Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αλοιμονο αν χρειαζοταν οπωσδηποτε ενημερωση για να θηλασουμε...απλα δεν θα υπηρχε το ανθρωπινο ειδος!!!

με την ενημερωση προλαμβανεις!!!εισαι προετοιμασμενος για το τι να περιμενεις και φυσικα δεν χαφτεις την καθε μπουρδα που ακους απο μαιες που γι αυτες εισαι η γυναικα στο δωματιο ταδε και θελει να σε ξεπεταξει κ σενα και το μωρο σου με ξενο για να ησυχασει καθως επισης και απο ηλιθιες συμβουλες απο θειες, γονεις που ενω δεν εχουν θηλασει και δεν εχουν ασχοληθει ποτε εχουν αποψη και πρεπει να την ακουσεις κιολας!!!

φυσικα οσα περισσοτερα πραγματα γνωριζεις και φροντιζεις να μαθαινεις απο πριν τοσο πιο ευκολο και με λιγοτερες αποριες γινεται η προσπαθεια σου...και μετα νυπτεις τας χείρας σου και ο Θεός βοηθός...και γω για μενα καπου στον χρονο το κοβω να θηλαζω...μετα νομιζω θα τα παιξω... ίδωμεν!!!

νενα εχεις δοκιμασει καθολου καλλυντικα με γαλα γαιδαρας???εχω ενα πηλιγκ, μου εδωσε μια κοπελα λιγο σε βαζακι, και ειναι θεϊκο!!!

η μενεγακη δεν ειδα τι φοραει αλλα το μαλλι της δεν θα μπορουσε να ειναι ελεεινότερο!!!

Βρε κορίτσια, απορώ γιατί συνέχεια θίγεται το θέμα μαμα, θείες που δεν εχουν θηλάσει και προτρέπουν να μην θηλάσουμε κι εμείς! Εγώ πραγματικά τέτοιο θέμα δεν έχω αντιμετωπίσει! Ισα-ίσα.....Ολες οι θείες μου και η μαμά μου είναι πολύ υπέρ του θηλασμού, μιας κι έχουν θηλάσει και οι ίδιες! Μάλλον μιλάμε για πολυ νεότερες μαμάδες και θείες που υποτίθεται ότι ήταν πιο απελευθερωμένες, είχαν ζήσει την εποχή του άκρατου φεμινισμού που ήθελε τις γυναίκες ανεξάρτητες και έξω από το σπίτι......Δεν μπορώ να διαννοηθώ πως θα μου πει κάποιος να μην θηλάσω......Ειδικά από την μάνα μου, αν το ακουγα, θα εκνευριζόμουν πάρα πολύ!

Οσο, Τσέρυ, για τι θέμα ενημέρωση, δεν το έθιξα για να υποστηρίξω πως είναι καλό να μην ενημερωνόμαστε (:shock:), αλλά για να δείξω πως όταν μια γυναίκα είναι τυχερή και πιάνει αμέσως το παιδί χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν έχει καμία ανάγκη από κανέναν, ούτε από βιβλία, ούτε από μαίες, ούτε από φίλες!

Κι αν το παιδί θηλάσει κανονικά από την πρώτη στιγμή ποιο το πρόβλημα της κάθε μαίας, δεν κατάλαβα; Θα στο φέρει και θα το θηλάσεις! Αλλά, αν συμβεί κάτι παρόμοιο με την περίπτωση της Νένας, που δεν μπόρεσε η κοπέλα, τότε είναι χρέος της μαίας να σου πει πως καλό θα είναι από την στιγμή που δεν καταφέρνει το μωρό να θηλάσει, να του χορηγήσουν ξένο!

Πολλά κορίτσια το δέντηκαν αυτό, έδωσαν ξένο στο νοσοκομείο και με το γυρισμό στο σπίτι καθιέρωσαν αποκλειστικό θηλασμό! Μην τρελάθούμε τώρα αν χρειαστεί να πιει στο μαιευτήριο και λίγο ξένο γάλα!

Η πιο τρανταχτή περίπτωση που άκουσα ήταν της αδελφής μου, που εκεί πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί της είπαν τέτοιο ψέμα! Κατάλαβα όμως από τις κουβέντες μας πως και η αδελφή μου δεν πολύηθελε να θηλάσει, οπότε δεν είναι ότι την έπιασαν κορόιδο, αλλά μια χαρά την βόλεψε, γι' αυτό και δεν θέλησε να το ψάξει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν την είδα αλλά μπορώ να φανταστώ πως ήταν και η συγκεκριμένη δε μου άρεζε ποτέ μα ποτέ.:confused:
Αν την έβλεπες.....σαν φτηνή "τέτοια" του δρόμου ήτανε! Εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη, αλλά το σημερινό ήταν απαράδεκτο!!!!! Απορώ πως δεν της είπε κανείς τίποτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα κοριτσιααα...ειμαι καινουρια εδω και θελω πολυ τη γνωμη σας...εδω και 2 μηνες προσπαθω με τον αντρα μου για μωρακι..το πρωτο μηνα ημουν χαλαρη δεν υπολογιζα γονιμες μερες θερμοκρασιες κλπ. τωρα στο δευτερο πριν την περιοδο πηρα τα τεστ ωορρηξιας hometest. Ενα απο αυτα εδειξε θετικο τη 17η μερα δηλ 27/3, εκεινη τη μερα ειχα επαφη με τον αντρα μου καθως και μετα απο 2 μερες..τωρα λοιπον ειμαι σε ενα συνεχες αγχος..θελω να μαθω αν ειμαι εγκυος η οχι...το σκεφτομαι συνεχειααα!!!!υπαρχει καποιο τεστ αξιοπιστο που δειχνει πριν την περιοδο???και αν ναι θα δειξει μετα απο 10 μερες απο την επαφη η ειναι πολυ νωρις????περιμενω ξανα στις 8..

Οσες εχετε μωρακια να τα χαιρεστε..οσες περιμενετε με το καλο...και όσες επιθυμειτε ενα μωρακι οπως εγω.....να εχουμε συντομα χαρουμεναααααα νεααα!!!

Καλησπερα κοριτσιααα...ειμαι καινουρια εδω και θελω πολυ τη γνωμη σας...εδω και 2 μηνες προσπαθω με τον αντρα μου για μωρακι..το πρωτο μηνα ημουν χαλαρη δεν υπολογιζα γονιμες μερες θερμοκρασιες κλπ. τωρα στο δευτερο πριν την περιοδο πηρα τα τεστ ωορρηξιας hometest. Ενα απο αυτα εδειξε θετικο τη 17η μερα δηλ 27/3, εκεινη τη μερα ειχα επαφη με τον αντρα μου καθως και μετα απο 2 μερες..τωρα λοιπον ειμαι σε ενα συνεχες αγχος..θελω να μαθω αν ειμαι εγκυος η οχι...το σκεφτομαι συνεχειααα!!!!υπαρχει καποιο τεστ αξιοπιστο που δειχνει πριν την περιοδο???και αν ναι θα δειξει μετα απο 10 μερες απο την επαφη η ειναι πολυ νωρις????περιμενω ξανα στις 8..

Οσες εχετε μωρακια να τα χαιρεστε..οσες περιμενετε με το καλο...και όσες επιθυμειτε ενα μωρακι οπως εγω.....να εχουμε συντομα χαρουμεναααααα νεααα!!!

Α, κοριτσάκι μου, σε ωραίο θεματάκι μπήκες! Προσπαθείς μόνο δύο μήνες και αγχώθηκες;;;;;; Ολες, μα όλες, εδώ μέσα καταφέραμε να μείνουμε μετά από ΧΡΟΝΙΑ προσπαθειών!!!! Κι όσα κοριτσάκια δεν έχουν μείνει ακόμη, σε πληροφορώ πως παιδεύονται και αυτά πολλούς μήνες ή και χρόνια! Οπότε θα σου πω το εξής: είναι πολύ νωρίς να αγχώνεσαι και να κάνεις τεστ ωορρηξίας, να μετρά γόνιμες κτλ! Παίζει βέβαια ρόλο και η ηλικία σου! Αν είσαι μικρούλα, κοίτα να χαρείς τον έρωτα με τον άντρα σου και μετά το 6μηνο αρχίζεις να το ψάχνεις!Αν όχι, εγώ πάλι θα έλεγα να μην αγχωθείς, αλλά προληπτικά, αν θες, μπορείς να αρχίσεις να το ψάχνεις σιγά σιγα!

Να μην πάρεις κανένα τεστ ακόμη! Αν είσαι, θα έχεις καθυστέρηση! Κανε υπομονη!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ισως να εχω κακα παραδειγματα διπλα μου...πάντως τον ισχυρισμό οτι καποια δεν είχε γάλα τον ακούω πολύ συχνότερα απο άλλα που έψαξα και έμαθα!!!ακόμα και στο παρεάκι μας αν δεις τα κορίτσια μας ειπαν αρκετά παραδείγματαα και για τις μαιες (πχ λιλι που δεν της πήγε το μωρο) και πριν λίγο ειπε το αγγελικακι οτι ζει για να παει να πει στις μαιες οτι ναι θήλασε και μάλιστα αποκλειστικά!!!και στις 2 περιπτώσεις ήταν μαιες άρα οι πλεον αρμόδιες...κι ομως δεν υποστήριζαν και πολύ το όλο θέμα...επισης οι μαιες στα μαθηματα μας ειπαν οτι οι πρωτοι ανθρωποι που σε προτρεπουν για αποθηλασμο ειναι το στενο σου οικογενειακο περιβαλλον!!!με αυτα λοιπον που ακουω δεξιά και αριστερά έχω καταλήξει στο οτι η σταση μου απεναντι στο θέμα πρεπει να ειναι πιο υπευθυνη, ενημερωμενη και συνειδητοποιημενη κυριως για να μην χτυπαω το κεφαλι μου μετα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

dimat συμφωνω με την μαρτζι...2 μηνες καλε ειναι πολυ λιγο!!!μετα απο έναν χρονο συστηνουν οι περισσότεροι γιατροι εξετασεις!!άλλωστε ο άνθρωπος δεν ειναι κ το πιο γόνιμο ον!!!σε κάθε κύκλο όταν όλα ειναι τελεια έχουμε 20% πιθανοτητα εγκυμοσυνης...επομενως στο 5μηνο κλεινει "ένας κύκλος προσπαθειών" ας πουμε....ως τοτε θα έχεις μείνει!!!μην αγχωνεσαι...ασε τα τεστ και πέρνα όμορφα!!!

28xYp3.png

μαρμιν για κουρεματακι ε???αλήθεια το πληρώνει ολοκληρο???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:(μην του το δειξεις και θυμώσει μαζι μου!!!!)

τα φιλάκια τα πηρα και τα μοιραστηκαμε με το μαρκελλακι!!!

28xYp3.png

ντιματ σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!:P συμφωνω με τα υπολοιπα κοριτσια ειναι πολυ νωρις για να αγχωνεσαι;) αλλα αν δεν εχεις υπομονη ναι υπαρχουν τεστ που δειχνουν και πριν την ημερομηνια της περιοδου αλλα ποσο αξιοπιστο μπορει να ειναι το αποτελεσμα αν το κανεις το τεστ 4 μερες πριν????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσιααααα... ξερω οτι είναι νωρις αλλα απο τοτε που το αποφασισαμε, το σκεφτομαι συνεχειαααα....ισως και αυτο απο μονο του να ειναι ενας παραγοντας που με πηγαινει πισω...σας ευχαριστω και παλι.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στειλτε και σεις ρε κοριτσια καμια φωτο γαμου να σας δουμε νυφη!!!

μαριουλα μ'αρεσει που βλεπει και τηλεοραση ενω τρωει!!!!το έμαθε το κουταλι παντως και φαινεται να του αρεσει!!!

και τωρα πες μας...εκει που τρωει δεν θες να τον ρουφηξεις???

28xYp3.png

στειλτε και σεις ρε κοριτσια καμια φωτο γαμου να σας δουμε νυφη!!!

μαριουλα μ'αρεσει που βλεπει και τηλεοραση ενω τρωει!!!!το έμαθε το κουταλι παντως και φαινεται να του αρεσει!!!

και τωρα πες μας...εκει που τρωει δεν θες να τον ρουφηξεις???

χαρα μου ναι το κουταλι το εμαθε μια χαρα και του αρεσει πολυ η κρεμουλα:P αν μου ερχεται να τον ρουφηξω???ασε μονο εγω ξερω πως κρατιεμαι:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...