Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ευχαριστω κοριτσακια μου!!!στο τελος θα το παρω πανω μου με τοσα καλα λογια!!!

ο μονος λογος που με αγχωσε ολο αυτο το διαστημα ειναι μηπως και δεν καταφερω να θηλασω...και αυτο κυριως οταν ειχε γεννησει η καντυ κ δεν επιαναν τα μωρα αν θυμασαι...τοτε ειχα φρικαρι για κανα 2 μερες...αλλα γενικα μεχρι στιγμης δεν αγχωνομαι και αυτο ειναι και λιγο περιεργο!!!

Καθόλου περιεργο. Κι εγώ δεν αγχωνόμουν καθόλου και ας ήξερα πως θα γεννήσω στο εφημερεύον. Αν εξαιρέσουμε τη νευρικότητα που με έπιασε τις τελευταίες μέρες και το άγχος μου να γεννήσω μια ώρα αρχύτερα κατά τα άλλα ήμουν πολύ ήρεμη. Και πάλι αν δεν ήξερα πως το μωρό μου είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να φοβάμαι μη μου πάθει τίποτα αν πάω στην παράταση θα ήμουν σαφώς καλύτερα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω κοριτσακια μου!!!στο τελος θα το παρω πανω μου με τοσα καλα λογια!!!

ο μονος λογος που με αγχωσε ολο αυτο το διαστημα ειναι μηπως και δεν καταφερω να θηλασω...και αυτο κυριως οταν ειχε γεννησει η καντυ κ δεν επιαναν τα μωρα αν θυμασαι...τοτε ειχα φρικαρι για κανα 2 μερες...αλλα γενικα μεχρι στιγμης δεν αγχωνομαι και αυτο ειναι και λιγο περιεργο!!!

εγω θα σου δωσω μια συμβουλη επειδη το ζω και ειναι πολυ επωδυνο και επειδη η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια....,δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα σημερα ασχολουμαι πολυ περισσοτερο με τον υπολογιστη.......δεν θελω να αναφερομαι στο θεμα γιατι ντρεπομαι,αν καποια με ειχε προετοιμασει οτι μπορει να αντιμετωπισω αυτα τα προβληματα δεν θα το επαιρνα τοσο ασχημα.

οχι βεβαια πως δεν ηξερα οτι υπαρχουν αυτα τα προβληματα αλλα δεν φανταζομουν πως θα συνεβαιναν σε μενα δεν ημουν προετοιμασμενη για ολα αυτα και μου επεσαν πολυ βαρια!!!τωρα με εχει πιασει ο εγωισμος μου και λεω εγω κατηγορουσα αυτες που δεν θηλασαν και τωρα θα κανω τα ιδια.....γι αυτο σου λεω καλυτερα να εισαι προετοιμασμενη για παν ενδεχομενο κι εγω αν ημουν προετοιμασμενη θα το αντιμετωπιζα διαφορετικα και οχι να καθομαι να κλαιω μερα νυχτα οπως τωρα..

δεν μπορω ουτε τα μωρα μου να παρω αγκαλια τα παιρνουν η μανα μου κι ο αντρας μου κι εγω κοιταζω τον υπολογιστη και κλαιω για να μην με βλεπουν.κλαινε τα ακουω απο την ενδοεπικοινωνια και κανω πως δεν ακουω γιατι και να παω δεν μπορω να τα παρω αγκαλια:cry::cry:αφου ειμαι συνεχεια γυμνη απο την μεση και πανω και πασαλημενη με κατι η με λανολινη η θα εχω κομπρεσες η δεν θα εχω τιποτα και θα τρεχουν τα γαλατα οποτε τα κανω χαλια και πρεπει συνεχεια να τους αλλαζουμε φορμακια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω θα σου δωσω μια συμβουλη επειδη το ζω και ειναι πολυ επωδυνο και επειδη η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια....,δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα σημερα ασχολουμαι πολυ περισσοτερο με τον υπολογιστη.......δεν θελω να αναφερομαι στο θεμα γιατι ντρεπομαι,αν καποια με ειχε προετοιμασει οτι μπορει να αντιμετωπισω αυτα τα προβληματα δεν θα το επαιρνα τοσο ασχημα.

οχι βεβαια πως δεν ηξερα οτι υπαρχουν αυτα τα προβληματα αλλα δεν φανταζομουν πως θα συνεβαιναν σε μενα δεν ημουν προετοιμασμενη για ολα αυτα και μου επεσαν πολυ βαρια!!!τωρα με εχει πιασει ο εγωισμος μου και λεω εγω κατηγορουσα αυτες που δεν θηλασαν και τωρα θα κανω τα ιδια.....γι αυτο σου λεω καλυτερα να εισαι προετοιμασμενη για παν ενδεχομενο κι εγω αν ημουν προετοιμασμενη θα το αντιμετωπιζα διαφορετικα και οχι να καθομαι να κλαιω μερα νυχτα οπως τωρα..

δεν μπορω ουτε τα μωρα μου να παρω αγκαλια τα παιρνουν η μανα μου κι ο αντρας μου κι εγω κοιταζω τον υπολογιστη και κλαιω για να μην με βλεπουν.κλαινε τα ακουω απο την ενδοεπικοινωνια και κανω πως δεν ακουω γιατι και να παω δεν μπορω να τα παρω αγκαλια:cry::cry:αφου ειμαι συνεχεια γυμνη απο την μεση και πανω και πασαλημενη με κατι η με λανολινη η θα εχω κομπρεσες η δεν θα εχω τιποτα και θα τρεχουν τα γαλατα οποτε τα κανω χαλια και πρεπει συνεχεια να τους αλλαζουμε φορμακια

Κάντυ μου με συγχωρείς αλλά πολύ κακό για το τίποτα μου φαίνεται πως γίνεται. Δεν εννοώ τίποτα το θηλασμό προς Θεού μην παρεξηγηθώ. Αλλά αν είναι να μην μπορείς να τα χαρείς ε τότε δώσε ξένο και πάρτα αγκαλίτσα. Η δώσε ξένο εναλλάξ. Δεν ξέρω κάνε κάτι. Δεν είναι λύση πάντως να μην τα χαίρεσαι. Επίσης έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο της επιλόχιας κατάθλιψης; Ίσως να λέω βλακείες αλλά καλύτερα να προλάβουμε παρά να τρέχουμε μετά. Για να μη σου πω να πάρεις χάπι να κοψεις το γάλα και να δώσεις ξένο. Δηλαδή όταν φύγει η μαμά σου τι θα κάνεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ μου θα κανω αυτο που ειπα και σε σενα...θα προσπαθησω και οτι γινει!!!αυτο να κανεςι και συ...κ αν δεις οτι σε χαλαει παρατατο!!!το παν ειναι να εισαι καλα...ουτε κλαματα ουτε υστεριες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

περιεργο για τον δικο μου χαρακτηρα εννοω...γενικα ειμαι αγχωδης ανθρωπος κ προσπαθω να το παλεψω τα τελευταια χρονια...

Και τα καταφέρνεις μια χαρά :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ μου σε παρακαλώ δές το αλλιώς.....πρέπει να χαρείς τα μωρά σου!!!Και να τα παίρνεις αγκαλίτσα να κοιμάσαι και να ξυπνάς με την ανάσα τους!!!Μην χάνεις πολύτιμες στιγμές.....έκανες ότι καλύτερο μπορούσες όχι όμως να υποφέρεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Κάντυ, συμφωνώ με όλα όσα σε συμβουλεύει η Μαρμιν! Τι είναι τώρα όλα αυτά; Να πάθεις και τίποτα στο τέλος! Και τα μωρά εσένα χρειάζονται τα καημένα! Τώρα θέλουν την αγκαλιά σου! Δώσε ξένο στα παιδάκια να ηρεμήσουν κι αυτά κι εσύ! Το πάλεψες τόσο πολύ! Εγώ, κορίτσια, δεν αγχώνομαι για το θηλασμό! Αν μπορέσω καλώς, αν όχι, τι να κάνουμε; Κάντυ, άφησε τα κλαματα, ντύσου από την μέση και πάνω, πάρε τις ομορφιές σου αγκαλίτσα κι είμαι σίγουρη πως θα αισθανθείς πολύ καλύτερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ρε κοριτσια τι τιμες ακουω απ τους γιατρους σας εδω?εμενα μου περνει 60 την επισκεψη χωρις αποδειξη, για τοκετο παιρνει 1200, για λαπαροσκοπηση επεμβατικη μου πηρε 1500 χωρις αποδειξη κ για σπερματεγχυση 400 χωρις αποδειξη

Βρε καντυ τι λογια ειναι αυτα?εσυ εισαι ηδη ηρωιδα κ εχεις κανει ηδη πολλα! Χαλαρωσε κ κοιτα να ευχαριστιεσαι τα μωρακια σου.αυτες οι στιγμες ειναι που μενουν κ θα θυμασαι!

Ναι, η οικονομάκου έχει χάλια επιδερμίδα, αλλά είναι όμορφη! Οχι τόσο όμπορφη σαν την Τσέρυ βέβαια! Απλά σε εκείνη τη φώτο μοιάζουν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...