Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατεβηκαμε δεκαδα!!!!τελικα αλλαξαν τα σχεδια μας...σημερα θα ειμαι σπιτακι και μαλιστα δεν θα κανω πολλες δουλιτσες...θα περιμενω να ξυπνησετε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα κλαραμπελ!!!

να σε ρωτησω κατι???θηλασες δηλαδη αποκλειστικα με αυτον τον τροπο??δηλαδη εβγαζες με το θηλαστρο ή έδινες και στηθος καποιες φορες?σε ρωταω γαιτι λεν οτι σταματαει η παραγωγη μονο με το θηλαστρο...αληθεια τι θηλαστρο ειχες???εγω και η νενα εχουμε μεντελα...

Καλημέρα Cherry!Όχι,θήλασα κανονικά με στήθος μόνο,έξι μήνες αποκλειστικά και μετά κρεμούλες και αλεσμένα και θηλασμός για γάλα.Απλώς οταν χρειάστηκε στους 3 μήνες περίπου να πάω στην δουλειά,άρχισα τις αντλήσεις τις ώρες που έλειπα.Medela και εγώ...Αυτό βέβαια που έκανα λάθος λόγω άγνοιας,ήταν πως δεν είχα δοκιμάσει εντατικά να δίνω μητρικό με το μπιμπερό λίγες μέρες πριν αρχίσω να εργάζομαι,με αποτέλεσμα τις πρώτες μέρες να αρνείται να φάει με την γιαγιά:(.Χρειάστηκε να την δελεάσουμε με ζάχαρη:shock:στην θηλή του μπιμπερό,για να πειστεί πως αυτό ηταν το γαλατάκι της μαμάς,μου το πρότεινε η παιδίατρος.Δεν είχα άλλη λύση αφού αρχικά με περίμενε για 6 ώρες νηστική:(.

Ξέρεις τι έχω καταλάβει για τον θηλασμό;Το βασικό που δεν το τονίζει κανένα βιβλίο.Θέλει ηρεμία και αυτοπεποίθηση...Και μικρούς στόχους,μια εβδομάδα και βλέπουμε,ένα μήνα,όσο πάει μετά...Οι δύσκολοι μήνες είναι οι 2 πρώτοι και μετά θεωρώ πως παίρνεις κανονάκι και αλλάζεις πίστα!Τίποτα δεν με βόλεψε περισσότερο από το να έχω στο σώμα μου έτοιμο και αποστειρωμένο το φαί του παιδιού μου!

Αν μια μανούλα ξεπεράσει τον ψυχολογικό πόλεμο στο μαιευτήριο,και βάζω πολλές φορές μέσα και τα συγγενικά πρόσωπα,τι τρώει τώρα,έχει τίποτα να φάει;Έχει το πρωτόγαλα,δεν είναι τίποτα αυτό,ένα κουταλάκι του γλυκού χρειάζεται την πρώτη μέρα σε ποσότητα και το συγκεκριμένο υγρό,είναι ουσιαστικά το πρώτο του εμβόλιο;).Νομίζω πως υποτιμούν την αξία της φύσης,που είναι τόσο μαγική και τόσο σωστή....

Καλή συνέχεια σου εύχομαι,εύκολο τοκετό και καλούς θηλασμούς!Προχώρα χωρίς άγχος,κούραση θα έχεις στην αρχή,αλλά μετά σε αποζημιώνει το μωρό στο μέγιστο....Και ο,τι χρειαστείς,εδώ είμαι...Όχι σαν ειδική,απλώς λόγω εμπειρίας..Γιατί έχω ζήσει και μαστίτιδες με πυρετούς και πληγές στο δεύτερο παιδί μου,ενώ στο πρώτο,μια χαρά:shock:.Το κανονάκι όμως,αν πάρεις το κανονάκι,αλλάζεις πραγματικά πίστα!

Ουφ,σε ζάλισα.....:tongue:

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

Καλημέρα! Βρε κορίτσια πήρα την μικορβιολόγο τηλ και μου είπε πως το κολπιλό υγρό βγάζει ασθενώς στρεπτόκοκκο! Πώς προέκυψε τώρα αυτή η βλακεία; Κι όχι τίποτα άλλο....Μόνη μου πήρα την πρωτοβουλία και ζήτησα να κάνω εξέταση κολπικού υγρού επειδή θυμάστε που σας είπα πως αισθανόμουν κάτι ψιλοενοχλήσεις! Φοβήθηκα τώρα! Και τι πάει να πει "ασθενώς θετικό"; Η θα είναι θετικό ή αρνητικό, έτσι δεν είναι; Τσαντίστηκα τώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

θα πω "αμαν" να ξημερώσει η αυριάνη μέρα να πάω στο γιατρό! Τι μου ήρθε εμένα και ζήτησα κολπικό υγρό; Μπορεί και να μου φωνάξει ο γιατρός που πήρα μόνη μου την πρωτοβουλία! Γιατί διαβάζω πως στον τελευταίο μήνα γίνεται εξέταση κολπικού υγρού κι εγώ η έξυπνη έτρεξα μόνη μου να την κάνω, χωρίς να μιλήσω με το γιατρό! Είμαι απαράδεκτη.....Πήρα ξανά στο μικροβιολογικό και μου είπαν πως μάλλον θα χρειαστεί να επαναλάβουμε την εξέταση για να πάρουμε πιο σαφή απάντηση! Χαίρω πολύ! Για να δούμε τι θα μου πει και ο γιατρός!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα

Μαρτζι το μονο που μπορεις να πεις στον γιατρο σου λογω των ψιλοενοχλησεων που ενιωθες το εκανες απο μονη σου για να του δειξεις και τα αποτλεεμσματα στο προκαθορισμενο ραντεβου σας.

Μαρμινακι ενα εχω να πω το προσκλητηριο ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!

ΚΛΑΡΑΜΠΕΛΑΚΙ μου γλυκο μηπως εχεις καμια καλη συνταγη για πληγωμενες θηλες????

αν και μου εχει καθησει οτι ειναι μυκητιαση δεν ξερω γιατι:rolleyes::rolleyes:

ΝΕΝΑΚΙ μην αγχωνεσαι για το ξενο...εγω παντως σε καταλαβαινω απολυτα...το σκασμενο πανω απο 20-30 δεν βγαζει με το θηλαστρο και να σκεφτεις πως εχω και νοσοκομειακο:evil::evil:

ΤΣΕΡΡΥ τελεια τα νεα σας!!κι εμενα εχαναν παλμους οταν ημουν ανασκελα αχχχ τι ωραια που προετοιμαζεσαι!!

ΜΑΡΤΖΙ καλα εκανες και το εψαξες στον μηνα που εισαι επρεπε ηδη να σου εχει κανει καλλιεργεια εμενα μου εκανε καθε μηνα απο τον 12ο και μετα δηλαδη απο τον 6ο μηνα της εγκυμοσυνης μου και να σκεφτεις οτι δεν θα πηγαινα για φυσιολογικο τοκετο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σου πει κατι επειδη την εκανες αντιθετως μαλιστα θα πρεπει εσυ να του πεις γιατι δεν σου εγραψε να κανεις.οσο για το μικροβιο μην σε αγχωνει ευτυχως που το ανακαλυψες νωρις προλαβαινεις να κανεις θεραπεια;);)

ΛΙΛΙ ΜΑΡΜΙΝ ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ εσεις που θηλαζετε δεν σας εχουν ενοχλησει ποτε οι θηλες σας???

με ρωτησατε για το πιο στηθος ειναι........ειναι το ''ελλατωματικο''οπως καταλαβαινετε η μικρη μου την εχει κανει την ζημια:cry::cry:επειδη δυσκολευοταν να πιασει την αφηνα κι ας πονουσα

τωρα διαβασα για μαυρο τσαι και ειμαι με τα φακελακια στα βυζια και να τρεχει το γαλα......:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κλαραμπελ μπραβο τα θηλασες και τα 2 πολλους μηνες:P

μαργκι μου παλι καλα που εκανες την εξεταση εστω και μονη σου!ετσι θα το προλαβεις να μην προχωρησει:P

καντυ μου δεν ειχα κατι παρομοιο δεν ξερω να σε βοηθησω:( εγω ποτε δεν εβαλα ουτε κρεμα πανω ουτε γαλα ουτε τιποτα ηταν σκληραγωγημενες απο μονες τους:tongue: χαρα μ εχω μια απορεια αφου τρεχουν ολη την ωρα τα γαλατα πως γινεται να βγαζεις μονο μεχρι 50? μηπως δεν ειναι καλο το θηλαστρο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kanty, από εσένα περίμενα να δω απάντηση, γιατί κάτι θυμόμουν πως γενικώς έκανες κολπικό υγρό συχνά!

Ξέρεις, αγχώθηκα για δύο λόγους:

1) για το μικρόβιο βεβαίως, βεβαίως....αυτό το "ασθενώς θετικό" πολύ μου ξένισε! Τι ασθενώς θετικό ή αρνητικό; Αν την επαναλάβω την εξέταση, θα πάω σε άλλο εργαστήρι!

2) επειδή έκανα μια περιήγηση στο ίντερνετ, διάβασα σε πολλά sitesπως δεν είναι καλό να γίνεται εξέταση κολπικού υγρού, παρά μόνο στον τελευταίο μήνα! Αφού όμως μου λες πως κι εσύ που είχες και διδυμα την έκανες από τον 6ο μήνα ηρέμησα λίγο.....

Α, και κάτι ακόμη! Εμένα η κοιλιά μου είναι λίγο χαμηλά! οσο τη θυμάμαι χαμηλά είναι! Λέτε να γεννήσω νωρίτερα; αχ! δεν ξέρω τι με έχει πιάσει σήμερα κι όλο κακές σκέψεις περνάνε από την κεφάλα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ, προσπάθησε να μην θηλάζεις από το στήθος που σε πονάει! Από αυτό βγάζε μόνο με το θήλαστρο!

Αλλά βρε κορίτσια, όντως το έχω κι εγώ μεγάλη απορία αυτό! Γιατί δεν βγάζετε με το θήλαστρο πολύ γάλα; Αφού έχετε γάλα! Μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά; Ποια μετά η χρησιμότητα ενός θηλάστρου, αν η γυναίκα παιδεύεται και αυτό δεν αποδίδει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαργκι μου εγω το θηλαστρο σπανια το χρησιμοποιω κ οσες φορες το χρησιμοποιησα μου εσπασε τα νευρα και το παρατησα και συνεχισα με το χερι!

εγω βγαζω ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!

αλλα νομιζω οτι φταιει το θηλαστρο που ειναι μια βλακεια της τσικο αλλα χειροκινητο και ειναι μια μπουρδα! αλλα το νοσοκομειακο πρεπει να ειναι καλυτερο ετσι δεν ειναι??? μηπως ΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΥ να δοκιμαζατε να αρμεχτητε με το χερι σας?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αυτό το "αρμεχτείτε" πολύ μ' αρέσει!!!!

Κορίτσια, για δοκιμάστε την συμβουλή της μικρής!

εγω το εγραψα με η αντι με ει δεν πειραζει ε? και παλι δεν καταλαβατε τι θελω να πω??:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω το εγραψα με η αντι με ει δεν πειραζει ε? και παλι δεν καταλαβατε τι θελω να πω??:tongue:
Δεν πειράζει βρε! Αν σου πω ότι δεν το πρόσεξα; :tongue:

Μια φορά διορθωνα εκθέσεις και από τα πολλά ορθογραφικά λάθη, κάποια στιγμή θόλωσα κι αναρωτιόμουν ποια να είναι η σωστή γραφή μιας λέξης!

Μα δεν είναι ότι λείπει μόνο η Λίλι, αλλά και η Μαρμιν εξαφανίστηκε σήμερα! Μαρμινολιλιτάκι, πού είστε;;;; Αισθητή η απουσία των κοριτσιών αφού είναι σχεδόν πάντα μέσα αν και μανούλες με υποχρεώσεις!

Μαριούλα, ηρέμησες με την νέα αντιβίωση, ε; Μπράβο! Τον Αντωνάκη τώρα τον θηλάζεις ή σταμάτησες για όσο παίρνεις την αντιβίωση;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...