Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

σημερα εχουμα μαστορια που ηρθαν για την θερμομονωση αλλα λογω βροχης θα στεισουν για αυριο να ειναι ετοιμα και θα φυγουν....οποτε τζαμπα και το πρωινο ξυπνημα...

κορινακι καλως να ορισετε προς τα πατρια εδαφη!!!οι μερες περναν πολυ γρηγορα...εδω κοντευουμε να γεννησουμε...λιγες μερουλες δεν θα περασουν???ως τοτε ευκαιρια να γυρισετε λιγο την Κυπρο γιατι μετα θα αργησετε φανταζομαι να ξαπαπατε για διακοπες...

μαρμινακι κολεγιοπαιδιο το παλικαρακι μου!!!πολυ ομορφα τα πραγματακια σας αν και περιμενουμε φωτο απο βαφτιση να δουμε καλυτερα!!!

νενα τα μωρα που πίνουν ξενο κανουν συνεχεια εμμετακο...γι αυτο και πρεπει να ρευονται πριν τα κοιμησουμε...ενω με το γαλα θηλασμου δεν ισχυει το ιδιο!!!

μεγεια τα πραγματακια σας για το καφε και καλή αρχή να έχετε...ως φαινεται το Πάσχα θα το προλάβετε!!!ετσι δεν ειναι????Πρώτα ο Θεός φετος το καλοκαιρακι θα σας ερθουμε και μεις να σας δουμε κ να πιουμε επιτελους τα μοχιτα εκεινα τα ξεχασμενα που λεγαμε....αν θυμασαι....

μαρτζι περιμενουμε τα νεα σου!!!!ολα καλα θα πανε και η μπαλαρινα θα ειναι μια χαρα!!!

καντυ - μαριουλα - πεπσι - τινκερ - μαρακι????που ειστε καλε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πεσπουλα καλημερα!!!!άλλη μια δοκιμασια θα πω εγω γιατι ξερω οτι αυτη η αναμονη ειναι η χειροτερη...υπομονη να στρωσει ο κυκλος σου!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

marminaki εννοειται τον ταϊσα πριν φυγω.

Ευχαριστω για τις ευχες σας για το νεο μας ξεκινημα. Eννοειται θα σας περιμενω για να πιουμε τα mohito μας :P!!

cherry μετα το ξενο γαλα περιμενα να ρευτει και ρευτηκε ο καημενος αλλα και παλι του επεσε βαρυ το γαλα.

pepsi απο μεσα μου ευχομαι να ειναι ελλατωματικο το τεστ που εκανες, απο την αλλη αν δε συμβαινει αυτο δεν πειραζει προσπαθησε να χαρεις τον υπνο σου,την ανεμελεια και τον χρονο που εχεις για το ευατο σου γιατι πολυ απλα μετα δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα:rolleyes:.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!Κορινάκι καλή επιστροφή κορίτσι μου στη πατρίδα!!!Μαρμίν πολύ ωραίο το κοστουμάκι σας άντε και στο γαμπριάτικο!!!Πέπσι θα σε μαλώσω γιατί πήρες τέστ???Δεν είπαμε να χαλαρώσεις???Nena μου εύχομαι πραγματικά να πάει ΤΕΛΕΙΑ το καφέ σας!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

νενα πηγατε κιολας 4 εβδομαδων???ποτε κιολας!!!!σημερα ομορφες θα σας βγαλω και φωτο μιας και τελειωσαν επιτελους τα πλυντηρια!!!!τωρα ομως μαγειρευω,...τι άλλο...οποτε πιο μετα!!!

λιλι καλημερα!!!

28xYp3.png

Καλημέρα!

Ξύπνησα πιασμένη από την αριστερη πλευρά! Λαιμός, ωμος, χέρι με πεθάνανε! Το βράδυ είχα ενοχλήσεις εκεί κάτω! Να δουμε τι θα πει κι ο γιατρός! Πολύ στενοχωρέθηκα με το παλιομικρόβιο! Μακάρι να ξανακάνω την εξέταση και να βγει αρνητικό! Εννοείται ότι θα την κάνω σε άλλο εργαστήριο αυτή τη φορά, γιατί αυτά τα "ασθενώς θετικά" μου δίνουν στα νεύρα! Η θετικό ή αρνητικό, κυρά μου! Τι πάει να πει αυτή η μπούρδα.....

Νένα, με το καλό τα πράγματά σας για το μαγαζί! Ευχομαι να έχετε καλές δουλειές!

Πέπσι, κι εγώ θα σε μαλώσω όπως η λίλι! Τι τα θες τα παλιοτέστ και τα κάνεις; Πέταξέ τα να μην υπάρχει τίποτα στο σπίτι! Αφησε τον οργανισμό σου να λειτουργήσει όπως θέλει αυτός! Μην πιέζεσαι! Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου, βρε παιδάκι μου!

Κι αν χάλασε ο κύκλος, ας χάλασε! Να μην σε νοιάζει καθόλου! Και πιο παλιά είχες καθυστέρηση! Μήπως γενικώς ο κύκλος σου είναι μεγάλος; Θυμάμαι που πολλές φορές έχεις πει για καθυστέρηση! Να δεις που έχεις μεγαλύτερο κύκλο και οι γόνιμες είναι πιο μετά από ό,τι υπολογίζεις εσύ!

Τσέρυ, βρέχει κι εκεί; Ρε κορίτσια, αμάν! Τόση βροχή φέτος την βαρέθηκα! Ούτε μια βόλτα δεν μπορούμε να πάμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

νενα πηγατε κιολας 4 εβδομαδων???ποτε κιολας!!!!σημερα ομορφες θα σας βγαλω και φωτο μιας και τελειωσαν επιτελους τα πλυντηρια!!!!τωρα ομως μαγειρευω,...τι άλλο...οποτε πιο μετα!!!

λιλι καλημερα!!!

Τσερουλίνη άν εγώ παίρνω το βραβείο σιδερώματος εσύ παίρνεις το ΟΣΚΑΡ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα!

Ξύπνησα πιασμένη από την αριστερη πλευρά! Λαιμός, ωμος, χέρι με πεθάνανε! Το βράδυ είχα ενοχλήσεις εκεί κάτω! Να δουμε τι θα πει κι ο γιατρός! Πολύ στενοχωρέθηκα με το παλιομικρόβιο! Μακάρι να ξανακάνω την εξέταση και να βγει αρνητικό! Εννοείται ότι θα την κάνω σε άλλο εργαστήριο αυτή τη φορά, γιατί αυτά τα "ασθενώς θετικά" μου δίνουν στα νεύρα! Η θετικό ή αρνητικό, κυρά μου! Τι πάει να πει αυτή η μπούρδα.....

Νένα, με το καλό τα πράγματά σας για το μαγαζί! Ευχομαι να έχετε καλές δουλειές!

Πέπσι, κι εγώ θα σε μαλώσω όπως η λίλι! Τι τα θες τα παλιοτέστ και τα κάνεις; Πέταξέ τα να μην υπάρχει τίποτα στο σπίτι! Αφησε τον οργανισμό σου να λειτουργήσει όπως θέλει αυτός! Μην πιέζεσαι! Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου, βρε παιδάκι μου!

Κι αν χάλασε ο κύκλος, ας χάλασε! Να μην σε νοιάζει καθόλου! Και πιο παλιά είχες καθυστέρηση! Μήπως γενικώς ο κύκλος σου είναι μεγάλος; Θυμάμαι που πολλές φορές έχεις πει για καθυστέρηση! Να δεις που έχεις μεγαλύτερο κύκλο και οι γόνιμες είναι πιο μετά από ό,τι υπολογίζεις εσύ!

Τσέρυ, βρέχει κι εκεί; Ρε κορίτσια, αμάν! Τόση βροχή φέτος την βαρέθηκα! Ούτε μια βόλτα δεν μπορούμε να πάμε!

Άχ εμένα ένα διάστημα με αυτά τα ασθενώς θετικά και ασθενώς αρνητικά όχι απλά μου είχαν σπάσει τα νεύρα και η χαζή είχα κολλήσει σε ένα διαγνωστικό και πλήρωνα και ξαναπλήρωνα όταν τελικά το λέω στο γιατρό μου (γιατί είχα πάει και εγώ μόνη μου )μου έβαλε κάτι φωνές άλλο πράγμα και τελικά με έστειλε αλλού και δεν είχα ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Εύχομαι να μην έχεις και εσύ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα όλη μέρα! Στο τσακ πρόλαβα! Μετά τος 12 λένε καλησπέρα σωστά; Θα σχολιάσω μετά γιατί έχω τον έρωτα μου αγκαλιά που με ξεζουμίζει :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσερρούλα περιμένουμε φώτο :tongue::tongue:

Πεπσούλα μου καλύτερα που έκανες τεστ αν ήταν να το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου αλλά από την άλλη ακόμα καλύτερα να είχες κάνει κατευθείαν μια χοριακή. Φυσικά δε στο λέω για να σου δώσω ελπίδες αλλά επειδή όπως έχω πει πολλές φορές ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. Επίσης σε σκεφτόμουν χθες και επίσης σκεφτόμουν αυτό που σου είπε η Κάντυ δηλαδή να βάλεις στόχους και να μην τα παρατήσεις. Επειδή έχω περάσει κι εγώ παρόμοια φάση με τη δική σου αν και μάλλον λιγότερο έντονη έχω να σου πω το εξής. Κατέληξα στην σπερματέγχυση κυρίως για να αποφύγω το άγχος των στημένων επαφών. Το πιστεύεις πως λες κ το έκανε επιτηδες ο σύζυγος τις γόνιμες το κάναμε με το ζόρι όχι όλες τις μέρες και μόλις παιρνούσαν αυτές μια χαρά. Μέχρι που σκεφτομουν μήπως δε θέλει παιδί και δε μου το λέει. Είχαμε ρίξει καλούς καβγάδες τότε. Βέβαια τώρα πια καταλαβαίνω πόσο αγχωμένη ήμουν και πόσο τον μπλόκαρα τον άνθρωπο ο οποίος φυσικά ήθελε σαν τρελλός παιδάκι. Επειδή λοιπόν παντού διαβάζω ότι οι ορμόνες της εξωσωματικής επηρρεάζουν τον οργανισμό μηνες μετά έλεγα μήπως αν και όταν σου έρθει περίοδος να κάνετε μία σπερματέγχυση; Ξέρω πως οικονομικά είναι δύσκολο αλλά εμένα με παρακολουθούσε η γυναικολόγος μου με υπέρηχους και μόλις ήταν η κατάλληλη μέρα μου έκανε την ένεση και μετά με έστελνε (τον άντρα μου) για το σπέρμα το παίρναμε και μου το έβαζε εκείνη στο ιατρείο της χωρίς να με χρεώνει. Δηλαδή δε με έστειλε σε κέντρο για να την κάνω και έτσι μου βγήκε πολύ οικονομικά. Εσύ ούτε ορμόνες χρειάζεται να πάρεις ούτε τίποτα. Έναν υπέρηχο και αν δει δυο τρία ωάρια να σας βοηθήσει λίγο. Ή έστω να σου πει πότε θα κάνεις ωορρηξία να σου βάλει και την πρεγκνυλ και να κάνετε μόνοι σας. Αλλά σκέφτομαι θα σας βγεί;

Νενούλα μου ξέρω πως το τάϊσες πριν φύγεις αλλά έτσι πρόλαβε φυσικά και η μανούλα να τον κρατήσει με το γαλατάκι σου. Και όπως κατάλαβες και έχεις ξαναπεί στην πράξη θα δεις τι θα κάνεις κ πως θα σου βγει.

Λίλι ωραία σελιδούλα αυτή που έβαλες αν και δεν πρόλαβα να τη δω όλη καλά.

Μάρτζι μου περιμένουμε σήμερα νέα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχαχχχα!!!μαρμιν στο τσακ...

λοιπον εχω φτιαξει μακρονια με σαλτσα (για σημερα), επλυνα - εκοψα πρασα και φ.κρεμμυδακια...το σπανακι το πηρα ετοιμο (ειπαμε μην το παρακανω κιολας:tongue::tongue::tongue:...) εφτιαξα γεμιση για σπανακοπιττα, πρασοπιττα, σπανακοπρασοπιττα (νηστεια θα εχουμε αλλα αυτα ειναι και τα αγαπημενα μου....) και τωρα βραχω κοτοπουλο για γεμιση κοτοπιττας και ψηνω πατατες - μελιτζανες (ας τους κανω ελαφριους τουλαχιστον) για 2 μουσακαδες που θα μπουν καταψυξη...

λοιπον η συνταγη που σας εταξα...(μαρτζι παρε χαρτι και μολυβι!)

3 στηθη φιλετο κοτοπουλο

1 ματσακι φ.ρεμμυδακι

1 ποτηρι λευκο κρασι

1κσ ανηθο

2 αυγα

200γρ κρεμα γαλακτος

150γρ γραβιερα

λαδι-αλατι (ελαχιστο) φ.πιπερι

* βραζω την κοτα και την κοβω κομματια (εγω παιρνω μπουτια και τα ξεκοκκαλιζω οπως την κοτοσουπα)

* τσιγαριζω κοτοπουλο, φρ.κρεμμυδακι, ανηθο, αλατι, πιπερι

* σβηνω με κρασι και χαμηλωνω την φωτια στο 4-5 για 15' ΄και λιγοτερο και τ'αφηνω στο ματι

* σε ενα μπολ αναμυγνειω αυγα-κρεμα γαλακτος και πιπερι. Προσθετω το μειγμα (κοτοπουλο) στο μπολ, ανακατευω και μετα ξανα πισω στην κατσαρολα.

* Προσθετω γραβιερα και ανακατευω

ψηνω στους 180 πανω-κατω για 45-50 λεπτα...

καλη επιτυχια...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...