώσει και συμβουλές ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!

και τι τους λες ρε λιλι???να το κοψουν???γιατι και γω να εξηγω κ πολλά πολλά σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν δεν μπορώ...και καλά κάνεις!!!ο παιδίατρος ειναι ο πλέον αρμόδιος κ φυσικά εσύ με αυτα που έχεις μάθει που ξέρεις οτι το έψαξες....έχω και γω κάτι τετοια παραδειγματα...γιατι εμενα μου την έλεγαν και στην εγκυμοσυνη που προσεχα πολυ την διατροφή μου κτλ...και με έλεγαν υπερβολική!!!και κλασσικά η ατάκα που ακολουθούσε...τα δικά μας δηλαδή τι έπαθαν???και μιλάμε για άτομα τα οποια κάπνιζαν κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!!:shock::shock::shock:ε μην τρελλαθουμε και τελειως...εκει χανω την υπομονη μου!!!

απο την δικη μου εμπειρια που εξ αρχης ηταν δυσκολα και παραμενει κατι πολυ δυσκολο σας λεω οτι ο θηλασμος απαιτει θυσιες και πρεπει η καθε μαμα να το θελει πολυ για να το καταφερει.μια γυναικα ππυ εχει μολις γεννησει ειναι ευαλωτη και αν κατι δεν παει καλα με το μωρο δηλαδη αν δεν πιασει αν κλαιει αν αν αν ειναι πολυ ευκολο να τα παρατησει.εγω περναω τοσα και τοσα η μαμα μου δεν μου εχει πει ποτε σταματα να θηλαζεις αλλα λεει στα μωρα ''αχ σας παιδευει η μαμα σας''η οταν τους εδωσα τις calma καλα μονο που δεν εκλαιγε αλλα εγω εκει βραχος και η αληθεια ειναι πως αν δεν ειχα αυτες τις θηλες δεν θα μαθαιναν ποτε στο στηθος αλλα κι αυτο ηταν μεγαλη θυσια γιατι τα μωρα ετρωγαν 80-90 με τις απλες θηλες ενω με τις calma 30 κι αυτο με το ζορι και μετα ααπο μιση μια ωρα παλι εκλαιγαν και πεινουσαν και η μανα μου ελεγε αχχχ αυτη η μανα σας θελει ξυλο δεν σας λυπατε καθολου και σας παιδευει...και αυτες τις μερες που εγω ειμαι χαλια ειδικα εχθες που εκλαιγα ολη μερα ο αντρας μου μου ελεγε θα παω να σου παρω χαπια να κοπει το γαλα και τελος η ιστορια αλλα εγω δεν πτοηθηκα οχι λεω θα το παλεψω μεχρι τελους!!!

θυμαστε που την περασμενη εβδομαδα ειχαν ερθει οι κουμπαροι του αντρα μου????εγω παιδευομουν με το θηλαστρο τα μωρα δεν επιαναν εγω στεναχωρια....και λεει η κουμπαρα '''εε αφου ειναι 10 ημερων και δεν επιασαν μην το παιδευεις αλλο δεν θα πιασουν ποτε''και την επομενη μερα επιασε η μπεμπα και τωρα της δινο μπιμπερο και αναγουλιαζει

αφηστε που παιρνει καθε μερα η κουνιαδα μου τον αντρα μου και ρωταει ''πινουν απο το στηθος??ποση ωρα το καθενα???μετα δινετε συμπληρωμα??ποσο πινουν??αα γιατι τοσο πολυ μηπως δεν εχει γαλα????εεε αυτα τωρα εμαθανστο μπιμπερο το στηθος το εχουν για παιχνιδι δεν θα το συνδιασουν ποτε με φαγητο....τα ζυγησατε ποσο πηραν??ααα δεν πηραν πολυ...βλεπεις το γαλα της θα ειναι πολυ ελαφρυ να τα ταιζετε πρωτα και μετα να τα βαζει στο στηθος για να νανουριζοντε'':evil::evil::evil:

αφηστε που καπακι παιρνει ο πεθερος μου τηλ να συγκρινει να διευκρινησει κατι που δεν καταλαβε η αλλη να ξαναρωτησει μηπως δεν απαντησε ο αντρας μου σωστα:evil::evil::evil:

ποια θα ειναι η μερα που θα παρω αναποδες και δεν θα με κραταει τιποτα

ε καλα!!!αυτοι ειναι ανεκδιήγητοι ούτως ή άλλως!!!δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο...

Χαχαχαχαχα!!!!Εγώ καψούρα από τα 12 με τον άντρα μου!!!Εκείνος 23 τα είχε με τη κολλητή της αδερφής μου της μεγάλης από τοτε έλεγα θα τον παντρευτώ ....και τελικά μετά από αρραβώνα 7 χρόνων δικό του.... και ένα χρόνο δικό μου... χωρήσαμε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά...είμασταν φιλαράκια πολλά χρόνια (πάντα έκανα παρέα με μεγαλύτερους)να φανταστήτε μου τα έλεγε όλα για όλες της γκόμενες του ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!!Τελικά τα φτιάξαμε σε 2 μήνες αρραβώνας ,σε 3 μήνες πολιτικός γάμος και μετά από ένα χρόνο και κάτι εκκλησία!!!!!

αυτό θα πει "ήταν γραφτό!!!"

χα χα απο τα 12 ε??!!πολύ ωραία!!!

εγώ τον γνώρισα σε μια δεξίωση αρραβώνων...ήμουν 23 και εκείνος 26

χαιρετούσε το ζευγάρι και τον είδα...έρωτας κεραυνοβόλος..πρώτη φόρα ένιωσα έτσι..

το sitting arrangement τον είχε στο τραπέζι που ήμουνα και εγώ ..κάθησε δίπλα μου και γνωριστίκαμε..από ότι λέει και εκείνος με είχε δει από πριν καθήσει και με ερωτεύτηκε..ανταλλάξαμε τηλέφωνα..βρεθήκαμε 2-3 φορές και τα φτίαξαμε...ήταν η πρώτη σχέση που έκανα..

στο χρόνο αρραβωνιαστήκαμε..2 χρόνια είμασταν αρραβωνιασμένοι και παντρευτήκαμε..

αν και δεν πιστευω στην μοίρα...βλέπω οτι το παρεάκι το έχει το θέμα έτσι...και μεις με τον άντρα μου μάλλον μοιραία γνωριστηκαμε...

xaxaxa λοιπόν μη το γελάς καθόλου. Σε έναν κουρέα που πηγαίναμε πριν είχε απ' έξω τιμοκατάλογο. Λοιπόν είχε παιδικό και συνταξιούχων 5 και αντρικό 6. Τον άντρα μου τον έπαιρνε παιδικό. Αυτή που πήγαμε σήμερα έγραφε απ' έξω 8 το αντρικό και 5 το παιδικό. Του έδωσε λοιπόν καρτούλα και του έγραψε από πίσω 5?. χαχαχα τυχαίο; Δε νομίζω. Αααααα και το μνμ σου το είδε κ τώρα κάθεται δίπλα μου έτσι :confused::evil: χαχαχα!!

Και για να μη γεννήσεις πλάκα σου κάνω :tongue::tongue::tongue: Δεν είδε τίποτα.

χαχχχα!!μακαρι να γεννουσα έτσι έυκολα αλλά μαλλον το μαρκελλάκι την καταβρήκε εκει μεσα!!!

Κοριτσάκια άνοιξα το μαιλ και βλέπω από όλες μνμ με τίτλο γαμος και τέτοια λέω κάτι παίζει και έτρεξα να σας διαβάσω. Και τώρα βλέπω ανοίξατε ωραία κουβεντούλα. Θα πάω να δω τις φώτο σας και μετά θα σας πω. Εν τω μεταξύ έχει μέρες που θέλω να σας βάλω μία από τον αρραβώνα που είμαι με την αδελφούλα μου. Ο θείος μου τις τράβηξε (δεν είναι φωτογράφος) και μου τις είχε δώσε και σε σιντί. Και επίσης ήθελα να σας στείλω και του γάμου. Έτσι τράβηξα με τη φωτογραφική μηχανή τις φωτο. Θα σας τις στείλω αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τραβήξω και μία ολόσωμη για να δείτε και την κορμάρα μου. :tongue::tongue:

περιμενουμε!

Μολις αδιαθετησα.

Μαρτζι με πηρανε σημερα απο υγειον επιτροπη ιωαννινων.πολυ ευγενικη η κοπελα νομιζε οτι ειμαι εγκυος κ ανησυχουσε πως θα με φερει 3 ωρες ταξιδι μην αποβαλλω. Τωρα θα συννενοηθουν οι επιτροπες να δουν απο που θα περασω τελικα

εμεις θα κρατησουμε το θετικο της υπόθεσης!!έρχετε κάθε μήνα στην ώρα της!!!ας μην τα θεωρούμε όλα δεδομένα σε αυτην την ζωή...αν θυμάστε το μαρακι27 που μας έχει ξεχασει πια δεν είχε ούτε καν αυτο!!!θα έρθει η ώρα...ελπίζω πολύ συντομα...

χαρα μου εγω ειχα αγορασει ειδικα σακουλακια και ταεβαζα μεσα

που τα βρηκες???ακριβά???

μαρτζι τελος καλό όλα καλα!!!εγώ λεω μηπως ειναι κ ουρα...γιατι ακου και γω τι παθαινω...ειδικα οταν έχω ναπαω ώρα τουαλέτα πηγαίνω 3-4 φορές μέχρι να αδειασει η κυστη (έτσι το αισθάνομαι)!γιατι το μωρο πιεζει και δεν αδειαζει καλά και οταν σηκώνομαι ορθια απο την τουαλέτα νιώθω οτι θέλω κι άλλο...

κατι που μπορεις να κανεις για να τσεκαρεις ειναι να μυρισεις αν εχει την μυρωδια αμμωνιας απο τα ουρα το υγρο αυτο...ή να βαλεις τον άντρα σου τελος παντων γαιτι και συ θυμαμαι απο μυτη σκίζεις!!!

λιλι θεάρα στις φωτό!!!εμένα μ'αρεσεις και με καστανό (ειναι το αγαπημενο μου γενικά) αλλά νομίζω οτι το ξανθό ειναι το χρώμα σου!!!άλλωστε πιστευω πολύ στα φυσικά χρώματα γιατι έχουν αρμονία με το δέρμα μας και την μελανίνη που αυτο εκρίνει...για το μαυρο...θα σε αγιρέψει εγω πιστευω!!!το έχεις ξανακάνει???επίσης θέλει μακιγιαζ το μαυρο...οπως και το κοκκινο...για να εχεις λιγο χρωμα....εχεις τις ματαρες βεβαια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:παντως αν κανεις να παρεις χρωμοσαμπουαν!!!εγω τα ειχα κανει (και δεν προκειτε να τα ξανακανω) και εκανε 5 μηνες να φυγει...ενω ελεγε πανω 2 η συσκευασια...

παω να δω φωτο!!!ειδα εχω πολύ δουλεια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λιλικα...είπαμε...θεάρα!!!σαν την πριγκήπισσα Νταιάνα κ εσύ και η ουρά!!!παρόλο που ο γάμς ειναι πριν χρόνια και οι μόδες ήταν αλλιώς...το νυφικό υπερομαντικό και πανεμορφο!!!

η μαρτζι σαν κοριτσακι 20 χρονών!!!!ευτυχώς έχει και τα καλά του να είσαι κοντουλα!!!τουλαχιστον μικροδειχνουμε!!!

κορινακι κουκλιτσα!!!το νυφικό πανεμορφο!!!το μακιγιαζ τελειο!!!το μαλλι φανταστικό!!!κ οι ματάρες κανουν την διαφορα...τι έγινε??? το παρεακι ματαρες έχει!!!

μαρμιν κουκλα και συ!!!με την αδερφη σου δεν εχετε καμια σχεση!!!νυφικο δεν μπορεσα να διακρινω ομως το μακιγιαζ ειναι καλο...σε ειχε βαψει αυτη που θα παρεις και στην βαφτιση???

όλες είδα προτιμήσαμε "βασιλοπουλικο" που λέω εγω...εκτός απο το κορινακι που ειχε γοργονε!!!τελειο το νυφικο!!!λιγο αβολο βεβαια για χορο κτλ...ε???δεν ηταν???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα πεντάμορφες!!!!

και τι τους λες ρε λιλι???να το κοψουν???γιατι και γω να εξηγω κ πολλά πολλά σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν δεν μπορώ...και καλά κάνεις!!!ο παιδίατρος ειναι ο πλέον αρμόδιος κ φυσικά εσύ με αυτα που έχεις μάθει που ξέρεις οτι το έψαξες....έχω και γω κάτι τετοια παραδειγματα...γιατι εμενα μου την έλεγαν και στην εγκυμοσυνη που προσεχα πολυ την διατροφή μου κτλ...και με έλεγαν υπερβολική!!!και κλασσικά η ατάκα που ακολουθούσε...τα δικά μας δηλαδή τι έπαθαν???και μιλάμε για άτομα τα οποια κάπνιζαν κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!!!!:shock::shock::shock:ε μην τρελλαθουμε και τελειως...εκει χανω την υπομονη μου!!!

ε καλα!!!αυτοι ειναι ανεκδιήγητοι ούτως ή άλλως!!!δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο...

αυτό θα πει "ήταν γραφτό!!!"

αν και δεν πιστευω στην μοίρα...βλέπω οτι το παρεάκι το έχει το θέμα έτσι...και μεις με τον άντρα μου μάλλον μοιραία γνωριστηκαμε...

περιμενουμε!

εμεις θα κρατησουμε το θετικο της υπόθεσης!!έρχετε κάθε μήνα στην ώρα της!!!ας μην τα θεωρούμε όλα δεδομένα σε αυτην την ζωή...αν θυμάστε το μαρακι27 που μας έχει ξεχασει πια δεν είχε ούτε καν αυτο!!!θα έρθει η ώρα...ελπίζω πολύ συντομα...

που τα βρηκες???ακριβά???

μαρτζι τελος καλό όλα καλα!!!εγώ λεω μηπως ειναι κ ουρα...γιατι ακου και γω τι παθαινω...ειδικα οταν έχω ναπαω ώρα τουαλέτα πηγαίνω 3-4 φορές μέχρι να αδειασει η κυστη (έτσι το αισθάνομαι)!γιατι το μωρο πιεζει και δεν αδειαζει καλά και οταν σηκώνομαι ορθια απο την τουαλέτα νιώθω οτι θέλω κι άλλο...

κατι που μπορεις να κανεις για να τσεκαρεις ειναι να μυρισεις αν εχει την μυρωδια αμμωνιας απο τα ουρα το υγρο αυτο...ή να βαλεις τον άντρα σου τελος παντων γαιτι και συ θυμαμαι απο μυτη σκίζεις!!!

λιλι θεάρα στις φωτό!!!εμένα μ'αρεσεις και με καστανό (ειναι το αγαπημενο μου γενικά) αλλά νομίζω οτι το ξανθό ειναι το χρώμα σου!!!άλλωστε πιστευω πολύ στα φυσικά χρώματα γιατι έχουν αρμονία με το δέρμα μας και την μελανίνη που αυτο εκρίνει...για το μαυρο...θα σε αγιρέψει εγω πιστευω!!!το έχεις ξανακάνει???επίσης θέλει μακιγιαζ το μαυρο...οπως και το κοκκινο...για να εχεις λιγο χρωμα....εχεις τις ματαρες βεβαια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:παντως αν κανεις να παρεις χρωμοσαμπουαν!!!εγω τα ειχα κανει (και δεν προκειτε να τα ξανακανω) και εκανε 5 μηνες να φυγει...ενω ελεγε πανω 2 η συσκευασια...

παω να δω φωτο!!!ειδα εχω πολύ δουλεια...

Αυτό ακριβώς αισθανομαι κι εγώ, Τσερυ μου! Σηκώνομαι και ξανακάθομαι και αυτό μπορει να γινει και 3 φορες! Μου είπε και η αδελφη μου πως πολύ συχνα προς το τελος της συνεβαινε να σκουπίζεται και να γεμίζει το χαρτι και να ξαναπαιρνει και δευτερο χαρτι! Ετσι όπως την επαθα εγώ χθες........Τεσπα! Σημερα ειμαι σαν την κοτούλα! Δεν κάνω τίποτα!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...