Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπεθερούλα τι ωραία πραγματάκια είναι αυτά; Και κουκλίτσες ε; Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Τέλεια, τέλεια , τέλεια! Με το καλό να το χαρεί η Μαρκελλίτσα μας!

Κλάραμπελ το πιστεύεις ότι τον σκέφτομαι τον απογαλακτισμό μη σου πω και από πριν γεννήσω :oops::oops: Όχι επειδή τον θέλω για τώρα κοντά αλλά έχω αυτό το κακό του να θέλω όλα να τα μαθαίνω από την αρχή. Όπως έχω ξαναπεί έχει πόσο καιρό που σκέφτομαι τι θα κάνω αρχές του έτους που θα χρειαστεί να γυρίσω στη δουλειά. Θα τον κρατάνει οι γονείς μου γεροί να είναι αλλά σκέφτομαι, σπίτι τους; σπίτι μου; Στις 6 το πρωί θα έχει κρύο χειμωνιάτικα, να τον πηγαίνω από βραδύς να κοιμάται εκεί αλλά 1ον θα μου λείπει :|:| και 2ον αν κλαίει και δε θέλει; Και καταλήγω κάθε φορά πως θα πρέπει από πολύ νωρίς να αποφασίσω και να κάνω τη μετάβαση σταδιακά. Εμείς μπήκαμε 1 Απρίλη στον πέμπτο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσακια μου τι κανετε; εγω ειμαι κουρασμεη γιατι σημερα ηταν το 2ο βραδυ που η μικρουλα μου ηταν ανησυχη. σημερα ειναι να βαλουμε και τα 2 πρωτα εμβολια αλλα δε ομιζω να τα βαλουμε γιατι απο το πρωι δεν εχει ηρεμησει καθολου το καημεακι ολο καλει. κοιμαται λιγο ξυπναει και κλαει,οταν τη εχεις αγκαλια σταματαει. δε ξερω τι την ενοχλει/ κακακια της εκανε,χθες 2 φορε ςκια σημερα μια αρα δε νομιζω να ειναι απο αυτο. επισης τρωι λιγο και παλι και ρευεται συεχεια. καει αναγουλες.παω γοιατι κλαει παλι

Συμπεθερούλα τι ωραία πραγματάκια είναι αυτά; Και κουκλίτσες ε; Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Τέλεια, τέλεια , τέλεια! Με το καλό να το χαρεί η Μαρκελλίτσα μας!

Κλάραμπελ το πιστεύεις ότι τον σκέφτομαι τον απογαλακτισμό μη σου πω και από πριν γεννήσω :oops::oops: Όχι επειδή τον θέλω για τώρα κοντά αλλά έχω αυτό το κακό του να θέλω όλα να τα μαθαίνω από την αρχή. Όπως έχω ξαναπεί έχει πόσο καιρό που σκέφτομαι τι θα κάνω αρχές του έτους που θα χρειαστεί να γυρίσω στη δουλειά. Θα τον κρατάνει οι γονείς μου γεροί να είναι αλλά σκέφτομαι, σπίτι τους; σπίτι μου; Στις 6 το πρωί θα έχει κρύο χειμωνιάτικα, να τον πηγαίνω από βραδύς να κοιμάται εκεί αλλά 1ον θα μου λείπει :|:| και 2ον αν κλαίει και δε θέλει; Και καταλήγω κάθε φορά πως θα πρέπει από πολύ νωρίς να αποφασίσω και να κάνω τη μετάβαση σταδιακά. Εμείς μπήκαμε 1 Απρίλη στον πέμπτο.

Επειδή σχολάω τώρα,θα σου απαντήσω μέχρι το βραδάκι...Και για το δεύτερο που σαφώς μου έτυχε σαν δίλημμα..Φιλιά!

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

Επειδή σχολάω τώρα,θα σου απαντήσω μέχρι το βραδάκι...Και για το δεύτερο που σαφώς μου έτυχε σαν δίλημμα..Φιλιά!

Αχ τι ωραία!!

0a-900-dancing_cartoon.gif

Θα περιμένω :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι κρίμα η καημενούλα μωρέ τι να την ενοχλεί άραγε; Ευτυχώς θα πάτε στο γιατρό και θα δει μήπως την πονάει πχ το αυτάκι της; ή κάτι άλλο; θα δούμε. Αλήθεια βρε θηρίο έφτασε κι όλας ο καιρός για το πρώτο της εμβόλιο ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??

κλάραμπελ σε χαιρετώ και απο εδώ!!φιλάκια!!!χχχ

μάρτζι μου, μίλησες με το γιατρό?τι σου είπε??

μάρμιν μου μετά είδα για ποιο κουστουμάκι έλεγες..θα κοιτάξω μετά να το δω γιατί προχώρησα στη σελίδα!!

μαριούλα μου δεν κατάλαβα τι δωράκι πήρε η νονα...να μας στείλεις φώτο να το δούμε!!

τσερρυ μου τέλεια τα πραγματάκια σας!!καλο φόρετα!!

πως είναι η κουζίνα τώρα??και το νυφικό σου πολύ ωραίο είναι!!

κορίνα μου, καλή επιστροφή , εύχομαι τα πράγματα εκεί να είναι καλύτερα!

νένα μου με γεια τα πραγματάκια για το καφε!! καλές δουλείες να έχετε!!

κάντυ μου τι κάνεις με τα μωράκια?

λίλλι μου πως είσαι?

αγγελική μου τι έχει το κοριτσάκι μας?εύχομαι τώρα να είναι καλύτερα

φιλακια σε όλες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεια σας!!!!!

ΚΛΑΡΑΜΠΑΕΛ σοδα????αυτο πρωτη φορα το ακουω αλλα εννοειται πως θα το εφαρμοσω απο το να περασει αυτος ο πονος και καρβουνα αναμενα να μου πειτε εγω θα τα βαλω:cry::cry:

στο βιβλιο της Πατσουρου λεει για μαυρο τσαι το εκανα κι αυτο και νομιζω πως ηταν πολυ καλυτερα ΑΛΛΑ εβαλα σημερα την μικρη μου και με το που επιασε αρχησε παλι να ποναει την εβγαλα αρων αρων την καημενουλα!!!

εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι επειδη δεν ειναι τοσο καλη η θηλη μου δεν την πιανει καλα και γι αυτο γινεται αυτο που γινεται:evil::evil:

ο μπεμπης μου ειναι ανησυχος κυριως τα βραδια δεν ξερω τι παθαινει και οριεται ολη νυχτα και μολις παει 7 το πρωι ξερενεται στον υπνο λες κι εχε ρολοι.

ΜΑΡΤΖΙ περιμενουμε νεα........

ΤΣΕΡΡΥ μπραβο κοριτσακι μου πολυομορφα ολα με το καλο να ερθει το κοριτσακι μας και να σου ερθουν ολα καλα ετσι οπως τα εχεις ονειρευτει στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γιατι το να εχεις κανει ονειρα και να λες οτι θα τα καταφερω και στην πραξη να σου ερχοντε αναποδα ειναι οτι χειροτερο!!!!τα μπουρνουζακια της disney θα τα καταευχαριστηθεις!!!πιστεψε με ειναι τοσο καλα που εγω τα εχω πλυνε βαλε πολυ βολικα!!!

τον μουσακα εγω στην εξωσ που ειχα φτιαξει τον ειχα ψησει τον ειχα κοψει κοματια και το ειχα βαλει σε αυτα τα αλουμινενια που λες κι εσυ...μετα τα εβγαζα και τα εβαζα με το ταψακι στο φουρνο και ηταν σαν φρεσκος μην την φοβασαι την πατατα;);)

ΝΕΝΑ θα σου πω ενα κολπακι που μου ειπε εχθες η παιδιατρος του πανεπιστημιακου και συμβουλος θηλασμου το εκανα και ειδα τεραστια διαφορα....λοιπον θα αντλεις με το θηλαστρο οταν βαζεις το μωρο να θηλασει δηλαδη βαζεις το μωρο στο δεξι στηθος..εε συγχρονως θα βαζεις το θηλαστρο στο αριστερο και το αντιστροφο...εγω το εκανα και απο 20-30 που εβγαζα εβγαλα 50-60

επισσης εχθες το βραδυ μετα το μπανιο αρχησε το στηθος μου να τρεχει βαζω ενα μπιπερο και βλεπω οτι εφτασε στο 30:shock::shock::shock:με το που θα βαλω ομως το χερι για να βγαλω σταματαει αμεσως...μα τι ανωμαλο στηθοε που εχω:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια, να σας πω τα νέα μου και να πάω να δω τις φωτογραφίες!

Λοιπόν, η μικρή μας έφτασε στα 2203, έχει βγάλει μαλλιά, αναπτύσσεται φυσιολογικά και όλα οκ! Το μικρόβιο το εκλαμβάνουμε ως θετικό καλού κακού και το αντιμετωπίζουμε με αντιβίωση αμοξιλ για 8 μέρες! Πριν τον τοκετό θα κάνουμε ενδοφλέβια αντιβίωση, γιατί ο στρεπτόκοκκος είναι ύπουλος και μπορεί η εξέταση να δείξει αρνητική, αλλά το μικρόβιο να υπάρχει! Να μην ανησυχώ λέει!

Σε δυο εβδομάδες θα ξεκινήσω νον στρες ( στο ιατρείο φυσικά, Κάντυ)!

Μέχρι τότε όλα καλά να πάνε!

Α, Τσέρυ, μας είπε πως έχει και η δική μας ψηλό μηριαίο και σε θυμήθηκα!

Α, και κάτι άλλο : σε μία φώτο που μας έβγαλε η μικρή είναι ίδια με τον πατέρα της! Αυτός κάνει σαν τρελός από τη χαρα εννοείται!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ολο λεω να σας πω ενα πιπερατο αλλα ολο το ξεχνω....

τις ημερες που ημουν νοσοκομειο τα πεθερικα μου ηρθαν την Παρασκευη που γεννησα αλλα ο πεθερος εφυγε γρηγορα για να μην μεινει μονη της η κουνιαδα μου με το μωρο και ξαναηρθαν την Κυριακη λοιπον την Κυριακη που ηρθαν ο πατερας μου προτινε στον πεθερο μου να πανε στην καφετερεια του νοσοκομειου να πιουνε καφε κι εκει ο πεθερος μου καθησε και του εκανε παραπονα χρονων..........οτι πριν το γαμο μου δεν ειχα παει ενα ΣΚ στο χωριο οτι μια φορα αποκριες αντι να παμε στο χωριο πηγαμε ζαγοροχωρια οτι εχω κανει τον γιο του να μην πηγαινει στο χωριο οτι μια φορ ζητησε ο αντρας μου χρηματα για να κανει κατι εξετασεις οτι πριν 10 χρονια του εδωσε ενα(μικρο) ποσο για να συμπληρωσει να παρει το αυτοκινητο.....οτι τωρα μας εδωσαν χρηματα για να ψωνησουμε για τα παιδια...(φρικτο ψεμα θυμαστε το σκηνικο με την πεθερα???τελικα τιποτα δεν εδωσαν)οτι τους πηραν απο ενα χρυσο και ποσα χρηματα εδωσαν γι αυτο....και πολλα αλλα που ο πατερας μου δεν ηθελε να μου πει.....και αυτα δεν μου τα ειπε...αλλα απο τα πολλα που του ειχε πει ο πατερας μου δεν ηθελε να τον ακουει αλλο και του ειπε ''παμε συμπεθερε λιγο πανω να δω λιγο τα μωρα γιατι αυριο θα φυγω και δεν ξερουμε ποτε θα τα ξαναδω''ετσι λοιπον ερχομενοι στους διαδρομους του νοσοκομειου του ελεγε αυτα που σας ειπα κι εγω επειδη εκεινη την στιγμη ειχα παει τον μπεμπη στις μαιες μπροστα στο διαδρομο τον ακουγα εεεε εφριξα ρε κοριτσια...ειναι δυνατον???και ο πατερας μου ο βλακας αντι να του πει ''και τι μου τα λες συμπεθερε για το παιδι σου τα εκανες οχι για μενα τι θελεις τωρα να σου απαρυθμισω τι εχω κανει εγω και σε τι εχω βοηθησει το δικο σου το παιδι''καθοταν και τον ακουγε τον ξεφτυλα ο πατερας μου ειχε ερθει τοσα χιλιομετρα ειχε κανει τοσα εξοδα για να ειναι διπλα στο παιδι του που ηταν στο νοσοκομειο χειρουργημενο και για να δει τα πρωτα του εγγονια και ο ξεφτυλας ειχε του κ@λου του τον χαβα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Tsery, τι ωραία πράγματάκια πήρες στην μικρή! Τι όμορφο δωμάτιο και τι όμορφο ζευγάρι!!!! Μεσα σε τόση ομορφιά, περιμένουμε την μεγαλύτερη! Την Μαρκέλλα!!!! Οταν θα έρθει είμαι σίγουρη πως θα ομορφύνει το σπίτι σας, εσάς και τη ζωή σας ολόκληρη!

Φτου! φτου! Ευχομαι να πάνε όλα καλά, να γεννήσεις με έναν πόνο και να χαρείτε το μωράκι σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ, όντως απαράδεκτος! Σε στιγμές χαράς δεν αρχίζεις τα παράπονα! Και μάλιστα σε ποιον; Σε έναν άνθρωπο που απ' ό,τι κατάλαβα είναι αξιοπρεπέστατος! Ούτε φασαρία έκανε, ούτε αντιγύρισε κουβέντα! Εγώ πραγματικά βγάζω το καπέλο στον μπαμπά σου που φέρθηκε όπως φέρθηκε, αλλά έχεις κι εσύ τα δίκια σου! Τέτοια άτομα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους για να μην παίρνουν αέρα! Τι να πω!!!

Γύφτος ο ένας, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο άλλος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ναι χαρα μου νηστευω αλλα μονο απο κρεας και ψαρι

Και τι τρώς ρε μπουμπού???Εμένα με το θυρεοειδή μου απαγόρευσε τα θαλασσινά οπότε τι θα τρώω μόνο λαδερά???????:confused::confused::confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσακια μου τι κανετε; εγω ειμαι κουρασμεη γιατι σημερα ηταν το 2ο βραδυ που η μικρουλα μου ηταν ανησυχη. σημερα ειναι να βαλουμε και τα 2 πρωτα εμβολια αλλα δε ομιζω να τα βαλουμε γιατι απο το πρωι δεν εχει ηρεμησει καθολου το καημεακι ολο καλει. κοιμαται λιγο ξυπναει και κλαει,οταν τη εχεις αγκαλια σταματαει. δε ξερω τι την ενοχλει/ κακακια της εκανε,χθες 2 φορε ςκια σημερα μια αρα δε νομιζω να ειναι απο αυτο. επισης τρωι λιγο και παλι και ρευεται συεχεια. καει αναγουλες.παω γοιατι κλαει παλι

Ποιός ξέρει τι να την ενοχλεί τη νεραιδένια μας...:(

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??

κλάραμπελ σε χαιρετώ και απο εδώ!!φιλάκια!!!χχχ

μάρτζι μου, μίλησες με το γιατρό?τι σου είπε??

μάρμιν μου μετά είδα για ποιο κουστουμάκι έλεγες..θα κοιτάξω μετά να το δω γιατί προχώρησα στη σελίδα!!

μαριούλα μου δεν κατάλαβα τι δωράκι πήρε η νονα...να μας στείλεις φώτο να το δούμε!!

τσερρυ μου τέλεια τα πραγματάκια σας!!καλο φόρετα!!

πως είναι η κουζίνα τώρα??και το νυφικό σου πολύ ωραίο είναι!!

κορίνα μου, καλή επιστροφή , εύχομαι τα πράγματα εκεί να είναι καλύτερα!

νένα μου με γεια τα πραγματάκια για το καφε!! καλές δουλείες να έχετε!!

κάντυ μου τι κάνεις με τα μωράκια?

λίλλι μου πως είσαι?

αγγελική μου τι έχει το κοριτσάκι μας?εύχομαι τώρα να είναι καλύτερα

φιλακια σε όλες!!

Μια χαρά είμαστε Τίνκερ μου και εγώ και το καψουράκι!!!:D

Κορίτσια, να σας πω τα νέα μου και να πάω να δω τις φωτογραφίες!

Λοιπόν, η μικρή μας έφτασε στα 2203, έχει βγάλει μαλλιά, αναπτύσσεται φυσιολογικά και όλα οκ! Το μικρόβιο το εκλαμβάνουμε ως θετικό καλού κακού και το αντιμετωπίζουμε με αντιβίωση αμοξιλ για 8 μέρες! Πριν τον τοκετό θα κάνουμε ενδοφλέβια αντιβίωση, γιατί ο στρεπτόκοκκος είναι ύπουλος και μπορεί η εξέταση να δείξει αρνητική, αλλά το μικρόβιο να υπάρχει! Να μην ανησυχώ λέει!

Σε δυο εβδομάδες θα ξεκινήσω νον στρες ( στο ιατρείο φυσικά, Κάντυ)!

Μέχρι τότε όλα καλά να πάνε!

Α, Τσέρυ, μας είπε πως έχει και η δική μας ψηλό μηριαίο και σε θυμήθηκα!

Α, και κάτι άλλο : σε μία φώτο που μας έβγαλε η μικρή είναι ίδια με τον πατέρα της! Αυτός κάνει σαν τρελός από τη χαρα εννοείται!

Μπράβο η Μπαλαρίνα μας μια χαρά!!!Ρε κορίτσι κοντεύεις και εσύ!!!

Σήμερα έμαθα κι'άλλο ευχάριστο είναι έγκυος και η κουμπάρα της αδερφούλας μου και μάλιστα είχαν ίδια μέρα τελευταία περίοδο και το έλεγαν να μείνουν μαζί στα δεύτερα παιδάκια και να που έγινε!!!:D:D:D

Για μια φωτό με νυφικό ακούω Τσέρη και εγώ δεν την έχω δεί για κάνε κουμάντο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...