Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες να την πιάσατε τότε; Ολα είναι πιθανά! Η Αγία ήθελε το όνομά της!

Πω! πω! θυμάμαι στην αρχή που Ανέστη την ανεβαζαμε Ανέστη την κατεβάζαμε την Μαρκελλίτσα! (Ανέστης δεν ήταν;;;)

Φαγαμε ένα ωραίο φαγητάκι! Συνταγή του καλλίδη!

Ο άντρας μου ροχαλίζει στον καναπέ, όπου κομάται του καλού καιρού!

Εμείς υπέρηχο έχουμε την Τετάρτη! α, πήρα αποτελέσματα αιματολογικών! 34,5 ο αιματοκρίτης! Ολο και πέφτουμε.....

Αλλά μπερδέυτηκε η μικροβιολόγος και δεν είχε μέσα το κολπικό υγρό! Αντ΄αυτού είχε τις εξετάσεις αίματος μιας άλλης κυρίας! Αυριο θα μιλήσω μαζί της! Οχι τίποτα άλλο, ηθελα να δω τι γίνεται εκεί κάτω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

τσερυ μου μπορει η αγια Μαρκελλα να εκαε το θαυμα της. εγω που την εχω ταξει στη αγια Ειρηνη που γιορταζει 5 Μαιου,ειχα παει την μερεα της γιορτης και τη παρακαλεσα α μου χαρισει ενα παιδακι η κορουλα μου γενηθηκε 5 φλεβαρη. στους 9 μηνες νταν δηλαδη,τι εχετε να πειτε;

τσερυ μου μπορει η αγια Μαρκελλα να εκαε το θαυμα της. εγω που την εχω ταξει στη αγια Ειρηνη που γιορταζει 5 Μαιου,ειχα παει την μερεα της γιορτης και τη παρακαλεσα α μου χαρισει ενα παιδακι η κορουλα μου γενηθηκε 5 φλεβαρη. στους 9 μηνες νταν δηλαδη,τι εχετε να πειτε;
Οτι έχουμε πολλές περιπτώσεις θαυμάτων εδώ μέσα! Η πίστη, κορίτσια, είναι ο πιο μεγάλος μας σύμμαχος! ;)

Εγώ πότε έμαθα για την εγκυμοσύνη μου; 9 Σεπτέμβρη στην γιορτή της Αγίας Αννας και Ιωακείμ! Στους Αγίους που είναι ταμενη η μικρή μου!!!!Και 8 Σεπτέμβρη ήταν η γιορτή της Παναγίας! Τυχαίο το όνομα Αννα-Μαρία; Δεν νομίζω!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια τα μωράκια μας εδώ μέσα είναι όλα αποτέλεσμα θαύματος και όλα αυτά που λέτε είναι η αδιαψευστη απόδειξη. Μακάρι να βοηθήσουν οι Άγιοι μας και η Παναγία μας και τα υπόλοιπα κοριτσάκια να αποκτήσουν το δικο τους θαυματάκι μέσα στο 2013

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ!! ΕΧΕΤΕ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ;);) ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κορίτσια με όλα αυτά μου δίνετε πολύ θάρρος!!

όταν είναι θέλημα Θεού όλα γίνονται!!!!

μάρμιν μου το είδα και απάντησα!!!:) ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!

κορίτσια σήμερα είπατε κανένα ψεματάκι?σας είπαν?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κορίτσια με όλα αυτά μου δίνετε πολύ θάρρος!!

όταν είναι θέλημα Θεού όλα γίνονται!!!!

μάρμιν μου το είδα και απάντησα!!!:) ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!

κορίτσια σήμερα είπατε κανένα ψεματάκι?σας είπαν?

Εγώ είπα στον άντρα μου πως έχασα 50 ευρώ κι έχασε χίλια χρώματα, ο καημένος! :tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Τινκερ, να πιστεψεις πως γίνονται θαύματα! και τα θαύματα αργούν καμία φορά να γίνουν! Εγώ πολλές φορές έχασα την πίστη μου.....Αλλά ευτυχώς την έβρισκα ξανά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η Τσέρυ ποιος ξέρει τι ξεχασμένες ώρες θα μπει να μας πει τα νέα της! Θα βγω και θα ξανμπώ σε κανά δύωρο! Θα έχει μπει ως τότε; Για να δούμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου! Χαίρομαι που σας άρεσε!Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και τα λογάκια την πρώτη φορά που τα διάβασα δεν μπορούσα να μιλήσω από τα γέλια. Τα βρήκα στο ίντερνετ. Όπως ίσως καταλάβαρε αλλάξαμε θέμα. Έγινε τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δε σας είπα τίποτα γιατί ήθελα να σας κάνω έκπληξη το προσκλητήριο. Πήγαμε να δούμε τα ρουχαλάκια του μπέμπη με τη νονά. Εκείνη μου το ζήτησε. Την προηγούμενη μέρα εμείς παραγγείλαμε το προσκλητήριο με τον μικρό πρίγκιπα και τα ίδια λόγια με αυτά και περίμενα μειλ για να το δω. Όταν όμως είδα τα ρουχάκια μου άρεσε ο στολισμός με άγκυρα που είχε διαλέξει η νονά κ επίσης οι πετσετούλες που μου άρεσαν είχαν επάνω άγκυρα. Το μπαουλάκι που είναι και κουτί αποθήκευσης και θα το βάλω στο δωμάτιο του μπέμπη είχε και με κορώνα και με άγκυρα και με τιμόνι. Ε λοιπόν δε μου άρεσε με την κορώνα απέξω και είναι κάτι που θα μείνει ενώ τα υπόλοιπα είναι μόνο για εκείνη τη μέρα. Έτσι πήγαμε μετά κατευθείαν με το σύζυγο και διαλέξαμε άλλο προσκλητήριο για να ταιριάζει λίγο καλύτερα. Μπομπονιέρες είναι ουδέτερες και πιο πολύ παιδικές αλλά πήραμε για όλους ίδιες. Αν τυχόν βρω κάτι στο ίντερνετ θα τα βάλω. Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω και τα ρουχάκια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ναι μάρτζι μου, θαύματα γίνονται καθημερίνα...

και εγώ περιμένω τη σειρά μου, ελπίζω να φτάνει....

τον κοψοχόλιασες το καημένο!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Η Τσέρυ ποιος ξέρει τι ξεχασμένες ώρες θα μπει να μας πει τα νέα της! Θα βγω και θα ξανμπώ σε κανά δύωρο! Θα έχει μπει ως τότε; Για να δούμε!

Όπως το λες ξεχασμένες!

Εγώ δεν είπα ούτε μου είπαν ψέμμα. Τίγκερ το έχετε κ στην Κύπρο αυτό ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...