Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι μια χαρα τα νεα της μπαλαρινας...ωστε ετσι ε???για να μην σε βαζει να την κανεςι ξανα μαλλονθεωρει οτι υπαρχει!!και η αληθεια ειναι οτι θα ηταν περιεργο ναμην το ειχες εφοσον σου εμφανιστηκε και παλαιοτερα με τον ιδιο τροπο...φυλαγε τα ρουχα σου ναεχεις τα μισα...ολα καλα θα παν!!!αυτοι ξερουν τι κανουν...

χαιρομαι που σας αρεσαν τα πραγματακια μας!!!ευχαριστω πολυ για τις ευχες, τα καλυερα ευχομαι σε ολες σαςα...

καντυ ειπαμε ο μ@λ@κ@σ ειναι ανικητος!!!!!και γω θαυμαζω την ψυχραιμια του μπαμπα σου και την σταση που κρατησε και δεν χαλασε τετοιες στιγμες!!!φανταζομαι θα ξερει και αυτος καποια πραγματα για τα πεθερικα σου επομενως...μια χαρα τα πηγε!!!

με τα μωρουλια μια χαρα ε???εισαι ενα βημα μπροστα απο την προηγουμενη φορα...εγω απο τα θεωρητικα μου το μονο που εχω να πω ειναι λανολινη που την εχεις ηδη δοκιμασει αν δεν κανω λαθος...ετσι???

εγω εριξα εναν υπνακο γιατι δεν την παλευα αλλο...ευτυχως τον χαμο τον μαζεψα πριν τελικα γιατι δεν μπορουσα να τα βλεπω και τωρα θελω να σηκωθω να κανω το παγωτο και μπεσαμελ για τους μουσακαδες...κουραστηκα, ξεθεωθηκα αλλα το μαρκελλακι μου θα το χαρω χωρις αγχος και υποχρεωσεις!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίλι, όλο για εγκυμοσύνες μαθαίνεις! Μπράβο στην κουμπάρα και μακάρι να της πάνε όλα καλά!

Κορίτσια μου, θα ξεπαραδιαστώ αυτό το μήνα! Κάθε βδομάδα 80ευρα θα σκάω! Προσπαθώ να το εκλογικέυω λέγοντας πως "δεν πειράζει, ας πάνε όλα καλά" αλλά όσο να'ναι......Τεσπα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

η φωτο που λεν τα κοριτσια ειναι το νυφικο μου!!!επειδη ομως θες να δεις θα σας στειλω κανα 2 να δειτε...
Ναι, ρε! Στείλε μας να σε δούμε νύφη! Παραμυθένιοι θα ήσασταν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μπραβο λιλι η κουμπαρα!!!τελειο να εχεις ετσι κοντα παιδι με την φιλη σου και αν μενετε και κοντα ειναι τελειο!!!

και γω ηθελα την κουμπαρα μου αλλα λογω πολλων οικονομικων στενεματων ολο το αναβάλουν τα παιδια...

κοριτσια παω να ψαξω συνταγη για παγωτακι!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

μάρτζι μου, όλα θα πάνε τέλεια!!

λίλλι μου μόνο ευχάριστα να ακούς!!!

κάντυ μου δεν έχω λόγια...

κορίτσια θέλω και εγώ να σας στείλω τα πράγματα που πήρα από τη βάφτιση..

θα σας τα βάλω όμως από φώτο από το νετ..όταν πάω στη μαμά μου που θα έχω wifi θα τα περάσω και από το κινητό..

και να σας πω και κάτι τρελλό που άρχισα από χθες να το κάνω...

όχι να με κοροϊδεύεται...

βρήκα στο youtube ασκήσεις για yoga γονιμότητας και μασάζ για γονιμότητα και άρχισα να τα κάνω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Λίλι, όλο για εγκυμοσύνες μαθαίνεις! Μπράβο στην κουμπάρα και μακάρι να της πάνε όλα καλά!

Κορίτσια μου, θα ξεπαραδιαστώ αυτό το μήνα! Κάθε βδομάδα 80ευρα θα σκάω! Προσπαθώ να το εκλογικέυω λέγοντας πως "δεν πειράζει, ας πάνε όλα καλά" αλλά όσο να'ναι......Τεσπα!

Ε δεν πιστεύω να σου παίρνει σε κάθε επίσκεψη 80άρα..........:shock::shock::shock:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τινκερακι που εισαι????εσυ θα με σωσεις!!!!καλε καμια συνταγη δοκιμασμενη δεν εχεις???

τι συνταγή θέλεις??

πάω για περπάτημα...τα λέμε σε κανένα 40λεπτό...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μάρτζι μου, όλα θα πάνε τέλεια!!

λίλλι μου μόνο ευχάριστα να ακούς!!!

κάντυ μου δεν έχω λόγια...

κορίτσια θέλω και εγώ να σας στείλω τα πράγματα που πήρα από τη βάφτιση..

θα σας τα βάλω όμως από φώτο από το νετ..όταν πάω στη μαμά μου που θα έχω wifi θα τα περάσω και από το κινητό..

και να σας πω και κάτι τρελλό που άρχισα από χθες να το κάνω...

όχι να με κοροϊδεύεται...

βρήκα στο youtube ασκήσεις για yoga γονιμότητας και μασάζ για γονιμότητα και άρχισα να τα κάνω...

Γιατί να σε κοροιδεύουμε κοριτσάκι μου καλά κάνεις είπαμε το πάν είναι η ψυχολογία και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά ,καλά κάνεις και το κάνεις!!!;)

Μακάρι να ακούσω και εδώ και άλλα ευχάριστα!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Τινκερ, καλα κάνεις και παρακολουθείς αυτα τα μαθήματα! Εγω πιστευω στην θετική ενέργεια και νομίζω πως αν σε βοηθούν να ηρεμήσεις, μονο όφελος θα σου προσφέρουν!

Λίλι, σιγα μην δεν τα παίρνει! Μια χαρα θα τα αρπάζει! Αχ, ας πάνε καλα τα πράγματα να γεννηθεί με το καλό η μικρουλα και στο δεύτερο ξέρω κι εγώ τι να κάνω! Πολύ χρήμα μού φυγε και δεν είμαι και καμία πλούσια, ρε γμτ! Κόβω από παντού! Θα μου πεις "εσύ το επέλεξες". Ναι, εγώ, η έξυπνη, δεν ήθελα με τίποτα να φύγω γιατί κακά τα ψέματα, με ηρεμεί αυτός ο άνθρωπος και του έχω εμπιστοσύνη! Αλλά και τα 80 είναι 80!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εμενα παντως μαρτζι η δικια μου δεν παιρνει εξτρα σε καθε επισκεψη τωρα...πηρε μια φορα 30ε στην αρχη του μηνα (30ε παίρνει γενικα) και δεν ξαναπηρε. ειπε οτι αυτα ειναι της γεννας....

28xYp3.png

Παγωτο cheece cake

1 πακετο τυρί φιλαδέλφεια

1 κουτ της σούπας γάλα εβαπορέ

1 κουτ σούπας γιαούρτι στραγγιστό

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

1 κουτί σαντιγύ μόρφατ

1κεσεδάκι μαργαρίνη

2 κουτ χυμό λεμόνι

1 κουτ γλυκού κανέλα

2 πακετα μπισκότα πτι μπερ

μαρμελάδα βυσσινο

1)Χτυπώ τα μπισκότα στο μπλέντερ

2)Χτυπω στο μίξερ τα αλεσμένα μπισκότα, την κανέλα και την μαργαρίνη

3) Τα στρώνω σε ένα ταψί

4)Χτυπώ στο μίξερ τη σαντιγύ με το τυρί φιλαδέλφεια και το ζαχαρούχο γάλα. Άφού χτυπηθούν καλά προσθέτω το γιαούρτι, το γάλα εβαπορε΄και το λεμόνι

5)Στρώνω το μίγμα πάνω από τα μπισκότα

6)Το βάζω κατάψυκη και σερβίρω γαρνίροντας με μαρμελάδα!

Δεν το έχω φτιάξει ποτέ! Απλά έχω την σαντιγύ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...