Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

2850και κατι ηταν στις 14-3 που ειχα παει οπτοε εχει 15 μερες απο τοτε.....και ναι πηρε τοσο βαρος!!!!!

το ξερω οτι θα τα χασω η αληθεια ειναι αλλα αν δεν δω την ζυγαρια μου να ειναι εκει που την αφησα πριν 9 μηνες δεν θα ησυχασω...ειδικα τωρα που ξερω οτι περασα τα 12....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα, σίγουρα η augmentin είναι πιο δυνατή και θα σε πιάσει!

Εγώ όταν υπέφερα από πετρα στα νεφρά και δεν έλεγε να πέσει η σκασμένη, τελικά κατέληξα να κάνω λιθοτριψία! Μόλις γύρισα στο σπίτι μετά τη λιθοτριψία, έπεσαν και τα κομμάτια πέτρας! Από τότε ηρέμησα! Δεν ξαναπόνεσα! Από εδώ και πέρα να πίνεις πολύ νερό και μπύρα (βοηθά πολύ στο καθάρισμα των νεφρών). Εγώ μολονότι παθούσα δεν έγινα μαθούσα και δεν πολυπίνω υγρά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

2850και κατι ηταν στις 14-3 που ειχα παει οπτοε εχει 15 μερες απο τοτε.....και ναι πηρε τοσο βαρος!!!!!

το ξερω οτι θα τα χασω η αληθεια ειναι αλλα αν δεν δω την ζυγαρια μου να ειναι εκει που την αφησα πριν 9 μηνες δεν θα ησυχασω...ειδικα τωρα που ξερω οτι περασα τα 12....

Πέρασαν κιόλας 15 μέρες; καλά, ρε κορίτσια, σαν νερό κυλάει ο χρόνος! Και η αδελφή της Λίλις έμεινε 1 μήνα κοντά της;;;Πώς πέρασε!!!!

Λίλι, υπομονή ως το καλοκαίρι! Αχ, εσύ τουλάχιστον τους είδες και τους χόρτασες ένα μηνα! Εγώ την αδελφούλα και την ανιψούλα μου να δώ πότε θα τις δω!:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

marioula μου μακαρι αν σε πιασει η νεα αντιβιωση

Οσο για το γαλα αφου δεν γινεται αλλιως δεν θα σκασω κι ολας επειτα θα συνεχιζω να θηλαζω δεν θα σταματησω απλα οταν θα ειναι αναγκη και θα πρεπει να λειπω ή αν δουλευω και αυτο πλανταζει στο κλαμα θα φαει και λιγο ξενο. Τωρα του εδωσα 50 γρ. γαλα σε σκονη για δοκιμη. Στην αρχη ξυνιστηκε ο ερμος και φαινοταν να μην το πολυ θελει μετα ομως που καταλαβε οτι και αυτο ειναι φαι :tongue: αρχισε να το πινει λαιμαργα γιατι πεινουσε.

Οποτε αυριο το πρωι εγερτηριο για να βγαλω λιγο γαλα ωστε να εχει ενα γευμα τουλαχιστον 80 ml και μετα αναγκαστηκα θα παρει και ενα ξενο.

cherry μια χαρα η μπουμπουκα σου. Βλεπω να βγαινει κι εσενα γιουβαρλακι.... ευχομαι μονο να μην υποφερεις σαν εμενα.

lili ποτε περασε ο μηνας και εφηγε κι ολας η αδερφη σου, θυμαμαι τοτε που μας ελεγες οτι την περιμενεις.

Aκομη mail δεν ειδα σημερα και εχω και πολλα να δω ακομη απο αυτα που ειχατε στειλει πριν καιρο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου θα σας αφησω και γω...παω να διαβασω το βιβλιο μου και να ξεκουραστω γιατι απο το πρωι και σημερα δεν ησυχασα...

αυριο το πρωι εχουμε και εξωτερικες δουλειες οποτε απο το μεσημερακι και μετα θα τα πουμε...φιλια σε ολες!!!

28xYp3.png

cherry αν θα επρεπε μια απο εδω να μην ανησυχει για τα κιλα αυτη θα πρεπει να εισαι εσυ. Μαρη εγω που σε ειδα στον 7ο μια σταλια εισαι ουτε φαινεσαι να πηρες κιλα. Επειτα εγω σου λεω οτι εχασα τα 10 απο τα 17-18 και δεν εχω χασει αλλα γιατι ειμαι καπως κλεισμενη και ζορισμενη και ξεσπαω με το να τρωω οτι βλακειουλα φερνει η μανα μου. Πριν λιγο καιρο μας ξεπατωσε στις πιττες, εδω και 10 μερες μας εφερε 2-3 κεικ και διαφορα σοκολατακια. Α!!! κι εκει που ειπα μην ξαναφερετε αλλα γλυκα στο σπιτι σημερα εσκασε με 3ο κουτι μερεντα στο σπιτι μην τυχον και φαμε τα αλλα 2 και ξεμεινουμε:shock:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κοριτσάκια,φεύγω κι εγώ! Πάω για ξάπλα! Ελπίζω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!

Α, μια ερώτηση πριν φύγω, μπας και ξέρετε! Ποια μπουκάλια θεωρούνται καλα; Τα γυάλινα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια,φεύγω κι εγώ! Πάω για ξάπλα! Ελπίζω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!

Α, μια ερώτηση πριν φύγω, μπας και ξέρετε! Ποια μπουκάλια θεωρούνται καλα; Τα γυάλινα;

Ναι τα γυάλινα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Σας διάβασα χθες βράδυ αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω!

Καντούλα πονάς πολύ ε; Τι στο καλό συνέβη με αυτή τη θηλή σου; Τώρα που έπεισες τα μωρά σου να την πιάσουν κάνει τσιριμόνιες αυτή; :rolleyes:

Νενούλα μια χαρά ο μπεμπούλης σου ε; Και για το γάλα εννοείται πως δε θα το αφήσεις νηστικό το παιδί σου ούτε θα σταματήσεις τη δουλειά. Ο αποκλειστικός θηλασμός μπορεί να φαντάζει και να είναι εύκολος για μια μητέρα που δεν εργάζεται αλλιώς πράτειςω αναλόγως.

Τσερρούλα συμπεθερούλα μια χαρά η Μαρκελλίτσα μας ε; Επειδή δεν ξέρω αυτό που πέφτουν οι παλμοί της δεν είναι ανησυχτικό; Πρέπει να προσέχεις κάτι ή μόνο τη στάση σώματος σου. Εν τω μεταξύ είμαι πολύ περίεργη να δω πόσο τελικά θα βγει η μικρούλα σου γιατί μας έχει καταμπερδέψει.

Λιλιτάκι μου πίκρα που έφυγε η αδελφούλα ε; Το κατάλαβα πως θα είσαι λυπημένη γιατί δεν μπήκες καθόλου σχεδόν στο καφεδάκι μας χθες. :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερουδιααααααααααα:P τωρα αν σας πω οτι ειμαι καλυτερα με τις 2 φορες που πηρα την καινουργια αντιβιωση τι θα μου πειτε?σχεδων σταματησε το τσουξιμο στα ουρα και ο πονος στα νεφρα μειωθηκε:P σωστα τσερρυ μου ειναι αδικο:tongue:πρεπει ολες να βαζουμε πολλα κιλα να νιωθουμε περισσοτερο την εγκυμοσυνη:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γειά σας κούκλες

Σημερα δουλεβα και λιγο οπότε το μεγαλυτερο μέρος της ημέρας το πέρασα στην μαμα μου. Λοιπον πηγαμε και στον γιατρο. Για το τοξικό ερυθημα μου ειπε και παλι να μην ανησυχώ και να του βαζω αν θελω λιγη bactroban. Του βαζω λίγη 1 φορά την ημέρα αν και μπορω και 2 αν θελω. Αναπτυσσεται κανονικα ο μπέμπης παρολο που υποθέτουμε και εγώ και ο γιατρος οτι το γαλα μου επαρκει μεν οριακα δε. Συμφωνα με το βαρος του που ηταν την 11η μερα 3730 και σημερα 4250 δειχνει να παιρνει 32 γρ. την ημέρα μεσα στα πλαισια του φυσιολογικου που ειναι 20- 40 γρ την ημέρα. Οποτε με αυτον τον ρυθμο την Παρασκευη που γινεται ενος μηνα θα εχει παρει απο την στιγμη που βγηκαμε απο την κλινικη περιπου 850 γρ. οταν σε 1 μηνα το φυσιολογικο ειναι 700γρ. με 1 κιλο. Αρα ολα καλα. Συζητησαμε το θεμα με το συμπληρωμα λογω δουλειας και καταληξαμε οτι δεν υπαρχει αλλη λύση. Με το γαλα που εχω δεν καταφερνω να βγαλω παρα πολυ με το θηλαστρο. Χθες το βραδυ αφησα ενα στηθος να γεμισει και τον ταιζα μονο με το αλλο. Το πρωι σηκωθηκα στις 530 και αρχισα να βγαζω με το θηλαστρο. Το αποτελεσμα μετα απο μιση ωρα ηταν 50 ml ενω αυτος για ενα γευμα θελει περιπου 100. Στη διαρκεια της ημερας ο μπεμπης θηλαζει τοσο συχνα που δεν μου αφηνει το στηθος να γεμισει αρκετα. Χθες το μεσημερι εβγαλα μονο 20-25 ml. Για να μαζεψω ρε κοριτσια 100 ml. Δηλ. οσο για ενα γευμα θελω τουλαχιστον 3 αντλησεις την ημερα. Αν εγω για την δουλεια θα θελω να εχω ετοιμα 2 γευματα δεν βγαινει....

Οποτε το γαλα σε σκονη ειναι μονοδρομος. Σημερα το βραδυ θα του δωσω για πρωτη φορα μετα την κλινικη λιγο για να δω αν το πινει γιατι αυριο θα παμε Θεσσαλονικη και θα τον αφησω στη μαμα μου για να μην τοννπαρω μαζι μου και τον ταλαιπωρησω. Θα προσπαθησω να ξαναβγαλω αυριο το πρωι ωστε να του αφησω ενα γευμα με μητρικο αλλα μεχρι αν γυρισω θα χρειαστει σιγουρα ακομη ενα. Καλυτερα να παρει ενα ξενο παρα να τον ταλαιπωρησω τον καημενο για να μην του δωσω σκονη.

Στη δουλεια θα προσπαθησω να του δωσω τα λιγοτερα δυνατα γεματα με σκονη. Αν γινοταν ενα θαυμα και εμπαινε συντομα σε ενα προγραμα οπου θα ετρωγε σταθερα καθε 2μιση-3 ωρες θα τα καταφερνα να κραταω ενα κενο το πρωι και ενα κενο το απογευμα για να τον ταιζω. Αλλα προς το παρον δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Δεν μπορω ουτε ραντεβου να κλεισω ευκολα γαιτι δεν ξερω αν εκεινη την ωρα θα πειναει η οχι. Βαζω πχ ενα ραντεβου 12 το πρωι και αφηνω μια ωρα να θηλασω και μετα βαζω πχ 2 και μετα 4 και μετα 6. Δηλ. θα ειμαι οχταωρο στη δουλεια και θα δουλευω 4 ωρες. Οταν θα ανοιξει η δουλεια και θα χρειαστει να δουλευω οχταωρο τι θα κανω?

Καλημέρα Nena μου!!!Μια χαρά ο έρωτας σου!!!Να σου πω εγώ τι έκανα;Το πολύ απλό,αν υπάρχει χώρος διαθέσιμος...Έβγαζα στην δουλειά.Οι ώρες που θα λείπεις,θα νιώθεις το στήθος να τουμπανιάζει,γιατί σε άλλη περίπτωση,θα θήλαζε αυτά τα 2 γεύματα αν ήσουν σπίτι.Οπότε αυτό κρατάει και την παραγωγή στα ιδανικά επίπεδα,σαν να μην έλειψες ποτέ,και βέβαια θα δεις πως η ώρα που θα χρειαστείς,πχ για 100-120 ml μπορεί να είναι ένα τέταρτο με 20 λεπτά.Είναι πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο να ψάχνεις κενά ανάμεσα στους θηλασμούς για να βγάλεις 20 και 30 ml,ενώ έτσι θα κυλήσει ομαλά το πρόγραμμα...Παίρνεις αποστειρωμένα,το θήλαστρο και τα μπουκαλάκια και τα αποθηκεύεις σε ψυγείο.Τα πας σπίτι και είναι τα γεύματα του για την επόμενη μέρα.Εμένα δούλεψε αυτό,απλώς τους το ανακοίνωσα,κλειδωνόμουν στην κουζινίτσα,και σε 10-15 λεπτά τελείωνα....Και αποθήλασα στο 1 παιδί στους 26 μήνες και στο άλλο στους 22...Και να σου πω κάτι;Ακόμα κι αν δεν μπορείς να κάνεις διάλειμμα 20 λεπτά,έχε 2 μπουκαλάκια,κάνε 10+10 μέσα στις ώρες εργασίας...Και αυτό το έκανα,είμαι σε χώρο μόνο με άντρες,με μαστόρια και ποτέ δεν φανταζόμουν την ανεκτικότητα και την διακριτική τους στάση στο θέμα....

Την καλημέρα μου σε όλες!

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

καλημερα!!!!σημερα πρωινες και εμεις μιας και εχουμε δουλιτσες οπως ειπα και αφου ξυπνησα πρωτη ειπα να πω μια καλημερα πριν φυγω...

μαρμινακι οντως μας εχει καταμπερδεψει γενικοτερα αυτο το παιδι!!!αν θυμασαι στην αρχη την φωναζαμα και Ανεστακη που το θυμηθηκε η μαρτζι χθες...η γιατρος λεει κατι που το ξερουμε ουτως ή άλλως οτι θα ειναι ψηλη!!!σαν την μανουλα!!!!

νενα εσενα μπορει να μην σου φανηκε αλλα εγω που ξερω τα δεδομενα μου πιστεψε με ο κ@λος μου δεν ηταν ποτε ετσι!!!τι να κανουμε μωρε...σημερα ηρεμισα καπως...ας βγει γερο παιδι και ας ειναι...απλα αυτον τον μηνα εχω παρει 5 κιλα γι αυτο μου ηρθε καπως αποτομο!!!

28xYp3.png

καλημερα κλαραμπελ!!!

να σε ρωτησω κατι???θηλασες δηλαδη αποκλειστικα με αυτον τον τροπο??δηλαδη εβγαζες με το θηλαστρο ή έδινες και στηθος καποιες φορες?σε ρωταω γαιτι λεν οτι σταματαει η παραγωγη μονο με το θηλαστρο...αληθεια τι θηλαστρο ειχες???εγω και η νενα εχουμε μεντελα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...