Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζι τα χαρτια τα στειλανε στην αρχη θεσνικη αλλα τα γυρισανε πισω γιατι ειναι αναρμοδιοι.οποτε με ενημερωσανε οτι πρεπει να περασω απο γιαννενα.δεν μου ορισανε ακομη ημερομηνια .

μαρτζι ειναι διαφορετικη ζυμη...η πιτσα εχει κ μαγια. Η ζυμη που κανω ειναι σφολιατα. ανοιγω το φυλλο κ την πασαλιβω με βιταμ, την διπλωνω πολλες φορες κ σε καθε διπλωμα βαζω κ βιταμ μεχρι που στο τελος απο το διπλωμα γινεται ενα μπαλακι. στην πιττα χρησιμοποιω 2 τετοια...ενα πανω κ ενα κατω...απο τις διπλες ομως που εχω κανει φαινεται σαν να εχει πολλα φυλλα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καντυ μου στο αντιβιωγραμμα την ειχε την αμοξιλ. θα σου στειλω την λιστα που ειχε στο αντιβιωγραμμα

amoxicillin, oxacillin, cefaclor, cefadroxil,cefalotin, cefazolin, cefprozil, doripenem, imipenem gentamicin, ciprofloxacin, gemifloxacin,levofloxacin,moxifloxacin, ofloxacin, clindamycin, linezolid, daptomycin, teicoplanin, vancomysin, tetradycline, tigecycline, rifampicin, trimethoprim

83tdp2.pngcWE4p3.png

καντυ μου θα εχεις ευαισθητη θηλη γι'αυτο θα το επαθες αυτο ε? αυτο που εγραψε η λιλι μας να κανεις! βογγας το βραδυ στον υπνο σου επειδη πονας?:(

λιλι μου καλα να περασετε:P

μαρμιν μου ναι φαινεσαι πολυ πιο αδυνατη περιμενουμε φωτο!!!:P

τσερρυ τωρα ειδα την φωτο με την τουρτα εισαι μια κουκλα πολυ γλυκια εγκυουλα!!!στειλε μας φωτο με την τωρινη κοιλιτσα σιγουρα θα μεγαλωσε κιαλλο:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ναι μαριουλα...για τον 9ο δεν εχω βγαλει καμια...ολο το αναβαλλω...

βγαλε χαρα μου κ στειλε μας:P κ γω ολο το αφηνα ελεγα αφου γενναω στις 22 θα βγαλω φωτο με την κοιλια γυρω στις 20 κ τελικα γεννησα στις 17:rolleyes: δεν προλαβα να βγαλω φωτο...βασικα προλαβαινα γτ αν σκεφτεις οτι εσπασαν τα νερα ξημερωματα δευτερας και γεννησα δευτερα βραδυ πολυ ανετα στην διαρκεια της ημερας προλαβαινα να βγαλω φωτο αλλα δεν το σκεφτηκα η χαζη:?

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τις εψαξα ολες....οι περισσοτερες ειναι συμβατες με τον θηλασμο αλλα αφου το αντιβιογραμμα εβγαλε στα ευαισθητα και την αμοξιλ λογικα πρεπει να σε πιασει..απο ποτε την παιρνεις??εχουν περασει 2 24ωρα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ξερετε τωρα τι σκεφτομαι κ γελαω? προχθες το βραδυ που μου εκαναν το ηπερηχο οταν εβαλε ο γιατρος το υπερηχο χαμηλα στην κοιλια για να δει την ουροδοχο κυστη μου λεει υπερχει περιπτωση να εισαι εγκυος?του λεω οχι γιατι?α τιποτα μου λεει εχεις μια κυστη στην δεξια οωθηκη!

και σκεφτομαι τωρα εγω λετε να ηταν κανενας σακος και να μην ηξερε αυτος να ξεχωρησει???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΜΑΡΙΟΥΛΑ τις εψαξα ολες....οι περισσοτερες ειναι συμβατες με τον θηλασμο αλλα αφου το αντιβιογραμμα εβγαλε στα ευαισθητα και την αμοξιλ λογικα πρεπει να σε πιασει..απο ποτε την παιρνεις??εχουν περασει 2 24ωρα??

ναι χαρα μου την πινω απο την πεμπτη το βραδυ

83tdp2.pngcWE4p3.png

μανουλες να ρωτησω κατι??οταν κοιμουντε τα μωρα και βγαλουν καποιο ηχο η γκρινιαξουν λιγο στον υπνο τους τα ακουτε???το πρωι η μπεμπα ειχε πειναζει και ειχε βαλει τοσο δυνατα τις φωνες διπλα μου κι εγω δεν πηρα χαμπαρι ερχετε η μανα μου και μου λεει καλα δεν την ακους:oops::oops:

ΛΙΛΙ ασε το δοκιμασα και ξερεις ποιο ηταν το αποτελεσμα????ολο το σπιτι σταγονες που παταμεκαι κολανε και επισσης επειδη παταμε η καθε σταγονα εχει γινει μαυρη και ειναι σαν να ζουν εδω μεσα γουρουνια........εβγαλα με το θηλαστρο εδωσα στον μπεμπη και απο το καλο στηθος θηλασε η μπεμπα.

εχετε δοκιμασει το γαλα σας??τι γευση εχει???εμενα μου φαινεται γλυκο και νερουλο σαν γλυκο νερο ενα πραμα........

γκρινιαζει ο μπεμπης:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...