Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Δεν πειράζει βρε! Αν σου πω ότι δεν το πρόσεξα; :tongue:

Μια φορά διορθωνα εκθέσεις και από τα πολλά ορθογραφικά λάθη, κάποια στιγμή θόλωσα κι αναρωτιόμουν ποια να είναι η σωστή γραφή μιας λέξης!

Μα δεν είναι ότι λείπει μόνο η Λίλι, αλλά και η Μαρμιν εξαφανίστηκε σήμερα! Μαρμινολιλιτάκι, πού είστε;;;; Αισθητή η απουσία των κοριτσιών αφού είναι σχεδόν πάντα μέσα αν και μανούλες με υποχρεώσεις!

Μαριούλα, ηρέμησες με την νέα αντιβίωση, ε; Μπράβο! Τον Αντωνάκη τώρα τον θηλάζεις ή σταμάτησες για όσο παίρνεις την αντιβίωση;

χαρα μου η μαρμιν μπηκε εστω και μια φορα η λιλι ομως καθολου:(

ναι θηλαζω κανονικα στις 2 εφαγε την κρεμουλα του και τωρα οπου να 'ναι θα ξυπνησει και θα θελει γαλατακι της μαμας:D πολυ χαιρομαι που η νεα αντιβιωση μου κανει δουλεια και ειναι κ συμβατη με τον θηλασμο:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαρα μου η μαρμιν μπηκε εστω και μια φορα η λιλι ομως καθολου:(

ναι θηλαζω κανονικα στις 2 εφαγε την κρεμουλα του και τωρα οπου να 'ναι θα ξυπνησει και θα θελει γαλατακι της μαμας:D πολυ χαιρομαι που η νεα αντιβιωση μου κανει δουλεια και ειναι κ συμβατη με τον θηλασμο:D

Είδες που στενοχωριόσουν; Ολα γίνονται τελικά! :P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Είδες που στενοχωριόσουν; Ολα γίνονται τελικά! :P

ναι:P αντε χαρα μου ευχομαι να παρεις καλα αποτελεσματα απο την επαναληψη της εξετασης που θα κανεις να ηρεμησεις κ εσυ γιατι σε αγχωσαν σημερα:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι:P αντε χαρα μου ευχομαι να παρεις καλα αποτελεσματα απο την επαναληψη της εξετασης που θα κανεις να ηρεμησεις κ εσυ γιατι σε αγχωσαν σημερα:|
Ναι, αγχώθηκα! Κι είχα ξυπνήσει με όρεξη να καθαρίσω τα ντουλάπια της κουζίνας! Σε πληροφορώ πως δεν έκανα τίποτα! Ευχομαι μόνο να είναι όλα καλά και να μην επηρεαστεί σε τίποτα το μωράκι! :|

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ! Πάω να σας διαβάσω :P
Τώρα που βγαίνω μπήκες βρε; Θα έχεις παρέα την Μαριούλα! Πού ήσουν εσύ από το πρωί;;;:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΜΑΡΙΟΥΛΑ με το χερι βγαζω ελαχιστες σταγονες περισσοτερο τρεχει απο μονο του σαν βρυσουλα.

με το χειροκινητο που ειχα παρει στην αρχη μεχρι να ερθει το μεγαλο εβγαζα 10-15 τιποτα δηλαδη σημερα το πρωι απο το πονεμενο εβγαλα 50 ειχα βγαλει στις 2,30 τη νυχτα και ξαναεβγαλα στις 11 αφου μου ειχε κανει σουτιεν νυχτικο μια πετσετα που ειχα απ εξω και το σεντονι χαλια....τα εστιβα

ΜΑΡΤΖΙ εκτος απο το οτι αν υπαρχει μικροβιο καλο ειναι να μην γεννησει η γυναικα φυσιολογικα, που στην δικη μου περιπτωση δεν υπηρχε τετοια περιπτωση,μπορει να τρυπησει τον σακο και εκει υπαρχουν σοβαρα προβληματα...αυτο ηθελε να αποφυγει ο δικος μου γι αυτο με εβαζε κι εκανα συνεχεια καλλιεργεια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κοριτσάκια μου γειά σας γειά σας!!!!!!!Εδώ είμαι και σας διαβάζω απλά είχε έρθει η μανούλα από το πρωί για καφέ πήγα σε κάτι εξωτερικές δουλειές και διαπιστώσαμε οτι το καψουράκι δεν κάθεται πια με τη μανούλα......:? και να δώ τι θα κάνω......:confused::confused::confused:πολύ κλάμα όσο έλειψα που δεν ήταν και πολύ...και θέλω να πάω και το απόγευμα μέχρι το jubo και τα orchestra για κάτι αλλάγες αλλά και ψώνια (δωράκια έχει γενέθλια η βαφτηστίρα η μικρή στις 4/4 και στις 14/4 βαφτίζει η ''φίλη'' γειτόνισα τη μπουμπούκα)και το σκέφτομαι να τον αφήσω...αλλά είναι και το θέμα αμάξι με το smartaki που να το πάω το παιδί....??? Και αυτός ο άντρας μου δεν θέλει να παίρνουμε το αμάξι του πατέρα μου συνέχεια γιατί φοβάται μη γίνει καμιά ζημιά!!!!!Κατά τα άλλα πήγα σήμερα στους ''Γιατρούς του κόσμου'' που έχουμε εδώ στη γειτονιά και άφησα κάποια φάρμακα που μου είχαν μείνει από την εγκυμοσίνη αλλά και από τις αποβολές!!!Το πόσο με ευχαρήστησαν δεν φαντάζεστε κορίτσια λές και πήγα με ένα τσουβάλι λεφτά!!!Πολλές οι ανασφάλιστες οικογένειες που χρειάζονται φάρμακα και εμβόλια ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!Έτσι μας κατάντησαν.....οι τρισάθλιοι!!!:evil::evil::evil:Η αδερφούλα με τον ανιψούλη έφτασαν μια χαρά είχαν πολύ καλό ταξίδι και ο μικρούλης έκλαιγε όταν κατάλαβε ότι στο καράβι θα μπούν μόνοι τους νόμιζε θα πάμε όλοι μαζί:(:(:(!!!Τι άλλο ....τι άλλο....???Α εγώ την πάντα και τις κουβερτούλες τα έπλυνα όλα στο πλυντήριο στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα,τα σιδέρωσα κανονικότατα και είναι μια χαρά!!!Μαριούλα μου πολύ χαίρομαι που πάς καλύτερα με την νέα αντιβίωση!!!Κάντυ εμένα πονάει η δεξιά θυλή εδώ και 2 μέρες και σήμερα έβαλα Fissan niple ....εμένα την τραβάει το καψουράκι με το στόμα και με το χέρι σπρώχνει το στήθος μάλλον παιχνίδι το έχει βρεί....Έκατσα να βγάλω με το θήλαστρο σήμερα και έβγαλα 130gr σε μισή ώρα ε από εκεί και πέρα ούτε σταγόνα!!!!!!!!:evil:Ελπίζω να μην αργήσω και χρειαστεί να φάει ξένο θα τον ταίσω στις 5 και 5,30 θα φύγω ε μέχρι τις 7,30 8 θα είμαι πίσω πιστεύω!!!Μάρτζι πολύ καλά έκανες και έκανες την εξέταση αφού είχες ενοχλήσεις,όσο για τη κοιλιά που είναι χαμηλά και εμένα από την αρχή χαμηλά ήταν και είδες μέχρι που έφτασα για να γεννήσω!!!Τσέρη είσαι από τις πιό όμορφες εγκυούλες που έχω δεί κοριτσάκι μου!!!Μια χαρά Η χιονάτη μας μεγαλώνει!!!Δέν θυμάμαι κάτι άλλο για την ώρα να σχολιάσω!!!:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ μου εγώ δεν είχε ιδιαίτερες ενοχλήσεις εκτός από κάτι ψιλοτσουξίματα όταν έτρωγε πολύ. Κυρίως στην αρχή και κάτι ψιλά μετά. Αυτό που λέει η Λίλι το κάνει και ο δικός μου αλλά μόλις αρχίζει να παίζει με το βυζάκι τον σηκώνω και ας έχει φάει λίγο. Το βυζάκι μου το θέλω γερό. Δεν είναι πλαστελίνη :tongue::tongue: Απλά εγώ θα το ξαναπώ πιστεύω πως επειδή είμαι μελαχρινή αντέχω περισσότερο. Δηλαδή και να το κάνει αυτό δυο τρεις φορές ώσπου να τον πάρω χαμπάρι και να τον σηκώσω δεν χαμπαριάζω.

Μαριούλα μου είδες σε έπιασε η αντιβίωση τελικά.

Μάρτζι μου δεν πρόκειται να σου την πει ο γιατρός σου μην ανησυχείς. Ίσα ίσα που θα πρέπει να δεις τι είναι και πως θα το αντιμετωπίσετε.

Πεπσούλα μου σου άρεσε κι εσένα το προσκλητήριο ε; Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε όλες :tongue::tongue: Τι καλά να μπορούσατε να έρθετε :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ομορφες απο την απουσια μου φανταζομαι καταλαβατε οτι τελικα ο αντρουλης το ξανααλλαξε το σχεδιο και με πηρε μαζι!!!και ευτυχως δηλαδη γιατι μονος δεν νομιζω να τελειωνε...ακομη εκει θα ηταν!!!πηγαμε να παρουμε κοτοπουλακια (τα εχουμε εδω στο σπιτι και ειναι πολυ γλυκουλικα!!!) και να πληρωσουμε για το νυχτερινο..επρεπε να παμε κ τραπεζα οποτε τι εκανα???τον αφηνα πισω μου η στο αμαξι και εβαζα την κοιλια μπροστα!!!φυσικα δεν εκανα το λαθος να ειμαι ευγενικη και να κατσω σε καμια ουρα!!!πηγαινα κκατευθειαν μπροστα και αν ηθελε κανεις ας μιλουσε!!!!να αφνταστειτε μολις φαγαμε και ισα ισα προλαβα και συμμαζεψα λιγο το σπιτι γιατι περιμενω κοσμο σε καμια ωριτσα!!!

κλαραμπελ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!!χαιρομαι που τα εχεις καταφερει και μαλιστα δις!!!!μπορεις να μας δωσεις πολυτιμες συμβουλες!!!

καντυ στο μαθημα μας ειπαν να βαζουμε πανω το γαλα μας (που ειναι και απολυμαντικο!!!!) και σε μια περιπτωση, μαλλον οταν ειναι πρησμενο το στηθος ειπαν να βαλουμε λαχανοφυλλα που θα τα βαλουμε στο ψυγειο πριν!!!!

λιλι ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!και συ απο τις πιο ομορφες και λαμπερες μανουλες!!!

μαρτζι ουτε εγω εκανα τιποτα κατα την διαρκεια...βεβαια ειχα κανει ακριβως πριν να μεινω εγκυος τα παντα οποτε δεν χρειαζοταν...τωρα ετσι οπως εγινε θα πρεπει ειτε να του πεις την αληθεια ειτε να του πεις οτι εχεις ενοχλησεις οποτε να σε βαλει αυτος να κανεις την εξεταση κ μετα του το παρουσιαζεις...θα αργησεις 2-3 μερες αλλα δεν νομιζω να πειραζει και τοσο!!!παραλληλα θα κανεις και το επαναληπτικο που θες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμιν????ο μαρμινος σε ηλικια μπουμπουκου???πραγματικα θελει περισυλλογη!!!!ειναι ιδιοι!!!

χαχαχα! θα σας στείλω κι εμένα τώρα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να την τραβήξω πολύ καθαρή. Ότι καταλάβετε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...