Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ρε κοριτσια τι τιμες ακουω απ τους γιατρους σας εδω?εμενα μου περνει 60 την επισκεψη χωρις αποδειξη, για τοκετο παιρνει 1200, για λαπαροσκοπηση επεμβατικη μου πηρε 1500 χωρις αποδειξη κ για σπερματεγχυση 400 χωρις αποδειξη
Πέπσι μου, μου φαίνεται εμας τις δυο μας γδύνουν οι γιατροί!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα μου έπερνε 40 με απόδειξη αλλά όχι σε κάθε επίσκεψη.....και από 33η εβδομάδα και μετά που πήγαινα κάθε εβδομάδα δεν μου πήρε τίποτα!!!Και στις αρχές πήγαινα τουλάχιστον 3 φορές το μήνα μέχρι να τον ακούσω καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Πάντως, Κάντυ, στο θέμα του γιατρού σου, πιστεύω πως ήσουν από τις λίγες περιπτώσεις που δεν θέλησε να πάρει χρήματα! Μια φίλη μου που έχει κάνει 3 εξωσωματικές σε αυτόν μου είπε σήμερα πως και στις 3 του έδωσε χρήματα! Την πρώτη 800, τη δεύτερη 600 και την τρίτη 500! Και μάλιστα είπε πως σε πολλές γνωστές της που τις παρακολουθούσε στην εγκυμοσύνη, έπαιρνε αρκετά χρήματα και στις επισκέψεις και στη γέννα!

Ισως είναι και θέμα χημείας γιατρού - ασθενούς! Γιατί απ' ό, τι φαίνεται αναπτύξατε και σχέση φιλίας με τον άνθρωπο αυτό, αν κρίνω από τις συζητήσεις που κάνατε και την άνεση που είχες γενικότερα! Ησουν πολύ τυχερή! Αν βάλουμε κατω τα έξοδα της καθεμίας μας για παρακολούθηση και γεννα, σίγουρα θα βγεις νικήτρια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εμένα μου έπερνε 40 με απόδειξη αλλά όχι σε κάθε επίσκεψη.....και από 33η εβδομάδα και μετά που πήγαινα κάθε εβδομάδα δεν μου πήρε τίποτα!!!Και στις αρχές πήγαινα τουλάχιστον 3 φορές το μήνα μέχρι να τον ακούσω καλά!!!
Και πόσα πλήρωσες μετά στον ίδιο για να σε ξεγεννήσει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και πόσα πλήρωσες μετά στον ίδιο για να σε ξεγεννήσει;

1300 με απόδειξη...και 1130 το μαιευτήριο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή, όλα μαζί, με επισκέψεις και γέννα, κόντεψες στο τριχιλιαρο, σωστά;

Περίπου άν βάλεις και το Β επιπέδου μαζί 120? άν δεν το πιάσαμε το κοντέψαμε!!!Αλλά με αποδείξεις όλες οι πληρωμές πράγμα ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Περίπου άν βάλεις και το Β επιπέδου μαζί 120? άν δεν το πιάσαμε το κοντέψαμε!!!Αλλά με αποδείξεις όλες οι πληρωμές πράγμα ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ!!!!!!!!!!
Α, κι εγώ, όταν έκανα τη λαπαροσκόπηση, πήρα αποδείξεις από τους πάντες! Νοσοκομείο, γιατρός, αναισθησιολόγος! Είχα μετά φοροελάφρυνση 10%. Κι εσύ θα έχεις γύρω στα 300 ευρώ μέιωση φόρου! Κάτι είναι κι αυτό! Κι εγώ τις μαζεύω όλες τις αποδέιξεις του γιατρού!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πέπσι, βγήκες πάλι;;; Αμάν, ρε κορίτσι! Σαν κομήτης μπαίνεις!

Θα βγω κι εγώ σε λίγο! Λέμε να δούμε καμία ταινία! Βαριέμαι λίγο ακόμη και για ταινία, αλλά είναι νωρίς για ύπνο!

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

8 επισκέψεις πλήρωσα (αλλά πήγα πολύ περισσότερες φορές )επί 40?=320? μέσα και η αυχενική και 1300? η αμοιβή του=1620? πήρε ο γιατρός μου!!!120? η Β επιπέδου στο μαιευτήριο 35? η ΠΑΠ Α σε διαγνωστικό και 1130? το μαιευτήριο τις υπόλοιπες εξετάσεις μου τις έγραφε με τον ΕΟΠΥΥ!!!Δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μαρτζι μπαινω για λιγο γιατι τον υπολογιστη τον χειριζεται ο αντρουλης. Εγω κυριως σας διαβαζω απο το κινητο. Απλα τωρα το εβαλα να φορτιστει. Αντε βγαινω και εγω. Εχει πρωινο ξυπνημα. Καλο βραδυ

τσερρυ μου εισαι μια κουκλα..πολυ ωραιες φωτο..

τινγκερ μου ευχαριστω..πολυ ωραια τα πραγματακια ..με το καλο η βαφτιση..

μαρτζι μου μια χαρα τα νεα σας ..μεγαλωσε η μπουμπου..

εγω κοριτσακια σημερα εκανα βολτιτσες..και το βραδυ πηγαμε με τον αντρα μου να φαμε ψαρακι..ωραια περασαμε..καληνυχτα κοριτσακια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...