Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσέρρυ πας φιρί φιρί να σε μηνύσει η Μάρτζι :tongue:

Εγώ σε λίγο θα ξυπνήσω το αντράκι να πάμε με το παπουτσάκι της βάπτισης να προβάρει το κοστουμάκι. Σας είπα ότι πήραμε κοστουμάκι για τον μπαμπούκο σωστά; Το παντελόνι ήθελε στένεμα ω! του θαύματος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχχα!!!ναι δεν γλιτωνω ουτε την μήνυση ουτε τα αλλα 10 κιλα ωσπου να γεννησω...ετσι το κοβω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαρμιν κανεις υπερανθρωπες προσπαθειες μπας κ δουμε εστω καποια απειρελαχιστη ομοιοτητα!!!κι ομως θα σου πω οτι ο μπουμπουκος ειναι μελανουρι αλλα επισης οτι τα μαγουλακια αυτα ειναι της μανουλας και οχι του μπαμπα!!!επισης θα πω οτι κ συ μοιαζεις πολυ με την γυναικα που σε κραταει...η μανουλα να φανταστω????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχχα!!!ναι δεν γλιτωνω ουτε την μήνυση ουτε τα αλλα 10 κιλα ωσπου να γεννησω...ετσι το κοβω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαρμιν κανεις υπερανθρωπες προσπαθειες μπας κ δουμε εστω καποια απειρελαχιστη ομοιοτητα!!!κι ομως θα σου πω οτι ο μπουμπουκος ειναι μελανουρι αλλα επισης οτι τα μαγουλακια αυτα ειναι της μανουλας και οχι του μπαμπα!!!επισης θα πω οτι κ συ μοιαζεις πολυ με την γυναικα που σε κραταει...η μανουλα να φανταστω????

Α ναι η μαμά :tongue::tongue: Ρε θηρίο που είδες τόσες λεπτομέρεις από τη φώτο; Είχα κι άλλες που η ομοιότητα είναι πιο αισθητή αλλά δεν μπορώ να τις βγάλω και κατάλαβα πως φταίει το χαρτί της φώτο. Τεσπα. Πάντως μοιάζουμε έστω και στα μαγουλάκια :tongue::tongue:

Η μαμά μου όταν της έδειξα τη φώτο του άντρα μου μικρό νόμιζε πως είναι ο μπουμπούκος (δε φορούσε και τα γυαλιά της) και προσπαθούσε να καταλάβει πως και που τον βγάλαμε. Όταν συνειδητοποίησε και της είπα ότι είναι ο "Μαρμίνος" μικρός έμεινε έτσι :shock::shock: και μου λέει είναι ίδιος ο μπέμπης. Και στο καπάκι λέει "ωχ κατάλαβα και μεγαλώνοντας τον μπαμπά του θα μοιάζει". Αθάνατη πεθερά. Χαχαχα η καημενούλα πίστευε πως θα αλλάξει μεγαλώνοντας και θα μοιάζει εμένα. Λες και ο αντρούλης μου είναι άσχημος κι εγώ η κούκλα. :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσακια μου ποναω!!!!!!!!θηλαζω απο το πονεμενο μονο με ψευτοθηλη αλλα και παλι ποναω ειναι φρικη τι γαλα βαζω πανω και στεγνωνει τι λανολινη τι κοχυλια συλλογης γαλακτος πηρα σκ@τ@ εμενα σηκωνεται η πετσα μου απο τους πονους!!και σαν να μην εφτανε αυτο παω οδοντιατρο σημερα και απο τα ουρλιαχτα βραχνιασε παλι ο λαιμος μου...οχι οτι ειχε περασει ποτε μετα απο την διασωληνωση αλλα τωρα φτου κι απ την αρχη:(:(και δεν μπορεσε να μου κανει και τιποτα....το αφησε να ηρεμησει και θα ξαναπαω μαλλον για απονευρωση φρικη σας λεω ολα μαζι μου ετυχαν!!!

κάντυ μου ελπίζω σύντομα να είσαι καλύτερα:(

Νένα μου, να προσπαθήσεις να κάνεις αυτό που λέει η κλάραμπελ...πολλές στη δουλεία μου το κάνουν...αν και το να δώσεις ξένο δεν πειράζει..το πρωτόγαλα έχει κάνει ήδη όλη τη δουλειά..

Σας εχω διαβάσει απλά δεν εχω πολύ όρεξη σήμερα για σχόλια αύριο... Ένα θα πω μόνο για την Τινκερ μας......" Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα ΘΑΥΜΑΤΑ όταν πάψεις να επιμένεις" Καληνύχτα ομορφες!!!

και εγώ ένα ΘΑΥΜΑ περιμένω αλλά δεν μπορώ να πάψω να το περιμένω ...μου έχει γίνει εμμονή...δεν μπορώ να το ξεπεράσω με τίποτα...μόνο κάτι λεπτά μέσα στη μέρα:(

επιστρεψαμε!!!!η Μαρκελλιτσα μου μια χαρα...στην αρχη ειχε χαμηλους παλμους γιατι και παλι ημουν αρκετα ξαπλωμενη στην καρεκλα κ πατιόταν η φλεβα...μετα την σηκωσαμε και ολα οκ. το κοριτσακι μου ειναι 3367!!!βεβαια μου ειπε κατι η γιατρος που το ειπε πρωτη φορα και εχει δικιο...για να βγει το βαρος του μωρου δινουμε τις μετρησεις του κεφαλιου, της κοιλιας και του μηρου!!!η δικια μου αν θυμαστε ειναι σκλεναρικοβα οποτε ειναι πολυ πιθανο το βαρος της να διαφερει αν οχι αρκετα σιγουρα κατα ενα βαθμο λογω αυτου...κατεβηκε λιγο το μωρο μου ειπε οτι την επομενη βδομαδα θα εμπεδωθει...μου ειπε επισης το μωρο ειναι μεν προς τα κατω αλλα κοιταει ανασκελα κ ειναι δυσκολη θεση για τοκετο...μεχρι να φυγουμε ομως επειδη μετα ειχαμε σηκωσει την καρεκλα η μικρη γυρισε σχεδον μπρουμητα και μου ειπε να καθομαι στα 4 στο σπιτι για να την βοηθησω να γυρισει...παρόλα αυτα με βλεπει για τελος του μηνα μου να γενναω....αυτα τα νεα μας!!!επισης να σας πω οτι επισημα πλεον ειμαι 65 κιλα!!!δηλαδη πηρα 14 μεχρι στιγμης και γω θελω να ρωτησω την λιλι τι εκανε και πηρε τοσα λιγα κιλα???και αντε εγω αυτον τον μηνα ετρωγα...ειδικα παγωτο μπορω να πω οτι εφαγα 3κιλα συνολικα....ομως επισης θυμαμαι οτι τους πρωτους μηνες αποτην 6η -11η εβδομαδα ετρωγα φρυγανιες και κριτσινια και δεν ειχα βαλει μεν αλλα δεν εχασα και γραμμαριο...τι γινεται ρε???εχω αρχισει να φρικαρω...

κατα τα άλλα εσεις σας ειδα ησυχα εισασταν!!!

τέλεια τα νέα της Μαρκελλας μας!!!

μια χαρά είναι τα κιλά σου μην το σκέφτεσαι θα τα χάσει άμεσως!!!

τσερρυ μου πολυ ομορφα τα νεα σας!!! αντε με το καλο να γεννηθει η μπεμπα! εγω πηρα συνολικα 6 κιλα στην εγκυμοσυνη

6!!!:shock::shock::shock::shock:μπράβο σου!!όταν έρθει η ώρα μου, θα μου δίνεις συμβουλες!!!

καλημερουδιααααααααααα:P τωρα αν σας πω οτι ειμαι καλυτερα με τις 2 φορες που πηρα την καινουργια αντιβιωση τι θα μου πειτε?σχεδων σταματησε το τσουξιμο στα ουρα και ο πονος στα νεφρα μειωθηκε:P σωστα τσερρυ μου ειναι αδικο:tongue:πρεπει ολες να βαζουμε πολλα κιλα να νιωθουμε περισσοτερο την εγκυμοσυνη:P

χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!

μάρμιν μου θέλουμε και φώτο από το κουστουμάκι!!

καλά ο γιος σου ίδιος ο μπαμπας του!!!

λίλλι μου, μην στεναχωρίεσαι που έφυγε η αδελφούλα σου!!

κορινάκι πως είσαι??

πέπσι μου πως είσαι ??

φιλάκια σε όλες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Marmin, και στους δυο σας μοιάζει όταν ήσασταν μωρα! Πιο πολύ βέβαια στον πατέρα του, αλλά κι εσύ μπουμπούκα ήσουνα!

Λίλι, μπράβο για την χειρονομία σου να προσφέρεις φάρμακα! Μακάρι να βοηθήσουν κάποια άτομαι και να σε έχει καλά ο Θεός κι εσένα κι όλους όσοι από το υστερημά τους βοηθούν τους γύρω τους!

Μας κατάντησαν ζητιάνους οι τρασάλθιοι κι ακόμη βγαίνουν και κοκορεύονται πως μας έσωσαν!

Τσέρυ μου, εγώ θα δείξω κανονικά τις εξετάσεις που έκανα γιατί έχω κατουρηθεί πάνω μου και από σήμερα ήθελα να τον πάρω τηλ να του τα πω! Τις εξετάσεις μετά από συνεννοηση τις γράφει ο γραμματέας έξω! Πριν από κανά δίμηνο ζήτησα από τον γραμματέα να γράψει κολπικό υγρό, μου λέει έχεις ενοχλήσεις, του είπα πως δεν εχω κι είπε να μην μου γράψει! Τώρα που έκανα εξετάσεις είπα από μόνη μου να δώσω κολπικό υγρό και δεν σκέφτηκα καν να πάρω το γιατρό, γιατί ήμουν σίγουρη πως αν του έλεγα έχω ενοχλήσεις, θα έλεγε να κάνω εξέταση κολπικού ύγρου! Ετσι δεν τον ενόχλησα καθόλου! Τώρα με το αποτέλεσμα που μου έδωσε το μικροβιολογικό (ασθενώς θετικό ) σίγουρα θα με βάλει να το επαναλάβω για να δούμε αν είναι θετικό ή αρνητικό, έτσι δεν είναι;

Πριν από 2 χρόνια περίπου είχα κάνει εξέταση που έδειξε πάλι στρεπτόκοκκο! Θυμάμαι ότι την είχα επαναλαβει χωρίς να κάνω θεραπεία μετά από μια βδομάδα κι έδειξε αρνητική!

Οσο πιο γρήγορα το λύσω το θέμα, τόσο το καλύτερο! Γιατί αν είναι μικρόβιο, καλό είναι να το αντιμετωπίσω, οπότε μες στην βλακεία μου να κάνω κάτι που ο γιατρός δεν μου είπε να το κάνω, μπορεί να προλάβουμε κάτι, σωστά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ναι, αγχώθηκα! Κι είχα ξυπνήσει με όρεξη να καθαρίσω τα ντουλάπια της κουζίνας! Σε πληροφορώ πως δεν έκανα τίποτα! Ευχομαι μόνο να είναι όλα καλά και να μην επηρεαστεί σε τίποτα το μωράκι! :|

ολα καλα θα πανε αγαπη μου θα δεις!:P

Κοριτσάκια μου γειά σας γειά σας!!!!!!!Εδώ είμαι και σας διαβάζω απλά είχε έρθει η μανούλα από το πρωί για καφέ πήγα σε κάτι εξωτερικές δουλειές και διαπιστώσαμε οτι το καψουράκι δεν κάθεται πια με τη μανούλα......:? και να δώ τι θα κάνω......:confused::confused::confused:πολύ κλάμα όσο έλειψα που δεν ήταν και πολύ...και θέλω να πάω και το απόγευμα μέχρι το jubo και τα orchestra για κάτι αλλάγες αλλά και ψώνια (δωράκια έχει γενέθλια η βαφτηστίρα η μικρή στις 4/4 και στις 14/4 βαφτίζει η ''φίλη'' γειτόνισα τη μπουμπούκα)και το σκέφτομαι να τον αφήσω...αλλά είναι και το θέμα αμάξι με το smartaki που να το πάω το παιδί....??? Και αυτός ο άντρας μου δεν θέλει να παίρνουμε το αμάξι του πατέρα μου συνέχεια γιατί φοβάται μη γίνει καμιά ζημιά!!!!!Κατά τα άλλα πήγα σήμερα στους ''Γιατρούς του κόσμου'' που έχουμε εδώ στη γειτονιά και άφησα κάποια φάρμακα που μου είχαν μείνει από την εγκυμοσίνη αλλά και από τις αποβολές!!!Το πόσο με ευχαρήστησαν δεν φαντάζεστε κορίτσια λές και πήγα με ένα τσουβάλι λεφτά!!!Πολλές οι ανασφάλιστες οικογένειες που χρειάζονται φάρμακα και εμβόλια ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!Έτσι μας κατάντησαν.....οι τρισάθλιοι!!!:evil::evil::evil:Η αδερφούλα με τον ανιψούλη έφτασαν μια χαρά είχαν πολύ καλό ταξίδι και ο μικρούλης έκλαιγε όταν κατάλαβε ότι στο καράβι θα μπούν μόνοι τους νόμιζε θα πάμε όλοι μαζί:(:(:(!!!Τι άλλο ....τι άλλο....???Α εγώ την πάντα και τις κουβερτούλες τα έπλυνα όλα στο πλυντήριο στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα,τα σιδέρωσα κανονικότατα και είναι μια χαρά!!!Μαριούλα μου πολύ χαίρομαι που πάς καλύτερα με την νέα αντιβίωση!!!Κάντυ εμένα πονάει η δεξιά θυλή εδώ και 2 μέρες και σήμερα έβαλα Fissan niple ....εμένα την τραβάει το καψουράκι με το στόμα και με το χέρι σπρώχνει το στήθος μάλλον παιχνίδι το έχει βρεί....Έκατσα να βγάλω με το θήλαστρο σήμερα και έβγαλα 130gr σε μισή ώρα ε από εκεί και πέρα ούτε σταγόνα!!!!!!!!:evil:Ελπίζω να μην αργήσω και χρειαστεί να φάει ξένο θα τον ταίσω στις 5 και 5,30 θα φύγω ε μέχρι τις 7,30 8 θα είμαι πίσω πιστεύω!!!Μάρτζι πολύ καλά έκανες και έκανες την εξέταση αφού είχες ενοχλήσεις,όσο για τη κοιλιά που είναι χαμηλά και εμένα από την αρχή χαμηλά ήταν και είδες μέχρι που έφτασα για να γεννήσω!!!Τσέρη είσαι από τις πιό όμορφες εγκυούλες που έχω δεί κοριτσάκι μου!!!Μια χαρά Η χιονάτη μας μεγαλώνει!!!Δέν θυμάμαι κάτι άλλο για την ώρα να σχολιάσω!!!:rolleyes:
λιλι θα σε μαλωσω μας ελειψες να μπαινεις πιο συχνα:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλξσπερα κοριτσακια,μπηκα μονο ν απω ενα γεια. καντυ εγω εβαζα στην αρχη κρεμα απο τα μαδερκερ,ειναι πολυ καλη γιατι μετα τη εδωσα σε μιακοπελα που ειχε θεμα,πληγες και τις περασε ενω ειχε δοκιμασει αρκετες και δε ειχε δει διαφορα. εγω δεν εκανα τιποτα,απλα στην αρχη πριν και μετα απο καθε θηλασμο τις επλενα με ερο και σαπουνι,σκουπιζα με πετσετουλα και τις αφηνα και για λιγο ελευθερες. τωρα δεν κανω ουτε αυτο και ειναι μια χαρα. αν φοβασια για μυκηξτιαση πρεπει να το δει ο γιατρος το στηθος σου γιατι απο την επαφη μπορει α κοληησουν και τα μικρουλια σου

Διαφημίσεις

Ούφ ευτυχώς το καψουράκι έκατσε με τη μαμά μου ρούφηξε σαν τρελός τα 130 που είχα βγάλει με το θήλαστρο και ωστόσο ήρθα και εγώ και συνεχίσαμε με βυζάκι!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μάρτζη μου ότι μπορεί ο καθένας γιατί υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που έχουν μεγάλη και πραγματική ανάγκη!!!Κοριτσάκια πάω να παίξω με το καψουράκι τα λέμε φιλάκια και καληνύχτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μάρτζι μου όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου μην ανησυχείς. Αύριο θα μας πεις νέα.

Αγγελικάκι πότε θα επαναλάβει την εξέταση ο μπαμπάς;

Τσερρυ τι εννοείς πληρώσατε το νυχτερινό; Σε ένα λογαριασμό δε σας έρχετε το ρεύμα;

Λίλι είδες τελικά το κατάφερε το καψουράκι η μαμά :tongue::tongue: Ήμουν σίγουρη οι γιαγιάδες ξέρουν να τα κουμαντάρουν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκα μου δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω καλή φωτο από το κοστούμι γιατί ακόμα κ η ιστοσελίδα που το πήραμε δεν το είχε όλο. Μία γεύση μόνο θα σας δώσω και τα υπόλοιπα από φωτο της βάπτισης :P

http://www.babymoda.gr/baptism-proposals/boy/?nggpage=5

Από κοντά και ολόκληρο είναι πολύ πιο ωραίο φυσικά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ομορφες και μενα μολις εφυγε η παρεαουλα μου!!!!ομορφα περασαμε και η αληθεια ειναι οτι τωρα θα προσπαθησω να δω τον κοσμο μου οσο μπορω γιατι μετα για 40 μερες θα βλεπω μονο τον ηλιο μεσα απο το παραθυρο και το μαρκελλι μου!!!!

καληνυχτα λιλικα!!!καληνυχτα και απο μας...τιποτα δεν θα κανω σημερα...αυριο παλι τα μαγειρεματα μου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...