Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τις είδα!!!κουκλάρα!!!φτου σου και πάλι φτου σου!!!

κρίμα που δεν έχετε!!:( πολύ καλό κατάστημα!! marks & spencer exete?και αυτό έχει τέλεια παιδικά και εσώρουχα για μας

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε τσερρυ τι μου κάνεις τώρα ...φράουλες και λευκή σοκολάτα...δεν έχω ούτε φράουλες σήμερα να καλύψω εν μέρη τη λιγούρα μου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Kαντυ μου, αυτη που σου έγραψα στο πμ κάνει τα σεμινάρια! Τώρα, για το σεμινάριο θηλασμού λες να έρθει η σύμβουλος να μας μιλήσει; Καθόλου δεν ξέρω. Θα σου πω όταν έρθει η ώρα!

Τσέρυ, πού βρίσκεις το κουράγιο και μαγειρεύεις κιόλας! Κι έβαλες 10 πλυντήρια! Εγώ με δύο και τα έφτυσα! Μία κουβέρτα έμεινε ακόμη......Αχ, βρε κορίτσια, την ροζ την κουβερτούλα την πλύναμε στο χέρι για να μην μας χαλάσει! Ε, εγώ νομίζω πως έχασε το τριχωμά της! Την καινούργια θα την βάλω στο πλυντήριο σε ειδικό πρόγραμμα για ευαίσθητα!

Τσέρυ, πολυ ωραία είσαι στη φώτο! Κούκλα! Μακάρι να σου μοιάσει η Μαρκέλλα ( όχι ο άντρας σου ότι δεν είναι ωραίος, αλλά αυτόν ας τον μοιάσει ο γιος!)

Τινκερ, εύχομαι στη φετινή ανάσταση να έχεις ένα θαυματάκι μέσα σου!

Μαριούλα, τι τραβάτε κι εσείς! Περαστικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλά, έτσι και ξαναβάλετε λιχουδιές, θα σας μηνύσω! Υπάρχουν έγκυες έδώ μέσα! Θέλετε να πάθουμε καμία ζημιά και να τρέχουμε μετά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι τα 10 πλυντηρια ηταν της μαρκελλας...συνολικα ειμαι σιγουρη οτι εχουν ξεπερασει πλεον τον αριθμο 30 μαζι με τις κουρτινες βεβαια...και η αληθεια ειναι οτι αρχισα να τα φτυνω...εγω παντως παντα-κουνουπιερα-παπλωματακι-κουβερτα ισπανιας-υπνοσακο τα πηγα καθαριστηριο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!!εδωσα 20ε....αν πας μονο την κουβερτουλα δεν πιστευω να δωσεις πανω απο 5...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Την πάντα την πλύναμε στο χέρι κι είναι μια χαρά! Και πολύ καλά σιδερώθηκε.....

Την νέα κουβέρτα θα την βάλω σε πρόγραμμα για κασμίρ! Ο άντρας μου λέει πως και η πρώτη είναι μια χαρά και δεν έφυγε το τρίχωμα! Λες να μου φαίνεται; Οσο την κοιτάζω τόσο πιστεύω πως είμαι υπερβολικη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαρμιν αν σου τις στειλω τις φωτο με εμειλ ειναι εργασια ολοκληρη...νομιζω οτι ειναι πιο ευκολο να κανεις εσυ ενα φβ!!!

τηγανια μπαινει μια χαρα!!!

28xYp3.png

Καλά, έτσι και ξαναβάλετε λιχουδιές, θα σας μηνύσω! Υπάρχουν έγκυες έδώ μέσα! Θέλετε να πάθουμε καμία ζημιά και να τρέχουμε μετά;

Και λιχούδες μαμάδες :confused::confused: Μαζί θα την κάνουμε τη μήνυση Μάρτζι μου να γλιτώσουμε και φράγκα ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσια μου μολις διαπιστωσα κατι συγκλονιστικο!!!!!την Μαρκελλιτσα μου υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να την επιασα 22-7 που ειναι κ η μερα της αγιας!!!!

28xYp3.png

αν θυμαστε (δεν πιστευω να το ξεχασε καμια???) στις 21-7 ειχα φυγει 2ημερο χαλκιδικη και με το που γυρισαμε (στις 22) αποφασισαμε στις 25 να παμε κερκυρα....εμεις ειχαμε ερθει σε επαφη στις 22 κ 23 και μετα ξανα στην κερκυρα οπου κ ημουν στις γονιμες...με δεδομενο οτι το μαρκελλακι μου ειναι κοριτσι αρα την πιασαμε εκτος γονιμων η πιθανες ημερομηνιες ειναι 22 κ 23!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...