Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A, τι έχουμε; Ανταλλαγή νυφικών φωτογραφιών;;;

Καλά, δεν το συζητώ! Είμαστε τελικά πολύ όμορφο παρεάκι!

Κορίνα μου, πολύ όμορφοι είστε και οι δυο!

Λίλι, δεν το συζητώ! Υπερπαραγωγή!!!! Τι μαλλι φοβερό είναι αυτό;;; Τι ομορφιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κάντυ, έχω ακούσει πολύ καλα λόγια για τις μαίες εκεί κι έρχεσαι να το επιβεβαιώσεις! Πολύ χαίρομαι!

Πιο πολύ χαίρομαι όμως που είσαι καλύτερα! Αντε, βρε Κάντυ, να πάρεις λίγο τα πάνω σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

A, τι έχουμε; Ανταλλαγή νυφικών φωτογραφιών;;;

Καλά, δεν το συζητώ! Είμαστε τελικά πολύ όμορφο παρεάκι!

Κορίνα μου, πολύ όμορφοι είστε και οι δυο!

Λίλι, δεν το συζητώ! Υπερπαραγωγή!!!! Τι μαλλι φοβερό είναι αυτό;;; Τι ομορφιά!

ευχαριστω μαρτζι μου..συμφωνω ολο το παρεακι ειμαστε κουκλες..περιμενουμε και δικες σου φωτο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίτσια καλησπέρα...πριν λίγο μπήκα σπίτι...

χαίρομαι που σας άρεσαν τα πράγματα που πήρα...

Κάντυ μου με συγχωρείς αλλά πολύ κακό για το τίποτα μου φαίνεται πως γίνεται. Δεν εννοώ τίποτα το θηλασμό προς Θεού μην παρεξηγηθώ. Αλλά αν είναι να μην μπορείς να τα χαρείς ε τότε δώσε ξένο και πάρτα αγκαλίτσα. Η δώσε ξένο εναλλάξ. Δεν ξέρω κάνε κάτι. Δεν είναι λύση πάντως να μην τα χαίρεσαι. Επίσης έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο της επιλόχιας κατάθλιψης; Ίσως να λέω βλακείες αλλά καλύτερα να προλάβουμε παρά να τρέχουμε μετά. Για να μη σου πω να πάρεις χάπι να κοψεις το γάλα και να δώσεις ξένο. Δηλαδή όταν φύγει η μαμά σου τι θα κάνεις;

κάντυ μου για να είμαι ειλικρινής ήθελα να στα πω αλλά δεν ήξερα πως...

προέχει η υγεία σου και να χαίρεσαι τα παιδία σου όπως θέλεις!!!

έχεις δίκαιο γι αυτό που λες..ότι δεν περίμενες να μην τα καταφέρεις...πολλές κοπέλες δεν τα καταφέρνουν είτε για το ένα λόγο είτε για τον άλλο, άλλες δεν έχουν πολύ γάλα και τους σταματά πιο νωρίς...κλπ κλπ...το πρωτόγαλα είναι το σημαντικό και το ξέρεις..έχουν ήδη πάρει αυτά που θα έπρεπε να πάρουν από εκεί και πέρα έκανες ότι μπορούσες..μάλλον όχι έκανες περισσότερα από ότι μπορούσες...σε παρακαλώ να σταματήσεις να κλαίς και να χαρείς αυτές τις τέλειες στιγμές με τα μωράκια σου, αυτή είναι η ώρα που θα κάνεις το δέσιμο με τα μωράκια σου...κάντο και μην σκέφτεσαι κάτι άλλο...συγνώμη για το θάρρος που παίρνω..δεν θέλω να με παρεξηγήσεις...στα λέω με πολύ αγάπη όπως θα τα έλεγα σε πολύ δικό μου άτομο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

ευχαριστω μαρτζι μου..συμφωνω ολο το παρεακι ειμαστε κουκλες..περιμενουμε και δικες σου φωτο..
Εγώ σας είχα πει τι πάθαμε με τις φωτογραφίες! Δεν βγήκαν καλές, δεν τις εχουμε σε ψηφιακή μορφη! οσες έχουμε είναι επεξεργασμένες και φαίνονται θολά τα χρώματα! Θα κοιτάξω να σας στείλω κάποιες που είναι τραβηγμένες με φωτογρ μηχανη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

korinaki εγώ δεν εχω μαιλ:(

λιλλι κουκλα!!!!

και στο γάμο αλλά και τώρα θεα...

δεν μπορώ να αποφασίσω για τα μαλλια άσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...