Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Margi μου νομίζω η Τσέρρυ μας είπες ότι της έπαιρνε τριάντα. Κι εμένα τόσο μου έπαιρνε αλλά μέσω εοπυυ αλλιώς πενήντα. Πάντα όμως τις έγκυες μας δεχόταν με εοπυυ κι έτσι έδινα τριάντα και υπέγραφα και επίσκεψη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχχ!!αληθεια μαρτζι???συνηθως μου λενε κατι ακυρες που δεν μ'αρεσουν καθολου!!!η αθηνουλα ειναι ομορφουλα!!!

30ε μου παιρνει στις επισκεψεις μου...πριν μεινω εγκυος νομιζω επερνε 40ε.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΜΑΡΤΖΙ ειδες που ολα καλα πηγαν......σιγα μην σου φωναζε κι απο πανω!!!οσο για το nst εε σιγουρα θα σου ελεγε στο ιατρειο.αντε τελειωνεις κι εσυ κοιτα να χαρεις το τελευταιο διαστημα γιατι μετα θα σου λειπει!!!

εγω ας μην σου πω καλυτερα τι πληρωσα για την γεννα και ποσο μου κοστησε ολη η εγκυμοσυνη:D:D

ΤΙΓΚΕΡ γιατι να σε κοροιδεψουμε βρε κοριτσακι η καθεμια μας ολο και κατι εχει κανει για να φτασει στον στοχο της κι ας ειναι και βλακεια....πολυ ωραια τα πραγματακια σας με το καλο να βαπτισετε το μωρακι!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ειδα τις φωτο ναι οκ.....μοιαζει πολυ στον μπαμπα του αλλα στα μαγουλακια μοιαζει σε σενα;);)

οσο για τον αντρα μου ας μην μιλησω:evil::evil::evil:μαζι μου ηταν και τον ακουγε μπορουσε να τον πιασει και να του πει μια κουβεντα αλλα οταν του το ειπα λεει ποτε??εγω δεν ακουσα τιποτα:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ μην τον βαζεις στην μεση...ειναι οι γονεις του και στεναχωιρεται σιγουρα με ολα αυτα που γινονται, τα βλεπει αλλα δεν μπορει να αντιδρασει!!!καλη καρδια...

άλλωστε τωρα τα ειπε στους γονεις σου που ξερουν ακριβως τι εγινε!!!

για την συνομωσια δεν εχεις να πεις τιποτα ε???

επιχειρηση καταψυκτης ΤΕΛΟΣ!!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Τσερρούλα μου δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πως ήρθε η σειρά σου :P Ελπίζω να μπεις άμεσα και να μας στείλεις φώτο της μικρούλας γιατί ο μπουμπούκος μου με έχει φάει τα αυτιά να γνωρίσει τη νυφούλα :tongue::tongue: Του έδειξα βέβαια αυτή από τον υπέρηχο αλλά θέλει κι άλλη.

Κάντυ μου εμένα μοιάζει στα μαγουλάκια ε; Είδες; το καλύτερο από τη μανούλα το πήρε :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ειδες μαρμιν???βεβαια εγω δεν το εχω καταλαβει ακομα...σε 18 μερες το πολυ θα εχουμε και μεις θησαυρο!!!

δε φαντάζεσαι τι θησαυρός σε περιμένει. Απείρως καλύτερος από το καλύτερο που έχεις φανταστεί και ονειρευτεί! Εγώ ακόμα δεν το πιστεύω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τσέρρυ μου ξέχασα να σου πω ότι και μένα η αγαπημένη μου είναι αυτή στο αυτοκίνητο. Την Αθηνούλα εμένα δε μου τη θυμίζεις αλλά δε μου αρέσει και καθόλου. Ειδικά αν την προσέξεις από κοντά είναι μέσα στα σπυριά. Εσύ είσαι μια κουκλίτσα ζωντανή. Σα να βγήκες απο τα παραμύθια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ μου ξέχασα να σου πω ότι και μένα η αγαπημένη μου είναι αυτή στο αυτοκίνητο. Την Αθηνούλα εμένα δε μου τη θυμίζεις αλλά δε μου αρέσει και καθόλου. Ειδικά αν την προσέξεις από κοντά είναι μέσα στα σπυριά. Εσύ είσαι μια κουκλίτσα ζωντανή. Σα να βγήκες απο τα παραμύθια.

ναι βρε τι σχεση εχει η ΘΕΑ ΤΣΕΡΡΥ με την οικονομακου???αν και κοντοχωριανη δεν την παω καθολου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ουφ!!!!συνταξη ξερω οτι δεν εχετε ουτε και γω θα εχω....συνταγη ομως θα βρω μια...που θα μου παει!!!

μαριουλα με γαριδες ε???πρωτη φορα το ακου και ειναι τελεια ιδεα για τις νηστισιμες μερες!!!θα το κανω οπωσδηποτε...

κλαραμπελ και παλι χρησιμη!!!να μπαινεις να μας συμβουλευεις...σε λιγο γενναω και γω...ειμαι η επομενη αν δεν το εχεις καταλαβει και αγχωνομαι μηπως κ δεν τα καταφερω!!!

λοιπον εβγαλα φωτο....μονο που παρασυρθηκα κ εβγαλα και μερικες ακομα του σπιτιου....αχαχαχα!!!παω να στειλω....

Τσέρρυ ξέχασα! Για τι ακριβώς αγχώνεσαι; Μήπως δεν προλάβεις να ετοιμάσεις όλα τα φαγητά; Γιατί για κάτι άλλο δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό να έχεις αγχωθεί. Ούτε τώρα καν.:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ναι βρε τι σχεση εχει η ΘΕΑ ΤΣΕΡΡΥ με την οικονομακου???αν και κοντοχωριανη δεν την παω καθολου

χαχαχα Κάντυ καλά τα λες :tongue::tongue::tongue: Αλήθεια καμία άλλη πεθερο - ιστορία από τη γέννα δεν έχεις να μας πεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ευχαριστω κοριτσακια μου!!!στο τελος θα το παρω πανω μου με τοσα καλα λογια!!!

ο μονος λογος που με αγχωσε ολο αυτο το διαστημα ειναι μηπως και δεν καταφερω να θηλασω...και αυτο κυριως οταν ειχε γεννησει η καντυ κ δεν επιαναν τα μωρα αν θυμασαι...τοτε ειχα φρικαρι για κανα 2 μερες...αλλα γενικα μεχρι στιγμης δεν αγχωνομαι και αυτο ειναι και λιγο περιεργο!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...