Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια γινεται πανικος κοβεται συνεχει το ρευμα το πουτερ μου θα τα παιξει μια εχω ιντερνετ μια δεν εχω

Μαρμιν σου το στελνω τωρα

οκ το έλαβα σου έστειλα κι εγώ πμ.

Κοριτσάκια εννοείται πως όποια το θέλει της το δίνω θα τα πούμε μέσω πμ

Πάω να ετοιμάσω το φαγάκι του αντρούλη μου και επιστρέφω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κι εγω ηθελα φασολαδα αλλα εχθες το βραδυ δεν ειχα φασολια να βαλω στο νερο μαλλον φακες θα κανω ειχα και την Τριτη και να φανταστειτε οτι προ εγκυμοσυνης τις φακες δεν τις ετρωγα τωρα ολο σουπες θελω να τρωω και μου εχει κατσει η κοτοσουπα αλλα τα κοτοπουλα του εμποριου τα σιχαινομαι και χωριατικο που να βρω εδω....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχ οπως η μαριουλα με την κοτοσουπα...εγω παντως που το προσπαθησα δυσκολευτηκα...λενε οτι ο οργανισμος ζηταει αυτο που του λειπει και το πιστευω ακραδαντα...οσο για ταφασολια εγω ξερεις τι κανω ντεππα...δεν τα βαζω στο νερο απο βραδυς...το πρωι τα βαζω σατην χυτρα μολις αρχισει να σφυριζει κλεινω το ματι και ταφηνω για μια ωρα...αδειαζω το νερο τα ξεπλενω (παντα με χλιαρο νερο) και μετα τα μαγειρευω κανονικα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κι εγω καπως ετσι τα κανω αλλα δεν ειχα να τα βαλω απο το βραδυ στο νερο οποτε το αφηνω για αλλη μερα..εν τω μεταξυ την κοτοσουπα την τρωω αβγοκομενη και τωρα αν δοκιμασω ετσι θα μου φανει πιστευω καπως διαβασα κι εσενα που ελεγες με γιαουρτι αλλα δεν καταλαβα το βαζεις μεσα στην κοτοσουπα?????περυσι το χειμωνα ειχα κανει γιουβαρλακια κι αυτα τα αβγοκοβω αλλα επειδη πιναμε και οι 2 αντιβιωση και ειπα να αποφυγουμε το αβγο εκανα το εξης ειχα βαλει να βρασουν μαζι καροτα σε φετες και μολις ηταν ετοιμα τα γιουβαρλακια τα εβγαλα εβαλα μεσα αυτο που ειναι σαν μουλτι αλλα την ραβδο που μπαινει και στην κατσαρολα εβαλα λοιπον αυτο ελιωσα το καροτα και οτι αλλο ειχε μεσα το ζουμι(κοκκους ρυζι απο τα γιουβαρλακια)προσπεσα και λεμονι και εγινε μια πηχτη σουπα εβαλα μετα παλι μεσα τα γιουβαρλακια γυρησα λιγο την κατσαρολα να πει παντου και ηταν πεντανοστιμο ειχε την υφη του αβγοκομενου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχαχαχ οπως η μαριουλα με την κοτοσουπα...εγω παντως που το προσπαθησα δυσκολευτηκα...λενε οτι ο οργανισμος ζηταει αυτο που του λειπει και το πιστευω ακραδαντα...οσο για ταφασολια εγω ξερεις τι κανω ντεππα...δεν τα βαζω στο νερο απο βραδυς...το πρωι τα βαζω σατην χυτρα μολις αρχισει να σφυριζει κλεινω το ματι και ταφηνω για μια ωρα...αδειαζω το νερο τα ξεπλενω (παντα με χλιαρο νερο) και μετα τα μαγειρευω κανονικα!!!

καλα εγω τωρα το καταλαβα οτι δεν τα βαζεις στο νερο απο το βραδυ.......τι χαζη που ειμαι αλλα διαβαζω κι αλλα καταλαβαινω!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μάρτζι περιμένουμε πού είσαι;

Μαριούλα κι εσύ που εξαφανίστηκες;

κι εγω την Μαρτζι περιμενω αλλα δεν την βλεπω να μπαινει και πολυ ανησυχω!!!!η Μαριουλα θα εχει συναντησει για καφεδακι τα κανει συχνα η μικρη αυτα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ντεπα το σπερμοδιαγραμμα τωρα κανονιζω με τις ημερομηνιες. Μου ειπε οτι γινεται. Αν τελικα υπαρχει συνεδριο τις επομενες βδομαδες μαλλον δεν θα καταφερω να δω τον Ζηκ....

Ρε κοριτσια δεν παιζονται στην υπηρεσια μας. Μας ξαναπηρανε τηλ να ξανακανουμε αιτηση μεταθεσης και παλι μας αναστατωσανε. Προσπαθουν και καλα να βγαλουν κατι θετικο μας λενε. Εγω πιστευω μας παιζουνε μεχρι να μας κλεισουν εντελως

Ντεπα το σπερμοδιαγραμμα τωρα κανονιζω με τις ημερομηνιες. Μου ειπε οτι γινεται. Αν τελικα υπαρχει συνεδριο τις επομενες βδομαδες μαλλον δεν θα καταφερω να δω τον Ζηκ....

Ρε κοριτσια δεν παιζονται στην υπηρεσια μας. Μας ξαναπηρανε τηλ να ξανακανουμε αιτηση μεταθεσης και παλι μας αναστατωσανε. Προσπαθουν και καλα να βγαλουν κατι θετικο μας λενε. Εγω πιστευω μας παιζουνε μεχρι να μας κλεισουν εντελως

δεν σε καταλαβα τι συνεδριο???θα εχεις καποιο συνεδριο και δεν θα ανεβεις Γιαννενα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εγω καπως ετσι τα κανω αλλα δεν ειχα να τα βαλω απο το βραδυ στο νερο οποτε το αφηνω για αλλη μερα..εν τω μεταξυ την κοτοσουπα την τρωω αβγοκομενη και τωρα αν δοκιμασω ετσι θα μου φανει πιστευω καπως διαβασα κι εσενα που ελεγες με γιαουρτι αλλα δεν καταλαβα το βαζεις μεσα στην κοτοσουπα?????περυσι το χειμωνα ειχα κανει γιουβαρλακια κι αυτα τα αβγοκοβω αλλα επειδη πιναμε και οι 2 αντιβιωση και ειπα να αποφυγουμε το αβγο εκανα το εξης ειχα βαλει να βρασουν μαζι καροτα σε φετες και μολις ηταν ετοιμα τα γιουβαρλακια τα εβγαλα εβαλα μεσα αυτο που ειναι σαν μουλτι αλλα την ραβδο που μπαινει και στην κατσαρολα εβαλα λοιπον αυτο ελιωσα το καροτα και οτι αλλο ειχε μεσα το ζουμι(κοκκους ρυζι απο τα γιουβαρλακια)προσπεσα και λεμονι και εγινε μια πηχτη σουπα εβαλα μετα παλι μεσα τα γιουβαρλακια γυρησα λιγο την κατσαρολα να πει παντου και ηταν πεντανοστιμο ειχε την υφη του αβγοκομενου

καλα αυτο που περιγραφεις πολυ λιμπιστερο μου ακούγετε....

κοριτσι τι να πω δεν τα καταλαβαινω και ολα μιας και ουδεμια σχεση εχω με τις υπηρεσιες και το δημοσιο και ουτε θελω να εχω...μην αναστατωνεσαι ομως....θα δεις στο τελος τα πραγματα θα ερθουν οπως πρεπει...

μαρτζι???

μαριουλα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...