Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ!!!!συνταξη ξερω οτι δεν εχετε ουτε και γω θα εχω....συνταγη ομως θα βρω μια...που θα μου παει!!!

μαριουλα με γαριδες ε???πρωτη φορα το ακου και ειναι τελεια ιδεα για τις νηστισιμες μερες!!!θα το κανω οπωσδηποτε...

κλαραμπελ και παλι χρησιμη!!!να μπαινεις να μας συμβουλευεις...σε λιγο γενναω και γω...ειμαι η επομενη αν δεν το εχεις καταλαβει και αγχωνομαι μηπως κ δεν τα καταφερω!!!

λοιπον εβγαλα φωτο....μονο που παρασυρθηκα κ εβγαλα και μερικες ακομα του σπιτιου....αχαχαχα!!!παω να στειλω....

αχ τσερρυ μου ειναι πεντανοστιμο το κανω και στον μουσακα αυτο νηστευω ολη την σαρακοστη απο κρεας και ψαρι γαλα τρωω ομως μονο την μεγαλη εβδομαδα το σταματαω και το γαλα:| αλλα κανε το οπωσδηποτε παστιτσιο με γαριδες ειναι τελειο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια..

σας ευχαριστω πολυ..

ΜΑΡΜΙΝ μου ο μπουμπουκος ειναι ιδιος ο μπαμπας του..αλλα μοιαζει και σε εσενα στα μαγουλακια..

ΤΣΕΡΡΥ μου συμφωνω βραβειο μαγειρικης πρεπει να παρεις ..πω πω με τα φαγητα που μας λες μου ανοιξες την ορεξη..

ΝΕΝΑ με το καλο το νεο σας ξεκινημα..καλες δουλειες..το καλοκαιρι θα περασω σιγουρα ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

κοριτσια ακυρο το παστιτσιο:| με πηρε τηλ η μανα μου και μου λεει εκανα κατι κεφτεδες με σογια αντι για κρεατενιο κιμα τελειους!!! θα τους βαλω σε πιττα με πατατες τζατζικι και ντοματα και θα ειναι πεντανοστιμοι θα σας φερω και εσας επειδη ξερω οτι αρεσει πολυ στον νικολα σου...εννοειται δεχτηκα γλυτωσα και το μαγειρεμα:tongue::tongue::tongue:

μαριουλα μου και τα δυο φαγητα που μας ειπες ακουγονται τελεια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

αχ μαρμιν μου τωρα ειδα το μνμ που μου ζητας την συνταγη.... χαρα δεν κανεις τιποτα το ιδιαιτερο τσιγαριζεις ενα κρεμμυδι 2-3 σκελιδες σκορδο μετα βαζεις και τις καθαρισμενες γαριδες μαζι να τσιγαριστουν 1,5 κουταλια πελτε ντοματας διπλης συμπυκνωσης αλατι πιπερι συμπληρωνεις λιγο νερο για να μαγειρευτουν κ ειναι ετοιμο:P α δειτε κ εναν ευκολο τροπο να καθαριζουμε τις γαριδες το βρηκα στο ιντερνετ και αληθεια ειναι πολυ ευκολο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αχ τσερρυ μου ειναι πεντανοστιμο το κανω και στον μουσακα αυτο νηστευω ολη την σαρακοστη απο κρεας και ψαρι γαλα τρωω ομως μονο την μεγαλη εβδομαδα το σταματαω και το γαλα:| αλλα κανε το οπωσδηποτε παστιτσιο με γαριδες ειναι τελειο!!!

Μαριούλα και τώρα που θηλάζεις νηστεύεις?????:confused:Εμένα δεν με αφήνουν και κρατάω τουλάχιστον Τετάρτη και Παρασκευή χωρίς κρέας αλλά ούτε γαλακτοκομικά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαριούλα και τώρα που θηλάζεις νηστεύεις?????:confused:Εμένα δεν με αφήνουν και κρατάω τουλάχιστον Τετάρτη και Παρασκευή χωρίς κρέας αλλά ούτε γαλακτοκομικά!!!

ναι χαρα μου νηστευω αλλα μονο απο κρεας και ψαρι

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...