Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΜΑΡΤΖΙ και αυτη η μαια τι ειναι????????αφου συμβουλο θηλασμου δεν εχει το πανεπιστημιακο εκτος απο μια και μοναδικη παιδιατρο.βαλε προκτοσυναλαρ αν και δεν κανει και πολλα.εγω δεν εχω βγαλει ποτε δεν ξερω καν πως ειναι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειμαι ομορφες!!!καλα μαντεψατε...μαγειρευα...εκανα κιμα για μακαρονια και ενα μουσακα που θα κανω αυριο και κοτοπουλο με μπαμιες....επλυνα εκοψα ανιθο - μαιντανο - πιπεριες - μανιταρια και μπηκαν καταψυξη...επισης ηρθε ενας φιλος του αντρα μου και μας εφερε σαλιγκαρια οποτε εκανα και κοχλιους μπουμπουριστους σε αυτους και τωρα τρων και πινουν και γω τους κανω προγραμμα με κρητικα!!!

τα περισσοτερα τα εχω κανει...αυριο θα κανω κ τις γεμισεις για τις πιττες αν προλαβω γιατι περιμενω και μια φιλη για καφε...

νενα μην στεναχωριεσαι για τα σπυρακια!!!παρα πολλα μωρακια τα εχουν οποτε τι ανησυχεις???ωσπου να παντρευτει θα εχουν φυγει...;););)(που λεει κ η γιαγια μου!!!) εγω οταν γεννηθηκα εκτος το οτι ημουν εκτρωμα κακασχημη και μου το λεει η μανα μου αυτο (ναι!!!!κι ομως) ημουν ζαρωμένη και ειχα γεμισει και πετσες!!!τα μωρακια μαθαινουν προστατευμενα σε ενα περιβαλλον και οταν βγαινουν εξω η ατμοσφαιρα για καποια ειναι σκληρη...θα στρωσει μεσα σε λιγες μερουλες...

μαρμιν εισαι σαφως αρκετα πιο αδυνατη!

πεπσι τι ειπαμε???υποτροπιαζεις βλεπω..."ακμαιωσε" το ηθικο σου γρηγορα!!!

λιλι ωραια περνατε στους παιδοτοπους βλεπω...αλλα εξοδος χωρις φαι δεν ειναι εξοδος εγω συνηθιζω (βασικα συνηθιζα) να λεω...

για ποια φωτο λετε???χθες εβαλα εδω 2-3 με μαλλι και μακιγιαζ για να προτινω στην μαρμιν και της εστειλα κ μια δικη μου απο τον γαμο να δει το μαλλι...την θελετε???

τινκερακι που χαθηκες ρε κοριτσι εσυ???αληθεια που πηγατε για προσκυνημα???

Με πρόλαβες ότι θα σε έψαχνα :P:p Τσέρρυ αυτή με την τούρτα που είσαι έγκυος που είπε η Μαριούλα. Κι εγώ δεν είπα τίποτα γιατί σκέφτηκα πως πάλι το ξέχασα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

είμαι στην 8 μέρα σήμερα...έτσι ξεκινήσαμε σιγά σιγά τις προσπάθειες...αυριο λέω να ξεκινήσω και τα τεστάκια μου...

πήγαμε στη Παναγία τη Τροοδίτισσα το μοναστήρι που πάμε συχνά υπάρχει και η ζώνη της Παναγίας και τη Παναγία του Κύκκου που έχει λίγα χρόνια να πάω..εκεί έχει οστά από πάρα πολλούς Αγίους!!

και τις 2 εικόνες τις έχει ζωγραφήσει ο Απόστολος Λουκάς..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσακια??εμεις βγηκαμε για καφε με τον αντρα μου και γυρισαμε πριν μια ωρα..

ΜΑΡΜΙΝ μου συμφωνω με τα κοριτσια και εγω νομιζω οτι τωρα εισαι πιο αδυνατη απο πριν μεινεις εγκυος..

ΜΑΡΤΖΙ μου με το καλο να φορεσει η μπαλαρινα σου τα ρουχαλακια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Αρχισα να βλεπω σιγα σιγα τα mail βεβαια δεν θα τα σχολιασω ολα γιατι ειναι πολλα.

Καλα δεν θα ξαναπω τι κουκλος που ειναι ο καψουρακος!!!!

marmin καλε τι τελειος που ειναι ο Θρασυβουλακος με το φορμακι του Σουπερμαν!! Τον ειδα και στο videο να γελαει και ανυπομονω ποτε θα μεγαλωσει και ο δικος μας να μας γελαει ετσι. Marmin ωραιο το φορεμα. Εγω θα εβαζα απο πανω κατι σε λευκο. Τωρα σακακι, μπολερο, σαλι δεν ξερω αλλα νομιζω οτι θα του παει. Επισης συμφωνα με το σχημα του προσωπου σου θα σου πηγαινε φοβερα να κοψεις φραντζα. Κανε το και θα με θυμηθεις.

cherry καλα κανεις και μαγειρευεις απο τωρα. Αν τρωει η μπεμπα σου σαν τον δικο μου δεν θα εχεις χρονο για τιποτα.

Παντως αναρωτιεμαι γιατι να τρωει τοση ωρα???

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

cherry καλα κανεις και μαγειρευεις απο τωρα. Αν τρωει η μπεμπα σου σαν τον δικο μου δεν θα εχεις χρονο για τιποτα.

νενα γι'αυτην την περιπτωση μαγειρευω γιατι μην ξεχνατε οτι οταν θ αγεννησω θα ειναι περιοδος νηστειας και οι παντες θα νηστευουν εδω γυρο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

tinker καλη επιτυχια!!!!

τα αγορια μου τρων και πινουν!!!νομιζω οτι το ματακι τους γυαλισε!!!

ευχαριστώ τσέρρυ μου, αυτό το μήνα πραγματικά θέλω να μου στείλετε τις ευχές σας τις προσευχές σας και τη θετική σας ενέργεια..

πραγματικά θέλω αυτό το Πάσχα να νιώσω ανάσταση

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

τινκερακι μου σουν στελνω μπεμπεδοσκονη, τις καλυτερες ευχες μου και ολη μου την θετικη ενεργεια!!!

αν δεν σας σβησω δεν θα ησυχασω!!!!

28xYp3.png

υπομονη νενακι!!!που θα παει...θα τον καταφερεις να εχει ενα σχετικο προγραμματακι!!!παντως και γω αν κρινω απο τους υπερηχους....καθε φορα που παω το στομα της ειναι ανοιχτο με την γλωσσα εξω...αν τρωει ετσι και αργοτερα κατι τετοιο περιμενω...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...