Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια

cherry πολυ πραγμα ρε μπουμπου εχεις απο μωρουδιακα. Το δωματιακι σας ειναι πολυ ωραιο και πολυ κοριτσιστικο. Καλα για σενα δεν θα ξαναπω ποσο εκνευριστικά ομορφη εισαι οχι μονο σαν νυφη αλλα και με τις πιζαμες!!! Εισαι κουκλα και οσα κιλα και να βαλεις παλι θα εισαι. Ασε που δε σε φοβαμαι θα τα χασεις ολα.

marioula πολυ γλυκια η φωτο που εισαι με τον πριγκιπα.

Λοιπον ξαναγραψτε μου ποτε ειναι τα αλματα αναπτυξης γιατι το δικο μου το μωρο θα με τρελανει. Χθες χωρις υπερβολη ημασταν με καποια διαλλειματα στο στηθος απο τις 530 το απογευμα μεχρι τις 1130 το βραδυ:shock:!!! Κοιμοταν καποια λεπτα και παλι κλαμα. Αργα το βραδυ και ενω αισθανομαι το στηθος μου εντελως αδειο σκεφτηκα οτι αυτος πειναει πολυ και οτι μαλλον αυτο που βγαινει εκεινη την ωρα απο το στηθος δεν του φτανει. Μιλαμε για τρελλο εκνευρισμο το μωρο. Αφου δεν ηξερα τι να τον κανω και ο αντρας μου με λυπηθηκε γιατι οι θηλες μου ειχαν παρει φωτια τελικα του εκανα γαλα σε σκονη. Του ετοιμασα 70 ml. τελικα το μικρο τερατακι αφου ξινιστηκε αρκετα και στην αρχη δεν το ηθελε εφαγε μονο 25 ml. και μετα εβγαζε την θηλη του μπιμπερο με την γλωσσα. Συνεχισε ομως να εχει εκνευρισμο και να ψαχνει θηλη. Αν πεινουσε ομως θα το ετρωγε το ξενο. Αρα ηθελε να πιπιλησει για να νανουριστει. Τι να κανω κι εγω τον εβαλα πλαι στον καναπε και ξαπλωσα και μετα απο λιγη ωρα κοιμηθηκε. Βεβαια κοιμηθηκα πρωτα εγω απο την εξαντληση.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν για να δω πόσα φιλάκια μάζεψα; Θα υπολογίσω από δύο στο κάθε μάγουλο από την κάθε μια σωστά; Είστε τρεις νομίζω επί 4 = 12 μμμμ λίγα είναι. Θα βάλω άλλα τόσα και από την μανούλα και θα ορμήξω :rolleyes:

Ορμάω.......

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα κοριτσακια

cherry πολυ πραγμα ρε μπουμπου εχεις απο μωρουδιακα. Το δωματιακι σας ειναι πολυ ωραιο και πολυ κοριτσιστικο. Καλα για σενα δεν θα ξαναπω ποσο εκνευριστικά ομορφη εισαι οχι μονο σαν νυφη αλλα και με τις πιζαμες!!! Εισαι κουκλα και οσα κιλα και να βαλεις παλι θα εισαι. Ασε που δε σε φοβαμαι θα τα χασεις ολα.

Λοιπον ξαναγραψτε μου ποτε ειναι τα αλματα αναπτυξης γιατι το δικο μου το μωρο θα με τρελανει. Χθες χωρις υπερβολη ημασταν με καποια διαλλειματα στο στηθος απο τις 530 το απογευμα μεχρι τις 1130 το βραδυ:shock:!!! Κοιμοταν καποια λεπτα και παλι κλαμα. Αργα το βραδυ και ενω αισθανομαι το στηθος μου εντελως αδειο σκεφτηκα οτι αυτος πειναει πολυ και οτι μαλλον αυτο που βγαινει εκεινη την ωρα απο το στηθος δεν του φτανει. Μιλαμε για τρελλο εκνευρισμο το μωρο. Αφου δεν ηξερα τι να τον κανω και ο αντρας μου με λυπηθηκε γιατι οι θηλες μου ειχαν παρει φωτια τελικα του εκανα γαλα σε σκονη. Του ετοιμασα 70 ml. τελικα το μικρο τερατακι αφου ξινιστηκε αρκετα και στην αρχη δεν το ηθελε εφαγε μονο 25 ml. και μετα εβγαζε την θηλη του μπιμπερο με την γλωσσα. Συνεχισε ομως να εχει εκνευρισμο και να ψαχνει θηλη. Αν πεινουσε ομως θα το ετρωγε το ξενο. Αρα ηθελε να πιπιλησει για να νανουριστει. Τι να κανω κι εγω τον εβαλα πλαι στον καναπε και ξαπλωσα και μετα απο λιγη ωρα κοιμηθηκε. Βεβαια κοιμηθηκα πρωτα εγω απο την εξαντληση.....

πολλες ωρες ρε βασιλισα:shock: πιπιλα δοκιμασες να του δινεις?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λοιπόν για να δω πόσα φιλάκια μάζεψα; Θα υπολογίσω από δύο στο κάθε μάγουλο από την κάθε μια σωστά; Είστε τρεις νομίζω επί 4 = 12 μμμμ λίγα είναι. Θα βάλω άλλα τόσα και από την μανούλα και θα ορμήξω :rolleyes:

Ορμάω.......

δωσεεεεεεεεεεεεεε :P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Κλάραμπελ δεν πειράζει που δεν μπήκες χθες είχα κατά νου ότι με τα παιδιά μπορεί να μην τα καταφέρεις ;) Χρήσιμα και πάλι αυτά που μας είπες. Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μεγάλο μου φαίνεται το διάστημα αλλά επιφυλάσσομαι. Πιστεύω πως ο καιρός θα δείξει. Πάντως εγώ πίστευα ότι με το που μπαίνουν οι κρέμες και οι τροφές σταδιακά μειώνεται ο θηλασμός και γίνεται πρωί βράδυ.

Λίλι θα σε ρωτούσα και εγώ αλλά με πρόλαβε η Μαριούλα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα στο δικό μας δωμάτιο κοιμήθηκε το κουρκουμπινι μου αλλά τον έβαλα ξύπνιο στο παρκοκρεβατο δεν τον κοιμησα αγκαλιά μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαριούλα στο δικό μας δωμάτιο κοιμήθηκε το κουρκουμπινι μου αλλά τον έβαλα ξύπνιο στο παρκοκρεβατο δεν τον κοιμησα αγκαλιά μου!!!

χαρα μου κ η μαμερα για πιο λογο ηταν???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ααααααα έτσι εξηγείται ;);) Να και άλλη μία πληροφορία εγώ τόσο καιρό νόμιζα πως κοιμάται μόνος του μέσα στο παρκοκρέβατο και ήθελα να σε ρωτήσω αλλά το ξεχνούσα. Μου λύθηκε και αυτή η απορία. Εγώ πάλι όταν δεν έχει κάποια ανησυχία τον βάζω μόνο του στο κρεβατάκι του με το γυριστρούλι από πάνω που κάνει μουσική. Κάθεται και το χαζεύει. Μόλις σταματήσει κλαίει λίγο πάω το ξαναπατάω του δίνω πιπίλα. Αυτό γίνεται δύο φορες (δηλαδή δύο φορές δουλεύει το μπριμπίρι) εν τω μεταξύ ή θα έχει κοιμηθεί ή θα του δώσω ξανά την πιπίλα , την κουβερτούλα του να τη μυρίσει και κοιμάται. Καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να κουνήσω και λίγο την κούνια του. Όλα αυτά βέβαια εννοειται αφού είναι αλλαγμένος, ταϊσμένος και κουρασμένος αλλιώς ούτε κατά διάνοια. Όταν δυσκολεύεται πολύ ξαπλώνουμε στο κρεβάτι μας με το βυζάκι τρώει τον παίρνει ο ύπνος κ μετά στο κρεβατάκι του. Όλα αυτά μεταξύ 9 και 10. Μετά ενδοεπικοινωνία απλή και στο σαλόνι η μανούλα με τον μπαμπάκα. Καθημερινές πάμε κι εμείς κατά τις 11,30 12 παρά αργίες και Παρασκευοσάββατα μπορεί και δύο. Βέβαια αυτό έχει πολύ καιρό που το κάνουμε αν θυμάστε. Αυτό που δεν έδω καταφέρει ακόμα είναι όταν ξυπνάει το βράδυ να φάει και να τον βάλω ξανά στο κρεβάτι του.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

χαρα μου κ η μαμερα για πιο λογο ηταν???

Η κάμερα είναι η ενδοεπικοινωνία Μαριούλα μου!!!

Ααααααα έτσι εξηγείται ;);) Να και άλλη μία πληροφορία εγώ τόσο καιρό νόμιζα πως κοιμάται μόνος του μέσα στο παρκοκρέβατο και ήθελα να σε ρωτήσω αλλά το ξεχνούσα. Μου λύθηκε και αυτή η απορία. Εγώ πάλι όταν δεν έχει κάποια ανησυχία τον βάζω μόνο του στο κρεβατάκι του με το γυριστρούλι από πάνω που κάνει μουσική. Κάθεται και το χαζεύει. Μόλις σταματήσει κλαίει λίγο πάω το ξαναπατάω του δίνω πιπίλα. Αυτό γίνεται δύο φορες (δηλαδή δύο φορές δουλεύει το μπριμπίρι) εν τω μεταξύ ή θα έχει κοιμηθεί ή θα του δώσω ξανά την πιπίλα , την κουβερτούλα του να τη μυρίσει και κοιμάται. Καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να κουνήσω και λίγο την κούνια του. Όλα αυτά βέβαια εννοειται αφού είναι αλλαγμένος, ταϊσμένος και κουρασμένος αλλιώς ούτε κατά διάνοια. Όταν δυσκολεύεται πολύ ξαπλώνουμε στο κρεβάτι μας με το βυζάκι τρώει τον παίρνει ο ύπνος κ μετά στο κρεβατάκι του. Όλα αυτά μεταξύ 9 και 10. Μετά ενδοεπικοινωνία απλή και στο σαλόνι η μανούλα με τον μπαμπάκα. Καθημερινές πάμε κι εμείς κατά τις 11,30 12 παρά αργίες και Παρασκευοσάββατα μπορεί και δύο. Βέβαια αυτό έχει πολύ καιρό που το κάνουμε αν θυμάστε. Αυτό που δεν έδω καταφέρει ακόμα είναι όταν ξυπνάει το βράδυ να φάει και να τον βάλω ξανά στο κρεβάτι του.
Στο παρκοκρέββατο στου σαλονιού κοιμάται μόνος του αλλά είμαστε εδώ γύρω και μας νιώθει, το δωμάτιο μας είναι πίσω και δεν ακουγόμαστε οπότε πηγαίναμε όλοι μαζί μέσα κοιμόταν στην αγκαλίτσα της μανούλας και τον έβαζα μετά, αλλά εχθές τον αφήσαμε μόνο του και τα πήγε μια χαρά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα κοριτσακια

Αχ, κάτι τέτοια διαβάζω και γι' αυτο άρχισα να λέω "θέλω και δεν θέλω να θηλάσω" :oops: Καλά λέει η Μαριούλα! Δώστου πιπίλα μήπως και ηρεμήσει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

γιατι νομιζεται οτι δεν του εδωσα???? Χθες τον κρατουσε ο πατερας του περιπου μιση ωρα αγκαλια και να του κραταει και την πιπιλα γιατι δεν τον κοφτει ακομη και του φευγει απο το στομα. Ε!! καποια στιγμη που του εφυγε απο το στομα αρχισε να κλαιει ασταματητα. Δεν ηρεμουσε με την πιπιλα το καθαρματακι παρολο που την επαιρνε για λιγο. Παλι το βυζι ηταν το φαρμακο.

margi μη φρικαρεις 1ον γιατι δεν ειναι καθε μερα ετσι αλλα και γιατι ολα τα παιδια δεν ειναι ιδια. Το aggelikaki μας λεει οτι η μπουμπουκα της δεν τρωει ουτε πολυ ωρα ουτε συχνα και κοιμαται πολυ. Εμενα ο ταλιμπαν ολοι μερα αντε να κοιμηθει κανα 2ωρο σπανια 2 2ωρα. Αλλα ειναι και μερες οπως χθες που δεν κοιμαται παρα κατι 10 λεπτα. Ευτυχως κοιμαται το βραδυ. Ξυπναει μεν 2-3 φορες για να φαει αλλα ξανακοιμαται.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ωραιότατη ηλιουστότατη μέρα και θα βγούμε καροτσάδα στη λαική μας. Εκεί θα μας βρει και ο μπαμπάκας μας! Πάμε να ετοιμαστούμε. Φιλάκια από το μπουμπουκάκι μου έχετε :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γιατι νομιζεται οτι δεν του εδωσα???? Χθες τον κρατουσε ο πατερας του περιπου μιση ωρα αγκαλια και να του κραταει και την πιπιλα γιατι δεν τον κοφτει ακομη και του φευγει απο το στομα. Ε!! καποια στιγμη που του εφυγε απο το στομα αρχισε να κλαιει ασταματητα. Δεν ηρεμουσε με την πιπιλα το καθαρματακι παρολο που την επαιρνε για λιγο. Παλι το βυζι ηταν το φαρμακο.

margi μη φρικαρεις 1ον γιατι δεν ειναι καθε μερα ετσι αλλα και γιατι ολα τα παιδια δεν ειναι ιδια. Το aggelikaki μας λεει οτι η μπουμπουκα της δεν τρωει ουτε πολυ ωρα ουτε συχνα και κοιμαται πολυ. Εμενα ο ταλιμπαν ολοι μερα αντε να κοιμηθει κανα 2ωρο σπανια 2 2ωρα. Αλλα ειναι και μερες οπως χθες που δεν κοιμαται παρα κατι 10 λεπτα. Ευτυχως κοιμαται το βραδυ. Ξυπναει μεν 2-3 φορες για να φαει αλλα ξανακοιμαται.

Μακάρι Νένα μου να είναι κι εμένα σαν της Αγγελικής, γιατί δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να περνάω όλα αυτά! Γενικώς δεν είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν έχω υπομονή! Οπότε με βλέπω να μην το πολυπαλεύω αν δεν μου κάτσει! :oops: Θα μου πεις "εξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε" και μπορεί σε λιγο καιρό να σας λέω πως κλαίω με μαύρο δάκρυ (πού να ξέρουμε πώς θα είναι η ψυχολογία μας) αλλά τώρα που το ακούω, σκέφτομαι "χαρά στο κουράγιο σας!" και σας θαυμάζω που το παλεύετε τόσο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...