Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Απ οτι ακουσα εχουν συνεδριο οι γυναικολογοι ντεπα.το εχω το κινητο της μαρτζι αλλα ντρεπομαι να παρω.μα αμα δεν σου κανουν τα ρουχα δεν ειναι κακο να πας να ψωνισεις.να πας στα ζαρα κ στο h and m.

εδω δεν εχουμε ουτε το ενα ουτε το αλλο.....ποτε θα ανεβεις Γιαννενα????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απ οτι ακουσα εχουν συνεδριο οι γυναικολογοι ντεπα.το εχω το κινητο της μαρτζι αλλα ντρεπομαι να παρω.μα αμα δεν σου κανουν τα ρουχα δεν ειναι κακο να πας να ψωνισεις.να πας στα ζαρα κ στο h and m.

ναι ειναι και μεσημερι τωρα...μηπως να εστελνες ενα μηνυμα????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λιλιτακι μπραβο που φτιαξατε το λαπτοπ σου ειχε σπασει τα νευρα πια!!!βοηθεια σου κοπελα μου με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα και με το καλο να το βαφτησεις!!

εγω τελικα δεν καταφερα να κοιμηθω ξαπλωσα αλλα σκεφτομουν διαφορα....ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι???εχετε παρει ρουχα εγκυμοσυνης???βασικα με τα καλοκαιρινα ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο γιατι εχω 1002 φορεματα και τα περισσοτερα ειναι ριχτα και κατι παντελονες που κι αυτες ειναι με λαστιχο στη μεση και σε φαρδυ στιλ βεβαια τωρα τελευταια οποιος με βλεπει καταλαβαινει με την μια οτι ειμαι εγκυος αφου να φανταστειτε πηγα στο κρεοπωλη που ειχε να με δει πριν φυγουμε για το χωριο μου απο τον Ιουλιο δηλαδη και παω πριν 2 εβδομαδες και μου λεει ποσο μηνων εισαι...ντραπηκα τσο πολυ:oops::oops:μετα γυρναω το λεω στον αντρα μου και μου λεει εγω στο εχω πει οτι κανεις μπαμ οτι εισαι εγκυος,μετα με βλεπει ο γειτονας φτου φτου μου λεει στρογγυλεψε η κοιλιτσα πωπω λεω τοσο πολυ φαινεται λοιπον τωρα που κρυωσε ο καιρος σκεφτομαι πως δεν μου κανει τιποτα προχθες πηγα να φορεσω ενα τζιν και δεν κουμπωνε με τιποτα.....σκεφτομαι να παω να παρω τιποτα εγκυμοσυνης η θα με κοροιδευουν 2,5 μηνων να ψωνιζω ρουχα εγκυμοσυνης???

Μπουμπού και εγώ τα πρώτα τα αγόρασα στους 3 μήνες από H&M καλοκαιρινα τώρα θα πάω για κανένα μακρι παντελόνι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

να μαι και γω...μπηκα με σιγουρια οτι θα βρω νεα αλλά πουθενα τα νεα...

λιλιτακι ευχαριστουμε για το κερακι, σημερα που με πιασαν οι ανασφαλειες μου το χρειαζομουν...

μαρμιν εχετε χρονο ακομη...εγω σημερα λεω να παμε για χαλι στο σαλονι αλλά εχει και γεννεθλια το μωρο της κουνιαδας μου σε ενα μαγαζι και πρεπει να παμε...λεω να πω οτι δεν ημουν κ στα καλυτερα μου για να το αποφυγω...τι να παω να κανω στα γεννεθλια του μωρου τωρα που δεν ειναι καν στο σπιτι...

σημερα πολυ χουχουλομερα!!!ντεππα και μενα η κοιλιτσα μου φουσκωσε!!!τα ρουχα μου βεβαια ακομα με χωράνε αλλά τα τζιν ειδικα με στενευουν στην μεση, μου πιεζουν την κοιλια...ενα κολπο που ειδα σε ενα βιβλιο...μια κοπελα εβαλε λαστιχο στην τρυπα και με σ'αυτο περασε και το κουμπι...επησις λεει οτι η κοιλια φαινεται για τα καλα στις 14 εβδομαδες...καπου τοτε θα παω να παρω τιποτα αλλα οπως λεει και η πεπσι κανα ζαρα...κανα κατι τετοιο τελος παντων και επησις θα βαζω κ τις μπλουζες του αντρα μου...τι κομψή εποχή!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμιν μου τα απογευμα κανω τα λογιστικα με το συζυγο και το πρωι αλλα οχι σε καθημερινη βαση παω σε ενα εργοστασιο ,ειμαι στον ποιοτικο ελεγχο και στο χημειο κατι σαν υπευθυνη γιατι δεν εχουν πολυ δουλεια τωρα με τη κριση.

τωρα ειμαι καλυτερα,γυρισα πριν απο λιγο απο τη δουλεια,εφαγα τη σουπιτσα μου και θα παω να ξαπλωσω,μπηκα μηπως εχουμε νεα της μαρτζι. θελει να μας κραταει σε αγωνια η ατιμουλα...

ντεπα και γω χθες εβαλα πρωτη φορα ρουχα εγκυμοσυνης.ενα τζιν,το ειχα παρει στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μαζι με μια φουστιτσα αλλα δεν τα εβαλα ουτε μια φορα,αφου το εχασα το μωρακι μου. τα κρυμενα και χθες εβαλα τον αντρουλι και μου τα κατεβασε. δεν κανει να φοραμε ρουχα που μας σφφιγγουν στην κοιλια γι αυτο και γω ολο το καλοκαιρι με φορεματακια την εβγαλα. αντε να πας να παρεις,εχει και στα μπενετον ωραια και εχουν ριξει τις τιμες,προχθες κοιτουσα τη βιτρινα τους εδω στο νησι και ειχαν εναν ωραιοτατο σωληνα τζιν 26 ευρο. το καλοκαιρι δεν εβρισκες στο συγκεκριμενο μαγαζι κατω απο 45 ευρο,αρχικη τιμη.

Διαφημίσεις

στις διακοπες μας αγορασα ενα μπλουζακι που το λατρεψα απο τη στιγμη που το ειδα στην βιτρινα,κανπνικο οχι εγκυμοσυνης. και πηγαινε τελεια με ενα ροδι παντελονι που ειχα,ακολουθησα τη συμβουλη μιας αλλης εγκυουλας, το αφησα τα πανω πανω κουμπια ανοικτα,εβαλα ενα ζωνακι απο πανω να το καλυπτει και ηταν μια χαρα. η μπλουζα ηταν πιο μακρυα εννοειτε.

η μαιουλα που ειναι; μηπως εχει γραψει κατι στο φαισμπουκ; υπαρχει καμια κοπελα απο δω μεσα που εχει φεισμπουκ και δεν εχουμε γινει φιλες; να μου πει να της στειλω πμ ή να στειλω και γω. επισης με τα κινητα δεν εχω προβλημα να δωσω το δικο μου αλλα για να μην φερω καποια κοπελα σε δυσκολη θεση,περιμενω απο εσας να μου στειλετε.

το μαρακι δεν το βρισκω κ το φβ εχει ησυχια σημερα...οπως κ του αντρα της!!!μαααααρρρρρρααααααααααααακκκκκκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι καλε??ρε κοριτσια τι εγινε σημερα???

28xYp3.png

οχι ουτε στο fb εχει γραψει κατι...μα τι επαθαν σημερα???????????????????

κανει σημερα ενα κρυο.......πωπω απο την πολυ ζεστη πηγαμε αποτομα στο κρυο!!!εγω δεν ειχα κανενα θεμα μεχρι τωρα με τα ρουχα με ειχαν βολεψει πολυ τα καλοκαιρινα...απο δω και περα ομως δεν μου κανει τιποτα για απο κατω ακομα και τα κολαν που εχω με στενευει το λαστιχο τους εχω καποια φορεματακια χειμωνιατικα αλλα δεν θελω να βαλω καλσον απο τωρα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εχετε δει οτι το αρκουδακι μου προχωραει ε???

για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω προσεξει αν κινειται!!εγω να ρωτησω κατι ασχετο???οι δημοσιευσεις μου φαινοντε κανονικα????μην μου πειτε μετα απο 4-5 μηνες οτι δεν βλεπατε τιποτα απ οσα εγραφα:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω παντως αυριο που εχω γαμο θα το βαλω το καλσον και ας παν να πουν οτι θελουν αυτες που περναν κλημακτηριο και ζεσταίνονται!!!

28xYp3.png

χαχχαχαχχα καλε αφου σου απανταμε!!![/QUOT

βρε και παλια μου απαντουσατε αλλα.............

τωρα εσεις το θεωρειται φυσιολογικο που εχει παει 6 παρα και η Μαργκι δεν εχει δωσει σημεια ζωης????μηπως ειμαι υπερβολικη και αγχωνομαι τζαμπα????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...