Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ........:D:D επιτελους πληρωσε τον αντρα μου και κλεισαμε εισητηρια..κλεισαμε και τη φορτωτικη για τα πραγματα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΤΖΙ μου μην στεναχωριεσαι πιστευω στην επαναλιπτικη εξεταση που θα κανεις δεν θα δειξει τιποτα..

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα..

ΤΙΝΓΚΕΡ μου καλα ειμαι..ετοιμαζομαι να παω ελλαδα..εσυ τι κανεις?

ΜΑΡΜΙΝ μου πολυ ωραια τα κοστουμακια που μας εβαλες..πιο πηρατε στο μπουμπουκο..το μονοχρωμο η το αλλο με τις ριγες?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Marmin, δεν κατάλαβα ποιο πήρατε! Διαφορετικά δεν ήταν μεταξύ τους αυτά που μας ανέβασες; Το γκρί, το κοκκινο ή αυτό με το λευκό σακάκι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίνα, καλώς να έρθετε και μακάρι να τα βρείτε όλα εύκολα εδώ!

Ανυπομονώ να περάσουν οι ώρες να πάω στο γιατρό να δούμε τι κάνει η μικρούλα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίνα, καλώς να έρθετε και μακάρι να τα βρείτε όλα εύκολα εδώ!

Ανυπομονώ να περάσουν οι ώρες να πάω στο γιατρό να δούμε τι κάνει η μικρούλα μου!

ευχαριστω πολυ μαρτζι μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Μαρμινακι απο το baby moda ειχα παρει κ εγω για το βαφτιστηρι μου.εχει πολυ ωραια ρουχαλακια κ πολυ καλα παπουτσακια.το κουτι που του τα χαμε βαλει ηταν καθισμα αρκουδος κ ακομα το χει στο δωματιο του σαν πολυθρονα κ καθεται

Κορινάκι καλώς να μας έρθετε!!

Πέπσι μου πολύ ωραίο ακούγεται αυτό που πήρατε αλλά προς το παρόν δεν έχουμε τόσο χώρο στο δωμάτιο του και πουθενά αλλού δηλαδή και έτσι πήραμε ένα πιο συμαζεμμένο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κορινάκι καλώς να μας έρθετε!!

Πέπσι μου πολύ ωραίο ακούγεται αυτό που πήρατε αλλά προς το παρόν δεν έχουμε τόσο χώρο στο δωμάτιο του και πουθενά αλλού δηλαδή και έτσι πήραμε ένα πιο συμαζεμμένο.

ευχαριστουμε μαρμιν μου..πολυ ωραιο το κοστουμακι που πηρατε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Γεια σας και απο μενα

Επιστρεψαμε το απογευμα απο Θεσσαλονικη. Παραγγειλαμε τα επιπλα για το καφε.

Λοιπον χθες το βραδυ εδωσα στο μωρο δοκιμαστικα 50 γρ. γαλα σε σκονη. Αλλα μαλλον του επεσε βαρυ και το καημενο εκανε εμετο στον υπνο του. Ουτε εκλαψε ουτε τιποτα, πηγα να το θηλασω μεσα στη νυχτα γιατι κτααλαβα οτι ξυπνησε απο ηχους που βγαζει και ειδα οτι ολο το δεξι του το χερακι ηταν μουσκεμενο. Φρικαρα μιλαμε!!:confused:

Σκυλιασα λοιπον η μανα και ενω ειχα μαζεψει απο χθες μονο 50 ml εκατσα μια στις 4 το πρωι και μια στις 8 και αντλησα 40 και 60 ml αντιστοιχα. Του ετοιμασα δηλ. 2 γευματα των 70-75 ml και εφυγα για Θεσσαλονικη με την ελπιδα να προλαβω να επιστρεψω και να μην παρει ξενο γαλα. Και ευτυχως ετσι εγινε. Η καλη μου η μανουλα φροντισε να του δωσει τα γευματα με διαφορα 2μιση ωρων και ηταν και ηρεμο το μωρακι και προλαβα και γυρισα οταν ηταν να παρει το 3ο γευμα:P. Η μαμα μου ειπε οτι το πρωτο γευμα το ηπιε ολο και οτι απο το 2ο αφησε και μια γουλιτσα. Υποθετω λοιπον οτι τα 70 ml ειναι πολυ κοντα σε αυτο που τρωει συνηθως για να χορτασει. Ο γιατρος βεβαια μου ειπε οτι σε αυτη τη φαση τα μωρα τρωνε γυρω στα 100, αλλα ρε σεις θυμαμαι πολυ καλα τον ανιψιο μου 1μιση μηνων να τρωει 90 βαρια 100 εμεις πριν καλα καλα κλεισουμε τον μηνα να τρωμε 100?? Ηρεμησα παντως γιατι η σκονη του καημενουλη του εκατσε καπως βαρια.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

marioula κι εγω οπως η Καντυ, με το χερι δεν μπορω να βγαλω τιποτα περισσοτερο απο καποιες σταγονες. Βεβαια εμενα το στηθος μου δεν τρεχει οπως της Καντυ οποτε υποθετω οτι γενικα εχω μια μετρια παραγωγη.

Κλαραμπελ Εχεις απολυτο δικιο για την ηρεμια που χρειαζεται ο θηλασμος. Αλλα σκεψου οτι ηδη παω στην δουλεια απο 15 ημερων λεχωνα... και ετοιμαζομαστε σε 1 μηνα να ανοιξουμε και ενα καφε -για τον αντρα μου- με μεγαλο οικονομικο ρισκο. Που να την βρω την ηρεμια???

Ευτυχως εχω δικη μου δουλεια και μεχρι να γινει το μωρακι 3 μηνων πιστευω να τα καταφερω γιατι ειναι σχετικα ηπιο το ωραριο και κανονιζω εγω τα ραντεβου μου. Τωρα πχ. 1 ωρα δουλευω 1 αφηνω κενο. Για 10 μερες ομως πριν το Πασχα και απο τα τελη του Μαη και μετα θα ειναι δυσκολο να αφηνω μεγαλα κενα μεταξυ των ραντεβου. Επειδη το καλοκαιρι δουλευω μεσο ορο 4 ωρες το πρωι και 4 το απογευμα μπορω να κανω ενα διαλλειμα μισης ωρας για να θηλασω αναμεσα στο 4ωρο. Αλλα θα πετυχαινω την ωρα που θα πειναει??? γιατι τωρα ειναι λιγο αστατος οσο αφορα την συχνοτητα και τον χρονο θηλασμου. Αν βεβαια στην πορεια καταφερνω και βγαζω περισσοτερο γαλα με το θηλαστρο θα λυθει το προβλημα αλλα θα βγαζω περισσοτερο ή οσο και τωρα???

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Νενούλα μπράβο ολα καλά με το μωράκι σήμερα. Είδες αυτές οι γιαγιάδες βρε παιδί μου πως τα καταφέρνουν και τα χορταίνουν όσο γάλα και αν τις αφήσεις ενώ σε εμάς τρώνε συνέχεια; :rolleyes::rolleyes: Και η δική μου μάνα όσες φορές τις έχω αφήσει γάλα συνήθως μου το επιστρέφει. Βέβαια εγώ τον ταίζω πριν φύγω και συνήθως δεν λείπω πολλές ώρες. Τώρα για όταν γυρίσεις στη δουλειά βλέποντας και κάνοντας. Μεγιά και τα πραγματάκια για το μαγαζί σας. Μια χαρά θα δουλέψεις θα το δεις. Είσαι πολύ καλό κορίτσι και η ζωή σου χρωστάει και τώρα αρχίζει να στα δίνει πίσω;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...