Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

απο την δικη μου εμπειρια που εξ αρχης ηταν δυσκολα και παραμενει κατι πολυ δυσκολο σας λεω οτι ο θηλασμος απαιτει θυσιες και πρεπει η καθε μαμα να το θελει πολυ για να το καταφερει.μια γυναικα ππυ εχει μολις γεννησει ειναι ευαλωτη και αν κατι δεν παει καλα με το μωρο δηλαδη αν δεν πιασει αν κλαιει αν αν αν ειναι πολυ ευκολο να τα παρατησει.εγω περναω τοσα και τοσα η μαμα μου δεν μου εχει πει ποτε σταματα να θηλαζεις αλλα λεει στα μωρα ''αχ σας παιδευει η μαμα σας''η οταν τους εδωσα τις calma καλα μονο που δεν εκλαιγε αλλα εγω εκει βραχος και η αληθεια ειναι πως αν δεν ειχα αυτες τις θηλες δεν θα μαθαιναν ποτε στο στηθος αλλα κι αυτο ηταν μεγαλη θυσια γιατι τα μωρα ετρωγαν 80-90 με τις απλες θηλες ενω με τις calma 30 κι αυτο με το ζορι και μετα ααπο μιση μια ωρα παλι εκλαιγαν και πεινουσαν και η μανα μου ελεγε αχχχ αυτη η μανα σας θελει ξυλο δεν σας λυπατε καθολου και σας παιδευει...και αυτες τις μερες που εγω ειμαι χαλια ειδικα εχθες που εκλαιγα ολη μερα ο αντρας μου μου ελεγε θα παω να σου παρω χαπια να κοπει το γαλα και τελος η ιστορια αλλα εγω δεν πτοηθηκα οχι λεω θα το παλεψω μεχρι τελους!!!

θυμαστε που την περασμενη εβδομαδα ειχαν ερθει οι κουμπαροι του αντρα μου????εγω παιδευομουν με το θηλαστρο τα μωρα δεν επιαναν εγω στεναχωρια....και λεει η κουμπαρα '''εε αφου ειναι 10 ημερων και δεν επιασαν μην το παιδευεις αλλο δεν θα πιασουν ποτε''και την επομενη μερα επιασε η μπεμπα και τωρα της δινο μπιμπερο και αναγουλιαζει

αφηστε που παιρνει καθε μερα η κουνιαδα μου τον αντρα μου και ρωταει ''πινουν απο το στηθος??ποση ωρα το καθενα???μετα δινετε συμπληρωμα??ποσο πινουν??αα γιατι τοσο πολυ μηπως δεν εχει γαλα????εεε αυτα τωρα εμαθανστο μπιμπερο το στηθος το εχουν για παιχνιδι δεν θα το συνδιασουν ποτε με φαγητο....τα ζυγησατε ποσο πηραν??ααα δεν πηραν πολυ...βλεπεις το γαλα της θα ειναι πολυ ελαφρυ να τα ταιζετε πρωτα και μετα να τα βαζει στο στηθος για να νανουριζοντε'':evil::evil::evil:

αφηστε που καπακι παιρνει ο πεθερος μου τηλ να συγκρινει να διευκρινησει κατι που δεν καταλαβε η αλλη να ξαναρωτησει μηπως δεν απαντησε ο αντρας μου σωστα:evil::evil::evil:

ποια θα ειναι η μερα που θα παρω αναποδες και δεν θα με κραταει τιποτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ σας είχα πει τι πάθαμε με τις φωτογραφίες! Δεν βγήκαν καλές, δεν τις εχουμε σε ψηφιακή μορφη! οσες έχουμε είναι επεξεργασμένες και φαίνονται θολά τα χρώματα! Θα κοιτάξω να σας στείλω κάποιες που είναι τραβηγμένες με φωτογρ μηχανη!

και εγω δεν τις εχω σε ψηφιακη μορφη:(:(αυτεσ που εβαλα ειναι αυτες που τραβηξαν τα ξαδερφια μου..δεν μας εδωσε η φωτογραφος σε ψηφιακη μορφη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

korinaki εγώ δεν εχω μαιλ:(

λιλλι κουκλα!!!!

και στο γάμο αλλά και τώρα θεα...

δεν μπορώ να αποφασίσω για τα μαλλια άσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ

θα σου στειλω τωρα τινγκερ μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καντυ, θέλουν πολύ ξύλο τα πεθερικά σου και η κουνιάδα σου! Κι εγώ στη θέση σου, πολύ θα τσαντιζόμουν! Πάλι καλά που ο άντρας σου, απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν επηρεάζεται από αυτούς! Ο δικός μου, μόλις του πουν τίποτα, αδελφός ή γονείς, επηρεάζεται και αρχίζει! "Να, είπε ο αδελφός μου έτσι....." Εγώ τσαντίζομαι. Μπορεί να είναι γιατρός ο κουνιάδος μου και να ξέρει, αλλά κάποιες φορές δεν θέλω να λέει τίποτα απολύτως!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

απο την δικη μου εμπειρια που εξ αρχης ηταν δυσκολα και παραμενει κατι πολυ δυσκολο σας λεω οτι ο θηλασμος απαιτει θυσιες και πρεπει η καθε μαμα να το θελει πολυ για να το καταφερει.μια γυναικα ππυ εχει μολις γεννησει ειναι ευαλωτη και αν κατι δεν παει καλα με το μωρο δηλαδη αν δεν πιασει αν κλαιει αν αν αν ειναι πολυ ευκολο να τα παρατησει.εγω περναω τοσα και τοσα η μαμα μου δεν μου εχει πει ποτε σταματα να θηλαζεις αλλα λεει στα μωρα ''αχ σας παιδευει η μαμα σας''η οταν τους εδωσα τις calma καλα μονο που δεν εκλαιγε αλλα εγω εκει βραχος και η αληθεια ειναι πως αν δεν ειχα αυτες τις θηλες δεν θα μαθαιναν ποτε στο στηθος αλλα κι αυτο ηταν μεγαλη θυσια γιατι τα μωρα ετρωγαν 80-90 με τις απλες θηλες ενω με τις calma 30 κι αυτο με το ζορι και μετα ααπο μιση μια ωρα παλι εκλαιγαν και πεινουσαν και η μανα μου ελεγε αχχχ αυτη η μανα σας θελει ξυλο δεν σας λυπατε καθολου και σας παιδευει...και αυτες τις μερες που εγω ειμαι χαλια ειδικα εχθες που εκλαιγα ολη μερα ο αντρας μου μου ελεγε θα παω να σου παρω χαπια να κοπει το γαλα και τελος η ιστορια αλλα εγω δεν πτοηθηκα οχι λεω θα το παλεψω μεχρι τελους!!!

θυμαστε που την περασμενη εβδομαδα ειχαν ερθει οι κουμπαροι του αντρα μου????εγω παιδευομουν με το θηλαστρο τα μωρα δεν επιαναν εγω στεναχωρια....και λεει η κουμπαρα '''εε αφου ειναι 10 ημερων και δεν επιασαν μην το παιδευεις αλλο δεν θα πιασουν ποτε''και την επομενη μερα επιασε η μπεμπα και τωρα της δινο μπιμπερο και αναγουλιαζει

αφηστε που παιρνει καθε μερα η κουνιαδα μου τον αντρα μου και ρωταει ''πινουν απο το στηθος??ποση ωρα το καθενα???μετα δινετε συμπληρωμα??ποσο πινουν??αα γιατι τοσο πολυ μηπως δεν εχει γαλα????εεε αυτα τωρα εμαθανστο μπιμπερο το στηθος το εχουν για παιχνιδι δεν θα το συνδιασουν ποτε με φαγητο....τα ζυγησατε ποσο πηραν??ααα δεν πηραν πολυ...βλεπεις το γαλα της θα ειναι πολυ ελαφρυ να τα ταιζετε πρωτα και μετα να τα βαζει στο στηθος για να νανουριζοντε'':evil::evil::evil:

αφηστε που καπακι παιρνει ο πεθερος μου τηλ να συγκρινει να διευκρινησει κατι που δεν καταλαβε η αλλη να ξαναρωτησει μηπως δεν απαντησε ο αντρας μου σωστα:evil::evil::evil:

ποια θα ειναι η μερα που θα παρω αναποδες και δεν θα με κραταει τιποτα

Και ο άντρας σου απαντάει???????:evil::evil::evil:Είναι για πολλές μπουνιές οι άνθρωποι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαρτζι μου εισαι μια κουκλιτσα..να ειστε παντα αγαπημενοι..με το καλο να ερθει και η μπαλαρινα σας..

Ευχαριστώ πολύ! Ευχομαι αύντομα κι εσέις να γίνετε τρεις!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχ βρε κορίτσι μου πολύ ανακατεύονται...έλεος..και τι τον νοιάζει τώρα το πεθερό σου αν θήλασες κλπ...το καιρό που έπρεπε να δείξουν ενδιαφέρον και για πράγματα που τους αφορούσαν δεν έκανα τίποτα...τα νεύρα μου...

εσύ να μην ακους κανένα απολύτως!!!

θέλω να είσαι καλά και να χαμογέλας!!!!

κορίτσια τώρα που το πιάσαμε στους γάμους..πως ξεκίνησε η σχέση σας??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

αχ βρε κορίτσι μου πολύ ανακατεύονται...έλεος..και τι τον νοιάζει τώρα το πεθερό σου αν θήλασες κλπ...το καιρό που έπρεπε να δείξουν ενδιαφέρον και για πράγματα που τους αφορούσαν δεν έκανα τίποτα...τα νεύρα μου...

εσύ να μην ακους κανένα απολύτως!!!

θέλω να είσαι καλά και να χαμογέλας!!!!

κορίτσια τώρα που το πιάσαμε στους γάμους..πως ξεκίνησε η σχέση σας??

Χαχαχαχαχα!!!!Εγώ καψούρα από τα 12 με τον άντρα μου!!!Εκείνος 23 τα είχε με τη κολλητή της αδερφής μου της μεγάλης από τοτε έλεγα θα τον παντρευτώ ....και τελικά μετά από αρραβώνα 7 χρόνων δικό του.... και ένα χρόνο δικό μου... χωρήσαμε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά...είμασταν φιλαράκια πολλά χρόνια (πάντα έκανα παρέα με μεγαλύτερους)να φανταστήτε μου τα έλεγε όλα για όλες της γκόμενες του ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!!Τελικά τα φτιάξαμε σε 2 μήνες αρραβώνας ,σε 3 μήνες πολιτικός γάμος και μετά από ένα χρόνο και κάτι εκκλησία!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

A, τι έχουμε; Ανταλλαγή νυφικών φωτογραφιών;;;

Καλά, δεν το συζητώ! Είμαστε τελικά πολύ όμορφο παρεάκι!

Κορίνα μου, πολύ όμορφοι είστε και οι δυο!

Λίλι, δεν το συζητώ! Υπερπαραγωγή!!!! Τι μαλλι φοβερό είναι αυτό;;; Τι ομορφιά!

λίλι, εγώ σε θέλω ξανθιά!!!!!
korinaki εγώ δεν εχω μαιλ:(

λιλλι κουκλα!!!!

και στο γάμο αλλά και τώρα θεα...

δεν μπορώ να αποφασίσω για τα μαλλια άσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!Όσο για το μαλλί ο καλός μου θέλει να το κάνω μαύρο μόλις τελειώσω με το θηλασμό!!!:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Χαχαχαχαχα!!!!Εγώ καψούρα από τα 12 με τον άντρα μου!!!Εκείνος 23 τα είχε με τη κολλητή της αδερφής μου της μεγάλης από τοτε έλεγα θα τον παντρευτώ ....και τελικά μετά από αρραβώνα 7 χρόνων δικό του.... και ένα χρόνο δικό μου... χωρήσαμε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά...είμασταν φιλαράκια πολλά χρόνια (πάντα έκανα παρέα με μεγαλύτερους)να φανταστήτε μου τα έλεγε όλα για όλες της γκόμενες του ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!!Τελικά τα φτιάξαμε σε 2 μήνες αρραβώνας ,σε 3 μήνες πολιτικός γάμος και μετά από ένα χρόνο και κάτι εκκλησία!!!!!

χα χα απο τα 12 ε??!!πολύ ωραία!!!

εγώ τον γνώρισα σε μια δεξίωση αρραβώνων...ήμουν 23 και εκείνος 26

χαιρετούσε το ζευγάρι και τον είδα...έρωτας κεραυνοβόλος..πρώτη φόρα ένιωσα έτσι..

το sitting arrangement τον είχε στο τραπέζι που ήμουνα και εγώ ..κάθησε δίπλα μου και γνωριστίκαμε..από ότι λέει και εκείνος με είχε δει από πριν καθήσει και με ερωτεύτηκε..ανταλλάξαμε τηλέφωνα..βρεθήκαμε 2-3 φορές και τα φτίαξαμε...ήταν η πρώτη σχέση που έκανα..

στο χρόνο αρραβωνιαστήκαμε..2 χρόνια είμασταν αρραβωνιασμένοι και παντρευτήκαμε..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαρμιν για κουρεματακι ε???αλήθεια το πληρώνει ολοκληρο???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:(μην του το δειξεις και θυμώσει μαζι μου!!!!)

τα φιλάκια τα πηρα και τα μοιραστηκαμε με το μαρκελλακι!!!

xaxaxa λοιπόν μη το γελάς καθόλου. Σε έναν κουρέα που πηγαίναμε πριν είχε απ' έξω τιμοκατάλογο. Λοιπόν είχε παιδικό και συνταξιούχων 5 και αντρικό 6. Τον άντρα μου τον έπαιρνε παιδικό. Αυτή που πήγαμε σήμερα έγραφε απ' έξω 8 το αντρικό και 5 το παιδικό. Του έδωσε λοιπόν καρτούλα και του έγραψε από πίσω 5?. χαχαχα τυχαίο; Δε νομίζω. Αααααα και το μνμ σου το είδε κ τώρα κάθεται δίπλα μου έτσι :confused::evil: χαχαχα!!

Και για να μη γεννήσεις πλάκα σου κάνω :tongue::tongue::tongue: Δεν είδε τίποτα.

Κοριτσάκια άνοιξα το μαιλ και βλέπω από όλες μνμ με τίτλο γαμος και τέτοια λέω κάτι παίζει και έτρεξα να σας διαβάσω. Και τώρα βλέπω ανοίξατε ωραία κουβεντούλα. Θα πάω να δω τις φώτο σας και μετά θα σας πω. Εν τω μεταξύ έχει μέρες που θέλω να σας βάλω μία από τον αρραβώνα που είμαι με την αδελφούλα μου. Ο θείος μου τις τράβηξε (δεν είναι φωτογράφος) και μου τις είχε δώσε και σε σιντί. Και επίσης ήθελα να σας στείλω και του γάμου. Έτσι τράβηξα με τη φωτογραφική μηχανή τις φωτο. Θα σας τις στείλω αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τραβήξω και μία ολόσωμη για να δείτε και την κορμάρα μου. :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...