Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εστειλα!!!

Σκατούλα με συγκίνησες!!!!Είναι ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Είμαι σίγουρη οτι θα κάνετε μια πανέμορφη κορούλα γιατί είστε πολύ όμορφο ζευγάρι!!!Να τα χαρεί με το καλό το Μαρκελάκι σας και με το καλό να την πάρετε αγκαλίτσα τη Χιονάτη σας!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερούδια κομήτη Κλάραμπελ:tongue::tongue: Τελευταία μπαίνεις πιο συχνά κ πολύ χαίρομαι για αυτό γιατί οι εμπειρίες μαμάδων είναι ότι καλύτερο για μας :P:p

κλαραμπελ και παλι χρησιμη!!!να μπαινεις να μας συμβουλευεις...σε λιγο γενναω και γω...ειμαι η επομενη αν δεν το εχεις καταλαβει και αγχωνομαι μηπως κ δεν τα καταφερω!!!

Κορίτσια μου γλυκά μακάρι να φανώ έστω και τόσο δα χρήσιμη.Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέπουμε το γεγονός πως κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική ψυχοσύνθεση,διαφορετικές αντοχές,διαφορετικά παιδιά...Αν βάλουμε και στη μέση τις ορμόνες...βράστα:tongue:.Θα τα πάτε υπέροχα και οι δύο και όσες εδώ μέσα επιθυμούν να θηλάσουν.Γιατί ψάχνετε και ενημερώνεστε!Και στην τελική,όταν δεν υπήρχαν τα γάλατα,επιβίωναν μια χαρά τα μωράκια και θήλαζαν μια χαρά οι μητέρες αμόρφωτες ή μορφωμένες...Γιατί είναι στην φύση μας....Και η φύση θα σας κάνει την δεδομένη στιγμή να πράξετε αναλόγως;).Να κρατήσετε στο μυαλό σας πως είναι μια φυσική διαδικασία,να είστε ήρεμες και να μην αφήνετε τις πρώτες μέρες πολλούς επισκέπτες να σας ταράζουν αυτές τις ιερές στιγμές...Κουράγιο!

Για την ιστορία:tongue:,εγώ γέννησα το πρώτο μου παιδί το 2007 και δεν είχα καμία επαφή με το ιντερνετ,στόκος,ούτε ξέρω καν αν υπήρχε το καφέ ή το φόρουμ...Όπως πήγα να γεννήσω,με την ίδια λογική θεώρησα πως,οκ,θα θηλάσω μετά....Δεν ηταν το πιο εύκολο πράγμα που μου έτυχε,αλλά το ίδιο δύσκολο φαντάζομαι θα μου ηταν να είμαι στο πόδι μέρα νύχτα και να αποστειρώνω,να ζεσταίνω,μετά να κρυώνω και να φτιάχνω το γάλα....Μου άρεσε που την ταλαιπωρία αυτή την είχα πάνω μου,έτοιμη,αποστειρωμένη,στην καλύτερη θερμοκρασιά;)

Cherry μου το ξέρω πως είσαι η επόμενη!!!!Με το καλό,καθόλου μην αγχώνεσαι,ετοιμάσου να ζήσεις υπέροχες στιγμές!!!!

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

δεν θυμαμαι σας ειχα πει οτι τις αποκριες εντυσα τον πριγκηπα σπαιντερμαν, πριγκηπα και μια μερα τον εντυσα και κοριτσι:tongue:του εβαλα κατι κοριτσιστικα ρουχαλακια (τα ζητησα απο μια ξαδερφη μου) εννοειται δεν τον εβγαλα εξω απο το σπιτι απλα τον εβγαλα φωτο του επιασα και ενα τουφακι απο τα μαλλια με τσιμπιδι οταν τον ειδε η μαμα μου εμεινε κ εκεινη ετσι:shock: μου λεει βλεπω εσενα να κρατας εσενα μωρο:tongue: να σας στειλω φωτο????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ναι εχει λιγη δουλιτσα κει μεσα κ ειμαι κ πανω κατω να βλεπω κ τα κοτοπολακια απο το πρωι...τωρα ομως δεν κανω τιποτα...θα σηκωθω κατα τις 5 να συνεχισω την κοτοπιττα κ να συμμαζεψω κ αυτο το χάλι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

:Pκλαραμπελ πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου!!

Εσύ το΄χεις,άσε που τα έχεις και live με τον θηλασμό;).Καλή συνέχεια!Και περαστικά,καλά θυμάμαι,ταλαιπωρία με ουρολοίμωξη;

16869.gif

λιλι κ γω συγκινηθηκα που συγκινηθηκες!!!!απο αυριο που δεν θα εχω δουλειες αλλες θα κατσω στον καναπε κ θα περιμενω να γεννησω!!!ως τοτε δεν θα κανω τιποτα!!!

ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια:oops::oops::oops:

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Εσύ το΄χεις,άσε που τα έχεις και live με τον θηλασμό;).Καλή συνέχεια!Και περαστικά,καλά θυμάμαι,ταλαιπωρία με ουρολοίμωξη;

ναι χαρα μ ακομα δεν περασε η ουρολοιμωξη αλλα τουλαχιστον ειμαι πολυ καλυτερα!:P εμενα το μωρακι μου κοντευει 6 μηνων και τα παμε μια χαρα με το θηλασμο:Dμακαρι να το θηλασω και εγω τοσο πολλους μηνες οσο εσυ:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ναι χαρα μ ακομα δεν περασε η ουρολοιμωξη αλλα τουλαχιστον ειμαι πολυ καλυτερα!:P εμενα το μωρακι μου κοντευει 6 μηνων και τα παμε μια χαρα με το θηλασμο:Dμακαρι να το θηλασω και εγω τοσο πολλους μηνες οσο εσυ:D

Σούπερ!!!Θα θηλάσετε καλή μου για όσο σας ευχαριστεί... Και που΄σαι:Εδώ θα είμαι και για συμβουλές αποθηλασμού:tongue:

16869.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...