Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ευχαριστουμε λιλι!!!!το καλοκαιρακι θα παρετε καψουρακι και θα πατε εσεις εκει να τους δειτε....ο καιρος περναςι πολυ γρηγορα!!!

τινκερακι μου ευχαριστως!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας βασιλισες τι κανετε δεν σας διαβασα...ειμαι πολυ χαλια ποναω πολυ τα νεφρα μου και ελεγα ολα τα χω τι μου λειπει τωρα?να αρρωστησει ο πριγκηπας!!! ξυπνησε σημερα με πολυ μπουκωμα και γκρινια ξεκινησα μονη μου τις πλησεις με χλιαρο ορο στην μυτη και μετα απο λιγο τον πηγα στον παιδιατρο, εχει μπουκωμα στην μυτη αλλα μιλαμε για πολυ μυξα! και ωτιτιδα παλι στο δεξι αυτι! θα του δινω πρωι μεσημερι βραδυ αντιβιωση αγκουμεντιν:( μετρηθηκαμε κιολας και ειμαστε 69 ποντους και 7100 πηρε 400 γραμμαρια σε λιγες μερες:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας βασιλισες τι κανετε δεν σας διαβασα...ειμαι πολυ χαλια ποναω πολυ τα νεφρα μου και ελεγα ολα τα χω τι μου λειπει τωρα?να αρρωστησει ο πριγκηπας!!! ξυπνησε σημερα με πολυ μπουκωμα και γκρινια ξεκινησα μονη μου τις πλησεις με χλιαρο ορο στην μυτη και μετα απο λιγο τον πηγα στον παιδιατρο, εχει μπουκωμα στην μυτη αλλα μιλαμε για πολυ μυξα! και ωτιτιδα παλι στο δεξι αυτι! θα του δινω πρωι μεσημερι βραδυ αντιβιωση αγκουμεντιν:( μετρηθηκαμε κιολας και ειμαστε 69 ποντους και 7100 πηρε 400 γραμμαρια σε λιγες μερες:P

Αχ βρε Μαριούλα μου τι τραβάτε μάνα και γιός......περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου!!!Όσο για τα νεφρά πίνεις νεράκι???Να πίνεις μικρούλα μου αλλά ΟΧΙ ΒΡΥΣΗΣ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

χαχχααχχα!!!!στο φβ...περιμενε...

ναι μαριουλακη!!!να πας να παρεις και να πιεις, καποιοι κανουν αυτο αντι για φαρμακα γικα την ουρολοιμωξη...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ναι μαριουλακη!!!να πας να παρεις και να πιεις, καποιοι κανουν αυτο αντι για φαρμακα γικα την ουρολοιμωξη...

Περιμένω..........

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαρα μου ευχαριστω πολυ θα παρω:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...