Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ε μα???εδω εγω τα βλεπω τα ζουζουνιαρικα και θελω να μπω μεσα στην οθονη!!!άντε να έρθει το μαρκελλακι μου να ζουλοφιλάω και γω!!!

χαρα μου κοντευει και αυτη η μερα και μαλιστα παααααααρα πολυ:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντιματ πραγματικά είναι πολύ νωρίς βρε κοριτσακι μου για τόσο άγχος!!! Απόλαυσε τον αντρούλη σου καί το μπεμπε είναι στο δρομο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

μαριουλακη κουκλάρα!!!σαν την ποκαχοντας με σγουρά μαλλιά!!!και το νυφικο τελειο και πριγκηπικό...(εμενα μ'αρεσουν τα φουντωτα νυφικα!!!)και το αντρακι σου καμαρωτο καμαρωτό!!!φτου φτου!!!έτσι να ειστε παντα αγαπημενοι!!!αληθεια στον αρραβωνα ειχατε παπα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ρε κοριτσια τι κανουμε τα αποστειρωμενα???επλυνα τα παντα απο πιπιλες - μπιμπερο κτλ και τα μερη του αποστειρωτη...τωρα θελω να τα αποστειρωσω κιολας για μια φορα και μετα οταν θα χρειαστω ξανα...ως τοτε που τα βαζω όλα αυτα τα εξαρτηματακια???και τα μπουκαλια???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Marioula, είσαι μια κούκλα! παραμυθιένες οι φωτογραφίες του γάμου σου! Και στον αρραβώνα ήσουν πολύ- πολύ όμορφη! Κι ο Αντωνάκης μοιαζει εσένα τελικά!

Το βίντεο του Αντωνάκη δεν μου το ανοίγει! Θα προσπαθήσω μετά!

Τσέρυ, τι να πω; Σου λέω: εμένα κανείς μέχρι τώρα δεν με έχει αποθαρρύνει από θηλασμό! Ούτε φίλες, ούτε μανα, ούτε θείες! Για τις μαίες δεν με νοιάζει καθόλου τι θα μου πουν! Αυτες την ευκολία τους θέλουν! 3 μέρες θα τις ανεχτώ! Αν το μωρό μου θηλάσει εύκολα, τις έχω γράμμένες ό,τι και να πουν! Αν δεν θηλάσει, πάλι δεν θα πέσω στην ανάγκη τους να με εκνευρίζουν! Ας δώσουν ξένο και στο σπίτι μου θα προσπαθήσω όσο μπορώ μόνη μου! Σιγά μην χάλάσω την ζαχαρένια μου! Βλέποντας και κάνοντας......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου δώσει συμβουλές.......!!!Πέρα από τη παιδίατρο δεν ασχολούμαι με άλλους έχω ανιψιά που προσπαθεί να μου κάνει μαθήματα και πολύ μου σπάει τα νεύρα έχει μια κόρη 8 μηνών δεν έχει ξανά ασχοληθεί με μωρά ΠΟΤΕ και μου έχει γίνει ειδήμων:evil::evil::evil:!!!Γέννησε με καισαρική γιατί το επέλεξε δεν θήλασε γιατί ήθελε να καπνίσει και θέλει να μου δώσει και συμβουλές ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα μου ότι είσαι κούκλα νύφη στο έχω πεί!!!Ο πρίγκηπας λατρεύει κρεμούλες μπράβο το αγόρι μου!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

σημερα ειμαι πολυ καλυτερα και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!!και κυριως την ΜΑΡΙΟΥΛΑ;););)

κοριτσακια εννοειται οτι δινω ξενο σιγα μην εφτανε το δικο μου...ξερετε ποσο τρωνε????η μικρη μου τρωει μιση ωρα στο στηθος και μετα πινει και 90ml ξενο:shock::shock::shock:βεβαια απο το ιδοο στηθος τρωνε και τα 2 εναλλαξ δηλαδη μπορει να εχει φαει ο μικρος πριν 1 ωρα και να βαλω αυτην μετα η ενδιαμεσα απο τα γευματα αν γρινιαξουν και δεν μπορω να τα ηρεμησω τα βαζω στο στηθος στο ενα παντα γιατι στο αλλο και μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω απο τον πονο....απο κει βγαζω μονο με θηλαστρο.

ΜΑΡΤΖΙ στο πανεπιστημιακο το πρωτο γευμα το δινουν ξενο δεν ξερω αν γινεται και στον φυσιολογικο αυτο παντως στην καισαρικη στανταρ δινουν ξενο συνηθως την πρωτη μερα.το πρωτο γευμα το δινουν οι μαιες εχουν μπουκαλακια μιας χρησης αλμιρον προσαρμοζεις την θηλη και το ταιζεις.μολις σε πανε στο δωματιο θα ζητησουν απο καποιον που θα ειναι μαζι σου να τους παει το μωρο για να του δωσουν το πρωτο γευμα και να δειξουν πως ταιζεις εσυ λογικα δεν θα μπορεις να πας οποτε παει ο συνοδος.απο κει και περα θεωρουν αυτονοητο το οτι θα θηλασεις σκεψου οτι εμενα με 2 κιολας με ρωτουσαν με τονο καταφατικο δηλαδη ''θα θηλασετε ετσι???''μπορει να μην γνωριζουν να σου δειξουν η να υποστηριξουν τον θηλασμο αλλα δεν ειναι αρνητικες ισα ισα μαλιστα απο κει και περα το μωρο ειναι συνεχεια μαζι σου ουτε θα το παρουν για κανενα λογο ουτε θα ασχοληθουν μαζι του για πρωτη φορα θα σου δειξουν πως το αλλαζεις και πως το πλενεις σε καθε αλλαγη πανας και καθε πρωι θα ερχοντε να σε καλουν να το πας μεσα για να το πλυνουν σου λενε να το ξεντυσεις απο το δωματιο και να παρεις μαζι σου μονο το μπουρνουζακι να το τυλιξεις και να το πας εκει θα το κανουν αυτες μπανιο και θα στο βαζουν στο μπουρνουζακι και θα το παιρνεις πισω στο δωματιο για να το ντυσεις.εγω επειδη επεσα σε αργιες και ειχε ησυχια ενα πρωι με καλεσαν μεσα να κανω μονη μου μπανιο τα μωρα ηταν δηλαδη οι μαιες μας και οταν ερχοταν η σειρα της καθεμιας μας εδειχναν πως το πιανουμε πως το πλενουμε κτλπ αλλα δεν νομιζω οτι το κανουν συνεχεια αυτο.παντως εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο ολες εκει,οτι και να χρειαζομουν ερχονταν αμεσως και τα 2 πρωτα 24ωρα πριν απο καθε γευμα επρεπε να τους μετρανε το σακχαρο και την νυχτα αυτες κλειδωναν αλλα μολις χτυπουσες το κουδουνι ερχονταν κατευθειαν και αν καποιο δεν ετρωγε το πηγαιναμε μπροστα και μας το ταιζαν αυτες ποτε δεν ειχαν δυσανασχετησει η καθυστερησει.

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε?εγω το πρωι πηγα για καφε στην πολυαγαπημενη συνηφαδα μου..

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου εισαι μια κουκλα..πολυ ομορφη..και το νυφικο σου τελειο..

κοριτσια πως στελνω e-mail σε ολες μαζι?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Και εσείς πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι να είστε πάντα ερωτευμένοι και σύντομα 3!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...