Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τίγκερ μου εγώ να δεις πως είχα συγκινηθεί όταν ήρθα εκεί και τα είδα. Για την ακρίβεια είχα δει φωτο από την αδελφή μου που είχε πάει πενταήμερη με το σχολείο εκεί και από τότε μου είχε μείνει. Αλλά κακά τα ψέμματα άλλο οι φωτογραφίες και άλλο η πραγματικότητα. Πήγαμε παντού όμως. Και στην πράσινη γραμμή. Αλήθεια τι αίσθημα να είσαι στη μια μεριά κ λίγα βηματα πιο εκεί τα κατεχόμενα. Επίσης πήγαμε σε ένα μέρος που βλέπαμε με ένα τηλεσκόπιο απένταντι. Νομίζω στη Λεμεσό ήταν. Και φυσικά και στις δύο μονές που ανέφερες που ήταν πανέμορφες. Ειδικά εκείνη στο βουνό ψηλά που έχουν και από την εοκα κάτι πράγματα. Νομίζω από εκεί φαινόταν και οι σπηλιές που κρύβονταν; Του κύκκου δεν είναι αυτή που λέω; Και όταν πήγαμε στην άλλη του Τρωόδος (;) έβρεχε. Τα θυμάμαι όλα αρκετά καλά αν σκεφτείς ότι πήγαμε το 2000 και χρωστούσα 5 μαθήματα εκ των οποίων τα 3 τα έδινα εκείνες τις μέρες που ήμουν Κύπρο. Αλλά σιγα μην την έχανα. Στο ένα τελικά είχα πάρει 10 κ η καθηγήτρια δεν είχε δώσει το βαθμό μου στην γραμματεία και δεν ήξερα αν το πέρασα. Οπότε το γλίτωσα το ένα ;)

εννοείς με τηλεσκόπιο τα κατεχόμενα?όχι δεν είναι η Λεμεσός, ή στη Λευκωσία ή στην Ελευθερή Αμμόχωστο.

στο Μαχαιρά μήπως πήγατε?εκεί που έκαψαν τον Αυξεντίου? στο Κύκκο είναι ο τάφος του εθνάρχη Μακάριου έχει και εκεί κάτι λίγα για την ΕΟΚΑ

πολύ καλά έκανες και ήρθες!! είδες τελικά τα κατάφερες και με τα μαθήματα.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοείς με τηλεσκόπιο τα κατεχόμενα?όχι δεν είναι η Λεμεσός, ή στη Λευκωσία ή στην Ελευθερή Αμμόχωστο.

στο Μαχαιρά μήπως πήγατε?εκεί που έκαψαν τον Αυξεντίου? στο Κύκκο είναι ο τάφος του εθνάρχη Μακάριου έχει και εκεί κάτι λίγα για την ΕΟΚΑ

πολύ καλά έκανες και ήρθες!! είδες τελικά τα κατάφερες και με τα μαθήματα.

Ναι καλά με αυτό περίμενα ότι το είχα περάσει κ ήμουν σχετικά άνετη. Νομίζω το έδινα μία μέρα πριν φύγουμε αλλά που μυαλό για διάβασμα όλο το καλοκαίρι. Και η καθηγήτρια έφυγε Αθήνα και δεν ξέραμε τι είχαμε κάνει. Είμασταν συνολικά πέντε άτομα νομίζω. Και μου ζήτησε και εκατό φορές συγγνώμη που ενώ είχα πάρει δέκα με άφησε με την αγωνία όλο το καλοκαίρι. Που να ήξερε ότι γλένταγα όλο το καλοκαίρι και ούτε ασχολήθηκα :tongue: Όμως θυμάμαι πολύ καλά είχα πάρει μαζί μου σημειώσεις από ένα άλλο που ήταν και αλυσίδα (δηλαδή για να πάρεις από το επόμενο εξάμηνο ένα συγκεκριμένο έπρεπε να περάσεις αυτό). Και ήταν και δύσκολο αλλά και αυτό το πέρασα.

Η Λευκωσία ήταν τότε. Και ναι πήγαμε και στου Μαχαιρά σιγουράκι. Πάντως έχετε πολύ ωραία μέρη. Πήγαμε και Πάφο που τρελάθηκα και με τη διαδρομή και με όλα. Υπέροχη Πάφος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ναι καλά με αυτό περίμενα ότι το είχα περάσει κ ήμουν σχετικά άνετη. Νομίζω το έδινα μία μέρα πριν φύγουμε αλλά που μυαλό για διάβασμα όλο το καλοκαίρι. Και η καθηγήτρια έφυγε Αθήνα και δεν ξέραμε τι είχαμε κάνει. Είμασταν συνολικά πέντε άτομα νομίζω. Και μου ζήτησε και εκατό φορές συγγνώμη που ενώ είχα πάρει δέκα με άφησε με την αγωνία όλο το καλοκαίρι. Που να ήξερε ότι γλένταγα όλο το καλοκαίρι και ούτε ασχολήθηκα :tongue: Όμως θυμάμαι πολύ καλά είχα πάρει μαζί μου σημειώσεις από ένα άλλο που ήταν και αλυσίδα (δηλαδή για να πάρεις από το επόμενο εξάμηνο ένα συγκεκριμένο έπρεπε να περάσεις αυτό). Και ήταν και δύσκολο αλλά και αυτό το πέρασα.

Η Λευκωσία ήταν τότε. Και ναι πήγαμε και στου Μαχαιρά σιγουράκι. Πάντως έχετε πολύ ωραία μέρη. Πήγαμε και Πάφο που τρελάθηκα και με τη διαδρομή και με όλα. Υπέροχη Πάφος.

είδες όλα μια χαρά!!!

άντε να ξανάρθεις τότε!!!να σου κάνω ξενάγηση!!!

και εννοείται όλες οι κοπέλες!!όποτε θέλετε και μπορείτε να έρθετε!!

1533345xcnw09g7xt.gif

είδες όλα μια χαρά!!!

άντε να ξανάρθεις τότε!!!να σου κάνω ξενάγηση!!!

και εννοείται όλες οι κοπέλες!!όποτε θέλετε και μπορείτε να έρθετε!!

Ναι Τίγκερ μου όλα καλά! Ήθελα τόσο πολύ να έρθω που δε θα το έχανα με τίποτα. Άλλωστε είχα ολόκληρο καλοκαίρι για διάβασμα άσχετα αν δεν το εκμεταλλεύτηκα ας πρόσεχα. Επειδή εσύ είσαι μία ενώ εμείς πολλές τι θα έλεγες να έρθεις εσύ Θεσσαλονίκη να θυμηθείς και τις παλιές καλές και ανέμελες μέρες; :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

το σκέφτομαι και σίγουρα κάποτε θα γίνει και αυτό..αλλά όχι τώρα..τώρα πρέπει να πάω λονδίνο και μετά έχουμε την εξωσωματικά που εύχομαι και προσεύχομαι να πετύχει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

το σκέφτομαι και σίγουρα κάποτε θα γίνει και αυτό..αλλά όχι τώρα..τώρα πρέπει να πάω λονδίνο και μετά έχουμε την εξωσωματικά που εύχομαι και προσεύχομαι να πετύχει...

Αχ Τίγκερ μου τι καλά να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα από όλα αυτά και να μείνεις τώρα έγκυος. Σου το εύχομαι ολόψυχα κοριτσάκι μου γιατί το αξίζεις. Δίνεις πάντα σε όλες κουράγιο σα να έχεις δέκα παιδιά και ας είσαι κι εσύ τόσο καιρό στην αναμονή. Ξαναδιάβαζα και το παλιό μας ποστάκι από εκεί που το είχα αφήσει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

είδα τώρα τις φώτο!!!

μάρμιν μου όντως πολύ πολύ αδύνατη είσαι τώρα!!πως τα κατάφερες??

πολύ ωραίο το φόρεμα...στην εκκλησία να βάλεις κάτι από πάνω...

πρέπει και εγώ να δω τι θα βάλω...

αχ μάρμιν μου μακάρι...δεν με αγχώνει η διαδικασία αλλά θέλω τουλάχιστο να τα καταφέρω...

νένα μου από αυτό που λες είχε και το παιδάκι που θα βαφτίσουμε...τώρα είναι πεντακάθαρο...να του βάζεις λίγο χαμομηλάκι συχνά και θα του περάσει μην ανησυχείς!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

είδα τώρα τις φώτο!!!

μάρμιν μου όντως πολύ πολύ αδύνατη είσαι τώρα!!πως τα κατάφερες??

πολύ ωραίο το φόρεμα...στην εκκλησία να βάλεις κάτι από πάνω...

πρέπει και εγώ να δω τι θα βάλω...

αχ μάρμιν μου μακάρι...δεν με αγχώνει η διαδικασία αλλά θέλω τουλάχιστο να τα καταφέρω...

νένα μου από αυτό που λες είχε και το παιδάκι που θα βαφτίσουμε...τώρα είναι πεντακάθαρο...να του βάζεις λίγο χαμομηλάκι συχνά και θα του περάσει μην ανησυχείς!!!

Τίγκερ μου μάλλον δεν τα κατάφερα εγώ αλλά ο μπουμπούκος μου! Αδυνατίζει τη μανούλα για να διατηρήσει τα μαγουλάκια του :tongue::tongue: Πάντως μου κάνει εντύπωση που όλες με βλέπετε τώρα πιο αδύνατη και σκέφτηκα το εξής. Οι προηγούμενες φώτο είναι τραβηγμένες με φωτογραφική μηχανή ενώ το φόρεμα του γάμου με το κινητό του άντρα μου. Οπότε μάλλον με βγάζει ψιλόλιγνη. Τι να πω. Άλλη εξήγηση δεν βρήκα:rolleyes: Κι εγώ θέλω να βάλω κάτι από πάνω και αν τυχόν δεν βρω θα ράψω κάτι. Σιγά τα ωά :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

αν τα καταφέρνεις μπράβο σου!!μόνη σου να το κάνεις!!

χαχα όχι Τίγκερ μου εγώ μόνο κουμπιά κ αυτά στο τσακίρ κέφι :tongue::tongue: Θα πάω σε ράφτρα φυσικά. Αφού σκέψου με έμαθε ο άντρας μου και τα ράβει μόνος του.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα και απο μας!!!!μολις ξυπνησα ομορφες!!!τελικα η φιλη για καφεδακι δεν θα ερθει και να σας πω την αληθεια ετσι οπως ξυπνησα αργα δεν ηθελα να ερθει γιατι εχω ενα σωρο και παλι να κανω και θελω να τελειωνω...σημερα εχουμε και φωτογραφιση το βραδυ...

τινκερακι το εχω πει ξανα αλλα στην Κυπρο υπηρετησε ο αντρας μου και παντα μου λεει τα καλυτερα και οτι θελει οπωσδηποτε να ξαναπαει...μαλιστα εχει κρατησει και επαφες με ενα μοναστηρι εκει, νομιζω ειναι και ενας φιλος του μοναχος και μας στελνουν ολο δωρακια βιβλια και μας περνουν τηλεφωνο να δουν τι κανουμε.

πολυ ζηλεψα και θελω να ερθω με ολα αυτα που λετε που επισης εγω δεν εχω ιδεα απο ιστορια - οπως και απο παρα πολλα αλλα πραγματα, βασικα δεν ημουν καθολου καλη μαθητρια στο σχολειο...- οποτε μαρμιν κοινοποιησα τα βιντεακια σου στο φβ για να κανω την εξυπνη αλλα και για να τα δω μετα με την ησυχια μου!!!

Χρονια πολλά λοιπον στην Κύπρο μας!!!

Σημερα εχει λιακαδα επιτελους...την περιμενω απο την προηγουμενη εβδομαδα!!!!εχω ηδη βαλει 2 πλυντηρια (το ενα η κουρτινα!!!) και τωρα τρεχω και για τα υπολοιπα...η κουζινα μου δεν χρειαζεται περιγραφη...σιγουρα θελω μια ωρα εκει μεσα για να την καθαρισω και μετα θα αρχισω μαγειρεματα...

θα ειμαι σε απευθειας συνδεση μαζι σας....

ΤΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ ΕΡΧΕΤΕ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΩ Η ΜΑΝΑ!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...