Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πέπσι, έχω την εντύπωση ότι σε σένα δεν στέλνω μειλ, σωστά; Δεν σε έχω καταχωρίσει στις επαφές! Θες να μου στείλεις πάλι το μειλ σου, αν δεν βαριέσαι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν θεα δεν εχω λογια το νυφικο τελειο μου αρεσουν αυτα τα διαφανα:P το κολιε ειδες ποσο ομορφα στολιζει το λαιμο?και το βαψιμο σε κανει αλλο ανθρωπο!

χαιρομαι που ειδες το βιντεακι! χαρα μ ο αντρας μ ειναι σε ολες τις φωτο!!!δεν τον γνωρισες?:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγώ δούλευα με οχτάμηνη σύμβαση στο νοσοκομείο που είναι μόνιμος υπάλληλος ο σύζυγος. Προσωπικό ασφαλείας την έβγαζε στην εξωτερική είσοδο (κάτι σαν τους σεκουριτάδες στα νοσοκομεία αν έχετε δει αλλά μόνιμος). Λοιπον μπες βγες εγώ μπιρμπίρι εκείνος. Με φλέρταρε και εγώ σημασία. Έλεγα τι θέλει τώρα αυτός. Ώσπου τελευταία μέρα (αυτός έβγαινε με καλοκαιρινή άδει α και όταν γυρνούσε εγώ θα είχα φύγει γιατί τελείωνε η σύμβαση μου) και ενώ εγώ είχα τελειώσει τη βάρδια μου ενώ εκείνος την άρχιζε συναντηθήκαμε τυχαία έξω από την Εκκλησία στο διάδρομο του νοσοκομείου και ήταν η πρώτη φορά που μου μίλησε σοβαρά. Τι θα γίνει με εμάς, μου λέει, θα πάμε για κανένα καφέ; Εγώ γέλασα. Γιατί γελάς, μου λέει κ συνεχίζει επειδή εσύ δεν πρόκειται να μου δώσεις το τηλέφωνο σου γράψε το δικό μου και όποτε θες πάρε με να βρεθούμε. Κορίτσια το περίεργο είναι που το έγραψα μεν από ευγένεια στο κινητό μου αλλά πως έγινε κ το κράτησα ενώ συνήθως τα έχανα; Και ούτε είχα σκοπό να τον πάρω. Δευτέρα έγινε το σκηνικό Παρασκευή του έστειλα ε και από τότε με κάτι ψιλοσκαμπανευάσματα ημερών είμαστε μαζί. Επίσης στο δεύτερο ραντεβού μου έκανε πρόταση γάμου (χωρίς δαχτυλίδι αυθόρμητα στην κουβέντα) και φυσικά γέλασα. Να όμως που το ενοούσε και από τότε την έκανε πολλές φορές (στο τέλος κάθε μήνα) και στο έτος ακριβώς του πρώτου ραντεβού αρραβωνιαστήκαμε. Μου πήρε λίγο καιρό να πω το ναι αλλά είμαστε από τότε μαζί και ακόμα και τώρα σα νιόπαντροι. Και το μωράκι μας ολοκλήρωσε την ευτυχία μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαργκι μου εισαι πολυ ομορφη!εχεις πολυ φωτινο χαμογελο λαμπεις στις φωτο εισαι μια κουκλα!!!

κορινα μου εισαι πολυ γλυκια νυφουλα τα μαλλια σου ειναι τελεια!!!

λιλι κουκλααααααααααααα!

Η στενοχώρια μου για τις φώτο του γάμου είναι πολύ μεγάλη, γιατί δεν μας έβγαλε καθόλου καλές οι φωτογράφος! Εγώ περίμενα να βγω όπως ήμουνα και καλύτερη......αλλά αντ' αυτού πήραμε φωτογραφίες σκοτεινές και καθόλου καλές! Να φανταστείτε αυτές που σας έβαλα είναι από φωτογραφική μηχανή γνωστών! Πάλι καλά......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ δούλευα με οχτάμηνη σύμβαση στο νοσοκομείο που είναι μόνιμος υπάλληλος ο σύζυγος. Προσωπικό ασφαλείας την έβγαζε στην εξωτερική είσοδο (κάτι σαν τους σεκουριτάδες στα νοσοκομεία αν έχετε δει αλλά μόνιμος). Λοιπον μπες βγες εγώ μπιρμπίρι εκείνος. Με φλέρταρε και εγώ σημασία. Έλεγα τι θέλει τώρα αυτός. Ώσπου τελευταία μέρα (αυτός έβγαινε με καλοκαιρινή άδει α και όταν γυρνούσε εγώ θα είχα φύγει γιατί τελείωνε η σύμβαση μου) και ενώ εγώ είχα τελειώσει τη βάρδια μου ενώ εκείνος την άρχιζε συναντηθήκαμε τυχαία έξω από την Εκκλησία στο διάδρομο του νοσοκομείου και ήταν η πρώτη φορά που μου μίλησε σοβαρά. Τι θα γίνει με εμάς, μου λέει, θα πάμε για κανένα καφέ; Εγώ γέλασα. Γιατί γελάς, μου λέει κ συνεχίζει επειδή εσύ δεν πρόκειται να μου δώσεις το τηλέφωνο σου γράψε το δικό μου και όποτε θες πάρε με να βρεθούμε. Κορίτσια το περίεργο είναι που το έγραψα μεν από ευγένεια στο κινητό μου αλλά πως έγινε κ το κράτησα ενώ συνήθως τα έχανα; Και ούτε είχα σκοπό να τον πάρω. Δευτέρα έγινε το σκηνικό Παρασκευή του έστειλα ε και από τότε με κάτι ψιλοσκαμπανευάσματα ημερών είμαστε μαζί. Επίσης στο δεύτερο ραντεβού μου έκανε πρόταση γάμου (χωρίς δαχτυλίδι αυθόρμητα στην κουβέντα) και φυσικά γέλασα. Να όμως που το ενοούσε και από τότε την έκανε πολλές φορές (στο τέλος κάθε μήνα) και στο έτος ακριβώς του πρώτου ραντεβού αρραβωνιαστήκαμε. Μου πήρε λίγο καιρό να πω το ναι αλλά είμαστε από τότε μαζί και ακόμα και τώρα σα νιόπαντροι. Και το μωράκι μας ολοκλήρωσε την ευτυχία μας.
Να' το το σημάδι, Τινκερ! Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!! :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαρμιν θεα δεν εχω λογια το νυφικο τελειο μου αρεσουν αυτα τα διαφανα:P το κολιε ειδες ποσο ομορφα στολιζει το λαιμο?και το βαψιμο σε κανει αλλο ανθρωπο!

χαιρομαι που ειδες το βιντεακι! χαρα μ ο αντρας μ ειναι σε ολες τις φωτο!!!δεν τον γνωρισες?:tongue:

το ίδιο είχε και το γοβάκι του γάμου. Αχ πρέπει να τη βγάλω φώτο να τη δείτε. Είναι ένα από τα δύο που σκέφτομαι για την βάπτιση.

Τον κατάλαβα είπα μήπως είναι αδελφός του γιατί λέω τι δουλειά έχει με τη Μαριούλα νόμιζα πως ήταν η μέρα του γάμου σας :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Να' το το σημάδι, Τινκερ! Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!! :P

Και όχι μόνο αυτό Μάρτζι μου ήταν η τελευταία μέρα που θα συναντιόμασταν έγινε τυχαία έξω από την Εκκλησία και ανήμερα της Παναγίας μας 15 Αυγούστου. Η Παναγία μου έστειλε και τους δύο άντρες της ζωής μου :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τα εμαιλ σας κοριτσια θα τα δω απ τη δουλεια αυριο.

Ειναι η πρωτη φορα που δεν στενοχωριεμαι κ ας ερχεται για οσο θελει.τελικα ο κυκλος πρεπει να χει μεγαλωσει στις 33 μερες.

Εγω με το συζυγο γνωριστηκα μεσω ιντερνετ.μιλουσαμε αρκετο καιρο μετα αποφασισαμε να γνωριστουμε κ απο κοντα ηρθε γιαννενα κ μετα για 3χρ ερχοταν καθε σαβκο.στα 4 χρ παντρευτηκαμε

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα ειναι λιγο μεγαλη η ιστοριουλα μου γιαυτο θα σας την πω αυριο! παω τον πριγκηπα στο αεροπλανοαμαξακι γιατι το ειδε παλι που το εχω στην γωνια και στριγγλιζει να τον παω κοντα!!!αντε καληνυχτα σας! φιλακια σε ολες:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαργκι μου παλι καλα που τραβαγαν και οι συγγενεις δηλαδη ε?
Α, μην φανταστείς ότι τράβηξαν πολλές! Ελάχιστες κι αυτοί :( Το πόσο πολύ είχα στενοχωρεθεί τότε!

Πέπσι, καλά κάνεις και δεν στενοχωριέσαι! Ολα θα γίνουν, θα δεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν, πολύ ωραία ήσουν βρε! Κι ο συζυγος με μαλλι! Αν σου πω ότι μ' αρέσει πιο πολύ δίχως μαλλί, τι θα πεις;;;

Και σε αυτές τις φώτο μού θύμισες πολύ τον Θρασυβουλάκο!

Αλήθεια; :tongue::tongue:

Μάρτζι μου μάλλον σου αρέσουν οι φαλακροί ε; :tongue: Και αν σου πω ότι εμένα μου άρεζαν οι μακρυμάλληδες; :rolleyes: Αλλά βρε παιδιά έχει μια επιμονή και μία πειθώ όταν θέλει κάτι. Το πιστεύετε ότι τον τελευταίο μήνα πριν πω το ναι αν όχι και περισσότερο δηλαδή με ρωτούσε κάθε μέρα αν θα τον παντρευτώ; :tongue::tongue: Τότε είχε βγει και μια καλοκαιρινή δουλειά σε ένα νησί και μου έλεγε θα φύγεις και θα με ξεχάσεις. Τελικά αποφάσισα να μην πάω και στο καπάκι βρήκα εδώ δουλειά. Μόλις ηρέμησα και από αυτό το βάσανο και κατάλαβα ότι δεν ήθελα να τον χάσω είπα το ναι και σε 7 μήνες παντρευτήκαμε. Οι γονείς μου τον γνώρισαν λίγο πριν αρραβωνιαστούμε. Τον αρραβώνα τον ήθελε ο σύζυγος για να νιώθει λέει άνετα απέναντι στους δικούς μου. Παλαιών αρχών ο καλός μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...