Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα!!!!Εγώ καψούρα από τα 12 με τον άντρα μου!!!Εκείνος 23 τα είχε με τη κολλητή της αδερφής μου της μεγάλης από τοτε έλεγα θα τον παντρευτώ ....και τελικά μετά από αρραβώνα 7 χρόνων δικό του.... και ένα χρόνο δικό μου... χωρήσαμε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά...είμασταν φιλαράκια πολλά χρόνια (πάντα έκανα παρέα με μεγαλύτερους)να φανταστήτε μου τα έλεγε όλα για όλες της γκόμενες του ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!!Τελικά τα φτιάξαμε σε 2 μήνες αρραβώνας ,σε 3 μήνες πολιτικός γάμος και μετά από ένα χρόνο και κάτι εκκλησία!!!!!
Εχετε 11 χρόνια διαφορά; Δεν σας φαίνεται πάντως! Ωραία ιστορία αγάπης! Είδες , βρε παιδάκι μου, αν είναι να γίνει, θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει! Κι αντε εσύ στα 12 έλεγες θα τον παντρευτείς, αυτουνού πού να του πήγαινε στο μυαλό του ανθρώπου πως το γραφτό του ήταν η μικρούλα που τον γλυκοκοίταζε!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις αδιαθετησα.

Μαρτζι με πηρανε σημερα απο υγειον επιτροπη ιωαννινων.πολυ ευγενικη η κοπελα νομιζε οτι ειμαι εγκυος κ ανησυχουσε πως θα με φερει 3 ωρες ταξιδι μην αποβαλλω. Τωρα θα συννενοηθουν οι επιτροπες να δουν απο που θα περασω τελικα

Αχ Λίλι κι εγώ είχα πολύ μακρύ πέπλο αλλά δεν ξέρω αν έχω φώτο που να φαίνεται. Αχ τι μου κάνετε τώρα :confused:

Μαριουλάκι μικροπαντρεμένο κουκλάκι. Εκείνος με το ροζ πουκάμισο είναι ο κουμπάρος να υποθέσω; Με τη γόβα; Ή είναι κάποιος συγγενής;

Λιλιτάκι αυτές που έβαλες εδώ είναι πιο ωραίες! Και ξέρεις τι σκέφτηκα μόλις; Τελικά και για τους δύο άντρες της ζωής σου έπρεπε να περιμένεις χρόνια :rolleyes:

Κορινάκι κουκλάκι και εσύ!

Μαρτζούλα καλέ πόσο χρονών παντρεύτηκες; Πολύ μικρούλα δείχνεις και εκεί.

Μαριούλα το βιντεάκι με την κρεμούλα και μένα δε μου το άνοιξε ακόμα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τσερρυ μου ναι ειχαμε παπα στον αρραβωνα.

καντυ μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα σημερα σου στελνω μια τεραστια αγκαλια!!! τα πεθερικα ειναι για ξυλο!

λιλι μου εισαι μια κουκλα!!!το ξανθο ειναι το φυσικο σου? εισαι πολυυυυυυυ ομορφη στις φωτο του γαμου!!! και αυτη που εισαι μεσα στο νερο ειναι απο τις αγαπημενες μου ειναι αυτη που ειχες προφιλ οταν πρωτογιναμε φιλες στο φβ:P

χαιρομαι που σας αρεσα νυφη παω να δω και γω μειλ

83tdp2.pngcWE4p3.png

χα χα απο τα 12 ε??!!πολύ ωραία!!!

εγώ τον γνώρισα σε μια δεξίωση αρραβώνων...ήμουν 23 και εκείνος 26

χαιρετούσε το ζευγάρι και τον είδα...έρωτας κεραυνοβόλος..πρώτη φόρα ένιωσα έτσι..

το sitting arrangement τον είχε στο τραπέζι που ήμουνα και εγώ ..κάθησε δίπλα μου και γνωριστίκαμε..από ότι λέει και εκείνος με είχε δει από πριν καθήσει και με ερωτεύτηκε..ανταλλάξαμε τηλέφωνα..βρεθήκαμε 2-3 φορές και τα φτίαξαμε...ήταν η πρώτη σχέση που έκανα..

στο χρόνο αρραβωνιαστήκαμε..2 χρόνια είμασταν αρραβωνιασμένοι και παντρευτήκαμε..

Οταν σας λέω πως όλα είναι μοιραία! Ορίστε, πώς έτυχε να κάτσεις δίπλα σε αυτόν που ερωτεύτηκες;:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια τι κανουμε τα αποστειρωμενα???επλυνα τα παντα απο πιπιλες - μπιμπερο κτλ και τα μερη του αποστειρωτη...τωρα θελω να τα αποστειρωσω κιολας για μια φορα και μετα οταν θα χρειαστω ξανα...ως τοτε που τα βαζω όλα αυτα τα εξαρτηματακια???και τα μπουκαλια???

χαρα μου εγω ειχα αγορασει ειδικα σακουλακια και ταεβαζα μεσα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Οταν σας λέω πως όλα είναι μοιραία! Ορίστε, πώς έτυχε να κάτσεις δίπλα σε αυτόν που ερωτεύτηκες;:P

το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μετά από 1-2 μήνες με είχαν καλέσει στο δείπνο σε ένα γάμο και ήταν και σε άλλη πόλη και είπα στις κοπέλες στη δουλεια (που δεν ήξερα ότι είχα δεσμό) ότι έχω αυτό το γάμο και βαρίεμαι να πάω...

και μου λέει μια...να πας και που ξέρεις μπορεί να γίνει όπως τα παραμύθια και να καθήσει ο πρίγκιπας δίπλα σου...και γελούσε γιατί τις φαινόταν απίστευτο..και τότε τους είπα την ιστορία...:P:p

για πες και εσυ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μολις αδιαθετησα.

Μαρτζι με πηρανε σημερα απο υγειον επιτροπη ιωαννινων.πολυ ευγενικη η κοπελα νομιζε οτι ειμαι εγκυος κ ανησυχουσε πως θα με φερει 3 ωρες ταξιδι μην αποβαλλω. Τωρα θα συννενοηθουν οι επιτροπες να δουν απο που θα περασω τελικα

πεπσι μου ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που τη βλέπεις τη σιχαμένη

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πεπσι μου ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που τη βλέπεις τη σιχαμένη

Κι εγώ και εσύ Τιγκεράκι μου να μην την ξαναδείς την τρισκατάρατη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μαρμιν μου, 32 χρονών ήμουν όταν παντρεύτηκα!

Εγώ τον άντρα μου τον γνώρισα μέσω κοινών γνωστών! Τον ήξερα φατσικώς από πιο πριν και μου άρεσε εμφανισιακά αλλά αυτός ούτε να με φτύσει! Ούτε ματιά δεν μου έριχνε! Ημουν σίγουρη ότι δεν γνώριζε την ύπαρξή μου! Αφού με γνώρισε, αυτό ήταν! Με ερωτεύτηκε τρελά! Εγώ πάλι, κυρία! Ναι, ήταν ωραίος, αλλά ήταν και μικρός! Μην ξεχνάτε πως τον περνάω 3 χρόνια! Εγώ 24 τότε, αυτός 21! Μικρό παιδί, τι να έκανα μαζί του; Με διεκδικούσε όμως φοβερά και πολλές φορές με άτσαλο τρόπο και με εκνεύριζε! Μού έκανε συνέχεια ερωτικές εξομολογήσεις, μου άφηνε λουλούδια, αρκουδάκια έξω από την πόρτα. (αυτά ήταν τα ρομαντικά). Εκανε όμως και κάτι βλακείες.........Τσακώθηκε με τον πρώην μου και πιάστηκαν στα χέρια, τον έβλεπα μπροστά μου όπου κι αν πήγαινα, κι άλλα πολλά! Ε, στο τέλος ενέδωσα!!!! Ημασταν μαζί για 7 χρόνια! Σχέση με σκαμπανεβάσματα!!! Ακόμη και τώρα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πέπσι μου, μακάρι να μην την ξαναδείς ΠΟΤΕ!!!

Ούτε εσύ Τινκερ, ούτε εσύ Κορίνα!

Πέπσι, σε ειδοποίησαν κιόλας;;; Αχ, εμένα γιατί δεν με πήραν ακόμη; Τι περιμένουν; Να πάω με το μωρό αγκαλιά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαργκι μου εισαι πολυ ομορφη!εχεις πολυ φωτινο χαμογελο λαμπεις στις φωτο εισαι μια κουκλα!!!

κορινα μου εισαι πολυ γλυκια νυφουλα τα μαλλια σου ειναι τελεια!!!

λιλι κουκλααααααααααααα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαρμιν, πολύ ωραία ήσουν βρε! Κι ο συζυγος με μαλλι! Αν σου πω ότι μ' αρέσει πιο πολύ δίχως μαλλί, τι θα πεις;;;

Και σε αυτές τις φώτο μού θύμισες πολύ τον Θρασυβουλάκο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...