Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tinker πανω στο σταυροβουνι που εχει ενα...εκει ο αντρας μου πηγαινε συνεχεια και μια φορα πηρε μαζι του κ εναν φανταρο που ηταν χεβιμεταλας...καλο παιδι αλλα τελειως εκτος θρησκειας...και του αρχισε να του λεει ιστοριες για το Αγιο Ορος, την θρησκεια μας αυτα που ακουγε ο δικος μου απο τους μοναχους και οταν καποια στιγμη αφου απολυθηκαν και μετα τον εψαξε ο δικος μου να τον βρει - το παιδι ηταν απο Λαρισα ή Βόλο αν θυμαμαι καλα - η μαμα του που σηκωσε το τηλεφωνο του ειπε οτι ειχε φυγει μοναχος:shock::shock::shock:

μαρμινακι λειπει η πολυλογου τί περιμενεις???τωρα μου εμεινε η κουζινα και τα μαγειρεματα...περιμενω και τον ηλεκτρολογο σε κανα μισαωρο...εχω ακομα μελλον...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα,απο τις 10 προσπαθω α σας διαβασω και α σας στειλω και δεν εχω προλαβει.

Νενα ην στεαχωριεσαι εμενα ειχε γιει χαλια το μουτρακι της,σα το κωλο της μαιμους,γεματη σπυρακια και με πυο. δε τα πειραξα,της τα επλυνα με το σαπουνακι της μια φορα τη μερα και δε εβαλα καμια κρεμα. μια φορα κατα λαθος εσκασε ενα και παικοβληθηκα μη παθει μολυνση και απο το ιντερνετ που διαβασα της απλωσα πανω λιγο γαλα απο το στηθος μου και ειδα διαφορα την αλλη μερα και ετσι της εβαζα καθε μερα. τωρα καθαρισαμε ,εχουν μεινει ελαχιστα αλλα ειμαστε μαι χαρα....

μαριουλα μου περαστικα κοριτσακι μου,σου ευχομαι γρηγορα να αακουφιστεις.

μαρμιν αργοτερα θα μπω να δω τις φωτο και θα σου πω,τωρα θα παω α μαγειραψω. ριζοτο με μαιταρια λεω να καω σημερα

τσερυ το ξεχασα για το αφυγρατηρα. αν παρεις παρε εναν και καλο. θα σου κοστισει αλλα θα αξιζει τον κοπο. εμενα επειδη ειαι μεγαλο το σπιτι πηραμε το μεγαλυτερο που κυκλοφορουσε τοτε,πρι 3 χρονια ενα της ντελονγκι που ηταν για σπιτι μεχρι 65 τετραγωικα και τη μια μερα την βαζω στη μια μερα και τη αλλη μερα στην αλλη γιατι ειμαστε γυρω στα 120 τετραγωνικα και δεν πιαει ολο το χωρο. ειχαμε δωσει τοτε 600 ευροπουλακια αλλα αξιζε......

ξεχαω κατι;

α αυτο που επε η καυτυ για το πρηξιμο εχω και γω ρε κοριτσια στα ποδια κυριως και εα φουσκωμα στο στομαχι φαω δε φαω. μεχρι και ανακατωσουρα εχω μερικες φορες. εγκυος δε ειμαι γιατι δε το εχουμε κανει ακομα. σκεφτομαι α παω σε γιατρο για τα ποδια μου γιατι εχω τρομερους ποους ωρες ωρες.

τσερυ στα κιλα εχω κολησει στα 80. δε πεφτει με τιποτα η ρημαδα η ζυγαρια. σκεψου και στο διατροφολοφο που ηγα κατα γραμμα τα καω τωρα μια βδομαδα γραμμι δεν εχει πεσει. λετε να μεινω παντα ετσι; θα φρικαρω....

tinker πανω στο σταυροβουνι που εχει ενα...εκει ο αντρας μου πηγαινε συνεχεια και μια φορα πηρε μαζι του κ εναν φανταρο που ηταν χεβιμεταλας...καλο παιδι αλλα τελειως εκτος θρησκειας...και του αρχισε να του λεει ιστοριες για το Αγιο Ορος, την θρησκεια μας αυτα που ακουγε ο δικος μου απο τους μοναχους και οταν καποια στιγμη αφου απολυθηκαν και μετα τον εψαξε ο δικος μου να τον βρει - το παιδι ηταν απο Λαρισα ή Βόλο αν θυμαμαι καλα - η μαμα του που σηκωσε το τηλεφωνο του ειπε οτι ειχε φυγει μοναχος:shock::shock::shock:

μαρμινακι λειπει η πολυλογου τί περιμενεις???τωρα μου εμεινε η κουζινα και τα μαγειρεματα...περιμενω και τον ηλεκτρολογο σε κανα μισαωρο...εχω ακομα μελλον...

Άντε Τσέρρυ μου τώρα που πήρες μπρος να τελειώνεις γιατί το Μαρκελλάκι σου θέλει να τα βρει όλα έτοιμα. Αλήθεια κοίτα μη μας βγάλεις την ψυχή πάλι ώσπου να μας πεις νέα από τη φωτογράφηση. Όσο για τον φαντάρο φαίνεται πως η γη ήταν καλή και ο σπόρος φύτρωσε ;) Τώρα θα εχετε σίγουρα έναν που θα προσεύχετε για τον άντρα σου που του έκανε τέτοιο καλό.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας...

με το μπαμπα μου τωρα: η γιατρος του,του ειπε οτι εκεινη πιστευει οτι δεν ειναι κατι,αλλα ειναι υποχρεωμενη να το ψαξει και καλυτερα γιατι α ειναι κατι θα το προλαβουνε. σημερα θα παρει η μαμα μου τηλ να κλεισει ρατεβου να ξαναπανε αθηνα να του παρου δειγμα για βιοψια. ευχομαι να ειναι ολα καλα. ειναι πολυ μικρος ο μπαμπακας μου 52 χρονων,δε θα το αντεξω αν παθει κατι,του εχω τρελη αδυναμια και σκεφτομαι και τις αδερφες μου που ειναι μικροτερες απο μενα και καταλαβαινετε....

Διαφημίσεις

αγγελικακι μην σκεφτεσαι ανρητικα!!!ολα καλα θα παν με τον μπαμπα σου...

τον αφυγραντηρα τον εχεις καιρο???γιατι και γω τον καλυτερο που ειχα βρει ειχα παρει, περιπου 250ε τον πληρωσα αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενη...αν ειναι θα ψαξω ιντερνετ να βρω κατι καλυτερο γιατι εδω παρ'ολο που πηγα σε μεγαλο καταστημα η ποικιλια ειναι περιορισμενη!!!

μαρμιν ακριβως οπως τα λες!!!εξαιτιας του αντρα μου που απο μικρος πηγαινοερχεται στα μοναστηρια εχουμε μερικους αγγελους να προσευχονται για μας!!!

28xYp3.png

τα νεα θα προσπαθησω να τα πω οσο γινεται νωριτερα αλλα να ξερετε το ραντεβου ειναι 8 και καμια φορα αργω να μπω...ε μεχρι να γυρισουμε και σπιτι σιγουρα θα παει 10 αν δεν παμε και πουθενα αλλου...

28xYp3.png

σας ειπα???ταλειωσα με τα πλυντηρια μου!!!!ευλογημενη Δευτερα με ήλιο σήμερα!!!!γιατι απο αυριο παλι συννεφιες θα εχει....τωρα περιμενω τον αντρα μου να μου την βαλει και τελος με τις κουρτινες!!!αν και χθες εκανα μια βλακεια...βαζω αμυγδαλελαιο στην κοιλια κ σηκωνω το φανελακι για να στεγνωσει..παω να κλεισω το πατζουρι και πως δεν υπολογισα καλα οτι βρισκω πλεον ακουμπησα στην κουρτινα της Μαρκελλας...εχει κανει ενα λεκεδακι που ευτυχως με τις πτυχες που κανει δεν φαινεται...βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να την ξαναπλυνω!!!

28xYp3.png

τα νεα θα προσπαθησω να τα πω οσο γινεται νωριτερα αλλα να ξερετε το ραντεβου ειναι 8 και καμια φορα αργω να μπω...ε μεχρι να γυρισουμε και σπιτι σιγουρα θα παει 10 αν δεν παμε και πουθενα αλλου...

Να μην πάτε Τσέρρυ, ετοιμόγεννη τέτοιες ώρες πρέπει να γυρίζει αμέσως σπίτι της.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Σήμερα τελευταία μέρα με την αδερφούλα και τον ανιψούλη ;(;(;(;(φεύγουν για Σάμο......οπότε ήμασταν όλη μέρα μαζί πήγε να μαζέψει τα τελευταία πράγματα και να ξεκουραστεί γιατί στις 6 φεύγει το καράβι........άντε να δώ τι θα κάνω τώρα......Ευτυχώς έχω και εσάς παρεάκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αχαχαχχαχαχχα!!!ναι και να καθεται να ξεκουραζεται!!!!

Με το καλό να μπεί και στη δική της κούνια κοριτσάκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

τσέρρυ μου αν μιλήσουν πες του αν είναι να κάνει καμία παράκληση και για μας...

τη μονή σταυροβουνίου την έχτισε η Αγία Ελένη και υπάρχει και κομμάτι από το τίμιο Σταυρό..είναι άβατο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...