Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αχαχχχα!!!μαρμιν στο τσακ...

λοιπον εχω φτιαξει μακρονια με σαλτσα (για σημερα), επλυνα - εκοψα πρασα και φ.κρεμμυδακια...το σπανακι το πηρα ετοιμο (ειπαμε μην το παρακανω κιολας:tongue::tongue::tongue:...) εφτιαξα γεμιση για σπανακοπιττα, πρασοπιττα, σπανακοπρασοπιττα (νηστεια θα εχουμε αλλα αυτα ειναι και τα αγαπημενα μου....) και τωρα βραχω κοτοπουλο για γεμιση κοτοπιττας και ψηνω πατατες - μελιτζανες (ας τους κανω ελαφριους τουλαχιστον) για 2 μουσακαδες που θα μπουν καταψυξη...

λοιπον η συνταγη που σας εταξα...(μαρτζι παρε χαρτι και μολυβι!)

3 στηθη φιλετο κοτοπουλο

1 ματσακι φ.ρεμμυδακι

1 ποτηρι λευκο κρασι

1κσ ανηθο

2 αυγα

200γρ κρεμα γαλακτος

150γρ γραβιερα

λαδι-αλατι (ελαχιστο) φ.πιπερι

* βραζω την κοτα και την κοβω κομματια (εγω παιρνω μπουτια και τα ξεκοκκαλιζω οπως την κοτοσουπα)

* τσιγαριζω κοτοπουλο, φρ.κρεμμυδακι, ανηθο, αλατι, πιπερι

* σβηνω με κρασι και χαμηλωνω την φωτια στο 4-5 για 15' ΄και λιγοτερο και τ'αφηνω στο ματι

* σε ενα μπολ αναμυγνειω αυγα-κρεμα γαλακτος και πιπερι. Προσθετω το μειγμα (κοτοπουλο) στο μπολ, ανακατευω και μετα ξανα πισω στην κατσαρολα.

* Προσθετω γραβιερα και ανακατευω

ψηνω στους 180 πανω-κατω για 45-50 λεπτα...

καλη επιτυχια...

Και πώς την καταψύχεις αυτή βρε κοπέλα;

Υ.Γ Μας έταξες φώτο:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εννοεις πως????τα ζυμαρια τα βαζω χωρια καταψυξη και τις γεμισεις χωρια...εχω παρει κατι σακουλακια απο το λιντλ που ειναι για καταψυξη. γραφεις επανω και τι ςχεις μεσα...αν και ειναι διαφανο οποτε προβλημα δεν εχεις...τα ετοιμαζεις, περιμενεις να κρυωσουν, ταχωριζεις σε μεριδες και μετα τα βαζεις καταψυξη. εμεις βαλαμε μπρος τον καταψυξτη μας, οχι του ψυγειου...εκιε δεν χωραν ουτε για πλακα!!!

τα ζυμαρια τα χωριζω σε μπαλακια και τα βαλω και αυτα καταψυξη.

τον μουσακα ψηνω ή τηγανιζω μελιτζανες πατατες αραδιαζω στα ταψακια τα ασημενια που εχει στο σουπερ απο πανω κιμα και κρεμα (περιμενω παντα να κρυωσουν και μετα σκεπαζω με μεμβρανη και καταψυξη. αυτο το κανω πρωτη φορα και δεν ξερω πως θα ειναι το αποτελεσμα λογω πατατας!!γιατι γενικα δεν μπαινουν καταψυξη τα αμυλουχα...πατατες-ρυζια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εχω δει οτι αλλες βαζουν και ογκραντεν φαγητα...αυτα εγω δεν τα τολμω....μακαρονια δηλαδην στη καταψυξη...ισως αν καμια φορα περισσεψει να τα βαλω...

τωρα θελω να κανω παγωτακι στο αντρακι μου αν και μου ειπε οτι συμβιβαζεται κ με ενα καζαν ντι πι!!!αλλα δεν θα του την κανω την χαρη...γιατι το καζαν ντι πι πρεπει να φαγωθει αμεσα....το παγωτο θα ειναι καταψυξη και θα το φαμε με ρεουλα!!!

καμια συνταξη εχετε????δεν ξερω ουτε μια, δεν εχω κανει ποτε....

παω να σας βγαλω φωτο...

28xYp3.png

εχω δει οτι αλλες βαζουν και ογκραντεν φαγητα...αυτα εγω δεν τα τολμω....μακαρονια δηλαδην στη καταψυξη...ισως αν καμια φορα περισσεψει να τα βαλω...

τωρα θελω να κανω παγωτακι στο αντρακι μου αν και μου ειπε οτι συμβιβαζεται κ με ενα καζαν ντι πι!!!αλλα δεν θα του την κανω την χαρη...γιατι το καζαν ντι πι πρεπει να φαγωθει αμεσα....το παγωτο θα ειναι καταψυξη και θα το φαμε με ρεουλα!!!

καμια συνταξη εχετε????δεν ξερω ουτε μια, δεν εχω κανει ποτε....

παω να σας βγαλω φωτο...

Έτσι μπράβο!!

Όταν λες αν έχουμε καμία συνταξη εννοείς συνταγή για παγωτό; Δεν έχω. Επίσης δεν έχω και σύνταξη και ούτε βλέπω να παίρνω και ποτέ δηλαδή :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γιαμ γιαμ τσερουλα μου ανοιξες την ορεξη!!! καλημεραααααα:P

νενα μου με το καλο να ανοιξετε το καφε σας ευχομαι τα καλυτερα!μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε και εμεις μια καποια στιγμη:P

κορινα μου αντε κοντευετε να ερθετε κανε αυτο που λεει η τσερουλα βολτουλες στην Κυπρο γτ δεν ξερεις ποτε θα ξανα πας..

μαργκι μου καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις τις σημερινες!

πεπση μου δεν επρεπε να παρεις τεστ:( προχωραμε για τον επομενο μηνα χαρα μου!

χαχα μαρμιν πειραχτηρι ενα λαθος εκανε η τσερρυκ αμεσως να την πειραξεις:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

marioula κι εγω οπως η Καντυ, με το χερι δεν μπορω να βγαλω τιποτα περισσοτερο απο καποιες σταγονες. Βεβαια εμενα το στηθος μου δεν τρεχει οπως της Καντυ οποτε υποθετω οτι γενικα εχω μια μετρια παραγωγη.

Κλαραμπελ Εχεις απολυτο δικιο για την ηρεμια που χρειαζεται ο θηλασμος. Αλλα σκεψου οτι ηδη παω στην δουλεια απο 15 ημερων λεχωνα... και ετοιμαζομαστε σε 1 μηνα να ανοιξουμε και ενα καφε -για τον αντρα μου- με μεγαλο οικονομικο ρισκο. Που να την βρω την ηρεμια???

Ευτυχως εχω δικη μου δουλεια και μεχρι να γινει το μωρακι 3 μηνων πιστευω να τα καταφερω γιατι ειναι σχετικα ηπιο το ωραριο και κανονιζω εγω τα ραντεβου μου. Τωρα πχ. 1 ωρα δουλευω 1 αφηνω κενο. Για 10 μερες ομως πριν το Πασχα και απο τα τελη του Μαη και μετα θα ειναι δυσκολο να αφηνω μεγαλα κενα μεταξυ των ραντεβου. Επειδη το καλοκαιρι δουλευω μεσο ορο 4 ωρες το πρωι και 4 το απογευμα μπορω να κανω ενα διαλλειμα μισης ωρας για να θηλασω αναμεσα στο 4ωρο. Αλλα θα πετυχαινω την ωρα που θα πειναει??? γιατι τωρα ειναι λιγο αστατος οσο αφορα την συχνοτητα και τον χρονο θηλασμου. Αν βεβαια στην πορεια καταφερνω και βγαζω περισσοτερο γαλα με το θηλαστρο θα λυθει το προβλημα αλλα θα βγαζω περισσοτερο ή οσο και τωρα???

Nena μου καλημέρα!Καλή αρχή στη σεζόν σου εύχομαι και καλές δουλειές με το νέο σας ξεκίνημα!

Είμαι σίγουρη πως θα βρεις τον τρόπο,ανάλογα τις απαιτήσεις της δουλειάς.Θα προσπαθείς να ξεκλέβεις,έστω και 10-15 λεπτά μέσα στα ραντεβού για να βγάζεις με το θήλαστρο και στο ενδιάμεσο μεγάλο διάλειμμα θα θηλάζεις.Και αργά το απόγευμα θα θηλάζεις...Και το βράδυ θα θηλάζεις...Το βράδυ στην αρχή θα σου κάνει νούμερα και ίσως θηλάζει παραπάνω,γιατί θέλει να αυξήσει την παραγωγή,πάλι εμπλέκεται η φύση η μαγική και το πανέξυπνο αυτό πλάσμα θα θηλάζει πιο πολύ τις βραδυνές ώρες,γιατί τότε είναι οι ώρες που αυξάνεται η ορμόνη της παραγωγής....Σε λίγο καιρό θα βρείτε το πρόγραμμά σας...Το θήλαστρο,όσο βγάζεις οταν λείπεις,θα αυξάνει τις ποσότητες και θα έχεις γάλα για την επόμενη μέρα που θα λείπεις,όλο και περισσότερο...Και πάει λέγοντας...Και τα μεσημέρια θα θηλάζετε,ακόμα και να μην είναι πεινασμένο,θα φτιάξει το πρόγραμμα ώστε να υπάρχει κενό από το τελευταίο γεύμα με το μπιμπερό...θα σε βλέπει σαν ξερολούκουμο και θα ορμάει:D,βάζω και στοίχημα γι΄αυτό;).Και εκει που θα έχετε βρει τον ρυθμό σας,θα έρθει η ώρα για τις κρέμες,οπότε θα απαλλαχτείς από το θήλαστρο,θα τρώει κρέμα οταν λείπεις και θα διατηρήσετε τους θηλασμούς για όσο θέλετε...Τον πρώτο καιρό που θα μειωθούν οι θηλασμοί λόγω αλεσμένων και κρέμας,θα νιώθεις στην αρχή βαρύ το στήθος,αν παραλείπεις αντλήσεις...θα βγάλεις λίγο την μια μέρα,λιγότερο την άλλη και το στήθος θα προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες....

Όσο για την ηρεμία που λες,καταλαβαίνω....Τις ώρες όμως που θα τον έχεις αγκαλιά και θα θηλάζετε,θα είναι οι ώρες της προσωπικής σας ηρεμίας,κάτι σαν γιόγκα για εσένα και το μωρό...Σε λίγο καιρό που θα θηλάζει πιο αποτελεσματικά και πιο ήρεμα,θα καταλάβεις τι εννοώ....Σε φιλώ!

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

βασιλισες πρεπει να σας στειλω κ γω μειλ με εμενα μικρη λενε πως μοιαζω πολυ με τον πριγκηπα!!! α σημερα πηρε ο πριγκηπας το πασχαλινο του δωρο απο την μια του νονα:P του εφερε ενα αεροπλανοαμαξακι καταλαβατε τι εννοω:rolleyes:??? ενα σοκολατενιο αυγο που μαλλον θα το φαει η μανουλα:oops: και ενα σετ καλοκερινα ρουχαλακια θα σας στειλω φωτο πιο μετα με το αεροπλανοαμαξακι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Nena μου καλημέρα!Καλή αρχή στη σεζόν σου εύχομαι και καλές δουλειές με το νέο σας ξεκίνημα!

Είμαι σίγουρη πως θα βρεις τον τρόπο,ανάλογα τις απαιτήσεις της δουλειάς.Θα προσπαθείς να ξεκλέβεις,έστω και 10-15 λεπτά μέσα στα ραντεβού για να βγάζεις με το θήλαστρο και στο ενδιάμεσο μεγάλο διάλειμμα θα θηλάζεις.Και αργά το απόγευμα θα θηλάζεις...Και το βράδυ θα θηλάζεις...Το βράδυ στην αρχή θα σου κάνει νούμερα και ίσως θηλάζει παραπάνω,γιατί θέλει να αυξήσει την παραγωγή,πάλι εμπλέκεται η φύση η μαγική και το πανέξυπνο αυτό πλάσμα θα θηλάζει πιο πολύ τις βραδυνές ώρες,γιατί τότε είναι οι ώρες που αυξάνεται η ορμόνη της παραγωγής....Σε λίγο καιρό θα βρείτε το πρόγραμμά σας...Το θήλαστρο,όσο βγάζεις οταν λείπεις,θα αυξάνει τις ποσότητες και θα έχεις γάλα για την επόμενη μέρα που θα λείπεις,όλο και περισσότερο...Και πάει λέγοντας...Και τα μεσημέρια θα θηλάζετε,ακόμα και να μην είναι πεινασμένο,θα φτιάξει το πρόγραμμα ώστε να υπάρχει κενό από το τελευταίο γεύμα με το μπιμπερό...θα σε βλέπει σαν ξερολούκουμο και θα ορμάει:D,βάζω και στοίχημα γι΄αυτό;).Και εκει που θα έχετε βρει τον ρυθμό σας,θα έρθει η ώρα για τις κρέμες,οπότε θα απαλλαχτείς από το θήλαστρο,θα τρώει κρέμα οταν λείπεις και θα διατηρήσετε τους θηλασμούς για όσο θέλετε...Τον πρώτο καιρό που θα μειωθούν οι θηλασμοί λόγω αλεσμένων και κρέμας,θα νιώθεις στην αρχή βαρύ το στήθος,αν παραλείπεις αντλήσεις...θα βγάλεις λίγο την μια μέρα,λιγότερο την άλλη και το στήθος θα προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες....

Όσο για την ηρεμία που λες,καταλαβαίνω....Τις ώρες όμως που θα τον έχεις αγκαλιά και θα θηλάζετε,θα είναι οι ώρες της προσωπικής σας ηρεμίας,κάτι σαν γιόγκα για εσένα και το μωρό...Σε λίγο καιρό που θα θηλάζει πιο αποτελεσματικά και πιο ήρεμα,θα καταλάβεις τι εννοώ....Σε φιλώ!

Kαλημερούδια κομήτη Κλάραμπελ:tongue::tongue: Τελευταία μπαίνεις πιο συχνά κ πολύ χαίρομαι για αυτό γιατί οι εμπειρίες μαμάδων είναι ότι καλύτερο για μας :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι Μαριούλα μου να μας στείλεις. Ο πρίγκιπας είναι πολύ τυχερός που έχει πολλούς νονούς και αν φέρουν και οι άλλοι γλυκά καλούδια που δεν μπορεί να φάει ο πρίγκιπας τότε θα είναι και η βασίλισσα μαμά πολύ τυχερή :tongue::tongue: Τι καλά να φέρουν και στο δικό μου αν και αμα το δει βλέπω να ορμάει για να το φάει αυτός. Μόνο να τον βλέπετε πως με κοιτάει κάθε φορά που τρώω κάτι μπροστά του:tongue::tongue::tongue:

Μαριούλα μου ξέρεις πόσες φορές διάβασα την πρόταση της Τσέρρυ για να καταλάβω τι εννοεί; Στην αρχή πήγε το μυαλό μου στο συντακτικό. Λέω τι σύνταξη θέλει; Και είμαι άσχετη από τέτοια. Γραμματική κάτι γίνεται. Λέω αν το θέλει και για τα αγγλικά κλάφτα Χαράλαμπε. Μετά θυμήθηκα την Μάρτζι λέω θα μας σώσει η φιλόλογος. Ε και τελικά κατάλαβα ότι εννοεούσε συνταγή. :tongue::tongue: Πανέξυπνη ε; :rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

παω να κανω φαγακι σημερα θα φαμε παστιτσιο αλλα στην θεση του κιμα θα εχει κοκκινιστες γαριδες! αντε μακιαααααααα

Μμμμμμ καλό ακούγεται αν και δεν τρώω τις γαρίδες αλλά για τον αντρούλη! Τις γαρίδες τις βάζεις έτοιμες ψημένες; Θα μας πεις αργότερα έτσι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ μου καλημέρα!!!Σε θαυμάζω για την επιμονή σου,δεν έχω πραγματικά ιδέα πως είναι να θηλάζεις δίδυμα γι΄αυτό και δεν έχω καμία συμβουλή...Είμαι όμως σίγουρη πως θα τα καταφέρεις!Οι πληγωμένες θηλές είναι δυστυχώς αποτέλεσμα μη σωστής τοποθέτησης του μωρού,όχι γιατί φταις εσύ,αλλά γιατί το μωρό δεν την πιάνει καλά..Επίσης αν είναι νευρικό το μωρό ή η μαμά εκείνη τη στιγμή,αν πεινάει πολύ,πληγώνει και πονάει,ναι ξέρω τι τραβάς...Η εμπειρία μου με το πρώτο παιδί με έφερε σε απίστευτους πόνους και πληγές στο δεύτερο,σαν να έκανα ένα βήμα πίσω και όχι μπροστά:shock:...Αλλά απλώς ηταν άλλο παιδί...Για κρέμες που ρωτάς,μου είχε συστήσει ένα σκεύασμα η σύμβουλος θηλασμού,που το έφτιαξα στο φαρμακείο,αλλά δεν το θυμάμαι,μπορώ όμως να σου στείλω σε πμ το mail της,να πεις ποια στο έδωσε και να σου απαντήσει...Δεν είμαι σίγουρη αν μπορεί να σου δώσει μόνο με τηλεφωνική διάγνωση την κρέμα,ούτε είμαι σίγουρη αν αυτή με βοήθησε πραγματικά ή ο χρόνος....Δεν μπορώ λοιπόν να προτείνω κάτι ιατρικό εγώ προσωπικά,γιατί θα ηταν πολύ ανεύθυνο εκ μέρους μου....Μπορώ να συστήσω όμως χωρίς φόβο,όπως πολύ σωστά σου είπαν τα κορίτσια,το γάλα σου που θα αλείφεις την θηλή και θα το αφήνεις να στεγνώνει στον αέρα και επίσης την μαγική σόδα!Μια κουταλιά του γλυκού σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό...Ανακατεύεις και βάζεις πάνω στην θηλή με βαμβάκι ή καλύτερα με γάζα...Το αφήνεις να στεγνώσει...Η σόδα είναι τελείως ακίνδυνη για τα μωρά,δίνουν ακόμα και σε πολύ βρέφη πλύσεις με σόδα ή σόδα στην πιπίλα για στοματίτιδα...Εγώ επειδή έκανα και τα τρία παραπάνω ταυτόχρονα,πραγματικά δεν ξέρω τι βοήθησε περισσότερο..Σου εύχομαι καλή συνέχεια και ένα μυστικό...Μην τρελαθείς και μαραζώσεις,πρέπει να είσαι εσύ καλά για να είναι τα μπουμπούκια σου καλά...Αν ενδιάμεσα δώσεις και λίγο ξένο,μέχρι να βγάλετε άκρη,δεν είναι πρόβλημα...Τα άκρα δεν βοηθούν ποτέ,εγώ που είμαι υπέρμαχος του θηλασμού και θήλασα πολλούς μήνες,υπήρξαν στιγμές στην αρχή που έδωσα ξένο...Χωρίς τύψεις..Εκείνη την ώρα βοηθούσα την παραγωγή μου και τα μωρά μου να θηλάσουν όσο πιο πολύ ήθελαν...Θα περιμένω νέα σου!

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

Ναι Μαριούλα μου να μας στείλεις. Ο πρίγκιπας είναι πολύ τυχερός που έχει πολλούς νονούς και αν φέρουν και οι άλλοι γλυκά καλούδια που δεν μπορεί να φάει ο πρίγκιπας τότε θα είναι και η βασίλισσα μαμά πολύ τυχερή :tongue::tongue: Τι καλά να φέρουν και στο δικό μου αν και αμα το δει βλέπω να ορμάει για να το φάει αυτός. Μόνο να τον βλέπετε πως με κοιτάει κάθε φορά που τρώω κάτι μπροστά του:tongue::tongue::tongue:

Μαριούλα μου ξέρεις πόσες φορές διάβασα την πρόταση της Τσέρρυ για να καταλάβω τι εννοεί; Στην αρχή πήγε το μυαλό μου στο συντακτικό. Λέω τι σύνταξη θέλει; Και είμαι άσχετη από τέτοια. Γραμματική κάτι γίνεται. Λέω αν το θέλει και για τα αγγλικά κλάφτα Χαράλαμπε. Μετά θυμήθηκα την Μάρτζι λέω θα μας σώσει η φιλόλογος. Ε και τελικά κατάλαβα ότι εννοεούσε συνταγή. :tongue::tongue: Πανέξυπνη ε; :rolleyes::rolleyes:

αχ ναι σιγουρα θα φερουν και οι αλλοι νονοι σοκολατενιο αυγουλακι:Pδεν πειραζει μηπως και παρω κανενα κιλο γτ κολλησα στα 47:-? εχει τρεις νονους την αδερφη μου την θεια μου κ ενα ξαδερφο μου κ ειναι κ οι τρεις πολυ ερωτευμενοι με τον πριγκιπα μου :P ωραιο παντως το παιχνιδακι που του πηρε! ειχα σκοπο να του αγορασω κατι παρομοιο αλλα περιμενα να περασουν ακομη 3-4 μηνες αλλα δεν πειραζει θα του παρω κατι αλλο;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

ουφ!!!!συνταξη ξερω οτι δεν εχετε ουτε και γω θα εχω....συνταγη ομως θα βρω μια...που θα μου παει!!!

μαριουλα με γαριδες ε???πρωτη φορα το ακου και ειναι τελεια ιδεα για τις νηστισιμες μερες!!!θα το κανω οπωσδηποτε...

κλαραμπελ και παλι χρησιμη!!!να μπαινεις να μας συμβουλευεις...σε λιγο γενναω και γω...ειμαι η επομενη αν δεν το εχεις καταλαβει και αγχωνομαι μηπως κ δεν τα καταφερω!!!

λοιπον εβγαλα φωτο....μονο που παρασυρθηκα κ εβγαλα και μερικες ακομα του σπιτιου....αχαχαχα!!!παω να στειλω....

28xYp3.png

κοριτσια ακυρο το παστιτσιο:| με πηρε τηλ η μανα μου και μου λεει εκανα κατι κεφτεδες με σογια αντι για κρεατενιο κιμα τελειους!!! θα τους βαλω σε πιττα με πατατες τζατζικι και ντοματα και θα ειναι πεντανοστιμοι θα σας φερω και εσας επειδη ξερω οτι αρεσει πολυ στον νικολα σου...εννοειται δεχτηκα γλυτωσα και το μαγειρεμα:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...