Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τι όμορφος που είναι!! Και ο μπουμπο΄θκος μου όμως είναι εδώ απλά δε φαίνεται:P

ευχαριστουμε μαρμιν μου:Pδωσε φιλακι στον μπουμπουκο απο εμας:P:pλοιπον μη δειτε τι επαθα σημερα ξυπνησε ο πριγκηπας 4μιση για ζυζι τον ταισα και τελειωσε γυρω στις 5...τον σηκωσα ορθιο να ρευτει και πηρε το ματι του κοριτσια το αεροπλανοαμαξακι που του πηρε η νονα αυτο ηταν το εδιχνε με τα χερια του κ εκλαιγε αν δεν τον πηγαινα κοντα να παιξει θα εσκαγε και απο τις 5 η ωρα παιζουμε με αυτο:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ευχαριστουμε μαρμιν μου:Pδωσε φιλακι στον μπουμπουκο απο εμας:P:pλοιπον μη δειτε τι επαθα σημερα ξυπνησε ο πριγκηπας 4μιση για ζυζι τον ταισα και τελειωσε γυρω στις 5...τον σηκωσα ορθιο να ρευτει και πηρε το ματι του κοριτσια το αεροπλανοαμαξακι που του πηρε η νονα αυτο ηταν το εδιχνε με τα χερια του κ εκλαιγε αν δεν τον πηγαινα κοντα να παιξει θα εσκαγε και απο τις 5 η ωρα παιζουμε με αυτο:rolleyes:

Πλάκα μου κάνεις; Και ακόμα να κοιμηθεί; Εμένα ξύπνησε στις εφτά τον άλλαξα, τον "έφαγα" κ τώρα κοιμάται στο βυζί και αν όλα πάνε καλά σε λίγο θα κοιμόμαστε αγκαλίτσα στην κρεβατοκάμαρα την οποία άνοιξα μόλις έφυγε ο σύζυγος για να αεριστεί και τώρα είναι έτοιμη για εμάς :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μπα ακομα να νυσταξει του αρεσει πολυαυτο το παιχνιδι:P αληθεια μαρμιν τοτε δωσε του ακομη ενα!;)

χαχαχα εννοείται! Όταν κοιμόμαστε μαζί τον καημενούλι μου τον φιλάω και τον χαιδεύω συνέχεια και κοντεύω να τον ξυπνήσω:oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία!!

0a-900-dancing_cartoon.gif

Θα περιμένω :tongue::tongue:

Καλημέρα.....Συγνώμη που εχτές δεν ήμουν συνεπής στο βραδινό ραντεβού για απάντηση,βλέπεις πήγα να πω παραμύθι στον γιο μου και με πήρε και εμένα ο ύπνος:oops:.Πάω να φτιάξω καφεδάκι και θα μιλήσουμε....

Την καλημέρα μου σε όλες!!!

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

Μαριουλα τι ομορφος πριγκηπας ειναι αυτοςςςςςςςς

Μαρμινακι επειγοντως φιλακι στον μαγουλιτσο σου

Τσερουλα οι προικουλα σου ξεσηκωσε τον συζυγο να κανουμε επειγοντως κορη. Τον ξετρελανε το ροζ!!!!!

καλημερα!!!πρωινη ομαδα ειδα σημερα....ομορφο ξυπνημα με τον πριγκηπακο και περιμενουμε και μαμαδοσυμβουλες απο την κλαραμπελ!!!μαριουλα μια φωτο περιμενουμε εμεις απο χθες ε???

πεπσι τον ξεσηκωσα ε???οι θεσσαλονικης το εχουν αυτο να θελουν κοριτσια!!!ο δικος μου αγχωνεται λιγο λεει γιατι δεν εχει συνηθισει!!!εχει μαθει με αγορια...καλα εγω το περιμενω οχι μονο να τα κανει επανω του...δεν θα τους προλαβαινω...ααααα!!!και κατι ακομα....αν θελει κοριτσι να προσπαθει εκτος γονιμων ημερων να του πεις!!!αυτη ειναι η συνταγη!!!!

μαρμιν δωστου και απο μενα φιλια στα μαγουλακια του τα φουσκωτα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαριουλα απιστευτο απο τωρα να κοιταει τα αεροπλανοαυτοκινητακια και να μην θελει να κοιμηθει!!!λες να γινει μηχανικος αυτοκινητων???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω σου ευχομαι να γινει μηχανικος αεροσκαφων παντως και ας ειναι δυσκολο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...