Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Παω να ξαπλωσω γιατι οπου να ναι θα ξυπνησει ο πειναλας!!! Ελπιζω να του φτανει το γαλα μου παντως και να μην θηλαζει τοση ωρα επειδη δεν του φτανει. Αυριο ο γιατρος θα μας πει....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε νενακι καλη ξεκουραση για οσο χρονο σου απομενει!!!αυριο περιμενουμε νεα απο τον γιατρο!!!καληνυχτα...

καληνυχτα και απο μας ομορφες!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Πεπσούλα πώς είσαι σήμερα;

Τίγκερ μου εύχομαι ολόψυχα το φετινό Πάσχα να είναι το ωραιότερο της ζωής σου με σποράκι στην κοιλίτσα! Έτσι σκεφτόμουν κ γω πέρσι κ το θαύμα έγινε. Πασχαλινό και χριστουγεννιάτικο δώρο μαζί. Εσένα θα είναι όντως χριστουγεννιάτικο αφού θα το περιμένεις εκείνες τις μέρες!

Εμείς έχουμε μηνογεννέθλια :P:pΜπαίνουμε σήμερα στον 5ο!! Το αγοράκι μου μεγάλωσε. Έχει ήδη τέσσερις μήνες στην αγκαλιά μου!!

Τσέρρυ μου πολύ ωραίες οι φωτο κ ειδικά αυτή με την τούρτα. Αλήθεια την κατάφερες όλη μόνη σου; :tongue::tongue: Και η κοιλίτσα πολύ όμορφη αν και εγώ την είδα και ζωντανά:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια χθες έφυγα ξαφνικά χωρίς ούτε μία καληνύχτα. Αλλά θα σχολιάσω τώρα τα υπόλοιπα.

Νενάκι θυμάσαι που ακούγαμε για μαραθώνιους θηλασμούς; Ε αυτό κάνει ο μικρός σου. Φυσικά του φτάνει το γάλα σου αλλά σήμερα θα το εξακριβώσουμε και με επιστημονικό ζύγισμα :tongue::tongue: Στενοχωριέσαι που τον βλέπεις έτσι ε; Μωρέ αφού είναι φυσιολογικό και θα υποχωρήσεις σε λίγες μέρες μη σκας. Άντε θα περιμένουμε σήμερα κ τα νέα του παιδίατρου.

Για το φόρεμα λες άσπρο ε; Η γοβίτσα μου (πέδιλο ανοιχτό μπροστά είναι) που θα είναι λαμέ θα ταιριάζει; Α σας είπα πως είναι πολύ μακρύ και θα φαίνεται μόνο η μύτη από το πεδιλο σωστά; Οπότε δεν πολυσκοτίζομαι. Όσο για την φράτζα είχα και ήταν πολύ ωραία και έχω φώτο που είναι οι αγαπημένες του άντρα μου. Όμως δεν έχω καθόλου χέρι για να την φτιάχνω. Σπανίως καθόταν καλά και αυτό από τύχη. Θα είναι πολύ ωραία έτσι μόνο την ημέρα που θα τα στρώσει η κομμώτρια μετά άστα να παν. Οπότε δεν έκοψα ξανά. Και μάλιστα ηταν (πως το λένε αυτό) Να δες

images?q=tbn:ANd9GcTK6Ya6DANUxvIjs3rP_JQwXKGlPSLKMg_es4aRrlczXwSuuCWQ κάπως έτσι.

Όχι αυτό δηλαδή

sandra%20afelies.jpg

Τσέρρυ τι εννοούσες χθες πως γυάλισε το μάτι τους; Μήπως ο σύζυγος σου χάρισε πάλι προσταγλανδίνες; Για αυτό τον πότιζες ποτά; Για να τον αποπλανήσεις μετά; :rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

εμείς έχουμε αργία σήμερα!!!!

1 Απριλίου 1955, Απελευθερωτικός Αγώνας ΕΟΚΑ 1955-1959!!

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σου!!μάρμιν μου ακριβώς αυτό σκέφτηκα και το θέλω πάρα πολύ Πασχαλινό στη κοιλίτσα και Χριστούγεννα στην αγκαλία..

Πέπσι μου χαλαρά και αυτό το μήνα..και αν όχι αυτό πολύ πολύ σύντομα θα τα καταφέρουμε...

ακόμη δεν είδα τα νεα μαιλ..θα τα δω να σχολιασω το φόρεμα σου μαρμιν...ακόμη εγώ δεν ξέρω τι θα βάλω...θα κοιτάξω τελευταία στιγμή μάλλον..μεγάλη βδομάδα...

ξανάκανα το ζάχαρο το Σάββατο και ήταν το ζάχαρο 95 και η ινσουλίνη 4.05

πολύ αυξημένο πάλι σε σχέση με πέρσυ που είχα κάνει και ήταν κάτω από 80...

θα προσπαθήσω να χάσω ακόμη 5-6 κιλά και να πάω να ξανακάνω..

σίγουρα μέχρι την εξωσωματική θα χάσω όλα τα κιλά που θέλω..

όμως βρε κορίτσια έμεινα στάσιμη...δυσκολεύομαι πάρα πολύ...θα δείξει και αυτή τη βδομάδα αν καταφέρω να κάνω τα κόλπα που έμαθα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τίγκερ μου γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ με τα κιλά; Δε σε θυμάμαι παχιά από τις φωτο που είδα. Σου είπαν να χάσεις για ιατρικούς λόγους;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τιγκεράκι Χρόνια πολλά! Εθνική αργία σήμερα δηλαδή! Έχω έρθει εκεί που ήταν η κρεμάλα και τα μνήματα με τα παιδιά αυτά. Επίσης είδα το κρησφύγετο του Διγενή (μάλλον ένα από τα πολλά ε; ) Νομίζω ήταν και αυτό που χρησιμοποιούσε περισσότερο. Μέσα σε ένα σπίτι. Ο πατέρας μου μάλιστα υπηρέτησε Κύπρο και γνώρισε και το Διγενή.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μου είχε πει γιατρός να τα χάσω για να φυγουν οι μικρές κυστούλες που έχω...

αλλά και τώρα με το ζάχαρο πρέπει να τα χάσω...

θέλω όμως γενικά για μένα να τα χάσω...και τώρα και στη βάφτιση θέλω να είμαι ωραία..θα αρχίσουν και οι συγγενείς τα δικά τους και τουλάχιστο θέλω να νιώθω ωραία...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τίγκερ μου εγώ να δεις πως είχα συγκινηθεί όταν ήρθα εκεί και τα είδα. Για την ακρίβεια είχα δει φωτο από την αδελφή μου που είχε πάει πενταήμερη με το σχολείο εκεί και από τότε μου είχε μείνει. Αλλά κακά τα ψέμματα άλλο οι φωτογραφίες και άλλο η πραγματικότητα. Πήγαμε παντού όμως. Και στην πράσινη γραμμή. Αλήθεια τι αίσθημα να είσαι στη μια μεριά κ λίγα βηματα πιο εκεί τα κατεχόμενα. Επίσης πήγαμε σε ένα μέρος που βλέπαμε με ένα τηλεσκόπιο απένταντι. Νομίζω στη Λεμεσό ήταν. Και φυσικά και στις δύο μονές που ανέφερες που ήταν πανέμορφες. Ειδικά εκείνη στο βουνό ψηλά που έχουν και από την εοκα κάτι πράγματα. Νομίζω από εκεί φαινόταν και οι σπηλιές που κρύβονταν; Του κύκκου δεν είναι αυτή που λέω; Και όταν πήγαμε στην άλλη του Τρωόδος (;) έβρεχε. Τα θυμάμαι όλα αρκετά καλά αν σκεφτείς ότι πήγαμε το 2000 και χρωστούσα 5 μαθήματα εκ των οποίων τα 3 τα έδινα εκείνες τις μέρες που ήμουν Κύπρο. Αλλά σιγα μην την έχανα. Στο ένα τελικά είχα πάρει 10 κ η καθηγήτρια δεν είχε δώσει το βαθμό μου στην γραμματεία και δεν ήξερα αν το πέρασα. Οπότε το γλίτωσα το ένα ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...