Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα μου μάλλον για άλλο λόγο στο ρώτησε αλλά είπαμε παίρνετε προφυλάξεις οπότε αποκλείεται. Σωστά;:rolleyes::rolleyes:

σωστα:P:p:p

μανουλες να ρωτησω κατι??οταν κοιμουντε τα μωρα και βγαλουν καποιο ηχο η γκρινιαξουν λιγο στον υπνο τους τα ακουτε???το πρωι η μπεμπα ειχε πειναζει και ειχε βαλει τοσο δυνατα τις φωνες διπλα μου κι εγω δεν πηρα χαμπαρι ερχετε η μανα μου και μου λεει καλα δεν την ακους:oops::oops:

ΛΙΛΙ ασε το δοκιμασα και ξερεις ποιο ηταν το αποτελεσμα????ολο το σπιτι σταγονες που παταμεκαι κολανε και επισσης επειδη παταμε η καθε σταγονα εχει γινει μαυρη και ειναι σαν να ζουν εδω μεσα γουρουνια........εβγαλα με το θηλαστρο εδωσα στον μπεμπη και απο το καλο στηθος θηλασε η μπεμπα.

εχετε δοκιμασει το γαλα σας??τι γευση εχει???εμενα μου φαινεται γλυκο και νερουλο σαν γλυκο νερο ενα πραμα........

γκρινιαζει ο μπεμπης:evil::evil::evil:

ναι χαρα μου το ακουω πριν καλα καλα κλαψει μονο που θα ξεκινησει να γκρινιαζει εγω πεταγομαι πανω:shock:πως το καταφερνω αυτο δεν ξερω:rolleyes:χαρα μου εσυ πολυ πιο κουρασμενη απο εμας εχεις 2 μωρακια απο την κουραση κοιμασαι βαρια!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ναι εχω δοκιμασει παρα πολλες φορες οταν του το ζεσταινω στο μπιπερο το δικο μου γαλα το δοκιμαζω να δω αν καιει και ειναι σαν ζαχαρουχο γαλα:tongue: παρα πολυ γλυκο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγώ Καντούλα μου τον ακούω. Βέβαια ίσως να έβγαλε κ καμιά κραυγούλα που δεν την άκουσα δεν ξέρω αλλά αν είναι επίμονο ναι. Το γάλα μου το δοκίμασα κ είναι γλυκό κ ευτυχώς που είπες ότι είναι κ το δικό σου γιατί σκεφτλομουν μήπως ήταν από τα πολλά γλυκά που τρώω:rolleyes: σα να είχε έξτρα ζαχαρίτσα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ και στις 2 φορας μακρυ φορεμα οποτε δεν μπορω να καταλαβω στο υπολοιπο σωμα αλλα εχω την εντυπωση πως το ιδιο αδυνατη ησουν και πριν ισως λιγο πιο αδυνατη τωρα!!

κι εγω αυτο νομιζα επειδη ειχα φαει γλυκο οτι πηρε γευση και το γαλα:oops::oops:

ΜΑΡΙΟΥΛΑ οταν λες σαν ζαχαρουχο γαλα εννοεις και τοσο πηχτο????εμενα ειναι πολυ αραιο σαν το φρεσκο σκεψου δεν ειναι καθολου παχυρευστο:rolleyes::rolleyes:

ΤΣΕΡΡΥ που εχεις βαλει φωτο???αληθεια που εισαι??μηπως μαγειρευεις??

ΠΕΠΣΙ εγω δεν εχω ιδεα απο επιτροπες και βλακειες ευτυχως δεν χρειαστηκα τιποτα τετοιο!!!βρε κουκλιτσα μου ηρεμησε χαλαρωσε δεν κερδιζεις τιποτα με τοσο αγχος...και σκεψου εγω ειμαι ατομο που ψαχνετε γενικοτερα ειδικα με γιατρους εξετασεις και λοιπα και ομως σου λεω χαλαρωσε δεν κερδιζεις τιποτα με το να αγχωνεσαι!!!εμενα η γνωμη μου ειναι να αφησεις να περασουν αυτοι οι 3 κυκλοι που σου ειπε ο Ζηκ και αν δεν εχει γινει τιποτα να ξανακανεις εξωσ μην αφηνεις το χρονο να περνα ανεκμεταλλευτο;);)και κυριως βγαλτο απο το μυαλο σου βαλε εναν στοχο και τερμα μην ξανασχοληθεις!!!για παραδειγμα εγω πριν κανω την χοριακη ειχα πει πως αν δεν πετυχει θα κανω τις διακοπες μου το καλοκαιρι και τον Οκτωβρη θα κανω την 2η προσπαθεια δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω μηνα παραπανω!!!

αχχχχ μου λειπει ο γιατρος μου!!!!!η εξωσωματικη το νοσοκομειο η κοιλια μου αλλα κυριως ο γιατρος μου!!!!!που να το πω και ποιος να με πιστεψει μονο σε σας τολμω:oops::oops::oops:

η συμπεθερα μου που ειναι?μαρηηηηη ακομα το κρυβεις το παιδι???αν δηλαδη στην εφηβεια βγαλει ακμη τι θα κανεις θα το κλεισεις σε μπουντρουμι???

ΜΑΡΤΖΗ στο πανεπιστημιακο κανεις τα σεμιναρια???:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ και στις 2 φορας μακρυ φορεμα οποτε δεν μπορω να καταλαβω στο υπολοιπο σωμα αλλα εχω την εντυπωση πως το ιδιο αδυνατη ησουν και πριν ισως λιγο πιο αδυνατη τωρα!!

κι εγω αυτο νομιζα επειδη ειχα φαει γλυκο οτι πηρε γευση και το γαλα:oops::oops:

ΜΑΡΙΟΥΛΑ οταν λες σαν ζαχαρουχο γαλα εννοεις και τοσο πηχτο????εμενα ειναι πολυ αραιο σαν το φρεσκο σκεψου δεν ειναι καθολου παχυρευστο:rolleyes::rolleyes:

ΤΣΕΡΡΥ που εχεις βαλει φωτο???αληθεια που εισαι??μηπως μαγειρευεις??

ΠΕΠΣΙ εγω δεν εχω ιδεα απο επιτροπες και βλακειες ευτυχως δεν χρειαστηκα τιποτα τετοιο!!!βρε κουκλιτσα μου ηρεμησε χαλαρωσε δεν κερδιζεις τιποτα με τοσο αγχος...και σκεψου εγω ειμαι ατομο που ψαχνετε γενικοτερα ειδικα με γιατρους εξετασεις και λοιπα και ομως σου λεω χαλαρωσε δεν κερδιζεις τιποτα με το να αγχωνεσαι!!!εμενα η γνωμη μου ειναι να αφησεις να περασουν αυτοι οι 3 κυκλοι που σου ειπε ο Ζηκ και αν δεν εχει γινει τιποτα να ξανακανεις εξωσ μην αφηνεις το χρονο να περνα ανεκμεταλλευτο;);)και κυριως βγαλτο απο το μυαλο σου βαλε εναν στοχο και τερμα μην ξανασχοληθεις!!!για παραδειγμα εγω πριν κανω την χοριακη ειχα πει πως αν δεν πετυχει θα κανω τις διακοπες μου το καλοκαιρι και τον Οκτωβρη θα κανω την 2η προσπαθεια δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω μηνα παραπανω!!!

αχχχχ μου λειπει ο γιατρος μου!!!!!η εξωσωματικη το νοσοκομειο η κοιλια μου αλλα κυριως ο γιατρος μου!!!!!που να το πω και ποιος να με πιστεψει μονο σε σας τολμω:oops::oops::oops:

η συμπεθερα μου που ειναι?μαρηηηηη ακομα το κρυβεις το παιδι???αν δηλαδη στην εφηβεια βγαλει ακμη τι θα κανεις θα το κλεισεις σε μπουντρουμι???

ΜΑΡΤΖΗ στο πανεπιστημιακο κανεις τα σεμιναρια???:rolleyes::rolleyes:

χαρα μου στην γευση ειναι σαν ζαχαρουχο οχι δεν ειναι τοσο παχυρευστο ειναι σαν τα απλα γαλατα στα τενεκεδακια

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε??

εμείς σήμερα πήγαμε εκδρομή-προσκυνήματα!!!

πολύ ωραία περάσαμε...

αύριο έχουμε αργια και έτσι πάλι θα είμαστε στις βόλτες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κουκλες δεν σας ξεχναω αλλα δεν προλαβαινω να κανω και πολλα.

Ο δικος μου ο μπεμπης εκτος απο το βραδυ που ξυπναει 2-3 φορες και θηλαζει συνηθως 10 λεπτα και ξανακοιμαται την ημερα για να ρεφαρει το γαλα που εχασε με ξεθεωνει. Θα κανει σιγουρα 1-2 πολυ μεγαλους θηλασμους που με ενδιαμεσα ολιγολεπτα διαλειμματα υπνου και αλλαγματος φτανουμε τις 2 ωρες. Μετα απο λιγο ερχεται παλι η ωρα για να θηλασει οποτε ειναι σαν να μην σταματαει καθολου.

Σημερα τον αφησα και 2ωρες που ευτυχως κοιμηθηκε στην μανα μου για να παμε στο καφε γιατι αρχιζουμε να το φτιαχνουμε. Και το καθαρματακι τωρα εχει μιση ωρα που κοιμαται για 2η φορα απο το πρωι που ξυπνησε. Εγω ξερω οτι τα βρεφη κοιμουνται αρκετα το δικο μου γιατι ειναι τετοιο νευρο???

Σημερα το απογευμα εκανα μια ακομη προσπαθεια να βγαλω με το θηλαστρο. Προσπαθησα γυρω στα 15 λεπτα. Απο το στηθος που ειχα θηλασει πριν εβγαλα κατι σταγονες. Απο το αλλο εβγαλα μολις 20-25ml. Απο αυριο θα προσπαθησω να μαζεψω απο το πρωι γιατι την Τριτη θα παω Θεσσαλονικη και δεν θελω να τον παρω μαζι μου και να τον ταλαιπωρησω. Βεβαια το εχω σιγουρο οτι το μωρο θα φαει γαλα σε σκομη γιατι αποκλειται να του μαζεψω 2 γευματα που θα χρειαστει που λογικα το καθενα θα πρεπει να ειναι γυρω στα 100 ml και ισως και περισσοτερο.

Φωτο δεν ειχα διαθεση να βγαλω, δεν ειναι οτι δεν το βγαζω γιατι εχει το εξανθημα ο καημενος, αν και για να σας πω την αληθεια τον βλεπω και στεναχωριεμαι αφου να φανταστειται το εβαλα 2 φορες στα κλαματα. Ακυρωσα το ραντεβου της Παρασκευης και θα τον παω αυριο στον παιδιατρο για να τον δει απο κοντα. Σημερα του εβαλα και ελαχιστη bactroban οπως μου ειχε πει και ο γιατρος. Βεβαια δεν του εβαλα παντου αλλα δοκιμαστηκα στο μετωπο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Νενα μην στενοχωριεσαι βρε κοριτσακι μου

Αφου σου ειπανε και τα κοριτσια απο δω μεσα αλλα και ο παιδιατρος οτι αυτο θα φυγει σιγα σιγα

Αντε φτιαξτε το καφε για να ρχομαστε να πινουμε μοχιτο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τiker ειναι ενα συνηθισμενο εξανθημα με κοκκινιλες και μικροσκοπικα σπυρακια με σμηγμα που βγαινει σε πολλα νεογεννητα. Απλα του δικου μου ειναι σχεδον σε ολο το προσωπο απο το στομα και πανω. Χαλια εχει γινει ο καημενος και στεναχωριεμαι πολυ.

Pepsoula εννοειται θα ερεθις να πινουμε mohito και αν συνεχισει να μικρο μου να κοιμαται τοσο λιγο θα τα πινω κι εγω με αλκοολ μηπως και ναρκωθει:tongue:!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Εμείς πήγαμε παιδότοπο ήταν σχεδόν όλα τα ξαδερφοανίψια μαζεμένα και το τρελάνανε το καψουράκι το έφερα ξεθεομένο μπανάκι ,μάμ και τώρα νάνι με τον μπαμπάκα εγώ έκατσα να φάω γιατί κάτι τα κουμπάρια κάτι η αδερφούλα με τον ανιψιό κάτι ο παιδότοπος συνειδητοποίησα ότι σήμερα δεν έφαγα καθόλου:?:-?:? Τσέρη που είναι η φωτό που λέτε εγώ δεν την έχω δεί?????????:confused::confused::confused:Μαρμίν νομίζω τώρα είσα πιό αδύνατη από πρίν!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τiker ειναι ενα συνηθισμενο εξανθημα με κοκκινιλες και μικροσκοπικα σπυρακια με σμηγμα που βγαινει σε πολλα νεογεννητα. Απλα του δικου μου ειναι σχεδον σε ολο το προσωπο απο το στομα και πανω. Χαλια εχει γινει ο καημενος και στεναχωριεμαι πολυ.

Pepsoula εννοειται θα ερεθις να πινουμε mohito και αν συνεχισει να μικρο μου να κοιμαται τοσο λιγο θα τα πινω κι εγω με αλκοολ μηπως και ναρκωθει:tongue:!!!

να μην στεναχωρίεσαι καθόλου..σε λίγο καίρο θα καθαρίσει..

μπορείς αν θες να το ψάξεις λίγο στο παρεντσ το κανονικο...έχει διάφορα τέτοια και με φυσικό τρόπο μπορείς να βοηθήσει λίγο τη κατάσταση..μόνο να μη στεναχωρίεσαι ε?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κάντυ, στο πανεπιστημιακό τα κάνω τα μαθήματα! Σιγά τα μαθήματα! Ενα παρακολούθησα και έχω άλλα δύο! Είναι και 3 ωρα και κάποια στιγμή βαρέθηκα!

Με πονάει η αιμορροίδα που έβγαλα! Εβαλα λίγη κενακόμπ! Ξέρω πως δεν θα μου κάνει τίποτα! Την Τετάρτη θα πάω στο γιατρό. Αν δεν φύγει ως τότε, θα μου πει τι να βάλω ελπίζω!

Α, δεν σας είπα για τα εξανθήματα που είχα βγάλει στο στήθος! Οταν το είπα στο γιατρό, η πρώτη του άμεση αντίδραση ήταν να βάλω τάλκ! Μετά μου λέει καλύτερα να το δει δερματολόγος! Εγώ πήγα και πήρα την φισάν! Εβαλα κανά δυο φορές μετά το μπάνιο και ω! του θαύματος....εξαφανίστηκαν! Θαυματουργή η φισάν!

Τελειωσα με τα ρουχαλάκια της μικρής! Ολα έτοιμα μέσα στη συρταριέρα! Ημουν πολύ γρήγορη, δεν μπορείτε να πείτε! Τα σεντονάκια με ταλαιπώρησαν πολύ στο σίδερο και πάλι τέλεια δεν τα έκανα! Μου έμειναν ακόμη λίγα πραγματάκια να πάρω κι είμαι έτοιμη! Καλά, δεν περίμενα να τελειώσω τόσο γρήγορα, αλλά δεν είχα πάρα πολλά πράγματα τελικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...