Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμιν μου σε όλο το κόσμο υπάρχει αυτό το έθιμο..

έχω ακούσει μια εκδοχή ότι οι γάλλοι γίορταζαν την αλλαγή του χρόνου 1 απριλίου και το 15κάτι(δεν θυμάμαι χρονολογία) ο τότε βασιλίας αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία αλλαγής του χρόνου για να συμβαδίζει με την υπόλοιπη ευρώπη..πολλοί όμως δεν το δέχτηκαν..και έτσι αυτοί που το δέχτηκαν κοροίδευαν αυτούς που δεν το δέχτηκαν κάνοντας τους τάχα πρωτοχρονιάτικα δώρα τη 1Απριλία ή λέγοντας τους ψεύτικες ιστορίες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!!!

ποναω!!!!!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ το ελαβα!!!!με το καλο να βαπτιστει το φουσκομαγουλακι μας και σ ευχαριστουμε παρα πολυ για την προσκληση!!!!

ΜΑΡΤΖΙ εγω τις βελουτε τις επλυνα στο πλυντηριο στο προγραμμα για τα μαλλινα αλλα δεν τις εβαλα στο στεγνωτηριο τις απλωσα μεσα στο σπιτι τις τιναξα καλα οταν τις εβγαλα απο το πλυντηριο τις απλωσα στην απλωστρα και οταν στεγνωσαν τις εκανα με το χερι μου για να αναμαλιασουν και ειναι μια χαρα απαλουλες και μαλακουλες!!

ΛΙΛΙ κριμα που φευγει η αδερφουλα:cry::cry:δεν καθοταν μεχρι το πασχα!!!

ΤΣΕΡΡΥ περιμενουμε νεα!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ολα καλα θα ειναι με τον μπαμπα σου μην σκεφτεσαι αρνητικα!!!

ΝΕΝΑ..............!!!!!!!!!!!εχεις βγαλει το μωρο πριν τις 40 μερες εξω?????να σου πω την αληθεια κι εγω αν ημουν μονη θα το ειχα κανει αλλα εχω τους κερβερους απο πανω μου!!!!:evil::evil:

κοριτσακια μου ποναω!!!!!!!!θηλαζω απο το πονεμενο μονο με ψευτοθηλη αλλα και παλι ποναω ειναι φρικη τι γαλα βαζω πανω και στεγνωνει τι λανολινη τι κοχυλια συλλογης γαλακτος πηρα σκ@τ@ εμενα σηκωνεται η πετσα μου απο τους πονους!!και σαν να μην εφτανε αυτο παω οδοντιατρο σημερα και απο τα ουρλιαχτα βραχνιασε παλι ο λαιμος μου...οχι οτι ειχε περασει ποτε μετα απο την διασωληνωση αλλα τωρα φτου κι απ την αρχη:(:(και δεν μπορεσε να μου κανει και τιποτα....το αφησε να ηρεμησει και θα ξαναπαω μαλλον για απονευρωση φρικη σας λεω ολα μαζι μου ετυχαν!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ μου αρρωστησε κι ο πριγκιπας μας??προσεξε τον πολυ γιατι τωρα εχει αποκτησει ευαισθησια με τα πνευμονακια του μην τρεχετε παλι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γειά σας κούκλες

Σημερα δουλεβα και λιγο οπότε το μεγαλυτερο μέρος της ημέρας το πέρασα στην μαμα μου. Λοιπον πηγαμε και στον γιατρο. Για το τοξικό ερυθημα μου ειπε και παλι να μην ανησυχώ και να του βαζω αν θελω λιγη bactroban. Του βαζω λίγη 1 φορά την ημέρα αν και μπορω και 2 αν θελω. Αναπτυσσεται κανονικα ο μπέμπης παρολο που υποθέτουμε και εγώ και ο γιατρος οτι το γαλα μου επαρκει μεν οριακα δε. Συμφωνα με το βαρος του που ηταν την 11η μερα 3730 και σημερα 4250 δειχνει να παιρνει 32 γρ. την ημέρα μεσα στα πλαισια του φυσιολογικου που ειναι 20- 40 γρ την ημέρα. Οποτε με αυτον τον ρυθμο την Παρασκευη που γινεται ενος μηνα θα εχει παρει απο την στιγμη που βγηκαμε απο την κλινικη περιπου 850 γρ. οταν σε 1 μηνα το φυσιολογικο ειναι 700γρ. με 1 κιλο. Αρα ολα καλα. Συζητησαμε το θεμα με το συμπληρωμα λογω δουλειας και καταληξαμε οτι δεν υπαρχει αλλη λύση. Με το γαλα που εχω δεν καταφερνω να βγαλω παρα πολυ με το θηλαστρο. Χθες το βραδυ αφησα ενα στηθος να γεμισει και τον ταιζα μονο με το αλλο. Το πρωι σηκωθηκα στις 530 και αρχισα να βγαζω με το θηλαστρο. Το αποτελεσμα μετα απο μιση ωρα ηταν 50 ml ενω αυτος για ενα γευμα θελει περιπου 100. Στη διαρκεια της ημερας ο μπεμπης θηλαζει τοσο συχνα που δεν μου αφηνει το στηθος να γεμισει αρκετα. Χθες το μεσημερι εβγαλα μονο 20-25 ml. Για να μαζεψω ρε κοριτσια 100 ml. Δηλ. οσο για ενα γευμα θελω τουλαχιστον 3 αντλησεις την ημερα. Αν εγω για την δουλεια θα θελω να εχω ετοιμα 2 γευματα δεν βγαινει....

Οποτε το γαλα σε σκονη ειναι μονοδρομος. Σημερα το βραδυ θα του δωσω για πρωτη φορα μετα την κλινικη λιγο για να δω αν το πινει γιατι αυριο θα παμε Θεσσαλονικη και θα τον αφησω στη μαμα μου για να μην τοννπαρω μαζι μου και τον ταλαιπωρησω. Θα προσπαθησω να ξαναβγαλω αυριο το πρωι ωστε να του αφησω ενα γευμα με μητρικο αλλα μεχρι αν γυρισω θα χρειαστει σιγουρα ακομη ενα. Καλυτερα να παρει ενα ξενο παρα να τον ταλαιπωρησω τον καημενο για να μην του δωσω σκονη.

Στη δουλεια θα προσπαθησω να του δωσω τα λιγοτερα δυνατα γεματα με σκονη. Αν γινοταν ενα θαυμα και εμπαινε συντομα σε ενα προγραμα οπου θα ετρωγε σταθερα καθε 2μιση-3 ωρες θα τα καταφερνα να κραταω ενα κενο το πρωι και ενα κενο το απογευμα για να τον ταιζω. Αλλα προς το παρον δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Δεν μπορω ουτε ραντεβου να κλεισω ευκολα γαιτι δεν ξερω αν εκεινη την ωρα θα πειναει η οχι. Βαζω πχ ενα ραντεβου 12 το πρωι και αφηνω μια ωρα να θηλασω και μετα βαζω πχ 2 και μετα 4 και μετα 6. Δηλ. θα ειμαι οχταωρο στη δουλεια και θα δουλευω 4 ωρες. Οταν θα ανοιξει η δουλεια και θα χρειαστει να δουλευω οχταωρο τι θα κανω?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καντυ τον μπεμπη τον εβγαλα 15 ημερων και 16 ημερων τον πηρα μαζι μου και Θεσαλονικη. Απο τοτε 2-3 μερες την εβδομαδα τον βγαζω εξω αλλα παμε καρφι στην μαμα μου, βολτα δεν καναμε ακομη. Αλλα αν θα εχει καλο καιρο θα τον παω και μια βολτα το ΣΚ. Για σαραντισμο θα παω το μεθεπομενο Σαββατο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Αχ κοριτσάκια μου είμαι πολύ λυπημενη σήμερα ένας μήνας με την αδερφούλα πολύ καλά ήταν είχα το παρεακι μου τώρα άντε να δω πότε θα τη ξαναδώ από κοντά...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Σας εχω διαβάσει απλά δεν εχω πολύ όρεξη σήμερα για σχόλια αύριο... Ένα θα πω μόνο για την Τινκερ μας......" Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα ΘΑΥΜΑΤΑ όταν πάψεις να επιμένεις" Καληνύχτα ομορφες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

επιστρεψαμε!!!!η Μαρκελλιτσα μου μια χαρα...στην αρχη ειχε χαμηλους παλμους γιατι και παλι ημουν αρκετα ξαπλωμενη στην καρεκλα κ πατιόταν η φλεβα...μετα την σηκωσαμε και ολα οκ. το κοριτσακι μου ειναι 3367!!!βεβαια μου ειπε κατι η γιατρος που το ειπε πρωτη φορα και εχει δικιο...για να βγει το βαρος του μωρου δινουμε τις μετρησεις του κεφαλιου, της κοιλιας και του μηρου!!!η δικια μου αν θυμαστε ειναι σκλεναρικοβα οποτε ειναι πολυ πιθανο το βαρος της να διαφερει αν οχι αρκετα σιγουρα κατα ενα βαθμο λογω αυτου...κατεβηκε λιγο το μωρο μου ειπε οτι την επομενη βδομαδα θα εμπεδωθει...μου ειπε επισης το μωρο ειναι μεν προς τα κατω αλλα κοιταει ανασκελα κ ειναι δυσκολη θεση για τοκετο...μεχρι να φυγουμε ομως επειδη μετα ειχαμε σηκωσει την καρεκλα η μικρη γυρισε σχεδον μπρουμητα και μου ειπε να καθομαι στα 4 στο σπιτι για να την βοηθησω να γυρισει...παρόλα αυτα με βλεπει για τελος του μηνα μου να γενναω....αυτα τα νεα μας!!!επισης να σας πω οτι επισημα πλεον ειμαι 65 κιλα!!!δηλαδη πηρα 14 μεχρι στιγμης και γω θελω να ρωτησω την λιλι τι εκανε και πηρε τοσα λιγα κιλα???και αντε εγω αυτον τον μηνα ετρωγα...ειδικα παγωτο μπορω να πω οτι εφαγα 3κιλα συνολικα....ομως επισης θυμαμαι οτι τους πρωτους μηνες αποτην 6η -11η εβδομαδα ετρωγα φρυγανιες και κριτσινια και δεν ειχα βαλει μεν αλλα δεν εχασα και γραμμαριο...τι γινεται ρε???εχω αρχισει να φρικαρω...

κατα τα άλλα εσεις σας ειδα ησυχα εισασταν!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τι κανετε κοριτσακια?εμεις σημερα πηγαμε βολτιτσα..

μαρμιν ευχαριστω για την προσκληση..ειναι πολυ ωραια και περιμενουμε φωτο και απο τα υπολοιπα της βαφτισης..

μαριουλα μου περαστικα σας..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

μαρμιν μου και μαργκι γτ δεν κανετε ενα φβ μονο για εμας?να βλεπετε και τις φωτο πιο ευκολα?:P

καντυ μου τοσο πολυ πονας ε? κ με το θηλαστρο πονας σε αυτο το στηθος? ελεγα μηπως να μην τα θηλαζες απο αυτο το στηθος μεχρι να γινει καλα και να τραβας με το θηλαστρο για να μην χαθει το γαλα?

μαρμιν μου τελειο το προσκλητηριο στα ειπα κ στο σκαιπ;)

εγω αλλαξα αντιβιωση πινω αγκουμεντιν τωρα καντυ πιο καλη ειναι αυτη ε?

νενα μου μην σκας αφου δεν γινεται αλλιως δεν πειραζει ας φαει κ λιγο ξενο γαλα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Tsery, πότε πρόλαβε η Μαρκέλλα μέσα σε μια βδομάδα να πάει από 2900 στα 3367;;; Παίρνουν τόσο γρήγορα βάρος τις τελευταίες εβδομάδες; λες να φτάσει τελικά στα 4 κιλά, όπως λέγαμε στην αρχή;

Οσο για τα δικά σου τα κιλά, ε! μην αγχώνεσαι! Ακόμη παραμένεις αδύνατη! Κι εγώ υπολογίζω μέχρι το τέλος τόσα να πάρω, όσα εσύ! Αλλά να σου πω μία κακία;;;;( αχ, είμαι ώρες ώρες πολύ κακιά!). Συζητούσα με μια φίλη από το τηλ! Με ρώτησε πόσα κιλά πήρα και της είπα πως πήρα γύρω στα 8! Τι;;;;;;Μου λέει! Μα μέχρι το τέλος θα πάρεις πάνω από 12! Εσύ, της λέω, πόσα πήρες; Λέει 7! Με πόσα ξεκίνησες, της λέω! Με 61, απαντά! Ε, τόσα, της λέω, δεν είμαι εγώ ακόμη, τι φωνάζεις πια;;;;;;

Οσα και να πάρεις, ο σωματότυπός σου ειναι αδύνατος! Θα επανέλθεια πολύ γρήγορα! Είμαι σίγουρη! Θα βγεις από την κλινική και θα είσαι στυλάκι! Πάω και στοίχημα σε αυτό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Νένα, μην το σκέφτεσαι και μην νιώθεις ενοχές! Ας φάει και λίγο γάλα σε σκόνη! Αναγκάζεσαι να γυρίσεις στη δουλειά σου κοριτσάκι μου! Δεν το κάνεις επίτηδες! Θα βγάζεις όσο μπορείς με το θήλαστρο και θα πίνει και από το δικό σου!

Να σου πω! να βάζεις τα ραντεβού με μισή ώρα διαφορά και αυτή την μισή ώρα να βγάζεις με το θήλαστρο! Τι στο καλό, δεν θα μαζευτούν 2 γεύματα πχ για την επόμενη μέρα;

Κάντυ, πολύ ταλαιπώρια,ρε καημένο! Κάνε αυτό που λέει η Μαριούλα! Η μήπως το πληγωμένο στήθος σου είναι το αγαπημένο των μωρών και σνομπάρουν το άλλο! Αχ! αυτό θα είναι, αλλιώς δεν θα χρειαζόσουν εμάς για να στο πούμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...