Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλε πολλα υλθκα εχει αυτο...τωρα θα με βαλεις να παω και σουπερ???θα την κρατησω γιατι το cheese cake ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα σημερα δεν παιζει να το φτιαξω...

κατι τετοιο σκεφτομαι εγω που εχει λιγα υλικα...

http://www.yumyum.gr/apps/gr/recipe/pagwto-kaimaki-me-mastixa-xiou/

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα παντως μαρτζι η δικια μου δεν παιρνει εξτρα σε καθε επισκεψη τωρα...πηρε μια φορα 30ε στην αρχη του μηνα (30ε παίρνει γενικα) και δεν ξαναπηρε. ειπε οτι αυτα ειναι της γεννας....
Εμείς όμως με το γιατρό δεν κάναμε καμία συμφωνία για το πόσα θα πάρει στη γέννα και απ' ό,τι έμαθα από μία γνωστή μου που την παρακολουθούσε στο ιατρείο και την ξεγέννησε κανονικά στο Πανεπιστημιακο, δεν της ζήτησε τίποτα! Θυμάστε την περίπτωση που μας ανέφερε η Κάντυ που κόντεψα να τρελαθώ! Το έψαξα μετά και έμαθα αυτό που σου λέω! Μέχρι στιγμής δεν έκανε καμία νύξη για χρήματα κι έλπίζω να μην κάνει, γιατί κι εγώ μετά θα πάω να γεννήσω με όποιον εφημερεύει! Εγώ υπολογίζω πως μέχρι να γεννήσω θα του έχω δώσει 1000 ευρώ στο ιατρείο! Δεν νομίζω να έχει την απαίτηση να πάρει και παραπάνω! Τόσα παίρνουν οι ιδιώτες που σε ξεγεννούν σε ιδιωτική κλινική χωρίς να παίρνουν τίποτα επίσκεψη

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

λοιπον εχω σκεφτει οτι παιζει συνωμοσία πισω απο την πλατη μας!!!!και κυριως πισω απο την πλατη της καντυς!!!!θυμαστε που η καντυ ηθελε να συμπεθεριασει με την νενα?????τελικα η νενα δεν μας βαζει φωτο του μπεμπακου να δουμε...οπως επισης αρνείται πεισματικα και το αγγελικακι!!!εσεις δεν ξερω τι λετε...εγω απλα σκεψεις κανω και σας τις παραθετω...

28xYp3.png

μαρτζι και γω το ειχα ψαξει καπου στον 4ο για τα δικα μας δημοσια εδω...αν πας σε εφημερια δεν πληρωνεις καθολου παρα μονο αν θες - βλεπε φακελακι!!!αν ομως αποφασισεις να επισκεπτεσαι γιατρο εξωτερικα ο οποιος ομως ξεγενναει στο νοσοκομειο ναι μεν δεν πληρωνεις το νοσοκομειο (οπως εμεις την κλινικη 1050ε εξτρα) αλλα πληρωνεις τον γιατρο και ειναι περιπου στο 1000!!!αυτο και τσεκαρισμενο απο φιλη!!!εμενα η δικη μου παιρνει κανονικα τις επισκεψεις μεχρι στιγμης...θα παρει 1000ε στο τελςο ειτε κανω καισαρικη ειτε γεννησω φυσιολογικα, στην κλινικη θα δωσω 1050ε για 3 βραδια και μεσα στην τιμη ειναι και ο παιδιατρος καθως και τα αναλωσιμα (το διευρυνιζω γιατι αλλου τα πληρωνουν εξτρα και μαλιστα τα χρυσοπληρωνουν!!!) και 200 η αναισθησιολογος...αυτες οι τιμες για φυσιολογικο...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

τελικά δεν πήγα περπάτημα ήλθε η αδελφή μου με το μωράκι της...

παγωτό δεν έχω κάνει ποτέ...:( τρώω μόνο συγκεκριμένη μάρκα... τσεεσ κακε..κανω ένα αμερικάνικο μουρλια....

κορίτσια η αλήθεία είναι οτι νιώθω ότι φεύγει το στρεσ αυτό είναι το σημαντικό...

θα σας στείλω τώρα το μαιλ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ουφ,απο τη μια ησυχασα γιατι ηρθε ο γιατρος τη ειδε και τη βρηκε μια χαρα,ισως λιγο κρυωμενη στο στομαχακι,ειπε θα δουμε πως θα παει και θα πραξουμε. βαλαμε τα εμβολια μας. οχι ενα αλλα 2 μαρμιν μου και πηραμε 700 γρ και 4,5 ποντους παλι. δεν ξερω ρε γαμωτο τι την εοχλει,κατι κοιλιακο πρεπει να ναι. ε τω μεταξυ τωρα εκανα ενα χαμομηλακι με μεαραθο για μενα και μου ηρθαν πανω κατι ξινιλες. λετε να ειμαι εγω αρρωστη και α την πειραζει το γαλα μου; τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση; επισης μου ειπε να μην φαει καθολου ξενο,α αρχισω να προετοιμαζομαι απο τωρα με θηλαστρο και να βγαζω οσο εχω ακομα και το λιγο και σιγα σιγα θα μαζευονται για γευμα. οποτε τωρα ειμαι στη αναζητηση θηλαστρου. δε ξερω για πιο λογο,οχι παντως τσιγκουιας με ξερετε θελω να πιστευω τωρα πια,αλλα δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα για θηλαστρο. ισως επειδη πιστευω πως δε θα τα καταφερω σε αυτο το κομματι. πιστευεται οτι μοο τα ηλεκτρικα ή οτι μονο της μετελα ειναι καλα;

λιλικα γιατι δεν σου κοιμαται πολυ ωρα συνεχομεα; εμενα ειδικα το απογευμα χτυπαει και πενταωρα,παω και τη ξυπναω με το ζορι μετα. μακαρι να το εκανε αυτο το βραδυ.

λοιπον εχω σκεφτει οτι παιζει συνωμοσία πισω απο την πλατη μας!!!!και κυριως πισω απο την πλατη της καντυς!!!!θυμαστε που η καντυ ηθελε να συμπεθεριασει με την νενα?????τελικα η νενα δεν μας βαζει φωτο του μπεμπακου να δουμε...οπως επισης αρνείται πεισματικα και το αγγελικακι!!!εσεις δεν ξερω τι λετε...εγω απλα σκεψεις κανω και σας τις παραθετω...

χαχαχα Τσέρρυ μου τι πας και σκέφτεσαι; Καλά δηλαδή που εγώ σας βάζω συνέχεια του μπουμπούκου μου αλλιώς... :rolleyes:

Τιγκεράκι εμένα μου άρεσαν πολύ όλα όσα μας έβαλες. Ήμουν σίγουρη ότι θα μου αρέσουν γιατί έχεις πολύ καλό γούστο.

Λίλι μπράβο το μικρούλη σου. Βέβαια σε ρώτησα και στο σκάιπ και σε ρωτάω κι εδώ. Σκέφτεσαι να τον κοιμίζεις το βράδυ στο δωματιάκι του πια; Εμένα αν δε ξυπνούσε καθόλου τη νύχτα ίσως να το σκεφτόμουν καμιά Παρασκευή κ Σάββατο να το κάνω αν και οφείλω να ομολογήσω πως είμαι πολύ φοβιτσιάρα και στην αρχή μάλλον στο πήγαινε έλα θα ήμουν συνέχεια:confused:

Τίγκερ μου ούτε εγώ θα σε κοροϊδέψω για τη γιόγκα πολύ καλά θα κάνεις. Εδώ πέτυχε σπιτική σπερματέγχυση. Αλήθεια το θυμάστε αυτό; Τελικά όμως δε θυμάμαι μας είπε αν ήταν αυτή ή άλλη εκτός γόνιμων που έκαναν; Γιατί θα πήγαινε για υπέρηχο να δει ηλικία κύησης.

Καντούλα τι να πω για τον πεθερό; Το περίεργο θα ήταν να έλεγε καμιά καλή κουβέντα και να χαιρόταν για τα εγγόνια του. Εγώ τον καημένο τον άντρα σου σκέφτομαι που σίγουρα θα στενοχωριέται με τους γονείς που έχει.

Μάρτζι μου κι εμένα στον τελαυταίο μήνα που πήγαινα κάθε εβδομάδα μου έπαιρνε μία παρά μία. Αλλά και στην αρχή που πήγαινα κάθε 15 έναν υπέρηχο μου χρέωνε και δεν πιστεύω πως ήταν επειδή πίστευε πως θα γεννήσω στην κλινική γιατί και η φιλενάδα μου που πήγαινε σε αυτήν και της το είχε πει από νωρίς το ίδιο της έκανε. Επίσης δεν ξέρω αν θα γεννούσαμε μαζί αν δεν έπαιρνε καθόλου τον τελευταίο μήνα όπως της Τσέρρυ αλλά ξέρω πως παίρνει οχτακόσια ευρώ στη γέννα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Οσο για τα υλικά του παγωτου όντως είναι πολλά! Το συνειδητοποίησα την ώρα που τα έγραφα, αλλά αφού ξεκίνησα να την γράφω, λέω "ας την στείλω, να την εχει"! Μαλλον κι εγώ γιαυτό και δεν το έφτιαξα τόσο καιρό!!!!!

Πολύ ωραια νύφη έγινες! Στη φώτο που κατεβαίνεις από το αμάξι, μού θύμισες την ηθοποιο Αθηνά Οικονομάκου, αυτή που έπαιζε την Ξένια στη ζωή της άλλης!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αγγελικακι η μικρη σου παει μια χαρα και το λεει και ο γιατρος!!!!αποκλειεται να παθει κατι με το γαλα σου επειδη εισαι αρρωστουλα...ισα ισα που αυτη η περιοδος ειναι αυτη που πρεπέι να εκμεταλλευτεις γιατι το μωρο παιρνει τα δικα σου αντισωματα!!!!

οσον αφορα το θηλαστρο...απ΄οτι ξερω τα χειροκινητα ειναι δυσκολα...οσο για τις μαρκες στην αγορα 2 ειναι τα καλυτερα...της μεντελα και της ameda.

ωστε κανατε εμβολιακια ε????αχ μωρε κοριτσαρος εγινε!!!περασε ο καιρος κ για σας...μαλλον γενικα περναει γρηγορα ο καιρος....

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...