Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα! Σηκώθηκα κι εγώ νωρίς νωρίς σήμερα! Από τις 8 η ώρα ξύπνησα! Είδα λίγο πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μοε τους άθλιους πολιτικούς που έχουμε και ξύπνησα για τα καλά!

Μαριούλα, πολύ όμορφος ο μικρός! Καλά, έμεινα άφωνη με την αντιδρασή του για το παιγχίδι! Κοίτα που τα καταλαβαίνουν όλα τα ατιμούλικα!

Αχ, κορίτσια, να ξεκινήσω την αμοξιλ, μήπως και περάσει αυτή η ενόχληση που εχω από κάτω, αν και δεν νομίζω να είναι από αυτό το "υπάρχει, δεν υπάρχει" μικρόβιο!

Τσέρυ, ήθελα να σε ρωτήσω γι' αυτό που μου είπες χθες για ιδιώτες γιατρούς που ξεγεννούν σε δημόσιο νοσοκομείο! Εννοείς γιατρούς που είναι νοσοκομειακοί κι απλά έχουν και ιδιωτικό ιατρείο, διατηρώντας τη θέση και στο νοσοκομείο ή ιδιώτες που έχουν κάνει συμφωνία με το νοσοκομείο να ξεγεννούν κι εκεί; ( γιατί είχα ακούσει ότι πλέον και οι ιδιώτες γιατροί θα μπορούν να κάνουν χειρουργεία μετά από συμφωνία με τα νοσοκομεία).

Μαρμιν, πήγες για ύπνο με τον μπουμπούκο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ομορφες. το παιδι μου κοιμαται. απο χθες λογω τω εμβολιων μαλλον ειια ησυχο πολυ ή μαλλον ειαι ησυχοι οπως ηταν παντα. δεν ξερω τι το επιασε χθες. λες και ηταν δαιμονισμεο ενα πραγμα....

τσερυ μου πολυ ωραια τα πραγματακια σας,με το καλο να τα χαρει η μακελλιτσα μας. ειδα και τις φωτο,φτου φτου κοπελαρα μου,εισαι μια σωστη κουκλιτσα.

το ξερω οτι σας χρωσταω φωτω ,εχω βγαλει αλλα αμα σας πω οτι εχω δανεισει την φωτογραφικη του μπαμπα μου να βγαλει κατι μηχαηματα και δεν μου την εχει φερει τι θα πειτε; θα προσπαθησω μηπως την παρω σημερα και σας στειλω επιτελους.

καντυ μου μη νιωθεις ετσι. εχου δικιο τα κοριτσια. τα μικρουλια σου χρειαζονται τη μαμα τους. ντυσου λοιπον,παρε τα αγκαλιτσα,χαιδεψετα και δε πειραζει αν πιουν και λιγο ξενο. εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι ο αποκλειστικος θηλασμος ειναι θεμα στοχου την πρωτη φορα που ειχε ερθει και του ειχα πει εγω θελω αποκλειστικα και μονο να τρωνε δικο μου. μου ειχε πει να βαζω στοχους. 2 μερες,1 βδομαδα,2 βδομαδες και μετα μηνας και μετα το κερδιζεις το παιχνιδι. δωσε χρονο στον εαυτο σου. ας φανε και λιγο ξενο μεχρι να παρουν τα πανω τους οι θηλες σου και μετα το παλευεται παλι. εμενα μου εκαναν πολεμο στην κλινικη οι μαιες που ηθελα αποκλειστικο θηλασμο και προσπαθουσαν α το μπουκωσουν με ξενο και βραστικο. νευριαζα εγω μαζι τους και ολο αυτο περουσε στη μικρουλα μου. οταν νρθαμε σπιτι,την επαιρνα αγκαλιτσα,τη χαιδευα ,τη φιλαγα,της μιλουσα και τη εβαζα λιγο και παλι και να καταφεραμε. αυριο γινομαστε 2 μηνων και τρωμε μονο γαλα απο τη μαμα. αφου τωρα που θα παω στο γυναικολογο μου ζω για τη στιγμη που θα πω σε αυτες τις καριες οτι εμεις τα καταφεραμε....

και μενα κοριτσια ητνα 30 η επισκεψη παντα με αποδειξη και 20 ο καρδιοτοκογραφος και αυτος με αποδειξη. αλλα ολα τα αλλα ηταν εξτρα. σκεφτειτε οτι μου χρεωσα 100 ευρο την ενεση για το υπνο που και δε με επιασε και κοντεψα να γεννησω και μονη μου....

Marminaki για τον αποθηλασμό,υπάρχουν παιδιά που αποθηλάζουν μόνα τους-μάλλον αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα-και όλα τα υπόλοιπα θέλουν σπρώξιμο από εμάς...Δυστυχώς έχω εφαρμόσει μια καλή και μια κακή:( τεχνική...

Στο πρώτο παιδί,θήλασα 26 μήνες.Όταν μπήκαν οι κρέμες,άρχισαν να μειώνονται και οι θηλασμοί,χωρίς όμως να βάζω όρια ή προγράμματα.Μετά τον χρόνο περίπου έγιναν 3-4 την ημέρα και τον τους τελευταίους 6 μήνες περίπου μόνο δύο,πρωί και βράδυ...Φτάνιντας προς το τέλος είχαμε σχεδόν ένα θηλασμο την ημέρα και πήγα διακοπές με τον άντρα μου για 10 ημέρες:(.Τον άφησα στους πεθερούς στο εξοχικό και με μαύρη καρδιά τελείωσε το ταξίδι του θηλασμού:(.Πήγα κυρίως ταξίδι γιατί ήθελα να νιώσει παρόν και ο άντρας μου στην ζωή μου.Ο μικρός πέρασε πολύ καλά με παππού γιαγιά...Μόλις γύρισα,έπεσα με κλάματα στην αγκαλιά του....Το πρώτο βράδυ που θα κοιμόμασταν πάλι αγκαλιά,τον κοίμισε ο πατέρας του.Σπαρακτικό κλάμα,δεν είχε ξεχάσει το γλυκό μου.....Πέρασε το δύσκολο βράδυ και από το επόμενο,του εξήγησα πως δεν έχει άλλο γάλα η μανούλα αλλά μπορεί να τα πιάνει τα μεμέ και να λέμε παραμυθάκι και να αποκοιμιέται αγκαλιά μου...Έτσι,χωρίς ηθικούς φραγμούς,το μωρό μου ήταν άλλωστε,περάσαμε δύο με τρεις μήνες που απλώς ήθελε να με μυρίζει και να τα αγγίζει,γιατί αισθανόταν ασφάλεια στην φωλίτσα μας...Όσον αφορά το γάλα,είχα πάρει θήλαστρο στις διακοπές που πήγα,μήπως και πετρώσουν,αλλά δεν χρειάστηκε καθόλου!Ο αποθηλασμός έγινε τόσο ομαλά για το στήθος μου...Βίαια όμως για την ψυχούλα του μικρού μου....

Στο κοριτσούδι μου θηλάσαμε για 22 μήνες.Τους τελευταίους τρεις άρχισα να αραιώνω τους θηλασμούς.Στους τελευταίους περίπου δύο είχαμε πρωί βράδυ,εκτός από απρόοπτα,χτύπημα,αρρώστια,ανεξήγητο κλάμα,που δεν την εμπόδισα να κάνει έξτρα θηλασμό.Προς το τέλος και για ένα,ίσως ενάμιση μήνα,κρατήσαμε τον πρωινό θηλασμό μόνο.Όλοι λένε πως κρατάς τον βραδινό τελευταίο.Αναλόγως...Για να κόψω τον βραδινό,έκανα το εξής:Κάθε φορά που ήθελε να θηλάσει για να κοιμηθεί,ελάττωνα από λίγο κάθε μέρα την διάρκεια και την χαίδευα και έλεγα άντε,νάνι τώρα.Την άφηνα στο κρεβάτι δίπλα μου και γύρναγα μπρούμυτα.Τις πρώτες 2-3 βραδιές γκρίνιαξε λίγο...Την ξαναέβαζα για 2-3 λεπτά,να της φύγει ο καημός;).Μετά για να κοπεί τελείως ο βραδινός ξεκίνησα βόλτες με το καρότσι για νάνι,ήταν και άνοιξη,μετά αγκαλίτσες και νανούρισμα και τελικά ξαπλωτές και οι δύο,τα μεμέ λίγο να τα πιάσει:tongue:,αλλά γρήγορα παραμύθι για να ξεχαστούμε:rolleyes:και εννοείται μπρούμυτα.Με υπομονή και αγάπη,άφησα τον πρωινό τελικά θηλασμό,με το χουζούρεμα δεν μπορώ να προβάλλω αντιστάσεις:rolleyes:.Ως δια μαγείας,αυτό το απαιτητικό μωρό,άρχισε κάποιες μέρες να ξυπνάει,αφού είχα πάει στην δουλειά οπότε έμεινε πρωινός θηλασμός κάθε 2 ή 3 μέρες.Τώρα τι έπινε και αν έπινε,δεν με απασχολούσε,ήταν η επαφή που είχαμε ακόμα....Φτάσαμε χωρίς να το καταλάβουμε να μην θηλάζουμε.....Πιο πολύ νομίζω μου στοίχισε εμένα παρά της μικρής..Και πάλι το στήθος δεν με απασχόλησε,ούτε πρήξιμο,ούτε όμως να κάτσω να το ζουλήξω να δω αν έχει...Και μιλάω τώρα ένα χρόνο μετά,το στήθος μου σχεδόν επανήλθε στο προ εγκυμοσύνης στήθος.Είναι πιο μαλακό,ένα τσικ πιο πεσμένο,ανάσκελα δεν στέκεται και σούζα:rolleyes:αλλά δείχνει τόσο φυσιολογικό!Πιστεύω πως βοήθησε ο αποθηλασμός που δεν έγινε απότομα...Γιατί το στήθος αλλάζει με την εγκυμοσύνη,όχι με τους πολλούς θηλασμούς....Επίσης να αναφέρω πως τους ενδιάμεσους θηλασμούς τους κόβουμε με πολύ παιχνίδι,πολλά ερεθίσματα και να μην καθόμαστε πολύ στον καναπέ για να βρίσκουν πάτημα,να έρθουν να απαιτήσουν.Εκεί με πήγε λίγο πίσω το θέμα,γιατί έκανα πίσω μερικές φορές,λόγω βαρεμάρας και δικού μου βολέματος....Πολύ παιδική χαρά,ω τι ωραίο γιαουρτάκι και τέτοια.....

Σε ζάλισα πάλι:tongue:.

Θα επανέλθω με το θέμα παππούς-γιαγιά και...παρκάρισμα μωρου:rolleyes:.

Τα παραπάνω τα γράφω σαν εμπειρίες και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν κανόνα....Απλώς μια παραπάνω ιστορία να έχετε στο μυαλό σας,από μια μαμά που έκανε και αρκετά λάθη και αρκετές υποχωρήσεις στα 2 της παιδάκια που δεν είναι ούτε τα τελειότερα του κόσμου,ούτε τα πιο έξυπνα του πλανήτη...(Μόνο σαν κουκουβάγια,θα πω,τα πιο όμορφα,χαχαχα....)

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

Τσερυ, από τα πράγματα που μας έβαλες στη φώτο που τα έχεις απλωμένα στο κρέβάτι, ήθελα να μου πεις τι είναι αυτά τα δύο λευκά που έχεις στην πρώτη σειρά από αριστερα, τα πάνω-πάνω με το ωραίο τούλι! Πανούλες είναι; Είναι πολύ όμορφα!

Επίσης βλέπω ότι έχεις πάρει αρκετές κάπες, σωστά; Πόσες είναι; Τεσσερις; Και πολύ όμορφες πετσετούλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, ακούω τόσα για τον θηλασμό, που από τη μία λεω θέλω να θηλάσω και από την άλλη δεν πολυθέλω (ειλικρινά σας μιλάω)! Καταρχήν, αν καταφέρω να θηλάσω, δεν θέλω να θήλάσω μέχρι να φτάσει το παιδί 2 χρονών!!! Εγώ το δηλώνω πως θα θηλάσω το πολύ μεχρι να φτάσει ένα χρονών! Μετά βλέπω πως γίνεται εξάρτηση και δυσκολεύεται πολύ να το κόψει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βρε κορίτσια, ακούω τόσα για τον θηλασμό, που από τη μία λεω θέλω να θηλάσω και από την άλλη δεν πολυθέλω (ειλικρινά σας μιλάω)! Καταρχήν, αν καταφέρω να θηλάσω, δεν θέλω να θήλάσω μέχρι να φτάσει το παιδί 2 χρονών!!! Εγώ το δηλώνω πως θα θηλάσω το πολύ μεχρι να φτάσει ένα χρονών! Μετά βλέπω πως γίνεται εξάρτηση και δυσκολεύεται πολύ να το κόψει!

Δυστυχώς ή ευτυχώς,όπως το πάρει κανείς,τα όρια τα βάζει ο κάθε μήνας που περνάει.Όταν ξεκίνησα είχα ακούσει για φίλη που θήλασε έξι μήνες και είπα,ουαου,τόσο πολύ....Στην πορεία,δεν είχα κανένα πλάνο,λειτούργησε απλώς σε εμένα έτσι,ίσως γιατί δεν βάζω εύκολα όρια,ίσως γιατί με βόλευε.Θέλω να πω πως δεν πρέπει να παίρνεις από φόβο τον θηλασμό,σίγουρα συμφωνούμε όλες πως είναι η καλύτερη τροφή για το μωρό τους πρώτους του μήνες.Από εκεί και πέρα,πίστεψέ με πέρα από τα αρνητικά σχόλια των γύρω μου,εκτός του άντρα μου,δεν πήρα ποτέ κανένα βραβείο καλύτερης θηλάζουσας:tongue:γιατί ο,τι και να κάνουμε,όσο και να το κάνουμε,το κάνουμε με αγάπη και για το κάθε μωράκι η καλύτερη μανούλα είναι η δική του.Είμαι σίγουρη πως και το δικό σου μωρό θα έχει την καλύτερη μανούλα,την δικιά του και θα κάνεις ο,τι θεωρήσεις εσύ καλύτερο.....Σε φιλώ...

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

ναι μαρτζι πανες αγκαλιας ειναι!!!και τις 2 μου τις εδωσε η φιλη μου...ετσι εξηγουνται και οι πολλες πετσετες και καπες!!!ειχα παρει εγω καποιες....ηδη αρκετες με δεδομενο στο μυαλο μου οτι κανουμε το μωρο καθε μερα μπανιο (που βεβαια για καλοκαιρακι μαλλον ετσι θα παει) και μου εδωσε κ η φιλη μου μετα και μαζευτηκαν ακομη περισσοτερες!!!καποια πραγματακια αυτη τα πηρε απο γαλλια που εμενα γι αυτο ειναι τοσο ομορφα ή τουλαχιστον εγω παρ'ολο που εψαξα ολο το νετ δεν βρηκα τοσο ομορφα!!!ειδικα πανες αγκαλιας κ σελτεδακια...

εσυ αν εχεις τα μισα απο αυτα εισαι οκ!!!

κλαραμπελ τον αποθηλασμο δεν τον ειχα σκεφτει καθολου....με προβληματισες αλλα εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε...οταν ερθει η ωρα...αλλα αυτο με το παρκαρισμα στους γονεις νομιζω οτι ηδη μας χρειαζεται!!!σε επομενο καφε μας το αναλύεις και αυτο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Δυστυχώς ή ευτυχώς,όπως το πάρει κανείς,τα όρια τα βάζει ο κάθε μήνας που περνάει.Όταν ξεκίνησα είχα ακούσει για φίλη που θήλασε έξι μήνες και είπα,ουαου,τόσο πολύ....Στην πορεία,δεν είχα κανένα πλάνο,λειτούργησε απλώς σε εμένα έτσι,ίσως γιατί δεν βάζω εύκολα όρια,ίσως γιατί με βόλευε.Θέλω να πω πως δεν πρέπει να παίρνεις από φόβο τον θηλασμό,σίγουρα συμφωνούμε όλες πως είναι η καλύτερη τροφή για το μωρό τους πρώτους του μήνες.Από εκεί και πέρα,πίστεψέ με πέρα από τα αρνητικά σχόλια των γύρω μου,εκτός του άντρα μου,δεν πήρα ποτέ κανένα βραβείο καλύτερης θηλάζουσας:tongue:γιατί ο,τι και να κάνουμε,όσο και να το κάνουμε,το κάνουμε με αγάπη και για το κάθε μωράκι η καλύτερη μανούλα είναι η δική του.Είμαι σίγουρη πως και το δικό σου μωρό θα έχει την καλύτερη μανούλα,την δικιά του και θα κάνεις ο,τι θεωρήσεις εσύ καλύτερο.....Σε φιλώ...

πολυ γλυκα και ομορφα συμφωνω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Εχεις δίκιο! Ανάλογα πώς θα τα βρεις και πώς θα σε βολέψει! Οτι θέλω να θηλάσω είναι δεδομένο, αλλά, αν δεν τα καταφέρω, δεν θα πεθάνω κιόλας! Σίγουρα είναι η καλύτερη τροφή για ένα μωράκι στους πρώτους κυρίως μήνες της ζωής του, θα κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρω, μπορεί να είμαι τυχερή και να πιάσει αμέσως και να μην έχω πρόβλημα. Μπορεί όμως να υπαρξουν και προβλήματα! Οπως και να έχει, θα το αντιμετωπίσω.....Εγώ νομίζω πως ο θηλασμός είναι και θέμα τύχης! Πολλά κορίτσια, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για θηλασμό, χωρίς να το έχουν ψάξει καθόλου και τα καταφέρνουν θαυμάσια! Η μάνα μου πριν από 40 χρόνια θήλασε ένα χρόνο χωρίς να της δείξει κανείς το παραμικρό! Και αποθήλασε πάλι χωρίς πρόβλημα! Μπαμ και κάτω το έκοψε, γιατί έπρεπε να πάει Γερμανία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ναι μαρτζι πανες αγκαλιας ειναι!!!και τις 2 μου τις εδωσε η φιλη μου...ετσι εξηγουνται και οι πολλες πετσετες και καπες!!!ειχα παρει εγω καποιες....ηδη αρκετες με δεδομενο στο μυαλο μου οτι κανουμε το μωρο καθε μερα μπανιο (που βεβαια για καλοκαιρακι μαλλον ετσι θα παει) και μου εδωσε κ η φιλη μου μετα και μαζευτηκαν ακομη περισσοτερες!!!καποια πραγματακια αυτη τα πηρε απο γαλλια που εμενα γι αυτο ειναι τοσο ομορφα ή τουλαχιστον εγω παρ'ολο που εψαξα ολο το νετ δεν βρηκα τοσο ομορφα!!!ειδικα πανες αγκαλιας κ σελτεδακια...

εσυ αν εχεις τα μισα απο αυτα εισαι οκ!!!

κλαραμπελ τον αποθηλασμο δεν τον ειχα σκεφτει καθολου....με προβληματισες αλλα εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε...οταν ερθει η ωρα...αλλα αυτο με το παρκαρισμα στους γονεις νομιζω οτι ηδη μας χρειαζεται!!!σε επομενο καφε μας το αναλύεις και αυτο...

Αχ, Τσερυ, ειναι πραγματικά πολύ όμορφες! Και η καλαθούνα μού άρεσε πολύ! Μα τι ωραία πράγματα σου έδωσαν οι φίλες σου!

Εγώ πρέπει να έχω όχι τα μισά από τα δικά σου, αλλά θα έλεγα το 1/3 :oops: Τα έδειξα τα δικά σου στον άντρα μου και του άρεσε πολύ το σεντονακι της δικής μας πάντα! Μόλις το είδε λέει "έχουμε την ίδια προικα;;" :tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσια χαιρομαι πολυ σου σας αρεσε ο πριγκιπας μου!:P τσερρυμου δεν σας ξεχασα εβγαλα φωτο με το αεροπλανοαυτοκινητακι αλλα ειναι πολυ θολες γτ ειναι βγαλμενες απο κινητο θα βγαλω απο την φωτογραφικη μηχανη ομως και θα σας στειλω καθαρες!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα Καλημέρα Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!Τι όμορφες φωτό Μαριούλα μου το ομορφότερο ξύπνημα!!!!Εμείς εχθές βάλαμε το καψουράκι μόνο του στο δωμάτιο μας με το προτζέκτορα για να κοιμηθεί στις 10 και μια χαρά τα κατάφερε το παλικάρι μου (είχαμε φυσικά τη κάμερα και παρακολουθούσαμε:tongue::tongue::tongue: )Ξύπνησε στις 5 έφαγε στο κρεββάτι μου και κοιμηθίκαμε αγκαλίτσα μέχρι τις 8 ξαναέφαγε και ξυπνήσαμε μάνα και γιός στις 10:oops::oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τινγκερμπελ μου παρα πολυ ομορφα τα βαφτιστικα:P τσερρυ μου μια κουκλα εισαι στις φωτο! οπως παντα!!!

λιλι οταν λες καμερα? και οταν λες στο δωματιο εννοεις τελειως μονος του κοιμηθηκε ολη την νυχτα???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...