Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καληνύχτα όμορφες νιώθω πολύ κουρασμένη πάω να κάνω παρέα στα αντράκια μου!!!Νενούλα θα περάσει δεν είναι τίποτα!!!Είναι κουκλάκι έστω και με την ακμή!!!Πέπση μόνο καλό δεν κάνει το άγχος χαλάρωσε καλοκαιράκι έρχεται απόλαυσε το και όλα μα όλα θα γίνουν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάντυ, στο πανεπιστημιακό τα κάνω τα μαθήματα! Σιγά τα μαθήματα! Ενα παρακολούθησα και έχω άλλα δύο! Είναι και 3 ωρα και κάποια στιγμή βαρέθηκα!

Με πονάει η αιμορροίδα που έβγαλα! Εβαλα λίγη κενακόμπ! Ξέρω πως δεν θα μου κάνει τίποτα! Την Τετάρτη θα πάω στο γιατρό. Αν δεν φύγει ως τότε, θα μου πει τι να βάλω ελπίζω!

Α, δεν σας είπα για τα εξανθήματα που είχα βγάλει στο στήθος! Οταν το είπα στο γιατρό, η πρώτη του άμεση αντίδραση ήταν να βάλω τάλκ! Μετά μου λέει καλύτερα να το δει δερματολόγος! Εγώ πήγα και πήρα την φισάν! Εβαλα κανά δυο φορές μετά το μπάνιο και ω! του θαύματος....εξαφανίστηκαν! Θαυματουργή η φισάν!

Τελειωσα με τα ρουχαλάκια της μικρής! Ολα έτοιμα μέσα στη συρταριέρα! Ημουν πολύ γρήγορη, δεν μπορείτε να πείτε! Τα σεντονάκια με ταλαιπώρησαν πολύ στο σίδερο και πάλι τέλεια δεν τα έκανα! Μου έμειναν ακόμη λίγα πραγματάκια να πάρω κι είμαι έτοιμη! Καλά, δεν περίμενα να τελειώσω τόσο γρήγορα, αλλά δεν είχα πάρα πολλά πράγματα τελικά!

Είχα και εγώ αιμοραίδα είναι από τη πίεση που ασκεί η μπαλαρίνα σου στο εντεράκι εμένα μου είχε δώσει μια αλοιφούλα και με μια εφαρμογή έφυγε αλλά δεν θυμάμαι τώρα πώς τη λένε θα ρωτήσω αύριο και θα σου πώ!!!Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας κοριτσάκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Marmin,συμφωνώ με όλα τα κορίτσια πως είσαι πιο αδύνατη τώρα απ' ό,τι πριν μείνεις έγκυος! Καλέ που πήγαν όλα τα κιλά; Σε "έφαγε" ο μικρός! Δεν εξηγείται αλλιώς!!!!!

Λίλι, έχω μια περιέργεια! Τώρα με τα πολλά μικρά στον παιδότοπο, δεν τον ζουλάνε τον μικρό σου; Ξέρω πως θες απολύμανση χεριών....Πώς τα χειρίζεσαι τα μικρά πάνω σε αυτό το θέμα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Είχα και εγώ αιμοραίδα είναι από τη πίεση που ασκεί η μπαλαρίνα σου στο εντεράκι εμένα μου είχε δώσει μια αλοιφούλα και με μια εφαρμογή έφυγε αλλά δεν θυμάμαι τώρα πώς τη λένε θα ρωτήσω αύριο και θα σου πώ!!!Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας κοριτσάκι μου!!!
Μήπως η procto;

Ευχαριστώ Λίλι μου για τις ευχές! Αχ, να γεννηθεί καλά η μικρούλα μου να της τα φορέσω! Μόνο που δεν έχω κάνενα φορεματάκι! Αργότερα αυτά! Από το καλοκαίρι και μετά!:P

Αχ, δεν σας είπα που σιδέρωσε και ο άντρας μου 3 πάνες! Ηθελε κι αυτός να σιδερώσει κατι για την μικρή! Εκανε πόση ώρα για 3 πανούλες! :rolleyes:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μήπως η procto;

Ευχαριστώ Λίλι μου για τις ευχές! Αχ, να γεννηθεί καλά η μικρούλα μου να της τα φορέσω! Μόνο που δεν έχω κάνενα φορεματάκι! Αργότερα αυτά! Από το καλοκαίρι και μετά!:P

Αχ, δεν σας είπα που σιδέρωσε και ο άντρας μου 3 πάνες! Ηθελε κι αυτός να σιδερώσει κατι για την μικρή! Εκανε πόση ώρα για 3 πανούλες! :rolleyes:

με το καλο τα ρουχαλάκια σας!!!!

αχου τον καλε είδες??:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Βρε κοπέλες, φτάνουν 8 πάνες ή λέτε θα χρειαστώ περισσότερες; Εμένα μια χαρά μου φαίνονται σαν αριθμός! Αλλά δεν ξέρω τις ανάγκες.......

Σαλιάρες έχω 7! Με άλλες 5 (σύνολο 12) βολεύομαι;

Καλτσάκια πόσα ζευγάρια λέτε να πάρω; Εχω μόνο 5! Δεν φτάνουν με τίποτα! Τα jumbo έχουν καλτσάκια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin,συμφωνώ με όλα τα κορίτσια πως είσαι πιο αδύνατη τώρα απ' ό,τι πριν μείνεις έγκυος! Καλέ που πήγαν όλα τα κιλά; Σε "έφαγε" ο μικρός! Δεν εξηγείται αλλιώς!!!!!

Λίλι, έχω μια περιέργεια! Τώρα με τα πολλά μικρά στον παιδότοπο, δεν τον ζουλάνε τον μικρό σου; Ξέρω πως θες απολύμανση χεριών....Πώς τα χειρίζεσαι τα μικρά πάνω σε αυτό το θέμα;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν χρειάστηκε να πώ τίποτα όλα απο μακριά του μιλούσαν κανένα δεν τον ακούμπησε τα έχω εκπαιδευμένα ρε εγώ από όταν είχα το καψουράκι στη κοιλιά τους έκανα μαθήματα:tongue::tongue::tongue:;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

με το καλο τα ρουχαλάκια σας!!!!

αχου τον καλε είδες??:P:p:p:p

Είδες;;;:rolleyes: Σας έχω πει.....είναι με τις λόξες του....:evil: Κάποιες φορές είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου, ο πιο καλοπροαίρετος, ο πιο τρυφερός! Κάποιες άλλες.....( που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθουν) γίνεται ο πιο σπαστικός και σπασαρχ@δας άνθρωπος! :evil:

Ελπίζω να φτιάξουν γρήγορα τα πράγματα και για σας και για μας! Κανονικότατη επίθεση στον ελληνισμό απο τους "εταίρους" μας!:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν χρειάστηκε να πώ τίποτα όλα απο μακριά του μιλούσαν κανένα δεν τον ακούμπησε τα έχω εκπαιδευμένα ρε εγώ από όταν είχα το καψουράκι στη κοιλιά τους έκανα μαθήματα:tongue::tongue::tongue:;););)

Αντε, ρε συ! Δεν άπλωσε ούτε ένα χέρι; Μπράβο! Φαντάζομαι θα τους ρίχνεις και καμία προειδοποιητική ματιά και πού να τολμήσουν!!!!;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Βρε κοπέλες, φτάνουν 8 πάνες ή λέτε θα χρειαστώ περισσότερες; Εμένα μια χαρά μου φαίνονται σαν αριθμός! Αλλά δεν ξέρω τις ανάγκες.......

Σαλιάρες έχω 7! Με άλλες 5 (σύνολο 12) βολεύομαι;

Καλτσάκια πόσα ζευγάρια λέτε να πάρω; Εχω μόνο 5! Δεν φτάνουν με τίποτα! Τα jumbo έχουν καλτσάκια;

Άχ δεν θα με αφήσεις να πάω για νάνι εσύ σήμερα!!!Οι πάνες είναι μια χαρά εγώ έχω και μια χαρά με φτάνουν!!!Σαλιάρες οι 12 είναι αρκετές ειδικά για αρχή εγώ 10 έχω!!!Καλτσάκια πάρε κι'αλλα εγώ ξεκίνησα με 7 ζευγάρια τώρα έχω πάρει άλλα 5 γιατί τα πρώτα δεν μας κάνουν:tongue:Ναι από jubo τα πήρα και εγώ!!!Α και φορμάκια με 20% πολυεστέρα του έχω πάρει και εγώ είναι καλά!!!Αλλά του φόρεσα ένα που είναι 80% πολυεστέρας (δώρο και δεν το πρόσεξα:evil::evil::evil:)και έκανε αμέσως στα ποδαράκια σαν ξηροδερμία!!!Αλλά με την ενυδατικούλα του καθάρισε το φορμάκι φυσικά κρύφτηκε !!!Πάω ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σοβαρά κορίτσια σας φαίνομαι πιο αδύνατη τώρα ε; Μόνο η κοιλίτσα δε λέει να φύγει :rolleyes: Η αλήθεια είναι πως κι άλλοι που με βλέπουν ζωντανά το ίδιο μου λένε.

Μάρτζι μου φτάνουν νομίζω. Είπαμε για αρχή τα απαραίτητα κ στην πορεία ότι χρειαστούμε ή δε μας το φέρουν το συμπληρώνουμε. Καλτσούλες έχει σίγουρα το τζάμπο.

Τιγκεράκι μου πολύ χαίρομαι που μπήκες μας έλειψες:-P Αλήθεια πες μας κανένα νέο. Περίοδο πότε περιμένεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εδω ειμαι ομορφες!!!καλα μαντεψατε...μαγειρευα...εκανα κιμα για μακαρονια και ενα μουσακα που θα κανω αυριο και κοτοπουλο με μπαμιες....επλυνα εκοψα ανιθο - μαιντανο - πιπεριες - μανιταρια και μπηκαν καταψυξη...επισης ηρθε ενας φιλος του αντρα μου και μας εφερε σαλιγκαρια οποτε εκανα και κοχλιους μπουμπουριστους σε αυτους και τωρα τρων και πινουν και γω τους κανω προγραμμα με κρητικα!!!

τα περισσοτερα τα εχω κανει...αυριο θα κανω κ τις γεμισεις για τις πιττες αν προλαβω γιατι περιμενω και μια φιλη για καφε...

νενα μην στεναχωριεσαι για τα σπυρακια!!!παρα πολλα μωρακια τα εχουν οποτε τι ανησυχεις???ωσπου να παντρευτει θα εχουν φυγει...;););)(που λεει κ η γιαγια μου!!!) εγω οταν γεννηθηκα εκτος το οτι ημουν εκτρωμα κακασχημη και μου το λεει η μανα μου αυτο (ναι!!!!κι ομως) ημουν ζαρωμένη και ειχα γεμισει και πετσες!!!τα μωρακια μαθαινουν προστατευμενα σε ενα περιβαλλον και οταν βγαινουν εξω η ατμοσφαιρα για καποια ειναι σκληρη...θα στρωσει μεσα σε λιγες μερουλες...

μαρμιν εισαι σαφως αρκετα πιο αδυνατη!

πεπσι τι ειπαμε???υποτροπιαζεις βλεπω..."ακμαιωσε" το ηθικο σου γρηγορα!!!

λιλι ωραια περνατε στους παιδοτοπους βλεπω...αλλα εξοδος χωρις φαι δεν ειναι εξοδος εγω συνηθιζω (βασικα συνηθιζα) να λεω...

για ποια φωτο λετε???χθες εβαλα εδω 2-3 με μαλλι και μακιγιαζ για να προτινω στην μαρμιν και της εστειλα κ μια δικη μου απο τον γαμο να δει το μαλλι...την θελετε???

τινκερακι που χαθηκες ρε κοριτσι εσυ???αληθεια που πηγατε για προσκυνημα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αντε, ρε συ! Δεν άπλωσε ούτε ένα χέρι; Μπράβο! Φαντάζομαι θα τους ρίχνεις και καμία προειδοποιητική ματιά και πού να τολμήσουν!!!!;)

χαχαχα Μάρτζι! Πάντως Λίλι όντως έριξες κ βλέμμα δεν μπορεί. Εμένα πάντως τον πήραν αγκαλιά όλες οι ανιψιές μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...